Találatok a következő kifejezésre: Nagy a ha (12895 db)

Babám fejbőre koszmós, bekentem olajjal, de elég nagy a haja, nehéz olajozni. Viszont szaga is van, ez nagy gond? Mit tehetek még, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: A Babénak van egy koszmó elleni sampona,gyógyszertárban be tudod szerezni.Elég drága (2000 körül van),de sokáig elég és nekünk használt.

A Babénak van egy koszmó elleni sampona, gyógyszertárban be tudod szerezni.Elég drága (2000 körül van), de sokáig elég és nekünk használt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Megpróbáljuk.
A Babé koszmó elleni sampon segített nekünk is. Kislányom fejbõre nagyon koszmós volt, ezzel a samponnal finoman bedörzsöltem fürdéskor, rajtahagytam, amíg a testét lemostam tusfürdõvel, utána lemostam a sampont is. Úgy a második hajmosáskor már látható is volt az eredmény. De fürdetés elõtt én mindig bekentem a fejét egy kis étolajjal is, és pár perc után alaposan kifésültem, hogy feloldjam a koszmót. Sok sikert, a Babé biztos segít Nektek is!
Szia!Ezt a kérdést éppen én is írhattam volna hónapokkal ezelõtt.:) Hidd el, a Babé-s sampon valóban segíteni fog, szuperjó készítmény és bár tényleg nem olcsó, de megéri megvenni.Kisfiamnak is dús, nagy haja volt, hiába olajoztam, vakarásztam, nem javult a helyzet.És szintén nagyon szagos volt a feje, mert már annyira felhalmozódott rajta a koszmó.Aztán onnantók kezdve, hogy a Babé samponnal mostuk, talán 2-3 nap is elegendõ volt, hogy eltûnjön.Tényleg csak ajánlani tudom!!!!
Nekünk a kamillás Johnson's baby sampon vált be, 2 hós korától azt használjuk és azóta nem koszmós. Most 8 hós felesleges a drága gyógyszertári cucc.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Kipróbáljuk ezt a sampont.A Johnsons samponnal mostam már, de nem segített.
Babe a legjobb, nekem a gyerekorvos is ezt ajánlott, mi 2490-ért vettük, lehet egy kicsit drága de kevés kell belõle és elég sokáig elég.
Babe koszmó elleni sampon (gyógyszertár), plusz fürdésután finoman dörzsöld át a buksiját baba hajkefével. Nekünk 3 nap alatt elmúlt így. Igaz vissza tud jönni ettõl még, de akkor megint mosás. Ez nem baj, majdnem minden babának van.
mi is a babé-t használjuk.nekünk használ, de ha nem használom 3 nap múlva már újra koszmós a buksia.igy 2 naponta mosom neki, az elején mig el nem múlt az elõször akkor meg naponta, és elötte negyed órával bedörzsöltem a fejét olajjal.na igy már használt.az olajos bedörzsölést már csak akkor használom ha jobban koszmós a fejbõre.

Ha valakinek a serdülés miatt zsíros nagyon a haja akkor azt előbb-utóbb kinövi?

Remélem értitek mire gondoltam? :)

Legjobb válasz: 31 vagyok, de még nem nõttem ki.

31 vagyok, de még nem nõttem ki.
Általában csökken a mértéke az idõ múlásával, de ha zsíros típusú akkor mindig is zsírosodásra hajlamos marad. Régebben minden nap meg kellett mosnom, de ma már 3-4 napot is simán kibír.Attól is függ egyébként milyen sampont használsz.Kerüld a krémes állagúakat, inkább átlátszó fajtákkal mosd.Ne zsírosodás ellenivel, mert mégjobban szárít, mégjobban zsírosodni fog.Normál hajra keress sampont.A balzsamot pedig véletlenül se kend a hajad tövébe.Kb 3 hét alatt már látszik az eredmény Ha nem segít akkor pedig érdemes elmenni bõrgyógyászhoz és õ pontosan meg tudja mondani mi okozhatja.

Szülés után kinek hullot nagyon a haja? Ti tudtatok ellene valamit tenni?

Azt olvastam szülés után teljesen természestes a hajhullás csak akkor tekinthetõ korósnak a gyerek fél éves kóra után még mindig tart.

Legjobb válasz: Sajnos a hormonális változások miatt hullik, de majd vége lesz és ami kihullott visszanõ.

Sajnos a hormonális változások miatt hullik, de majd vége lesz és ami kihullott visszanõ.
Terhesség alatt a test visszafogja a szõrzet vesztését. Aminek akkor kellett volna kihullania, most az is egyszerre hullik ki a természetes hajvesztéssel együtt. Soknak tûnik, de normális ütemû hajvesztés.
egyél sok õrült lenmagot, keverd mindenbe, napi 2-3 evõkanálnyit, joghurtba, süteménybe, fõzelékbe, magában, stb, sok folyadékot kell hozzá inni, de a szoptatás miatt az talán úgyis megvan. én azt csináltam, hogy összekötöttem és gyakorlatilag nem fésültem, nem bontottam ki, úgy is aludtam, a baba piszkálta volna, tehát ezért is jobb volt így, meg ha ritkábban fésültem, kevésbé hullott, és ritkábban mostam, 1, 5-2 hetente. tényleg kb 6 hónapig tart, aztán helyreáll.
A ksimamák kb 95%-a szenved ezzel. sokmindnent nem lehet vele tenni. idövel javul. nem ritka hogy szoptatás alatt elveszitik az eredeti hajtüömegük akár 60%-át. Késöbb ez vissza fog dúsulni.
A kérdező hozzászólása: Elég sok hajam van hála ég így nagyon nem is lehet észre venni mennyi hajat fésültem már ki. Igen most én is azt csinálom hogy lófarokba, vagy kontyba kötöm a hajam és max heti egyszer mosom meg , és csak hajmosáskor fésülöm meg.
Ha maradt, heti 3x szedj terhesvitamint. Nekem segített, valamelyest csökkent a hajhullás intenzitása.
22 honapja szultem, mindig hullik :( bàr màr nem annyira, mint a szulest koveto elso honapokban.
Sajnos teljesen természetes, nekem is csomókban hullott és borzasztó sokáig, pedig sokmindent kipróbáltam. 6 hetes volt a lányom mikor kezdõdött és 5 hónapos mire vége lett. Elõl teljesen felkopaszodtam, mint Mickey-egér! :( Szedtem Revalidot, használtam többféle spec sampont, egyebeket, végül amikor megállt, akkor a Lush-tól a New samponkorongot használtam, ismerõs ajánlotta, bár gondolom egyébként is lassan elállt volna, de 1-2 héten belül tényleg vége szakadt akkor. Viszont abban biztos volt szerepe, hogy hipp-hopp visszadúsult a hajam, ami elég égetõ probléma volt, felkopaszodva :( Úgyhogy ezt jószívvel ajánlom, de legfõképpen azért, hogy visszadúsuljon, mert aminek ki kell hullani, az úgy is kihullik, ezt mondta a fodrászom is... És mostanában is el kezdett hullani a hajam, elég durván (nem szültem, semmi ilyesmi, vérképem is ok) és most a New samponkorong hamar megállította a hullást, pedig már kezdtem aggódni...

Nagy a baj velem ha általános óta nincsenek barátaim (most végeztem el az egyetemet)?

Általánosban sok barátom volt. Aztán a szüleim válása miatt elköltöztünk, de középiskolába ugyanoda jártam. Napi 1 órát utaztam, az osztálytársaim mind helybéliek voltak, én meg egyedül utazgattam haza, kimaradtam mindenbõl. Kívülállóként is kezeltek, végig egyedül ültem, stb. Próbáltam barátkozni, de nem nagyon ment. Rosszban nem voltam senkivel, alapjában bírt mindenki, nem mondtam rám soha rosszat, csak nem hívtak el sehova. Vagy ha én hívtam õket, nem jött el senki.

Legjobb válasz: lehetnek még barátaid, igaz barátaid is, akár még késõbb is de figyelned kellene arra talán, hogy legyél nyitottabb, legyél olyan, aki sok mindenrõl tud beszélni, tájékozott, stb. az nagyon jó, ha meghallgatod mások bajait, vagy ha érdeklõdsz irántuk, mert azt nagyon szeretik az emberek, persze ha túlzásba nem viszed

lehetnek még barátaid, igaz barátaid is, akár még késõbb is de figyelned kellene arra talán, hogy legyél nyitottabb, legyél olyan, aki sok mindenrõl tud beszélni, tájékozott, stb. az nagyon jó, ha meghallgatod mások bajait, vagy ha érdeklõdsz irántuk, mert azt nagyon szeretik az emberek, persze ha túlzásba nem viszed
Felnõttként a baráti kapcsolatok már kicsit mások, mint általánosban voltak. A baj talán az, hogy ugyanazt keresed. Nem azt mondom, hogy felszínesebb, de semmiképpen sem sülve-fõve összejárós dolog már ez ilyenkor. Olyan emberek, akikkel van közös témád, segítetek egymásnak, ha kell, néha találkoztok, de ennyi. Nem napi kapcsolat általában. Én egyes legjobb barátaimmal kb. félévente találkozom, és pedig tényleg nagyon szeretjük egymást. De ugye munka meg miegymás... Egyszerûen nõj fel, és ne a gyerekkori barátságokat keresd, hanem értékeld azt, ami van! Fogadni mernék, hogy sok gimnazista/egyetemi társad szerint ti barátok vagytok.
Nem zavaró:D
70 fokba?Tuti?60 fokig elmegy, mérd le rendesen szögmérõvel, mert egyáltalán nem mindegy 22\L
A kérdező hozzászólása: hát 60-70 fokban pontosan nem tudom

Az nagyon nagy baj ha leesett a herpeszem és még gennyes?

Épp fogat mostam,amikor felszakadt.Kinyitottam a számat,és felnyílt,egy kis cafat tartotta meg ficegett ezért muszáj voltam leszedni.

Legjobb válasz: nagy bajnak nem nagy baj,majd képzõdik rajta új...de fertõz,úgyh csak óvatosan másokkal...

nagy bajnak nem nagy baj, majd képzõdik rajta új...de fertõz, úgyh csak óvatosan másokkal...

HTC Desire 816 telefont szeretnék, de nagyon nagy. Nem gáz, ha olyan nagy a telóm? 16/L

156,6 mm

Legjobb válasz: Dehogy gáz. :D Mi van azokkal, akik Note-okkal meg tabletekkel járnak? Csak arra ügyelj, hogy legyen hova rakd.

Dehogy gáz. :D Mi van azokkal, akik Note-okkal meg tabletekkel járnak? Csak arra ügyelj, hogy legyen hova rakd.
Nem gaz. A telefon merete sosem gaz, ez 10 evvel ezelott igy volt, ma mar nem. Ha neked az tetszik, vedd azt, hasznald azt :D
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm:) Akkor szerintem ez lesz..lehet hogy csak nekem volt olyan fura, hogy ilyen nagy.:)

Fiúk, nagyon visszataszító ha valakinek nagy a bimbóudvara? Most van az elsõ barátom és nem merek elõtte ez miatt meztelen lenni

Legjobb válasz: Egyáltalán nem vissza taszitó :) De ilyenkor mellékelhetnétek képet, hogy nektek mit jelent "nagy"

Egyáltalán nem vissza taszitó :) De ilyenkor mellékelhetnétek képet, hogy nektek mit jelent "nagy"
Nem az. De hidd el.Ha veled van akkor szeret.Ha szeret akkor úgy szeret ahogy vagy.Lehet nem fog tetszeni neki, de emiatt tuti nem fog kidobni.
Ha szeretném az adott hölgyet, egyáltalán nem érdekelne.Úgy fogadnám el, ahogy van.
Nekem pont ugyanez a gondom, mai napig nem tudok megbarátkozni a melleimmel, de eddig mindegyik párom imádta õket, szerencsére. 32/N
Nem visszataszító, sokkal inkább szexi szerintem. És nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel, szerintem feleslegesen aggódsz emiatt. 27/f
ezt a nullást kitõl, és miért kaptam?
Egyáltalán nem az, nyugi!:)
Ugyan, ha szeret, bárhogyan szeret és mindenképpen beindul tõled, hidd el. :)

Hogy mondják németül? "Nagyon örülök ha tetszett. Mi mindannyian jól vagyunk, Karl borzasztóan makacs és akaratos, nem tudom kitõl örökölte. Sok gondunk lesz még vele, ha nem álljuk útját ennek a folyamatnak! Nagyon örültünk, hogy láttuk xy-t.

Legjobb válasz: Wir freuen uns sehr, wenn es dir gefallen hat. Uns geht es gut. Karl ist schrecklich dickköpfig und rrechthaberisch, ich weiss nicht von wem er das geerbt hat. Wir werden noch viele Probleme mit ihm haben, wenn wir nichts dagegen tun. Wir haben uns sehr gefreut xy zu sehen-

Wir freuen uns sehr, wenn es dir gefallen hat. Uns geht es gut. Karl ist schrecklich dickköpfig und rrechthaberisch, ich weiss nicht von wem er das geerbt hat. Wir werden noch viele Probleme mit ihm haben, wenn wir nichts dagegen tun. Wir haben uns sehr gefreut xy zu sehen-
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors választ, az Isten óvjon Téged idegen, hálám üldözni fog s egyszer megtalál...Apropó, ha ilyen penge vagy, órákat nem adsz véletlenül, hogy legközelebb ne kelljen itt kuncsorognom?:)
Makacs-ra Nordrhein Westfalen-ben inkäbb hartnäckig-et mondanak, dickköpfig -et inkabb gyerekekre. Akaratos -ra talan inkabb eigenwillig-et mondanek, de rechthaberisch is jo. von wem er ES geerbt hat, a das helyett. Jo forditas, egyetertek.

Az nagyon gáz, ha a szemöldököm picit össze van nõve? 21f

Csak néhány szál, és csak közelrõl látszik, mert szõke. Ki tudnám szedni magamnak? Nem merem :D Anyu szerint jó így, húgom szerint gáz, de nem akarják kiszedni nekem... :/

Legjobb válasz: Szerintem szedd ki, meg ha nem is annyira latszik. Magadnak kell kiszedned, ha mas nem akarja, de nagyon vigyazz nehogy tul sokat szedj... Sok sikert :) L

Szerintem szedd ki, meg ha nem is annyira latszik. Magadnak kell kiszedned, ha mas nem akarja, de nagyon vigyazz nehogy tul sokat szedj... Sok sikert :) L
Mindenképpen szedd/szedesd ki! :) A legjobb ha elsõ alkalommal kozmetikusra bízod, mert van gyakorlata, ezért sokkal precízebben, szebben megcsinálja. :) Meg fogsz lepõdni, hogy az alig látható szõrszálak kihúzása után is milyen sokat fog javulni az ábrázatod. :) Vesztenivalód nincs, mert visszanõ pár héten belül. Én is pasi vagyok, és én kéthetente járok szemöldökszedésre kozmetikushoz, így mindig rendbe van tartva. Nekem vékonyítani és formára igazítani is szokott egy kicsit, mert sokkal barátságosabb fejem van így. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!