Találatok a következő kifejezésre: Nagy az hogy elkapnak, (13 db)

Szerintetek mitegyek? A tesomrol mosderült ki hogy hepatits c betegsége van nekem van egy lányom és szeretném látni a tesoma de nagyon félek hogy elkapjuk azt tudom hogy vér által terjed de tartok aotól hogy más uton is elkaphato.

Legjobb válasz: Csak segítségképpen: mitegyek --> mit tegyek (vagy "mit egyek"?) tesomrol --> tesómról mosderült ki --> most derült ki Bocs az offért! A kérdésedre itt a válasz: http://www.informed.hu/?tPath=/informed_site-ok/majbeteg/&ar..

Csak segítségképpen: mitegyek --> mit tegyek (vagy "mit egyek"?) tesomrol --> tesómról mosderült ki --> most derült ki Bocs az offért! A kérdésedre itt a válasz: http://www.informed.hu/?tPath=/informed_site-ok/majbeteg/&ar..

1 hetes a pici babám és nagyon félek hogy elkapja az influenzát (van 2 nagyobb tesója is)! Van valami vitamin amit szoptatás alatt lehet szedni?

Legjobb válasz: Sza.Én elevitet szedtem szopiztatás alatt is,!2 évig szoptattam a lányom, addig talán 1* volt beteg!

Sza.Én elevitet szedtem szopiztatás alatt is, !2 évig szoptattam a lányom, addig talán 1* volt beteg!
Szerintem törekedj arra hogy Te egyél sok vitamint inkább természetes forrásból (mandarin narancs alma répa sok gyümölcs) igyál sok folyadékot. Az anyatej egyfajta védetséget ad a Picinek. Remélem nem lesz probléma.
Vegyél bepár csepp c vitamint át megy a tejbe is...
Gondoltál-e rá, hogy a testvéreit beoltasd influenza ellen még nem lenne késö söt én még arra is gondoltam, hogy magamat beoltatom bár nem tudom szabad-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Ma hoztuk haza babánkat a kórházból, de kisfiam időközben tüsszög és teli van az orra. Nagyon szeretné a testvérét simogatni, de félek, hogy elkapja tőle, hiába enyhültek a tünetei. Védi valami a babát?

Még nem indult be a tejtermelésem sem.A picur pedig már a cumiját is a baba szájába dugta.Nagyon félek.

Legjobb válasz: Szoptasd ahányszor csak igényli. Valamennyi tejcsi úgyis van benne, és így indul be a tejtermelés is. Igyál alkoholmentes sört, az árpamaláta nagyon jó tejelválasztás serkentõ. Mivel "egy légtérben" vannak nem nagyon tudsz mit tenni sajnos, elzárni nem tudod és nem is kell. Én is éppen így voltam 6 hónapja, nekem nem kapta el a picuri.

Szoptasd ahányszor csak igényli. Valamennyi tejcsi úgyis van benne, és így indul be a tejtermelés is. Igyál alkoholmentes sört, az árpamaláta nagyon jó tejelválasztás serkentõ. Mivel "egy légtérben" vannak nem nagyon tudsz mit tenni sajnos, elzárni nem tudod és nem is kell. Én is éppen így voltam 6 hónapja, nekem nem kapta el a picuri.
Hát sajnos elzárni úgysem tudod tõle. Mosd a nagyobb kezét mielõtt hozzáér a picihez és figyeld hogy ne dugja a cumit többet a szájába, és próbáld szoptatni a picit. Nem valószínû hogy elkapja.
Mi újság? Hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: Egyelõre minden ok, kopp-kopp.2 évesem kezd kigyógyulni, pici sem tûnik betegnek.Csak nincs elég tejem, jó lenne egy tuti tipp.
Próbáld ki a more milket. Nekem csak ez segített. Az elsõvel nem volt tejem, akkor nem vettem. A másodikat 9 hónapja szoptatom, pedig az elsõ héten semmi nem volt.
És szoptass szoptass szoptass. Ha kell óránként.

Tisztelt Főorvos úr! Kismama vagyok. Régóta szenvedek ettől a “kellemetlenségtől”gomba vagy fertőzés, hüvelyfolyás. Amit lehet kipróbálok vigyázok a higiéniára nagyon és mégis elkapom valahogy. Mikor kérdeztem régebben az orvost azt mondta, hogy bármitől

Tisztelt Főorvos úr! Kismama vagyok. Régóta szenvedek ettől a “kellemetlenségtől”gomba vagy fertőzés, hüvelyfolyás. Amit lehet kipróbálok vigyázok a higiéniára nagyon és mégis elkapom valahogy. Mikor kérdeztem régebben az orvost azt mondta, hogy bármitől elkaphatom, elég ha valaki olyan után megfogom a kilincset a toaletten, Vagy bármitől. Mindig különféle gyógyszeres kezeléseket kaptam. Védőnőm és én is olvastam, hogy a terhesség jobban előhozza ezeket a hüvelyi panaszokat. Legutóbb 7 hetes terhességnél néztek meg és nem adhattak mást mint betadin kúpot és Gynoflor hüvelytablettát. Nem mondhatnám, hogy használt. Kérdésem az lenne,hogy ezt a Vitagyn hüvelykrémet használhatom-e kismamaként és mennyire hatásos? Most 16 hetes vagyok. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A várandósság alatt valóban sokkal gyakoribbak a folyásos panaszok. A Vitagyn C hüvelykrém bakteriális vaginózis (hüvelygyulladás) kezelésének kiegészítésére és megelőzésére alkalmas. A Vitagyn C különösen hasznos visszaesés (kiújulás) esetén, ill. antibiotikumokkal való kezelést követően. A krém helyreállítja és fenntartja a hüvely élettani pH-értékét (vegyhatását), és elősegíti a természetes tejsavbaktérium (Laktobacillus) flóra növekedését, s …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A várandósság alatt valóban sokkal gyakoribbak a folyásos panaszok. A Vitagyn C hüvelykrém bakteriális vaginózis (hüvelygyulladás) kezelésének kiegészítésére és megelőzésére alkalmas. A Vitagyn C különösen hasznos visszaesés (kiújulás) esetén, ill. antibiotikumokkal való kezelést követően. A krém helyreállítja és fenntartja a hüvely élettani pH-értékét (vegyhatását), és elősegíti a természetes tejsavbaktérium (Laktobacillus) flóra növekedését, s … Olvass tovább »
mert te is abból a tökéletlen emberbõl vagy, mint mindenki más is,
Azt nem tudom, hogy miért van, egy részed még biztosan nem fogadta el. Mindenesetre ne aggódj, el fog múlni. Idõvel sokkal jobb lesz. :)
Baráátnõm is most válik és ugyanúgy van, mint te is, de azért szépen lassan egyre jobb. Kitartás! :)

Tomb Raider 2013-ban nem jutok ki a barlangból, mindíg rám esik a nagy szikla, mikor elkapja a lábamat az a valaki, a képernyőn a bal-jobb kurzort mutatja, hogy nyomjam (A-D), de nem birok elrugaszkodni a fogvatartómtól. Mit kell még nyomni?

Hihetetlen automata szűrőrendszer nem enged köszönni,nem enged udvariasan segítséget kérni,nem engedi megköszönni a segítséget,és egyébként is,micsoda modortalan gépállat ez?....UFF!

Legjobb válasz: Nyomd meg F-et és kész a vörös kéz jele meg az E és a mászó kampó-é is az E ezekre késõbb lesz szükséged.

Nyomd meg F-et és kész a vörös kéz jele meg az E és a mászó kampó-é is az E ezekre késõbb lesz szükséged.
Ja még v mi a rádiós résznél a Tower nevû pályán a rádió adás aktiválásához nyomd meg az A-t és a D t a megfelelõ irányba lesz egy vörös kéz is az az E. Így tudsz segítséget hívni és mehetsz tovább. Kötélrõl való le ereszkedés az a Shift. Lesznek kombok is pl egy támadódtól el kell venni a pisztolyát az is az F F nyilak V A és D és E és bal egér párosítással végezhetõ ki. Egy farkast pedig a nyilak F E F F F párosítással tudsz kivégezni. Amikor majd a gázt kell ki ereszteni mássz vissza oda ahol jöttél és dobj be egy lámpást ettõl felrobban a helység és mehetsz tovább. A fegyverek Up olásáát erõsen javasolnám mert kezdetben az íj pontatlan és hidd el jól jön majd az extra golyó és ilyenek Remélem boldogulsz. Elõzõ voltam.
Rohadt jó ez a játék! Megvettem eredetiben és tegnap kezdtem el játszani vele. Nagyon, nagyon tetszik. Ez nem is játék. Ez egy interaktív film! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaidat, nagyon jól fog jönni, nem vagyok béna, de ez a 60x rám esett szikla kizsigerelt...
Lesz még olyan is hogy futnod kell miközben omlik minden alólad és ha rossz szögben ugrasz a hidra meghalsz és kezdheted elörröl. Na ott kb 20x meghaltam mire sikerült. Am szívesen.
Na, most én is elakadtam! Ott vagyok egy vízesés mellett és a továbbjutásomat egy folyó gátolja. Sejtem, hogy a nyilam segítségével egy kötéllel kellene csinálnom valamit, mint pár perccel visszább is, de nincs kötelem, csak állok egy oszlop elõtt és velem szemben egy kapura feltekert kötél van. Help! :)
Itt fent van az egész keresd ki a megfelelõ részt. http://www.youtube.com/user/HassanAlHajry/videos?query=Tomb+.. Szerintem annál a résznél vagy ahol elvinne a sodrás és mész az árral de így nem tom. A linken megtalálod tuti.

Nagy az esélye, hogy elkapok valami fertőzést?

A párommal 3 és fél éve vagyok együtt, 8 hónapja szedek bogyót, de most ebben a hónapban ez az új bogyó is vacakol, már 1 hete vérezgetek, de 1 tisztasági sem telik meg 1 nap. Tegnap kezd?dött a szünetem, de még a konkrét menszesz nem jött meg, csak ez a vérezgetés.

Legjobb válasz: Beteg a barátod???Vagy mit akarsz elkapni?? Viszont a fogamzásgátlód nem jó,túl erõs,azért vérezgetsz.

Beteg a barátod???Vagy mit akarsz elkapni?? Viszont a fogamzásgátlód nem jó, túl erõs, azért vérezgetsz.
ha csak a párodnak nincs valami fertõzõ betegsége, szerintem nem. én úgy tudom a sperma steril.
nem, nem valószínû h elkaptál vmit, hacsak nincs a párodnak vmi baja. mivel valszeg ez nem a menzeszed, hanem a tabletta miatt vérzel.
A kérdező hozzászólása: Párom nem beteg, tuti. A fogamzásgátlóm Lindy 20, elõtte 6 hónapig Belara volt, azzal ugyanez volt a bajom, csak a Lindytõl legalább múlt hónapban rendesen jött meg. Azért kérdeztem, mert írták, hogy menszesz alatt nagyobb a fertõzés veszély. De én ezt nem hívnám kifejezett vérzésnek, inkább kínlódásnak, és a párom sem beteg. Csak megijesztett egy másik válaszhoz hozzászóló, hogy akár halálos gyulladást is el lehet kapni, így gondoltam megkérdezem.

Nagy az esélye, hogy elkapnak, ha illegálisan torrentezek egy olyan országban, ahol ezt szigorúbban veszik, vagy tök mindegy, mert a torrentezök elleni küzdelem igy is-ugy is szélmalomharc?

Legjobb válasz: A felhasználókat nem szokták keresni, mivel ez elég macerás mûvelet, hanem a torrent oldalak ellen veszik fel a harcot, lásd például a tavaly novemberi szerver lefoglalásokat. Tehát igen, szélmalomharc. Lekapcsolnak 10-20 szervert, napok kérdése és visszakerülnek, amelyik esetleg nem, ahelyébe úgyis jön újabb.

A felhasználókat nem szokták keresni, mivel ez elég macerás mûvelet, hanem a torrent oldalak ellen veszik fel a harcot, lásd például a tavaly novemberi szerver lefoglalásokat. Tehát igen, szélmalomharc. Lekapcsolnak 10-20 szervert, napok kérdése és visszakerülnek, amelyik esetleg nem, ahelyébe úgyis jön újabb.

Annyira rossz az immunrendszerem, hogy minden vírust elkapok. Most is épp hogy kilábaltam a megfázásból megint elkaptam valamit, és már nagyon sok, rengeteg hiányzásom van ez miatt az iskolában. Valami nagyon jó immunrendszer erősítőt írna valaki?

Legjobb válasz: Annak az okára kéne rájönni, mi gyengíti az immunrendszeredet. Valami lefoglalja állandóan, amitõl nem tud rendesen mûködni, vagy vitaminhiányod van. Manduládban góckutatás, egy rossz fog, ezeket ki kéne zárni. Lehet nem ártana egy antibiotikum-kúra, hogy az immunrendszered helyre tudjon jönni. A vírusok általában magas lázat okoznak, igen magasat. Többnyire baktérium az, ami ilyenkor leterít.

Annak az okára kéne rájönni, mi gyengíti az immunrendszeredet. Valami lefoglalja állandóan, amitõl nem tud rendesen mûködni, vagy vitaminhiányod van. Manduládban góckutatás, egy rossz fog, ezeket ki kéne zárni. Lehet nem ártana egy antibiotikum-kúra, hogy az immunrendszered helyre tudjon jönni. A vírusok általában magas lázat okoznak, igen magasat. Többnyire baktérium az, ami ilyenkor leterít.
Grépfruitmag-kivonat? Eddig aki mondta, hogy szedte, mindenki azt tapasztalta, hogy náthás sem lett. DM-ben vettem amúgy 1200-ért. Ártani nem árt!
Csináltass egy teljes vérképet, esetleg immunológiai vizsgálatot, azt is vérbõl csinálják, hogy meg tudják nézni esetleg nem e tényleg valamire "koncentrál" a szervezeted és nem tud ellenállóvá tenni. Egy tûszúrás és tisztán látsz mindent. Fontos. Amúgy szedni kell a Béres cseppet, vagy multivitaminokat, antioxidánst egyebek... mind mind segíthet, de én a helyedben kérnék egy vizsgálatot a háziorvostól. nem fogja azt mondani hogy nem.
Azt nem tudja háziorvos kérni, csak immunológus szakorvos. Pesten és Debrecenben van ilyen szakrendelés, nem állunk túl jól.
Hol laksz? Egerben is van egyébként. Tudom mert a kórházban dolgozom, ha leveszik egy kórházban a vért, azt elvben elküldhetik olyan intézménybe, ahol megvizsgálják. Innen is rengeteg anyagot küldenek Debrecenbe, amit itt a Patológián nem tudnak mondjuk megnézni vagy a laborban. Dehát nem vitatkozom, hiszen Te tudod mit mondtak neked. Elhiszem, manapság senki nem áll jól... mi sem... de az egészséged érdekében legalább egy telefont megér. Próbáld meg, mert valamiért nem tudsz kilábalni és meg kéne keresni az okát.
Persze, hogy tetszel neki hacsak nem fél a többi embertõl, kancsal és pont akkor szarja le egy galamb a ruháját. Amúgy mi a neve?
A kérdező hozzászólása: Ja, a nem voltam benne biztos, amiatt hogy ha ránézek elkapja a fejét. Egy kapcsolat kezdetén sok szemezés van, nem? A buszon nehezen szarta volna le egy galamb, hacsak nem repült be egy így télen, lehet, hogy annyira belefeledkeztem a látványába hogy fel se tûnt. :S :D
Baranya megye?o.O:D
A kérdező hozzászólása: Nem.
hmm nálam ugyanez a helyzet biztosan tetszel neki!:)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó! Úgy örülök neki, mert annyira helyes és vonzó, de nem tudom mit léphetnék. Már több hónapja így van és úgy látszik én sem merek lépni és õ sem. :(
mosolyogj rá, vagy kérdezd meg tõle az idõt:D hátha lépne erre valamit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!