Találatok a következő kifejezésre: Nagy bűnt el, (18 db)

Összejönnétek vele, vagy hagynátok az egészet? Nagy bűnt követett el a szemetekben?

Van 1 srác 26 éves, van a barátnőm 22 éves, és én szintén 22. Barátnőm és a srác jártak 3 évig, majd a lány szakított vele, aztán újra visszaakart menni a sráchoz, de a srác már nem. Közben én a sráccal rengeteget beszélgettem, úgymond én voltam mindkettőnek a támasza, nekem sírt mindkettő, csakhogy időközben a srác belém zúgott, és őszintén szólva nekem sem közömbös. Lényeg a lényeg, elcsattant 1 csók, és ő szeretne velem járni. Megkértem, hogy senkinek ne mondja el ezt, legyen kettőnk titka még 1 darabig a barátnőm miatt. Találkozott 2 közös ismerősünkkel, és szépen elmondott nekik mindent, este pedig együtt buliztunk velük, és én továbbra is megjátszottam magam, pedig tudta az a 2 illető, hogy mi a szitu. Tegnap itt volt az egyik, és elmondta, hogy amúgy tudnak rólunk, és nevetséges volt, hogy én úgymond játszottam magam. Mondanom sem kell, hogy rettentő rosszul esett, hogy a srácban már most sem bízhatok, mi lesz később. Mondtam neki, hogy tudom, hogy elmondta, de még annyit sem mondott, hogy bocsánat, csak miután szóvá tettem neki...mondtam, hogy csalódtam benne, de csak annyit tud hajtani, hogy nem akar elveszíteni. Foglalkoznátok vele ezek után? :)

Legjobb válasz: Én biztos nem....nagyon nagy tüdõõ a gyerek!!!(Tobbet ér a barátság,mint 1 faszi,hidd el!)

Én biztos nem....nagyon nagy tüdõõ a gyerek!!!(Tobbet ér a barátság, mint 1 faszi, hidd el!)
A kérdező hozzászólása: Jah azt elfelejtettem írni, hogy barátnõmnek már elmondtam a dolgokat, normálisan megbeszéltünk mindent, nem haragszik, csak rosszul esik neki, de neki is alakul már 1 kapcsolata. Szóval a lánytól most tekintsünk el, ha lehet. :)
én akkor is lefosnám a fejét...elvesztette a hitelességét, hiteltelenné vált...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, csak úgy éreztem õt tudnám szeretni, de így meg úgymond feleslegesen bántottam a barátnõmet....ez a legrosszabb az egészben, mert úgy voltam vele, hogy tényleg akarom a srácot, és így """megéri"""
Elmondta. Szerintem nem nagy ügy.
A kérdező hozzászólása: De épp ezaz, hogy rájöttem, mondtam neki, hogy tudom, és akkor is csak magyarázkodott össze vissza, nem mondta volna azt, hogy igen, elmondtam, ennyi és felelõsséget vállal, hanem még majdnem tagadta is. És erre mondtam neki, hogy így hogy bízzak benne, majd máskor is kitálal mindent kettõnkrõl? vagy rólam...szóval értitek...vagy tényleg én fújom fel? Azért ide írtam, mert olyanok tanácsait várom, akik nem érintettek a dologban, és látják kívülrõl a helyzetet, mert én fogalmam nincs mit tegyek :)
Nálunk barátnõmékkel egymás exei alapból tabu volt mindig, de szerintem ez nem is korrekt a másikkal szemben. Én biztos a barátságot választanám nem a pasit.

Nagy bűnt követtem el, elértem az általam kitűzött célt, de ma nagyon bezabáltam, holnap egyek vagy amit ettem kcal holnapra is kitart?

1sz tk kenyér, 1paprika, 3szlet sonka

Legjobb válasz: Eddig mit ettél, semmit? Mert nagyon úgy tûnik. Nem ettél valami sokat. Inkább úgy írom nem ettél túl sok kalóriát, ez semmi. Szõlõ miért tilos? Csak azt ne írd, hogy a gyümölcscukor miatt mert felvágom az ereimet és a videót elküldöm neked. Amit ma ettél annak semmi köze a holnaphoz. Holnap rendesen egyél. Drága szívem, hogy gondolod, hogy egy napig nem eszel? 4 óra evés nélkül beindul a zsír raktározása és az anyag csere lassulása. Szerinted miért mondjuk, hogy nem szabad koplalni meg naponta 5-ször kell enni? Ja és mielõtt megkérdezed, hogy akkor miért fogynak le az emberek, elárulom, hogy ebben az esetben az izmot bontja le a szervezet és nem pedig a zsírt. És tök mindegy, hogy mennyit ettél ma, ha egy egész disznót és fél marhát megettél volna, holnap akkor is éhes lennél.

A kérdező hozzászólása: ugyanígy ettem csak szõlõ nélkül megnéztem 100g 74kcal-1kilo már 740kcal és én kb megettem vagy 2-3 jesszus ez borzasztóan sok a szõlõ az tilos, hízlal ugyanúgy mint a banán, ezeket nekem nem lenne szabad
Eddig mit ettél, semmit? Mert nagyon úgy tûnik. Nem ettél valami sokat. Inkább úgy írom nem ettél túl sok kalóriát, ez semmi. Szõlõ miért tilos? Csak azt ne írd, hogy a gyümölcscukor miatt mert felvágom az ereimet és a videót elküldöm neked. Amit ma ettél annak semmi köze a holnaphoz. Holnap rendesen egyél. Drága szívem, hogy gondolod, hogy egy napig nem eszel? 4 óra evés nélkül beindul a zsír raktározása és az anyag csere lassulása. Szerinted miért mondjuk, hogy nem szabad koplalni meg naponta 5-ször kell enni? Ja és mielõtt megkérdezed, hogy akkor miért fogynak le az emberek, elárulom, hogy ebben az esetben az izmot bontja le a szervezet és nem pedig a zsírt. És tök mindegy, hogy mennyit ettél ma, ha egy egész disznót és fél marhát megettél volna, holnap akkor is éhes lennél.
te nem tudod mi az a bezabálás.... ennél még a verebem is többet eszik egyetlen nap!
A reggelim több volt ennél, semmit nem csesztél el, nem zabáltál be. Viszont ha ez bezabálás akkor durván alacsonykalóriás az étrended, biztos jó így?
A kényelmes kis seggecskédet föl kéne emelni a székbõl, nem csak koplalni, kisanyám, és akkor nem kéne szívrohamot kapni amiatt, mert megettél egy szõlõt. Agyam eldobom már ezeken a gyerekeken...
Szerintem egy idõ után anorexiás leszel....
Komolyan ez a bezabálás? Ez semmi, a nagy része gyümölcs. Azt meg remélem végképp nem gondolod komolyan, hogy holnap egész nap nem eszel. Amúgy meg miért is tilos a szõlõ?
én a helyedben egy hétig nem ennék ezután.
Igaza van, a szõlõ az tilos, és diétában az összes pálinka és bor gyümölcs tilos, mert tele van cukorral (nem véletlenül lesz belõle alkohol). Annyit tudok javasolni, hogy ma egyél rendesen, és mozogj kétszer annyit, mint terveztél. Min 30 perc futás, bicikli, stb.
Ez rendben van, de szerintem is sok a gyümölcs, ennek egy részét lecserélhetnéd zöldségre. A kalória úgy "tart ki", hogy ha többet eszel, mint amit égetsz, akkor a különbséget raktározod és késõbb elégeted (ha kevesebbet eszel). A példádtól függetlenül, ha egy nap valóban bezabálsz, akkor másnap kis koplalással (pl. reggeli kihagyásával) javíthatsz.

Ha napközben megéhezek és még nincs itt az ideje a "nagy étkezésnek" akkor ha Norbi 1es pudingot, vagy túrórúdit eszek azzal nagy bűnt követek el?

Legjobb válasz: Nem olyan nagy baj de szerintem se mindig ezeket edd ilyenkor.. igaza van az elsõnek tényleg érdemes megnézni mennyi ch van bennük, mert nem mindegy. Ja és készülj fel puffadásra és a megindító dolgokra:D Már nem egyszer megszívtam én is:D

Nem olyan nagy baj de szerintem se mindig ezeket edd ilyenkor.. igaza van az elsõnek tényleg érdemes megnézni mennyi ch van bennük, mert nem mindegy. Ja és készülj fel puffadásra és a megindító dolgokra:D Már nem egyszer megszívtam én is:D
elvileg nem, de azért ne hidd, hogy abban nincs egy gramm szénhidrát sem! pl. a norbi pudingban ugyanannyi ch meg kcal van, mint a cba pudingban... szerintem akkor már jobban jársz, ha megeszel 1 marék olajos magvat (földimogyi, pisztácia...), azok egészségesek is és (remélhetõleg) nincsenek tele mindenféle E-számmal.
"megindító dolgok" :D:D:D tipikus esete, amikor a fogyókúra átmegy fosókúrába ;)

Tudom hogy nem szép dolog. De már nem változtathatok a múlton. Nagy bűnt követtel el ezzel, ilyen körülmények között?

24 éves lány vagyok. 3 és fél éve vagyok együtt a barátommal. Most érzem azt hogy igazából harmóniában élünk. Fél éve ugyanis összeköltöztünk...azóta minden rendben van.

Legjobb válasz: Az én világnézetem szerint a megcsalásnál nagyobb bûn nem igazán van egy párkapcsolatban, hiszen megalázod és bizalmával visszaélsz aki szeret, feltétel nélkül. Ez undorító dolog. A lángoló szerelem nem tart örökké, orvosilag bizonyított, hogy max 2-2,5 évig termeli az agy ennek a hormonját. Ezért fellángolás gyakrabban elõfordulhat. Ha most valaki hülye, az megy az ilyen csalóka érzés után, aztán 1-2 hét vagy max hónap után ez megszûnik és ott áll egyedül, két szék közül a pad alatt. Normális ember meg tudja, hogy ezek a fellángolások elmúlnak hamar, ezért inkább átgondolja, hogy utána kivel érdemesebb együtt élni. Mert sokszor aki iránt fellángol az ember, nem megfelelõ számára egy párkapcsolathoz, nem feltétlenül megértõ, kedves, kitartó, hûséges stb. Sokan belefürödtek és belefürdenek ebbe mind a mai napig. Neked mázlid van, hogy volt annyi eszed legalább hogy kitarts a barátod mellett, mert láttad, hogy végülis párnak õt szeretnéd és õt szereted. De megcsalni ennek ellenére sem kellett volna. Még mélyponton vagy hullámvölgyben sem. Nem állatok, ösztönlények vagyunk, hanem emberek, akik érzelmeiken tudnak uralkodni és irányítani. A lángoló szerelem után jön az igazi vízválasztó egy kapcsolatban, hogy kialakul-e az az igazi szeretet, ami egy életen át képes összekapcsolni a két embert. Ez a szeretet sokkal mélyebb, intimebb és bizalmibb kapcsolat mint a lila ködös szerelmi lángolás az elején. Itt már a másik embert a hibáival együtt szeretjük, mert már azokat is látjuk, tapasztaljuk - ellentétben a lila ködös idõszakkal. Ha olyan társat talál valaki, akivel a szerelem után is az érzések rendben vannak, és szexuális téren sincsenek gondok, az jobb ha az ilyen fellángoló érzésein röhög egyet és elfordul, különben lehet hogy végzetes hibát követ el, és elveszti az Igazit, akivel pedig egy életen át boldog lehet. Egy kapcsolatban is vannak hullámvölgyek és hegyek, ez természetes és ezeken túl lehet jutni. A titok nyitja, hogy energiánkat ne másba, meg másra pazaroljuk, hanem a kapcsolatba fektessük. Ha mindkét fél folyamatosan elegendõ energiát, törõdést fektet a kapcsolatba, akkor az lehet olyan mint szüleink, nagyszüleink kapcsolatai: kitartanak egy életen át és még öreg korukban is szeretve-szerelmesen mosolyognak egymásra. Na ez a valami, nem az ha valaki minden fellángolásnál ágyba ugrik más emberrel.

Élj a jelenben bocsásd meg magadnak, enged el a múltat és élvezd a jelent. Tanulni lehet a múltból akkor még az elején voltatok, és most már úgysem csalnád meg... Ne tedd tönkre a boldogságod szerintem.
Az én világnézetem szerint a megcsalásnál nagyobb bûn nem igazán van egy párkapcsolatban, hiszen megalázod és bizalmával visszaélsz aki szeret, feltétel nélkül. Ez undorító dolog. A lángoló szerelem nem tart örökké, orvosilag bizonyított, hogy max 2-2, 5 évig termeli az agy ennek a hormonját. Ezért fellángolás gyakrabban elõfordulhat. Ha most valaki hülye, az megy az ilyen csalóka érzés után, aztán 1-2 hét vagy max hónap után ez megszûnik és ott áll egyedül, két szék közül a pad alatt. Normális ember meg tudja, hogy ezek a fellángolások elmúlnak hamar, ezért inkább átgondolja, hogy utána kivel érdemesebb együtt élni. Mert sokszor aki iránt fellángol az ember, nem megfelelõ számára egy párkapcsolathoz, nem feltétlenül megértõ, kedves, kitartó, hûséges stb. Sokan belefürödtek és belefürdenek ebbe mind a mai napig. Neked mázlid van, hogy volt annyi eszed legalább hogy kitarts a barátod mellett, mert láttad, hogy végülis párnak õt szeretnéd és õt szereted. De megcsalni ennek ellenére sem kellett volna. Még mélyponton vagy hullámvölgyben sem. Nem állatok, ösztönlények vagyunk, hanem emberek, akik érzelmeiken tudnak uralkodni és irányítani. A lángoló szerelem után jön az igazi vízválasztó egy kapcsolatban, hogy kialakul-e az az igazi szeretet, ami egy életen át képes összekapcsolni a két embert. Ez a szeretet sokkal mélyebb, intimebb és bizalmibb kapcsolat mint a lila ködös szerelmi lángolás az elején. Itt már a másik embert a hibáival együtt szeretjük, mert már azokat is látjuk, tapasztaljuk - ellentétben a lila ködös idõszakkal. Ha olyan társat talál valaki, akivel a szerelem után is az érzések rendben vannak, és szexuális téren sincsenek gondok, az jobb ha az ilyen fellángoló érzésein röhög egyet és elfordul, különben lehet hogy végzetes hibát követ el, és elveszti az Igazit, akivel pedig egy életen át boldog lehet. Egy kapcsolatban is vannak hullámvölgyek és hegyek, ez természetes és ezeken túl lehet jutni. A titok nyitja, hogy energiánkat ne másba, meg másra pazaroljuk, hanem a kapcsolatba fektessük. Ha mindkét fél folyamatosan elegendõ energiát, törõdést fektet a kapcsolatba, akkor az lehet olyan mint szüleink, nagyszüleink kapcsolatai: kitartanak egy életen át és még öreg korukban is szeretve-szerelmesen mosolyognak egymásra. Na ez a valami, nem az ha valaki minden fellángolásnál ágyba ugrik más emberrel.
Na most ha kiderülne a turpisság, még mindig tudod arra fogni, hogy akkor volt amikor nem voltatok együtt. Õ is kitudja kivel feküdt össze. Persze a megcsalás tényleg egy kapcsolat végét jelentheti. Ezt egyébként akkor kellett volna mondanod neki.
Kedvesem nem azon kellene rágódni te mit tették, inkább azon gondolkodj el miért tetted.Nos ha olyan nehéz megbántani (mert én azt vettem, hogy egy kicsit többet hisz magáról mint ami)Akkor meg nem érdemli meg hogy te aduászt adj a kezébe egy vallomással és ha meg is bocsájtana, akkor is ellened mindég felhasználhatná. Az egész jövõdet amit most építgetsz kiszolgáltatnád egy ilyen akármikor elõvehetõ és ellened felhasználható vallomásnak. A teljes jövõd a megalkuvásokról szólna jaj csak meg orroljon valamiért, és nem utolsó sorban arra használná hogy megalázzon oktalan féltékenykedéssel és rágalmakkal. Hidd el mire annyi idõs leszel mint én szép emlék marad ez a kis flört, és egy nõnek egyébként is nehéz egyenrangú partnerként szerepelni a férj mellett, ne adj a kezébe ostort. Nyugi õ sem szent, ha ezt gondolod buta vagy. De az biztos ha már õ bevall valamit akkor már vagy szabadulni akar tõled, vagy már tudja hogy te tudod, és ezzel akar elõre bûnbocsánatot kicsalni tõled. Jobb ha mi nõk tudunk az õ dolgaikról, és eldöntjük mire használjuk ezt az infót, mert ha maradni akar kiváló eszköz a kordában tartásra ha meg menni akar hagy menjen. Az ilyen nagyszájú pasik szoktak elõször pofára esni és utána megpróbálnak visszajutni a régi jó kis helyükre. Mikor a saját lányom pasija így viselkedett, csak azt mondtam neki ne te akard ezt az egészet, akarja Õ. És mi történt, mikor két év sírás rívás után végre szétmentek a pasi úgy tett mintha õ lenne legmenõbb és a gyõztes. A lányom fogyott vagy 15 kilót, de a végén mikor túljutott ezen az egészen és tisztán kezdett látni, hát felhívta a pasi megkérdezni, hogy van. Ez a pont volt mikor megvilágosodott a gyermekem mennyire nem ez a pasi az õ párja és már semmit nem jelent neki. Még egyszer mondom nem kell lelkizni tedd oldalra ezt az egészet mostantól legyél tisztességes, ne csald meg és ne gondolkodj ilyen önpusztító dolgokon, kivéve ha tudat alatt mégiscsak meg akarsz szabadulni ettõl a pasitól. Hallgass soha nem derül ki már senki nem emlékszik rá csak te.
Elsõre azt mondanám, hogy most mondd el, és ha tényleg annyira passzoltok össze, ahogy írod, akkor meg fogja érteni. Én is megcsaltam a párom, nem mondtam el neki, de ki is derült, ahogy szokott. Én szóltam el magam, és egész addig nagyon szarul éreztem magam amíg ki nem derült. Végül az én párom megbocsájtott, de nálunk más volt a szitu, én nem kaptam bántást tõle, úgy mint te, szóval nem volt mit "törlesztenem". Másodszor meg egyet értek azokkal akik azt mondják, hogy hallgass, mert ha tényleg sokszor volt bunkó veled, akkor nem véletlen hogy megcsaltad. A lelkiismeretednek biztos könnyebb lenne ha elmondanád, de lehet hogy egy életre megbánnád hogy nem adtál esélyt a mostani felállás folytatásának a vallomásod miatt. A legnehezebb magadnak megbocsájtani, tudom. Pláne ha még van vallási vagy efféle neveltetésed is. Nekem a párom segített, hogy feldolgozzam, hogy megcsaltam õt. De nem minden pasi meg nõ képes a megbocsájtásra ilyen esetben, a büszkeség és sértettség nagy úr. Most 37 éves vagyok, és mai fejjel, a fenti pro és kontra érveim utána arra szavazok, hogy kaland az élet, nem kell mindent véresen komolyan venni. Szemét volt sokszor a pasid, neked meg becsúszott egy kis mellékszórakozás. Ennyi. Nem vagy ribanc, ember vagy, kész. Akkor lennél ribanc ha sorozatosan megcsaltad volna. Ha ettõl ribanc lennél amit tettél, akkor az egész világ ribanc lenne. Hallgass és tegyél meg mindent a mában, hogy boldogok legyetek. Ez neki is és neked is jó lesz. Az is nagyon nehéz dolog hogy magunknak megbocsássunk, ha hülyeséget csináltunk. Küzdj meg a lelkiismereteddel, és diadalmaskodj felette. Jót fog tenni a fejlõdésednek. Ha meg egyszer becsúszik valami a barátodnak miközben boldogan éltek, másképp fogsz hozzáállni a dolgokhoz, így hogy a saját bõrödön tapasztaltad, esendõk vagyunk, mind.
Én erre csak azt mondom, hogy Popper Péter igazat mond. http://www.youtube.com/watch?v=ttOEgFKBDtU (A neked fontos rész kb a 3. perctõl kezdõdik.)
Szerintem meg sokkal egyszerûbb. :) Ha úgy érzed, el kell neki mondanod, mert furdal a lelkiismeret, mondd el! A következménykerõl meg annyit, és nem én mondom elõször, egy párkapcsolatban csak az végzetes, amit két ember nem tud megbeszélni. Egy igazi, õszinte kapcsolódás szempontjából a múlt már lényegtelen. Legyetek boldogok! :)
Én nem tudom, mondhattok akárminek, de ha a nõmrõl kiderülne hogy megcsalt, még ha évekkel ezelõtt is, kivágnám, nem érdekelne hogy mit érzek iránta. A megcsalás soha semmilyen körülmények között nem érdemel bocsánatot. Az egoizmus kiteljesedése. Egy normális férfi nem tud együtt élni azzal a tudattal, hogy elárulták. És ez a sima barátságra is igaz, mennyivel igazabb akkor az ember párjára. Az árulás ténye, ami feldolgozhatatlan, és egy magát valamire becsülõ férfi ezt nem fogadja el.
Én szintén úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban egyvalami van, amire nincs mentség, és az a megcsalás. Lehet hogy megbántod a mosikat valakivel, lehet hogy bunkó veled, nem figyel rád...stb, de legyen annyi gerinced, hogy akkor véget vetsz az egésznek és nem a háta mögött csinálod. Ez így most duplán rossz helyzet, mert már régen történt, most boldogok vagytok, és ha elmondod neki, az kb olyan lesz, mintha most csaltad volna meg. De ettõl én még úgy gondolom, hogy ha elkövettél valamit, azért vállald is a felelõsséget, és adott esetben a következményeit.
utolsó tök jól leírta...ugyanez a véleményem :)
A kérdező hozzászólása: És bocsánat a helyesirási hibákért...gyors akartam lenni
szerintem ami volt, elmúlt. ne rágodj most már ezen, ha akkor titok maradt, most már maradjon is az. ne gondolj erre, a jövõre koncentrálj, ne a múlton gyötörd magad!
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy elolvastad...és a választ is.I gazad van és valahogy igy kellene csinálnunk!
Aki nem képes megbocsátani az szerintem nem is szereti igazán a párját csak az EGÓJA "szereti amíg megfelel az elképzeléseinek. Én megbocsátanám mert az igazi SZERETET feltétlen és megbocsátó!

Nagy bűnt követtem el?

Ma egésznap 2 fogyis joghurtot meg 6 kisszelet grahamkenyeretettemvajjal ez összesen 80 gramm szénhidrát és 600 kcal volt....de utoljára délben ettem igy amikor hazajöttem 9kor ettem egy szelet fehérkenyeret vajjal... nagyot hibáztam hogy ettem?:S vagy ez még belefért ?

Legjobb válasz: Nem hibáztál nagyot, gondolom nem fél kilós szeletrõl van szó. ...és nyugi,nem vagy egyedül a "bûnözéssel", hiszen emberek vagyunk:) Holnap majd odafigyelsz, és megnyugodik a lelked!

Nem hibáztál nagyot, gondolom nem fél kilós szeletrõl van szó. ...és nyugi, nem vagy egyedül a "bûnözéssel", hiszen emberek vagyunk:) Holnap majd odafigyelsz, és megnyugodik a lelked!
Hát én alapból nem mennék 100-150g szénhidrát alá... Meg egyébként a szénhidrátot ne kenyérbõl hanem rizsbõl meg zabból fedezd mert a kenyér nem jó!
igen, ha fogyni akarsz nem, ha nem akarsz fogyni
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló, köszi:) utolsüó elotti, igen?akkor minek jossz ide, ha nem segiteni??
baj azonal ugorja le a hid-ról
igen nagyot lefognak csukni nekem is elegem van az ilyen kérdésekbõl ezt szabad azt szabad enni? mit szabad mit nem? úristen most vétkeztem úristen
mi baja az ízületeidnek?
húú ne haragudj, de engem is felidegesített az elsõ két "válaszoló" senkinek nem kötelezõ elolvasni a kérdéseket, szerintem senkinek nem tesznek fegyvert a fejéhez, hogy ezt meg ezt olvasd el és tegyél paraszt megjegyzéseket!!!! na szóval... ha utólag szánod bánod hibádat, az tényleg nem segít, viszont ha már megtetted, ez van, igyekezni kell, hogy több ilyen ne legyen!! írtad az izületeidet. mennyire vészes? még egy jó séta se fér bele? ha esetleg annyit meg tudsz csinálni csak egy séta, már az is jó tesz! sok szerencsét!!
sztem nem lesz baj. én néha fél csomag tésztát megettem, mégis fogytam. rendszert nem szabad csinálni belõle.
Bûnnek nem nevezném, mert az teljesen más kategória! De valóban, ha diétára adtad a fejed, kicsit kevesebb adagokat kellene enni, mert akkor az eredmény sem lesz az, amire vágysz! Én már a 84.napnál tartok, például kétszer ettem ez idõ alatt pizzát, zöldségeset, de sosem 6 szeletet! az nem jó, ha mikor már megetted, akkor lelkiismeret furdalással ostorozod magad, s azt sulykolod magadba, hogy "bûnöztem, mit tettem, stb"! ez káros, nem csak a diéta, hanem a lelked számára is! Ne tedd!!!!!!
Talán kissé lassabban fogsz fogyni, de semmi baj nem lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: jaj nem ilyen válaszokat vártam, kedves aki tényleg tud segíteni, kérlek titeket csak olyan írjon
Elsõ kettõ XD nagyon ott van amúgy komolyra fordítva ez neked bûn??? xD Többet ne tedd..

Olyan nagy bűnt követtem el?

Megkért egy srác, hogy kapcsoljam be neki a kamot, de már régóta ismerjük egymást..De a cam nem m?ködött. Ezt elmeséltem a barátomnak és teljesen kiakadt, hogy camozok más fiúkkal.

Legjobb válasz: Te örülnél neki,ha megtudnád,hogy a barátod más lányokkal camozik? Buta vagy,hogy elmondtad neki.Ha már camozol..legyen az hátsó szándékkal vagy anélkül,legalább ne mondd el neki.

Te örülnél neki, ha megtudnád, hogy a barátod más lányokkal camozik? Buta vagy, hogy elmondtad neki.Ha már camozol..legyen az hátsó szándékkal vagy anélkül, legalább ne mondd el neki.
Kamu. Ha nem szoktál más sráccal beszélgetni, nem camoznál rég ismert sráccal. Másrészt a legtöbb kis idióta tinipi.csa nem csak beszélgetni szokott, hanem vetkõzik meg riszálja magát, és gondolom a párod is arra gondolt, hogy te is ezt akartad. Csak hül.ye lennél azt mondani, hogy vetkõzni akartál a kamerába pucsítva, csak szépítetted a dolgot, hogy "baszélgettek". Ezért rágott be.
nem! csak ez a reakciója szinte mindenkinek.... vajon mi más lenne? Neked mi esne le elsõre? "hogy más csajokkal is beszél"
A kérdező hozzászólása: Oké tudom nah:) Nyilván nekem is ez lenne. De sose szoktam más pasikkal akár beszélgetni is.
A kérdező hozzászólása: Marhára nem az a hülye pi*a tini vagyok, aki mutogatja magát. A barátom nagyon jól tudja hogy ezt nem szoktam, mivel õ is megszerzett valahogy. Addig nem is látott, míg nem jártunk. Nagyon utálom, ha így ismeretlenül ítélnek meg más embert. Hülye kérdés volt igaz, megértem õt, én se lennék különb. Majd kiderül, hogy bízik-e bennem. Egyik srácnak se kapcsoltam be kamot, most hogy barátom van. Vele is csak fogadásból tettem. Nem is mûködött, szóval még az arcamat se látta, nyugi ruhában voltam..
Nem, de ne camozzál senkivel ha van barátod! Nem kell neked, hogy olyankor más srácot nézz! Lehet õ mutat olyat amit nem kéne :D
A kérdező hozzászólása: :)
szia drágám!:) így már megértem, hogy miért kapcsoltad ki a camot... de még is mit hittem volna? de felejtsük el..... szerintem linkeld be neki ezt a kérdésedet és ezt fogja mondani....
Meleg vagy

10 hetes yorkie-mat holnap 1-2 órára egyedül kell hagynom. Nagy bűnt követek el vele?

4 napja van nálam, nem tudok mit tenni egyedül kell hagynom.

Legjobb válasz: Nem követsz el bûnt. Legjobb ilyen esetben boxban hagyni. Meg kell tanulnia egyedül lenni és azt h amikor egyedül van, inkább pihenjen és ne rosszalkodjon.

Nem követsz el bûnt. Legjobb ilyen esetben boxban hagyni. Meg kell tanulnia egyedül lenni és azt h amikor egyedül van, inkább pihenjen és ne rosszalkodjon.
nem lesz probléma, elõbb utobb ugyis meg kell szoknia ha társasházban laksz kérj a szomszédoktól elõre is elnézést ha picit nyavajogna hagyj ott neki valami plüssmacit, vizet, kutyapelust, valamit amivel lekötheti magát
dehogy bûn. viszont vigyázz h hagyod ott. kábeleket el ne érje, ha mégis kenj rá csípõs paprikát vigyázz milyen játékot hagysz kint neki, nehogy lenyelje. az én kutyusom 9 hónapos, de még a csontot is elveszem tõle, nehogy megfulladjon tõle, ha pl félrenyelné és nem vok itthon.
Semmi baja nem lesz, én 1 nap után hagytam otthon.Valószínû aludni fog.
Nekem is pont 10 honapos yorkim van :) Nem vilagvege, ha otthon kell hagynod, csak vigyazz arra, hogy a konnektorokat ne erje el, semmit ne hagyj elol amitol megfulladhatna es arra sajnos szamits, hogy mire hazajssz, varni fog a szilard es a folyekony ajandekcsomag :) Az en yorkim pl egesz ejjel is magara van hagyva, mert o a nagyszobaban alszik, mi pedig a haloszobaban, ugyhogy 8orakat siman egyedul tolt es meg soha nem sirt. Ugatni sem szokott, szinte soha. Ket hete nalunk van es kb ketszer ugatott. Amugy az egesz napot vegig tudja aludni, szerintem a tied is aludni fog, amig egyedul lesz.
Nekem most 13 hetes a yorkim, 8 hetesen hoztam el és kezdettõl fogva egyedül kellett hagynom sajna melóba muszáj menni!Az elsõ két nap voltam csak vele 3. naptól 6 órára egyedül hagytam és semmi baja nem volt!Sõt, ha jót akarsz magadnak a késõbbiekben szoktasd is hozzá, hogy egyre többet hagyod egyedül persze itt pár órára gondolok csak, mert ha most nem szoktatod hozzá késõbb nem fogsz tudni mozdulni se tõle sehova életed végéig meg nem ülhetsz otthon!Feltalálják magukat, ha van neki játéka friss vize akkor teljesen rendben lesz!

Nagy bűnt követtem el?

Ma este 8 óra tájban nagy felindulásomban(3/4 órás kemény biciklizés után) kibontottam egy chipset és ahhoz képest hogy csak 2-3 szemet akartam megenni,megettem az egészet...:)Persze keményít? napom van de mégis van benne minden..szénhidrát,fehérje....De eddig mindig mindent betartottam és nem szoktam csalni.Már a 3.-ik hetemet kezdtem el,eddig másfél kiló ment le ahogy legutóbb mértem!Nem fogok még egyszer ilyet elkövetni,de most úgy megkívántam :) De tudom hogy nem lett volna szabad mert egyáltalán nem egészséges és nem is szoktam ilyeneket enni,csak nagyon nagy ritkán!

Legjobb válasz: Én az elõbbi felindulásomban kibontottam egy tubus kenõmájast és benyomtam egy marék kenyérbéllel de nem érzem hogy emiatt jelentkeznem kellene a Rendõrségen.

Én az elõbbi felindulásomban kibontottam egy tubus kenõmájast és benyomtam egy marék kenyérbéllel de nem érzem hogy emiatt jelentkeznem kellene a Rendõrségen.
Nem értem a kérdést... Most nekünk kellene eldöntenünk, hogy mit ÉREZZ?
én meg az elsõ válaszolót nem értem...:D szerintem nem lett volna szabad...na de ha többet tényleg nem szeged meg akkor egye-fene ettõl még nem rakodott rád 50kg zsír:S
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem hogy ettõl még nem fog történni semmi komolyabb és bûntudatom sincs olyan nagyon vészesen...de azért egy kicsi van!De nem fogok folyton azon rostokolni hogy ettõl majd biztos visszahízok mert akkor tuti így lenne, inkább úgy vagyok vele hogy ez még nem a világ vége és holnap majd ledolgozom! Én csak arra lennék kíváncsi hogy másoknak mi errõl a véleménye?!
Igen nagy bûnt! Most azonnal korbácsold meg magad!!! Amennyiben nem egy egyszeri csipszevéstõl híztál el valószínûleg nem lesz tõle bajod.

Nagy bűnt követtem el, ha fehérjenapon köretként francia saláta alapot (borsó, répa, burgonya) ettem főzve?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Én is csináltam, ennél hatalmasabb "bûnöket" követtem el, mégis fogytam. :)

Szerintem nem. Én is csináltam, ennél hatalmasabb "bûnöket" követtem el, mégis fogytam. :)
Ha fõzve etted az baj.Nyersen a zöldségek semlegesnek számítanak, de fõzve, párolva(stb.), tehát nem nyersen baj.De ha még a fogyókúrád elején vagy nem olyan nagy gond :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!