Találatok a következő kifejezésre: Nagy az hogy elkapnak, ha (4 db)

Nagy az esélye, hogy elkapnak, ha illegálisan torrentezek egy olyan országban, ahol ezt szigorúbban veszik, vagy tök mindegy, mert a torrentezök elleni küzdelem igy is-ugy is szélmalomharc?

Legjobb válasz: A felhasználókat nem szokták keresni, mivel ez elég macerás mûvelet, hanem a torrent oldalak ellen veszik fel a harcot, lásd például a tavaly novemberi szerver lefoglalásokat. Tehát igen, szélmalomharc. Lekapcsolnak 10-20 szervert, napok kérdése és visszakerülnek, amelyik esetleg nem, ahelyébe úgyis jön újabb.

A felhasználókat nem szokták keresni, mivel ez elég macerás mûvelet, hanem a torrent oldalak ellen veszik fel a harcot, lásd például a tavaly novemberi szerver lefoglalásokat. Tehát igen, szélmalomharc. Lekapcsolnak 10-20 szervert, napok kérdése és visszakerülnek, amelyik esetleg nem, ahelyébe úgyis jön újabb.
mert te is abból a tökéletlen emberbõl vagy, mint mindenki más is,
Azt nem tudom, hogy miért van, egy részed még biztosan nem fogadta el. Mindenesetre ne aggódj, el fog múlni. Idõvel sokkal jobb lesz. :)
Baráátnõm is most válik és ugyanúgy van, mint te is, de azért szépen lassan egyre jobb. Kitartás! :)
Persze, hogy tetszel neki hacsak nem fél a többi embertõl, kancsal és pont akkor szarja le egy galamb a ruháját. Amúgy mi a neve?
A kérdező hozzászólása: Ja, a nem voltam benne biztos, amiatt hogy ha ránézek elkapja a fejét. Egy kapcsolat kezdetén sok szemezés van, nem? A buszon nehezen szarta volna le egy galamb, hacsak nem repült be egy így télen, lehet, hogy annyira belefeledkeztem a látványába hogy fel se tûnt. :S :D
Baranya megye?o.O:D
A kérdező hozzászólása: Nem.
hmm nálam ugyanez a helyzet biztosan tetszel neki!:)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó! Úgy örülök neki, mert annyira helyes és vonzó, de nem tudom mit léphetnék. Már több hónapja így van és úgy látszik én sem merek lépni és õ sem. :(
mosolyogj rá, vagy kérdezd meg tõle az idõt:D hátha lépne erre valamit
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!