Találatok a következő kifejezésre: Nagy a pedig (1544 db)

Miért gondolja mindenki, hogy a Reptoidok építették a Nagy piramist, pedig az Oroszlánfélék voltak?

Mindenhol azt írják neves külföldi UFO-kutató siteok, hogy az Annunakik azaz a Reptoidok építették a Gízai nagy piramist ? Pedig ha jobban meggondoljuk az Oroszlán faj építette. Ma nem tudnánk így megépíteni, ilyen szabályosan lehetetlen még a mai technikával is, így nyílván idegenek építették, akik az orion övből jöttek, de mint tudjuk az Istenek azaz az Annunakik a Nibirú lakói, így nem ők voltak.

Legjobb válasz: Na elõször is: a nagy piramis egy baszomnagy kõtömeg, míg a mai épületek viszonylag vékony falakból és oszlopokból, gerendákból, lemezekbõl stb. állnak. Ezek a vékony elemek könnyen lehajolhatnak vagy kihajolhatnak, kifordulhatnak, a mi falaink ezért nem tökéletesen simák. "ellenben a nagy piramis teljesen sima." Láttad te már a nagy piramist? Én ugyanis benne is voltam, és nem simább, mint bármelyik faragott kõ itthon. Kívülrõl meg végképp nem (eleve megjegyezném, hogy a burkolata hiányzik, tehát a teljesen sima állítás elviekben is lehetetlen). Az a piramis, amelyiknek a burkolatából még meg is maradt egy kicsi a tetején, az pedig nem a nagy piramis (a nagy piramis ugyanis Hufu fáraóé), hanem Hafré piramisa. Egy kép a nagy piramisról: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Pyramide.. Hát nekem nem tûnik tökéletesen simának.

Na elõször is: a nagy piramis egy baszomnagy kõtömeg, míg a mai épületek viszonylag vékony falakból és oszlopokból, gerendákból, lemezekbõl stb. állnak. Ezek a vékony elemek könnyen lehajolhatnak vagy kihajolhatnak, kifordulhatnak, a mi falaink ezért nem tökéletesen simák. "ellenben a nagy piramis teljesen sima." Láttad te már a nagy piramist? Én ugyanis benne is voltam, és nem simább, mint bármelyik faragott kõ itthon. Kívülrõl meg végképp nem (eleve megjegyezném, hogy a burkolata hiányzik, tehát a teljesen sima állítás elviekben is lehetetlen). Az a piramis, amelyiknek a burkolatából még meg is maradt egy kicsi a tetején, az pedig nem a nagy piramis (a nagy piramis ugyanis Hufu fáraóé), hanem Hafré piramisa. Egy kép a nagy piramisról: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Pyramide.. Hát nekem nem tûnik tökéletesen simának.
Ez már rohadt unalmas. Egyébként nem tudom miért érdekel a saját véleményed errõl :D
Az ilyenek engem is érdekelnének.Én még csak a csillagkapunál vagyok leragadva.Az is elég elgondolkodtató.
TYÛ! Mélyrõl párolog a bögre.
A Nagy Piramist én építettem, de mindegy... :(
Csak megjegyezném, hogy a piramisokat a mai technikával gond nélkül meg tudnánk építeni legalább olyan pontosan mint az egyiptomiak, csak egy pár mezei teodolit kell hozzá. Egy panelház építéséhez nagyobb pontosság kell, mint amit bármelyik piramisnal sikerült produkálni.
A kérdező hozzászólása: Magyar Oroszlán, azért mert egyszer szerencséd volt hogy ot voltál, még nem jelenti azt hogy mindenkinél jobban tudsz róla véleményt mondani. Nálad komolyabb szakértõk serege meg is vizsgálta. # 28/29 Ha szted nem léteznek idegenek, minek jársz ide és minek trollkodsz itt ? Mint mondottam volt én sem rondítom össze más rovatok beszélgetéseit. Legalább kúltúra szorúlt volna belétek, ha már tudás nem. Méghogy, Sztem felesleges itt alattomoskodnod !
megengedem hogy a rézfaszú bagoly volt, viszont gyõzködni ezt a marhát 0%-ban hasznos ...szerintem hanyagoljuk ezt a kérdést
Na, ha annyira biztos vagy a dolgodban, akkor maradj meg a hitedben, hogy a földönkívüliek voltak, amelyeket még külön fajokba (!) is be lehet sorolni. Szegény Annunakik becsületét viszont megvédem, semmi közük nem volt egy égitesthez sem a Földön kívül, azt garantálom. Tudniillik: mezopotámiai istenek voltak, a sors istenei, "õk szereztek törvényt, jogot, szokást" az embereknek, és mielõtt rávágnád, hogy "igen me az istenek mitosza is a földönkívüliekben gyõkerezõ hitbõl ered", mondj egy bizonyítékot rá, ha meg nem tudsz akkor legalább ne kezeld tényként ezt az egész UFO marhaságot.
"Egyrészt pontos igen. Másrészt kivitelezhetetlen már a mai eszközökkel is, sõt még pontosabb mint gondolnánk, sok van errõl is neten, hogy ha ezt elosztod azzal a pí-t kapod stb, most nem linkelek ha megengeded." Két kérdésre válaszolj: te láttad már élõben a gízai nagy piramist? Másik kérdés: tudod mi az a teodolit? Vagy a mérõállomás? Tudod mit mérnek vele, milyen pontosan? Amúgy az, ha a pí kijön, az nem egy csoda, ez geometriában elég gyakran megesik bármiféle tervezés nélkül. Ezért olyan érdekes szám a pí. A természetben van pár szám, ami anélkül kijön, hogy bármit bárki tervezett volna. Ilyen a fí=1, 618 vagy ugyanilyen az Euler-féle szám (e=2, 718).
A kérdező hozzászólása: # 25/25 ha nem értesz hozzá, akkor nem kell hozzászólni ! Én sem írom tele pl a sport rovatot, mert lövésem sincsen hozzá, mint neked a tudományhoz. Ilyen egyszerû barátom :) Oroszlánnak. Egyrészt pontos igen. Másrészt kivitelezhetetlen már a mai eszközökkel is, sõt még pontosabb mint gondolnánk, sok van errõl is neten, hogy ha ezt elosztod azzal a pí-t kapod stb, most nem linkelek ha megengeded. Lényeg, hogy nem a "piramisokat" nem lehetne megépíteni ma, hanem azt az egyet. A Nasa megállapította káosz elméleten alapuló matematikai eljárással, hogy mesterséges eredetû, de ugyanilyen nagy piramisok hevernek arra is, vagy ilyen szabályosan a szél képes oda hordani õket ? Ugye nem mondasz hülyeségeket ? "Én meg azt hallottam, " Rossz helyen tapogatózól barátom, már sokadszórra. "Vagy csak az egyiptomiak híresen jó csillagászok voltak" Ok, de ott olyan piramis ami már ott volt, ás az elrendezések az Oriont formálják, akkor gyanítható hogy nem véletlenül. "Mese habbal. Ezt a kis sztorit a kisujjadból szoptad, vagy mibõl gondolod, hogy igaz?" Nagyon tévedsz ! Iszonyatosan sok irodalom van, ha felmész netre. Minden nívós USA UFO siteon megtalálod, ha nem haragszól nem linkelek ide, ha tudsz angolúl megtalálod, ha nem akkor rúgyis mindegy, de felkészületlenül, tudatlanúl, felesleges ide jönni vitázni.
Méghogy: Rosszul tudod, sajnálom. Ugyanis ha jól tudom, akkor a piramis építtetõje a rézfaszú bagoly volt, és Budapestrõl vitt a helyszínre derékszögû néniket gürcölni a piramison. (Állítólag a rézfaszú bagoly a piramissal akart imponálni a vashüvelyû pingvinnek, de én ezt már nem hiszem el).
A kérdező hozzászólása: És mortantól kéretik a kérdés lényegére koncentrálni.
"Nálad komolyabb szakértõk serege meg is vizsgálta. " Honnan tudod, hogy én mennyire vagyok komoly? na mindegy, idiótákat kár gyõzködni. Fõleg olyat, aki azt se tudja mi az a teodolit, de azt hiszi mindent tud a pontosságról...
A kérdező hozzászólása: Na kb az mennyire szakértõ, aki azt sem érti, hogy lehet követ, téglát stb építõanyagot egymásrahelyezni úgy hogy közben hézagok vannak :xD) Rád fér némi szaktudás. A nagy piramis eltér méretében és pontosságában a többitõl, annyira hogy az már egy gyermeknek is szembeötlõ. Mi tõrtént ? Az elsõ hatalmas piramist felhúzták, aztán elfelejtettek minden építészeti tudományt ? Teljesen más a nagy piramis, nincsenek feljegyzések az építkezésre vonatkozóan és nem látszik az emberi fokozatosság tudománya sem, azaz a semmibõl kerûlt elõ.
"Na kb az mennyire szakértõ, aki azt sem érti, hogy lehet követ, téglát stb építõanyagot egymásrahelyezni úgy hogy közben hézagok vannak :xD) Rád fér némi szaktudás." Ha hézagok vannak benne, az már régen rossz, az az épület gyorsan összedõl. Ha hézagok vannak azt ki kell tölteni (pl. tégla esetén habarccsal). Ne szólj bele olyanba, amihez nem értesz. "A nagy piramis eltér méretében és pontosságában a többitõl, annyira hogy az már egy gyermeknek is szembeötlõ." És mi a helyzet az oldalai mentén lévõ 15 cm-es különbséggel? A csúcsa pedig 3 fokkal arrébb van, mint geometriailag szükséges lenne. " Mi tõrtént ? Az elsõ hatalmas piramist felhúzták, aztán elfelejtettek minden építészeti tudományt ?" Az elsõ piramis nem a nagy piramis volt, hanem a Szakkarai Dzsósszer piramis (tudod a nagy lépcsõs, Imhotep volt a fõmérnök) "Teljesen más a nagy piramis, nincsenek feljegyzések az építkezésre vonatkozóan és nem látszik az emberi fokozatosság tudománya sem, azaz a semmibõl kerûlt elõ." De látszik: masztaba-> lépcsõs piramis->piramis. A másik kettõ mellette lévõ pedig kisebbek. Ennek több oka is lehet, elsõsorban gazdasági okok. Mint említettem, szakmabeli mérnök vagyok. A kérdés felkeltette az érdeklõdésemet, ezért utánakérdeztem a dolognak egy egyetemi tanáromnál (Dr. Farkas József, Geotechnikai tanszék, http://www.gtt.bme.hu/gtt/index.php a tanszék honlapja, itt megtalálod, és láthatod, hogy nem hazudok, remélem megfelelõ referencia már neked). Õ mondta, hogy hogyan építették a piramist, és emberi munkával tökéletesen megoldható volt az egész. A köveket kõrámpán vitték a helyére, melyet késõbb "lefaragtak" a piramisról (elbontották). A rámpaelemek egy része a közeli kõbányában máig megtekinthetõ. A pontosság simán kivitelezhetõ (fõleg mivel nem tökéletesen pontos, ma ennél pontosabbat is építhetnénk). Arról hogy ET-k építették volna csak annyit: mégis mi a tosznak építenének egy hatalmas kõgúlát?
SZerintem a Nagy piramist, meg a Szatyayugaban , vagyis tobb mint 4 millio evvel ezelott epitettek az emberek. A Vedakban azt irja , h akkor az emberek hatalmas misztikus erovel rendelkeztek, akkoriban meg mindenki vallasos volt es a felistenek szerettek lelatogatni a Foldre, a fenti bolygokrol.Ezt a Bibliaban es a VEDAKBAN is megemlitik. Akkoriban az emberek nagyon inteligensek voltak es hatalmas memoriaval rendelkeztek, ha elmondtal egy 500 oldalas konyvet neki, utanad mondta szorol-szora es atadta barkinek azt a tudast. De sajnos az emberek visszafele fejlodnek ezert jelenik meg a VEDAK tanitasa is leirva ezelott 5000 evvel. A Foldre csak a lenti bolygokrol latogatnak ide, ott naluk sosincs feny, oda nem sut a nap, a fenti bolygokrol nem, mert nekik olyan lenne mintha egy nyomor tanyara jonnenek.De azok ha jonnek magukkal torodnek nem az embereknek epitenek, es nekik a fold melyeben van a bazisuk, mert zavarja a feny oket.
4 millió éve még nem voltak emberek. Az elsõ tényleg embernek nevezhetõ lény, a Homo habilis 3 - 2, 5 millió éve jelent meg.
Én meg azt nem értem ennyi értelmes ember miért foglalkozik raptoid mániással. Azért csinálja, hogy egy jót nevesen rajtatok. Igaz neki köszönhetõen én is jót szórakoztam. Raptoid nem létezik, ezért nem építhetett semmit, hogy ne térjek a témától. + Oroszlán féléknek nincs kezük, csak mancsa, ezért nem építhetett semmit!
Ne haragudj, kedves kérdezõ, de neked mi a foglalkozásod, hogy ennyire "szakértõnek" hiszed magad azért, mert az interneten olvasgatsz mindenféle önjelölt történésztõl, régésztõl és állítólagos építésztõl forráskritika nélkül, bár az ilyen önjelölt tudósok nem is szoktak forrást megadni, hogy mire is alapozzák a hipotéziseiket. Én végzett történész ( egész pontosan történelem és magyar szakos középiskolai tanár, valamint bölcsész ) vagyok, és még soha egy történésztõl, régésztõl, de még csak építészmérnöktõl sem hallottam olyat, hogy mai technikával ne lehetne megépíteni, csupán azt, ami tény, hogy nem tudjuk pontosan hogyan is épülhetett fel. A nagy piramis egyébként korán sem olyan tökéletes mint ahogy az urbánus legenda tartja, a külsõ kövei valóban pontosan illeszkednek egymáshoz, de belül már eléggé elnagyolt megmunkálású kövekkel dolgoztak, tehát csak a látszatra adtak, az legyen tökéletes amit az emberi szem is lát. A nagy piramist már mindenki felépítette az atlantisziaktól kezdve a reptoidokon meg az "oroszlánféléken" ( vagy miken ) át a jetiig, csak maguk az egyiptomiak nem.. legalábbis az alternatív elméletek szerint. Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyáltalán nem kellene ennyire lenézni az ókori népek tudását, a modern ember "csak" újra felfedezte azt az õsi tudást, ami elveszett az utolsó fellegvárának, az alexandriai könyvtárnak pusztulásával, valamint a Római Birodalom bukásával, az emberiségre köszöntõ sötét középkorral, ami egy óriási visszaesés volt a korábbi idõkhöz képest... sok száz évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az emberiség felébredjen ebbõl a szellemi amnéziából és az újkorban újra felfedezze a régiek tudását és tökéletesítse... "nincs új a nap alatt" tarja a mondás. Én szégyellem magam a történelemtanárod nevében is, persze ne is hallgass rám, én "csak egy agymosott szakértõ" vagyok, a nyomukba sem érek a sok önjelölt "zseni tudósnak". Hallgass inkább rájuk, olvass ezentúl is UFÓ-magazinokat és várjad a reptoid és az oroszlánfélék invázióját... tedd ezt úgy, hogy közben fogalmad sincs a történetírás, régészet alapvetõ tudományos normáiról, az ókori népek mitológiájáról, az annunakikról ( akik most forognak a sírjukban, hogy istenekbõl hüllõkké tették õket ) a történeti segédtudományokról, forráshasználatról és forráskritikáról... vélhetõen ( velem ellentétben ) te egy eredeti ókori egyiptomi szöveget sem olvastál Kairóban, de sebaj... mûvelt ember lehetsz.
No, lehet lepontozni, beszólni, megkérdõjelezni a tudásomat stb.. biztos a történész doktorimat is összeollóztam mint tudjukki.. Nem szoktam ide kommentelgetni de ez már nekem is sok volt amit itt olvastam, minden tiszteletem azoknak, akik ide valódi, tudományos érveket írtak.. sajnos falra hányt borsó.
Nézd, azt én is belátom, hogy nem tudom, hogy a korabeli eszközökkel hogyan építeték a piramist (a vízfeltöltés egyértelmûen hülyeség). Hallottam olyat is, hogy baszomnagy rézsût építettek és azzal, de lássuk be, akkora rézsût képtelenség csinálni (valahol biztos talajtörés keletkezett volna). Nekem az a gondom, hogy a pontosságot baszkurálod. Ugyanis a piramis egyáltalán nem olyan pontos mint képzeled. Egyáltalán nem sima, és a kövek még csak nem is egyforma méretûek. Az építés egyetlen megoldatlan problémája a kövek magasba juttatása. A másik gondom, amikor azt állítod, hogy ma ez megoldhatatlan lenne. Amiben annyiból igazad van, hogy pénzügyileg kivitelezhetetlen. Technikailag viszont elég egyszerûen megoldható. Csak abba gondolj bele, hogy ma egy geodéta tized, sõt századmilliméter pontosan is képes lehet mérni. "Aztán évekkel késõbb amikor már rengeteg embert foglalkoztatott a téma, a NAS egyszerûen pofátlanúl azt hazudta, hogy természet munkája és rendelt egy csomó hamis felvételt és kutatómunkát." Ha kimegyek az erdõbe is egy csomó dologban lehet arcot látni. De a földön is vannak természetes eredetû, mesterségesnek tûnõ képzõdmények. Én nem vetem el azt, hogy talán a marson lehetett valamikor élet, esetleg egy civilizáció is. Jelenlegi tudásunkkal azonban ezt biztosan állítani nem lehet. Te túl magabiztos vagy. Nem látod be, hogy jelenlegi technikai fejlettségünk mellett még egyenlõre mind a te, mind a NASA megoldása lehetséges. A NASA-nak meg nyilatkoznia kellett az ügyben, és alkalmaztak egy a tudományban alkalmazott gondolatmenetet: egy kérdésre általában az a legvalószínûbb helyes válasz, amelyik a lehetõ legkevesebb új kérdést veti fel. Ez statisztikailag így van. Majd ha találnak az ellenkezõjére megdönthetetlen bizonyítékot, rögtön máshogy fognak nyilatkozni. De ha most bejelentenék, hogy igen, egy civilizáció volt a marson, akkor óriási mennyiségû kutatást kellene végezni a témában(sok pénz), és a végén még mindig kiderülhet, hogy mégis csak vaklárma volt az egész. Ezért egyszerûbb nem foglalkozni vele. "A Sfinxet azok építették, akik a nagy piramit, ami jóval a többi egyiptomi piramis elõtt már LEGALÁBB ÉVEZREDEKKEL OTT VOLT ! " 1. tanulj meg helyesen írni. 2. Igazad van, a szfinx évezredekkel korábban ott volt. Ez logikus is, hiszen az a homokkõ tömb amibõl kifaragták valószínûleg több ezer éves, ergo ott kellet lennie. Csak akkor még nem hívták szfinxnek, hiszen nem volt kifaragva. "A Sfinx arca eredetileg egy oroszlán arc volt, ezt is tudósok mondják." Én meg azt hallottam, hogy hufu fáraó, vagy kephrén fáraó arca volt ott eredetileg is, ezt is tudósok mondják. Gondolom a te tudósaid a nemeszt gondolják sörénynek. Pedig az a nemesz, ami persze tényleg a sörény miatti hasonlóság miatt lehet szimbólum, de attól még nem oroszlánfej van ott, hanem fáraófej nemeszben. "És a helybeliek szerint az ORION csillagképbõl érkezõk építették és ezt formálja a többi piramis is, az övet. " Vagy csak az egyiptomiak híresen jó csillagászok voltak. Vagy esetleg véletlen egybeesés. Mindkettõ helyes elgondolás lehet. Ez megint csak olyan, amit nem tudhatunk biztosan. "Itt jön a sejtés, hogy nem az Annunakik voltak, mert azok a Siriusról jöttek, ennek ellenére minden nívós külföldi site az Annunakiknak tulajdonítja a piramist." Mese habbal. Ezt a kis sztorit a kisujjadból szoptad, vagy mibõl gondolod, hogy igaz?
...jó akkor az annómukik voltak meg a görényemberek, levágták a csillámfaszlámák csillogó falloszát a kövek fölé helyezték mire azok lebegni kezdtek, igy már gyerekjáték volt összerakni a piramist, és ime eljött a hülyék paradicsoma....
A kérdező hozzászólása: Persze ismert elõttem is , hogy kb évente kiszoktak kutatók dolgozni, még újabb elméleteket arra hogyan csinálhatták a piramist. Volt már olyan hogy vízzel tõltötték fel belûlrõl és bárkával úsztatták a köveket, volt olyan is, hogy felûlrõl építették lefelé, na ez reálisabbnak tûnik. Azonban ezekkel olyan pontosságot nem lehet elérni, mint amilyen az valójában ! Az ÛR 90/1 folyóírat MTA-s csillagászok írásaival megjelent mûvét, ami a planetáriumban lehetett kapni, tartalmazta, azt a TUDÁMÁNYOS BIZONYÍTÁST melyben benne van az, hogy - a marsi arc az mesterséges eredetû. - a marson több piramis található, amely hasonlatos nagyságában a nagy piramishoz. -több város nyomai található a marson, amikor még volt élet rajta, de már eltûntek az élet nyomai. Aztán évekkel késõbb amikor már rengeteg embert foglalkoztatott a téma, a NAS egyszerûen pofátlanúl azt hazudta, hogy természet munkája és rendelt egy csomó hamis felvételt és kutatómunkát. Miért kell megmagyaráznom mindent nekem ? Ólvass itt utána a neten ! A Sfinxet azok építették, akik a nagy piramit, ami jóval a többi egyiptomi piramis elõtt már LEGALÁBB ÉVEZREDEKKEL OTT VOLT ! A Sfinx arca eredetileg egy oroszlán arc volt, ezt is tudósok mondják. És a helybeliek szerint az ORION csillagképbõl érkezõk építették és ezt formálja a többi piramis is, az övet. Itt jön a sejtés, hogy nem az Annunakik voltak, mert azok a Siriusról jöttek, ennek ellenére minden nívós külföldi site az Annunakiknak tulajdonítja a piramist.
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat várok, intelligens hangnemben és trollok kíméljenek
A piramisoknak semmi köze a földönkívüliekhez, bármennyire szeretnék ezt elhitetni egyes körökben, földönkívüliek nem cirkálnak a világegyetem ezen szakaszán (attól még létezhetnek), az Annunakik pedig mezopotámiai sors-istenek voltak, nem a Nibiru lakói (melyrõl szintén nem tudjuk egyáltalán létezik-e). Röviden ennyi a válasz a kérdésre.
A kérdező hozzászólása: Mielõtt bárkinek megfordulna a fejében hogy a Nagy piramist ma is meg tudnánk építeni az nagyot téved ! Lehetetlen megépíteni úgy ahogyan az ott áll. A többi piramist az ihlette meg és az emberek építették, de nem a Gizai nagy piramist, bár vannak ilyen piramisok a marson is. Tudós építészek megvizsgálták és rájöttek, hogy ma ilyen pontosan megépíteni lehetetlenség. Egyszerûen nem tudjuk, hogyan csinálták. Jóval az egyiptomiak elõtt ott volt már és az Orionról érkezõk mûve volt, akik oroszlán fajúak voltak, amint az a sfinx eredeti feje is volt. Ha megnézel egy házat vagy akármilyen építményt, láthatod hogy nem teljesen egyenes, nem teljesen síma oldalt, ez minden építménnyel így van, picit pontatlan, ellenben a nagy piramis teljesen sima. Ma ezt bármely technikával sem tudnánk reprodukálni-. http://www.world-mysteries.com/mpl_2.htm
erre ez az egyetlen értelmes válasz, http://www.amishrakefight.org/gfy/ ne szard le mások véleményét csak azért mert nem tetszik egyébként totális baromság az egész
A kérdező hozzászólása: Nem értem, hogy hozzánemértõk miért trollkodnak ide ! Építészmérnök vagy ? Egy csapat tudós megvizsgálta a nagy piramist és megállapították, hogy nem lehet megépíteni úgy ahogyan az ott áll. Teljesen síma azon a külsõ részen ami megmaradt, a falai egymáshoz képest annyira tökéletesen szabályosak hogy lehetetlen megalkotni a mai eszközökkel, technikával. Azt a részt nézd ami szabadon van, de gondolom nem végéeztél reprodukálható pontos mérést és az oldalát sem láttad minden irányból. de ha voltál, benne tudnod kell, hogy nem egy két csip csup panelháznyi méretû. Felesleges meddõ vita helyett, fogadjuk el a szakma beli tudósok véleményét és koncentráljuk az építõk kilétére, mert az nagyon érdekelne és a célja is.
Bevallom, nem vagyok építészmérnök. Viszont azt is leszögezném, hogy az építészmérnökök nem értenek hozzá. Ugyanis az építészmérnökök sokkal inkább mûvészek, és kevésbé mérnökök. Tudod, a rajzlap mindent elbír, mi úgy mondjuk. Ezt most egyébként pont bebuktad, mert bár én nem vagyok építészmérnök, mégis jobban értek hozzá. Én ugyanis építõmérnök vagyok. (Gondolom eddig azt se tudtad, hogy ilyen is van). És hidd el szemrevételeztem, amikor ott jártam. Szóval szakmabeli vagyok, és értek hozzá.
miért te hozzáértõ lettél mert megnéztél három youtube videót_? erigy már ezek a magazinok, meg oldalak a hülyeségböl élnek , például a te hülyeségedböl
A kérdező hozzászólása: Nem. te hibáztál rá, mert tudósokból állt a vizsgálóbizottság és sok elit építõmérnök is volt köztük, nem pedig csak egy szkeptikus. Láthatod, hogy hatalmas tömeg és még hatalmasabb területen, ilyen szabályosan nem tudnánk ma megcsinálni. méghogy : azokat max te olvasod. Official Discovery videón láttam elõszõr még 1998-ban és azóta a Discoveryn és NGC-IS.
Azt belátom, hogy a korabeli technikával nehezen kivitelezhetõ a nagy piramis (bár szerintem nem lehetetlen). Sõt tovább megyek, még a pontosság is úgy ahogy megoldható lenne. Igazából a kövek feljuttatása a fû probléma. Ma viszont gond nélkül kivitelezhetõ minden. Egy pár mérõállomás, GPS adatszolgáltatás, néhány jó geodéta, jó idõtervezés, és máris neki lehetne állni. Na persze ha lenne olyan, aki kifizeti. Lényeg a lényeg, hidd el, hogy megoldható. Egyébként meg a "pontosság"-ra mutatott kedvenc trükk (az esetek 99%-ban ezzel élnek az ilyen filmekben): "Két kõ közé még egy papírlapot meg egy bankkártyát sem lehet betolni". Naná, hogy nem. Ha bármit be tudnál tolni a kövek közé, az azt jelentené, hogy lebegnek a kövek...
A kérdező hozzászólása: Nem oldható meg ma sehogyan sem ! Az hogy a kövek egymáson vannak attól hogy még nem illeszkednek tökéletesen, nem jelenti azt hogy ledõlnének. Pl a tégla fal is megállna habarcs nélkül pedig hézagos, igaz nem tartana sokáig mert könnyû. Az a bökkenõ, hogy NEM KIVITELEZHETÕ MA SEM ! és tanítják hpgy az egyiptomiak építették, ez röhely, de akkor ki építette ? És miért?
De honnan tudod, hogy nem kivitelezhetõ ma? Simábbra tudod ma csiszolni a köveket, mint bármelyik követ ami bent van a piramisban. Utána már csak a helyszínre kell szállítani, és a helyére kell tenni õket. Mi benne a kivitelezhetetlen ma, mondd már meg nekem!
Ki építette, és miért? A válasz egyszerû. Az egyiptomiak, fáraót temetni. A piramis mellett meg is találták az építõk városát, benne az építkezésen használt szerszamokkal.
A kérdező hozzászólása: nem építhették, mert ma sem tudjuk megcsinálni, akkor õk sem tudták. Továbbá kicsit régebbi mint az egyiptomiak. És az oroszlánfejû szfinxet miért csinálták a más állatokat imádók ? Marson is õk építették azt a sok piramist ? Ne legyél már buta illetve tájékozatlan.
"nem építhették, mert ma sem tudjuk megcsinálni, akkor õk sem tudták." Hányszor kell a füledbe rágni, hogy mi megtudnánk csinálni. Melyik része nem menne szerinted, erre válaszolj! "Továbbá kicsit régebbi mint az egyiptomiak." És ezt mibõl gondolod? " És az oroszlánfejû szfinxet miért csinálták a más állatokat imádók ?" Ezt nem tudom értelmezni. A szfinx feje valamelyik fáraót ábrázolja, és egyszerû szimbolikája van: emberi fej: tudás, gondolkodás. oroszlán test: erõ. Még azt is megmondom neked, hogy a szfinx egy homokkõ-dombból lett kifaragva. "Marson is õk építették azt a sok piramist? Ne legyél már buta illetve tájékozatlan.""Na mutass nekem akárcsak egyetlen egy marsi piramist.
Nézzétek, régebb valóban nem tudták, hogy hogyan épülhettek a piramisok, de régészeknek hosszú és kitartó munkával sikerült rekonstruálni az eljárás nagy részét (lásd Kristian Kristiansen: Europe before History). Egyszóval: a piramisokban nincs semmi földönkívüli, sem természetfeletti.
Szerintem a reptoid semmit nem épít, az mindent csak átvesz és lerombol. Van, aki azt mondja, hogy az Anunnakik nem azonosak a reptoidokkal. Szerintem sem. A reptoid primitív és vérengzõ, félelemalapú kultuszokat/imádásokat hoz létre. pl. falloszkultusz, nõgyûlölet, elsõszülöttek/TISZTÁK megölése =az energetikailag tiszták megölése : ez a legdurvább.

Elég édesszájú vagyok, és nagyon nehéz, pedig tudom, ha ezeket kiiktatom az életemből, akkor sokkal szebb lesz a bőrőm, és a hajam is. Mit tegyek, ha már nagyon kívánom a csokit? Mit kéne ennem, amikor már nagyon édességhiányom van?

Szeretnék lemondani a csokiról, meg mindenféle édességr?l. Eddig 1 hétnél nem bírtam tovább, hogy ne egyek csokit, és ebben az 1 hétben már látszott az arcomon, hogy szebb lett. És amikor megint rákaptam a csokira, akkor megint csúnyább lett.

Legjobb válasz: nem tudom én speciel én alapbol nem is szeretem a csokit egyszerüen nekem nem hiányzik. ha vki megkínál akkor veszek de annyira nem kell hogy akár othol egy kockát is egyek próbáld mega azt hogy egyél olyan csokit pl ét vagy bármi amit nem szeretsz így meg fogod utálni nekem bevált egyszer ettem étcsokit de nekem nem izlett pedig boci volt szval nem is vmi gagyi szval én azóta csokit is ritkán eszek egyépként meg ha csokira vágysz igyál kakaót annak vmennyi köze van a csokihoz.

nem tudom én speciel én alapbol nem is szeretem a csokit egyszerüen nekem nem hiányzik. ha vki megkínál akkor veszek de annyira nem kell hogy akár othol egy kockát is egyek próbáld mega azt hogy egyél olyan csokit pl ét vagy bármi amit nem szeretsz így meg fogod utálni nekem bevált egyszer ettem étcsokit de nekem nem izlett pedig boci volt szval nem is vmi gagyi szval én azóta csokit is ritkán eszek egyépként meg ha csokira vágysz igyál kakaót annak vmennyi köze van a csokihoz.
keress valamit aminek hasonlit az ize a csokira! vagy egyél helyette gyümölcsöt és ne gondolj arra h csokit szeretnél enni:)
vagy lehet hogy maga a csoki árt szval próbálj másik márkát akár márkátlant is
Jó Neked! Én egy napnál tovább nem bírom. Elvonási tüneteim vannak. Bedepizek és megyek csokiért. Apum szerint ez már káros.. és eldugja elõlem az összes csokit... :S bocs, tanácsot nem tudok adni.. :(
nekem is ez a problémám.elõször nem mentem el a nagy bevásárlásra.így nem tudtam milyen édességett vettek a szüleim és azt se h hova tettem.ha édességehetnékem van iszok egy nagypohár fizet, v megeszek egy almát.ez addig sikerült amíg a rokonokhoz mentünk nyáron megkínáltak csokival és nem tudtam ellenállni.azóta max.étcsokit eszek.aztis 2hetente egyszer kb.és szép lassan próbálom teljesen kiiktatni aa csokit.
*tették. rosszul írtam.
Lányom szereti, 11 hós.
Az én lányom is imádja, megiszik belõle 2 dl egy nap.4 hónapos.A gyümölcslevet nekem nem issza meg, kicsit savanyú képet vág rá.Viszont ebbõl a teából ne csinálj sokat egyszerre, mert hamar megposhad.
Az én lányom is nagyon szereti, a gyümölcsleveket pedig õ sem issza nagyon, csak ha hígítom vízzel fele-fele arányban. Amit nagyon szeret még az a Hipp-es Tea+gyümölcslé nagy üvegben :)
az enyém meg imádja a gyümölcsleveket, de ezt is megissza, meg az összes hipp granuláltat. :) tényleg drága a gyümölcslé.
Az enyém 4 hónapos korától itta/issza ezt teát. 6 hós-tól meg a gyümölcstea változatot. Nagyon szereti mind a kettõt. Viszont a gyümölcslevet csak vízzel higitva itta meg. (most 15 hós)
Mi is azt isszuk, 8 hós. Jó íze van, napi 2 dl-t megisik belõle.
Az én babám is nagyon szereti, , most kostolta, eddig csak baba teát ivott.A gyümölcsleveket frissen kifacsarva viszont 3 hos kora ota issza, , imádja.bármi lehet az.4 honaposak vagyunk most.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Amikor elbúcsúztunk a barátommal, könnyes lett a szemem, majdnem elsírtam magam, pedig eddig még nem volt velem ilyen, nem is értettem saját magamat, nagyon hiányzik, pedig nemsokára találkozunk. Ez azt jelenti, hogy szerelmes vagyok belé?

Ha vele vagyok, akkor annyira boldognak érzem magam. De ha nincs velem,akkor nagyon hiányzik, állandóan rágondolok. Arra az édes mosolyára, a csókjára, legszívesebben mindig vele lennék. És ha belegondolok abba, hogy ez egyszer véget érhet és elveszíthetem, akkor elfog a szomorúság... Kavarognak bennem az érzések...

Legjobb válasz: Miota tart? Lehet hogy meg csak kezdeti szerelem, esetleg csak fellangolas

Miota tart? Lehet hogy meg csak kezdeti szerelem, esetleg csak fellangolas
Igen, úgy tûnik, szerelmes vagy. Méghozzá a nyálasabb fajtából.
A kérdező hozzászólása: Három hónapja...
ugyanígy érzek...
Hány éves vagy? :)
Szerelmes vagy, nincs ezzel semmi baj. :)

A kis mellű lányok nagy mellet szeretnének, akinek meg nagy az pedig kicsit, hogy is van ez?

Nem tudom elképzelni, hogy egy pl.C-s mell annyira zavaró lenne. Szerintem nagyon sokan vágynak egy ekkora méretre. Főleg, hogy egyeseknek természetesen ekkora. Meg azért a pasik többségének is jobban tetszik egy C-s, mint egy A-s mell. Nem akarok senkit se megbántani... Én is kis mellű vagyok. Lehet nincs igazam, akkor bocsánat...

Legjobb válasz: nekem C kosaras, de elég vékony vagyok (70-75ös kell). Szeretem is, meg nem is. Pl egy kivágottabb felsõ jobban áll. De nem szeretem, hogy "ugrálnak", fõleg, amikor sétálok.

nekem C kosaras, de elég vékony vagyok (70-75ös kell). Szeretem is, meg nem is. Pl egy kivágottabb felsõ jobban áll. De nem szeretem, hogy "ugrálnak", fõleg, amikor sétálok.
Nekem 75C és szeretem. :) Ruhavásárlásnál kicsit gondot okoz, mivel az alakomhoz képest nagy (170cm, 55kg), így tovább tart, még megtalálom az ideálist. Ugyanez a helyzet a bikinikkel. Ha jó a felsõ, hatalmas hozzá az alsó. A másik probléma torna közben jelentkezik. Imádok kosárlabdázni, de mivel abban sokat kell futni, ha nem figyelek oda (és nem a megfelelõ melltartó van rajtam) kissé rugóznak. Ezeket leszámítva meg vagyok elégedve a mellméretemmel, nem szeretnék se kisebbet, se nagyobbat. :)
Nekem 70 D.. azt hiszem legalábbis (de azért erõsítsen meg valaki; mell alatt 70-71 cm, mellbõség 90) Jó, nem éppen óriási, meg nincs is tõgy jellege azért még, de már azért van egy mérete, és nekem is ugrál, amikor megyek az utcán tempósan. :D Szerintem egy kb C-s méret tényleg a lehetõ legkellemesebb, nem is túl hatalmas, nem is túl kicsi.. de nekem egy naagy fájdalmam van: nem tudok bizonyos felsõket felvenni, mert minta van az elején, és teljesen eltorzul az, amikor felveszem. :( Arról nem is beszélve hogy marha nehéz olyan felsõt találni, ami teljesen testhezálló, mert hát a felsõtestem szép, nagyon vékony a derekam, lapos a hasam, de az istennek nem tudom kiemelni, mert egy póló nincs, ami ráidomulna rendesen a testemre. Mindegyik jóval bõvebbnek tûnik. 34-es felsõ kéne felülre, de azok közül meg mindegyik túl rövid, és "megakad" a melleimen, egyszerûen túl rövid. Utálom!! Pont tegnap nem mertem megvenni emiatt egy felsõt, mert féltem, hogy járás közben felugrik majd, én meg gyûlölöm a túl rövidke felsõket. Persze nem megbántani akarok én se senkit, mert amúgy el kell mondjam, hogy van egy ismerõsöm, egyszerûen tökéletes alakkal, izmos, vékony, napbarnított... de semmi melle nincs. Komolyan, semennyi. (Két gyerek után!) De ha lehetne, bármikor elcserélném az õ testét az enyémmel:)
mindenkinek az kell, ami neki nincs.
Én kis mellû vagyok és szeretem. Ha spotolok, nem libeg, még mindig feszes, pedig már 30-as vagyok. Ha meg valami szexi ruhát veszek fel, akkor kitömöm a mellem ;)
Szerencsére még léteznek olyan emberek is, akik nem mindig mást akarnak mint ami van. Nekem 75/AA van, sose zavart hogy alig van, sõt ha választhatnék sem választanék nagyobbat. Nem értem miért mondod hogy a pasiknak jobban tetszik egy C-s, ez nagy hülyeség és nem igaz. A pasiknak az a lényeg hogy a testalkathoz arányos legyen a mell, mivel az a legszebb, azaz ideális. Vékony alkathoz kis mell, husis alkathoz nagy mell a legszebb.
Mert még soha nem nyomtál be nekik egyet.
Mert nem vagy egy gyökér kinézetû ember-hogy Téged idézzelek. Gondolom normális vagy, ez lejön rólad, a keménykedõk meg gondolják úgysem ütsz vissza. Esetleg konfliktuskerülõ vagy, gondolják, úgysem csinálsz balhét. Vagy: több eszed van, mint nekik, ezért nem bonyolódsz meddõ vitákba, ezért gyávának tartanak. Én egy szelíd és békeszeretõ nõ vagyok, de néha nem árt megmutatni a határaidat. Nem kell leütni senkit, de azért egy jól irányzott beszólással Te is megmutathatod néha, hogy nem éri meg veled kekeckedni.
A kérdező hozzászólása: hát az a baj hogy méreteimhez és külsõmhöz mérve nem vagyok erõszakos, békeszeretõ, nyugodt, szerény ember vagyok ezért is látom úgy hogy nem hiszik el hogy testileg erõs ember lennék mindig ha verekedésrõl van szó jönnek azok a szövegek hogy (pont te? TE NEM IS OLYAN VAGY!)STB...

Elmennék a Terra Pláza Expo-ra, de attól félek, hogy nagyon "szakbarbár" pedig én csak hüllőt (és egyebet) nézni mennék, érdemes?

Legjobb válasz: Szia! Mindenképp érdemes! Nem is akarok több szót fecsérelni, ha még nem tetted meg indulj! :) Nagyon sok szép érdekes dolgot fogsz látni!

Szia! Mindenképp érdemes! Nem is akarok több szót fecsérelni, ha még nem tetted meg indulj! :) Nagyon sok szép érdekes dolgot fogsz látni!
A kérdező hozzászólása: köszke elmentem jó volt, csak kicst túl árazott.

Mit csináljak a hajamal nagyon el van töredeszve és nagyon száraz pedig már festeni se festem mit csináljak vele?

Legjobb válasz: hát vegyél legfeljebb balzsamot az nem számit milyen de legyen jó pl : " Dove Schrwarzkopf ...

hát vegyél legfeljebb balzsamot az nem számit milyen de legyen jó pl : " Dove Schrwarzkopf ...
A kérdező hozzászólása: igen jó a Dove Schrwarzkopf hajbalzsam én is használtam de nem lett jobb töle a hajam :(
akkor használd a . Schwarzkopf Gliss Kur -t aza legjobb azt használja anya egy kis üvegbe van hidd el legjobb..

Miért van az, hogy valakinek nagyon másnak pedig szinte nem is fáj a menstruáció időszaka?

Legjobb válasz: Ez szimpla genetika. Van akinek nagyon fáj aztán szül egy gyereket és utána megváltozik, már nem is érzi. De fordítva is elõfordulhat.

Ez szimpla genetika. Van akinek nagyon fáj aztán szül egy gyereket és utána megváltozik, már nem is érzi. De fordítva is elõfordulhat.
Hát nem nagyon hinném, maximum kis mértékben. De hallottam olyanról, hogy valaki olyan rosszul tud lenni, hogy injekcióban kell kapnia nagyon erõs fájdalomcsillapítót, hogy el bírja viselni. Sõt vannak akik kórházba is kerülnek. Nekem mondjuk változó, néha van, hogy nagyon szenvedek, de van hogy észre se veszem. De azt tudom tanácsolni, hogy ha nagyon görcsölõs vagy már akkor kezd el szedni a görcsoldót mikor számítasz rá, hogy meg kell jönnie, és az elsõ napokban folyamatosan szedd naponta 2szer háromszor.
A kérdező hozzászólása: nincs köze a fájdalom tûréshez?:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat:)

Már 1 éve van egy barátom akivel márlefekűdnék de amikor már ott tartunk mindig bepánikolok. és abba hagyuk pedig nagyon szeretem őt de félek hogy ez miatt elvesztem őt. Mit tegyek hogy ez elmuljon? én 17 ő 21. szerintetek nagy a korkűlőnbség.

El?re is k?szi a válaszokat sziasztok. Ja és még valami értelmes válaszokat lécci a h?lyeséggekel kiméljetek

Legjobb válasz: 4 év van kösztetek, azt te magad döntsd el, hogy sok-e vagy sem. Egyszer élsz, te is mint mindenki más. Ha egyszer már megteszitek nincs vissza út.

4 év van kösztetek, azt te magad döntsd el, hogy sok-e vagy sem. Egyszer élsz, te is mint mindenki más. Ha egyszer már megteszitek nincs vissza út.
Már 1 éve van egy barátom akivel már lefeküdnék de amikor már ott tartunk mindig bepánikolok. Abba hagyjuk pedig nagyon szeretem Õt, de félek hogy emiatt elveszítem Õt. Mit tegyek hogy ez elmúljon? Én 17 Õ 21. Szerintetek nagy a korkülönbség? Esetleg így. Inkább fogj egy helyesírási szótárt. De hogy valami hasznosat is írjak : Ha egy éve vagytok együtt, valószínû hogy nem csak meg akar dugni. Ami azt jelenti, hogy ha már eddig várt, akkor hidd el hogy most sem fog otthagyni emiatt. Egyébként pedig nincs mitõl félned, hidd el. Mindenki nagyon fél az elsõtõl. Egyébként ha Te ennyire félsz, akkor tedd fel magadban a kérdést hogy biztos készen állsz rá? Megbízol Te kellõképp ebben a srácban?
Ha kicsit is normális a pasid akkor kivár téged!Ha nem, akkor egyértelmû hogy nem fog mûködni.
A kérdező hozzászólása: a tõbbi válaszokat is kõszõnõm amik eddigérkeztek
A kérdező hozzászólása: kõszõnõm utolso válaszolo:) azért remélem nem igy lesz. de igazad van ha ezért elhagy akkor sose szeretet igazán
Az utolsó kérdésedre az utolsó kommented után válaszoló válasza: Ha valóban, õszintén szeret, akkor tutira nem fog elhegyni, de ha inkább csak a tested kell neki, akkor hamarosan vége a kapcsolatnak. Viszont ez esetben meg sem érdemel téged!
Azt, hogy az a 4 év sok e, vagy nem azt nektek kell eldönteni. Ha nem érzitek annak, akkor nem sok, de ha zavar, akkor sok! A szex kérdésedhez meg csak annyit, hogy azért parázol be, mert -bár a mai világban már 17 évesen van, aki nem szûz- te mégsem állsz rá készen lelkileg, hogy elveszítsd a szûzességedet!
A kérdező hozzászólása: és szerintetek ezért nem fog elhagynimert nem birom még megtenni vele?
A kérdező hozzászólása: igen még az vagyok:)
A kérdező hozzászólása: azért nem akarom õt megcsalni mert szeretem
17 éves vagy és még szûz vagy? Az egész jó.. ilyenkor a lányok 14 évesen veszítik el.
De ne parázz be! A szex jó!
Szerintem vagy idd le magad nagyon, vagy feküdj le mással, gyakorolj sokat és utána vele szemben már nem lesznek gátlásaid... U.i.: a körkülönbség nem nagy...
A férjem és én köztem 11 év van, másfél évig jártunk az esküvõnk elõtt, és a nászéjszakáig vártunk a testiséggel. 3 éve boldog, szerelmes házasok vagyunk, sem a korkülönbség, sem a szüzesség megtartása nem áll közénk. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!