Találatok a következő kifejezésre: Nagy a ha szabálytalan (4 db)

Ha a 4D-s ultrahangon a baba szabálytalan ritmusú szívműködését állapították meg, akkor nagy a baj?

Kétségbe vagyok esve, de csak holnap reggel fogad az orvosom. Volt már valakinek ilyen? Nem lesz ugye semmi baj?

Legjobb válasz: Szia! Ne gondolj a legrosszabbra. Hányadik hétben vagy?

Szia! Ne gondolj a legrosszabbra. Hányadik hétben vagy?
A kérdező hozzászólása: 24.hét a 4D-n nagyon rám hozták a frászt, próbálok megnyugodni, de olyan nehéz, eddigi vizsgálatokon mindig jó volt a szívhang. Legutbób hétfõn hallgatta a védõnõ.
Ha már a 24-ik héten vagy, akkor volt már genetikai uh, ha baj lett volna, ott kiszûrték volna, ne aggódj, szorítok, nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem igazad van, holnap megírom mit mondott az orvos reggek, köszi a nyugtató szavakat, igazán jól estek.
Egy barátnõmnek is mondtak hülyeségeket!!!! Hol voltál 4d-n???? Nagyon ajánlom a http://www.4dgenisis.hu oldalon lévõ 4d-s uh-t. Agyon vizsgálják a babát és nagyon értenek hozzá. Én 50 peceket voltam ott. Ne izgulj semmi baj nem lesz! Dia
A kérdező hozzászólása: Dia Köszi a választ, közben voltam egy fél órája a dokimnál, aki megvizsgált, ultrahangozott. Nézte sokáig a kicsi szívét, és mondta hogy semmi , de semmi baja, makk egészséges, és a placenta sem mindig homogén. Szóval nagyon megnyugodtam. Érden voltam, és direkt kérdeztem is a hölgyet, hogy nem lehet, hogy nem mindig egyenletes a szívhangja, azt mondta, hogy nem. Erre a dokim ma elmagyarázta, hogy nem egyenletes , mert néha ilyen néha olyan, de ha egy kis gyanuja felmerült volna, hogy vmi nincs rendben, akkor elküldene szívuh-ra. Megnyugodtam. Köszönöm a válaszokat nagyon
Örülök nagyon!!!!!!:) Dia

Nagy a gond, ha szabálytalan alakú a petezsák?

Legjobb válasz: Nem hinném,nekem teljesen lapos volt,mert nyomta a hugyhólyag.:-)

Nem hinném, nekem teljesen lapos volt, mert nyomta a hugyhólyag.:-)
Szia! Az én kórházi zárójelentésemen ez volt irva és a dokim is megmutatta az uh-n. A petezsáknak szabályos kör alakúnak kell lennie. Az enyém 1 pacára hasonlitott, és már nem élt a kisbabám! :-(
nagyon valószinû. Hány éves vagy? mióta menstruálsz?
Igen, akkor nincs peteérésed sem. Ha 17 év alatt vagy, akkor ez még nem jelent feltétlenül problémát, de 18 fölött már el kellene menni vele orvoshoz.
szerintem igen
Igen, ezzel a tisztességes vaterázókat is véded!
És jobb lett tõle neked? Minden szabadáras. Ha nem akarod leütni ennyiárt, akkor ne üsd le. De wamzerkedni szerintem csak akkor érdemes, ha valami konkrét, másokat vagy tégedet károsító dolgot tapasztalsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az volt a probléma, hogy egy felhasználó bizonyos termékeket aránytalan áron ütött le egy másiktól (pl pólóért 100 rugó). Bejelöltem, hogy "egyéb szabálytalanság" kategóris, és jelentettem...
Ha ez téged bármiben is zava jeletsd de ez neked nem tök mind1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!