Találatok a következő kifejezésre: Nagy a annak, hogy terhes vagyok, (13 db)

Jót, biztos, hogy nem jelent, lehet, hogy spontán vetélésed van. Mindenféleképp menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: jajj... :(
Igen, a legvalószínûbb a vetélés. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: :((

Nagyon félek! Mekkora a valószínűsége annak, hogy terhes vagyok?

2 éve vagyunk együtt a barátommal.A múlt hónap végén lefeküdtünk egymással védekezés nélkül.Nem ment el bennem, de ugye vannak esetek mikor az el?váladék is elég ahhoz hogy megtermékenyítse a petesejtet. Az utóbbi hónapokban meghíztam egypár kgt, így a melleim is megn?ttek,emellett a menstruációmnak márc. 14.ére kellett volna megjönnie de nem jött, a fejem elég gyakran fáj és a hangulatom is ingadozik.(hozzá kell tennem hogy a fejfájás a jelenlegi id?járás miatt is lehet, hiszen eléggé érzékeny vagyok az id?változásokra). Nagyon félek, hiszen nem terveztem még ilyen korán az anyaságot. :(

Legjobb válasz: Az elso honapban meg nem hizol a terhessegtol. Vegyel tesztet, felesleges itt nekunk valoszinuseg szamitasokat vegezni.

Az elso honapban meg nem hizol a terhessegtol. Vegyel tesztet, felesleges itt nekunk valoszinuseg szamitasokat vegezni.
A bátyád barátnõje 6 hetes volt? Ezek a mai fiatalok tényleg korán kezdik
Igenis lehet hízni a terhesség korai szakaszában is, csak azt nem a fejlõdõ magzat okozza, hanem a megváltozó hormonháztartás. Van esély a terhességre, vegyél tesztet, és kiderül.
Hülyeség, hogy elsõ hónapban nem hízik a terhességtõl.Bátyám barátnõje 6 hetes volt, amikor kiderült, hogy terhes, és õ is hízott már elõtte is, sõt, hisztis volt, fájogatott a hasa, a feje, és kimaradt a menzesze.Aztán elment a patikába tesztért, és hoppá, terhes.Szerintem vegyél egy tesztet, majd akkor kell félni, ha pozitív lesz.Addig meg szerintem imádkozz.
Vegyél tesztet! Nekem 134-es lett az IQ-m
Vegyél tesztet a patikában
elmondtad ezt neki is? a barátodnak?
Csak ha ennyire félsz a terhességtõl, akkor mi a JÓ ÉDES BÚS FENÉNEK DUGTÁTOK BE VÉDEKEZÉS NÉLKÜL?
kb 3-5%, állítólag hogy elõváladéktól megtermékenyülj, és teljes belövéskor is csak 34-40%... (+ ciklustól is függ, nem értek hzzá..:S) Legobb ha nõgyógyászhoz fordulsz..
istenem...miért kell mindig kiragadni egy részt a szövegbõl, és azzal piszkálni az embert?-_- 6 hetes TERHES volt.Megfelel?

7 napja múlt el a mensim, de most 2 napja nagyon kevés barna folyásom van! Ez lehet jele annak, hogy terhes vagyok? Mikor csináljak tesztet?

egy tesztet már csináltam, de az - lett, de most nem tudom, hogy csak azért mert még túl korán csináltam meg vagy csak azért mert más miatt van barna folyásom? felfázás miatt biztos h nem mert nagyon jól fel szoktam öltözni, nincs ki a derekam, semmi ilyesmi... de azért mégis csak 7 napja múlt el a mensim. mivel párommal együtt élünk természetesen menszi óta voltunk együtt nem is egyszer. a napokban nagyon ingerült vagyok és a melleim is meg vannak duzzadva.szerintetek lehetek babás?

Legjobb válasz: arról is nem is beszélve hogy azt hittem babás vagyok.... nekem pont a peteérés napjaiban kezdõdött! akkor azt mondták 9mm a méhnyálka....gondolom ebbõl sem lesz baba :((( most vagyok a 23.-k napomon (elõzõ válaszoló)

arról is nem is beszélve hogy azt hittem babás vagyok.... nekem pont a peteérés napjaiban kezdõdött! akkor azt mondták 9mm a méhnyálka....gondolom ebbõl sem lesz baba :((( most vagyok a 23.-k napomon (elõzõ válaszoló)
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni hogy esténként hányingerem is szokott lenni, de napközben is néha
Ha a menzid 7 napja mult el, akkor elvileg most peteérésnek kell majd következni! Sztem te nem vagy babás, ez csak pé. után még 7-10 nap a beágyazódás! Legözelebbi menzi napján tesztelj!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszod! tehát ha babát szeretnék akkor az most lehet h ebben a helyzetben megfoganna??
A kérdező hozzászólása: de akkor mitõl lehet a barna folyásom?
szia! nekem ugyan ez van! a ciklus 16.-k napján elkezdtem barnázni, rá 3 napra nagyon begörcsöltem véreztem! a párom bevitt ügyeletre és uh-n megállapítottak egy 4x5cm cisztát :( nekem azt mondták felborította a hormonokat ezért van a pecsételés! mára már szinte alig tapasztalom a barnázást. remélem felszívódik! ha nem akkor mûtik :( remélem te nem jársz így!
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem h ilyesmi gondjaim nincsenek.. mert nekem nincsenek görcseim meg semmi ilyesmi..
A kérdező hozzászólása: szerintetek akkor mikor teszteljek? csak akkor ha nem jön meg? vagy ha meg is jön akkor is csináljak egy tesztet?

Nagy a gyanúja annak, hogy terhes vagyok, de még teszt nem mutatja ki, lehet-e szaunázni?

Legjobb válasz: A szauna szigorúan tilos,még terhesség gyanújával is.Vérbõséget okoz,és vetéléshez vezethet.Fõleg ha még olyan korai stádiumban vagy,h a teszt sem mutatja ki.De az egész terhesség alatt sem szabad.

A szauna szigorúan tilos, még terhesség gyanújával is.Vérbõséget okoz, és vetéléshez vezethet.Fõleg ha még olyan korai stádiumban vagy, h a teszt sem mutatja ki.De az egész terhesség alatt sem szabad.
Egyetertek az elottem szoloval.....semmi esetre se szaunazz es ne furdozz meleg vizben.

Tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok. Sajnos nem tudjuk megtartani. Nagyon félek az abortusztol, főleg a tágitástol az altatásban történik annal aki szült már? Mert így nincs előtágitás azt olvastam

Van egy 3 éves kisfiam majdnem 19éves voltam amikor megszületett. Nálunk nem volt kérdés, hogy megtartjuk e mivel több orvos azt állapittota meg, meddő vagyok. A szüleim minden ben támogattak: le érettségiztem, lett egy szakmám azóta. Stabil kapcsolatom van,és a kis fiam az életem .Ha lehetne bevállalnám gond nélkül ezt a terheséget is.a szüleim meg egy főt nem tudnának eltartani mert így is nehéz kes.

Legjobb válasz: Tágítás mindenképp van, és utána altatás sajnálom. Nekem vetélés volt, ott is lett volna tágítás, de megindult a vetélés magától, sürgõsen mûtöttek. De az ismerõsömet tágították és utána ha már kitágult, akkor altatták és mûtötték

Tágítás mindenképp van, és utána altatás sajnálom. Nekem vetélés volt, ott is lett volna tágítás, de megindult a vetélés magától, sürgõsen mûtöttek. De az ismerõsömet tágították és utána ha már kitágult, akkor altatták és mûtötték
Szia! Többnyire egyetértek az elõttem szólókkal. Szerintem is csoda, hogy az orvosok diagnózisa ellenére terhes vagy ismét. Én úgy gondolom, hogy mióta megfogant az a kisbaba azóta te tartozol felelõsséggel az életéért, figyelj õ rád van bízva, ha úgy tetszik tõled függ. És meggyõzõdésem, hogy meg akar születni, hogy aztán felnõhessen és örökre hálás lehessen neked, hogy megszülted, ugyanis nélküled ez nem megy. Tudod te is jól, hogy az anyagiak nem kifogás. Most bocs, hogy ilyet kérdezek, de ha most hirtelen senkitõl se kapnál pénzt elõre láthatólag egy évig, csak az államtól havi 40.000 Ft-ot, akkor megölnéd a 3 éves kisfiadat, mert nem tudod eltartani??? Szerintem mindent elkövetnél, hogy életben maradjon, akár még örökbe is adnád ... A döntés a tiéd, de nem csak magadról döntesz, mondjon bárki bármit! Ha nincs más esély szerinted, akkor add örökbe. Remélem megtartod!!!
Én sem vetetném el a helyedben, fõleg, hogy meddõ voltál.Ez csoda.
4-dik vagyok! Persze, nincs rá garancia, hogy lesz munkád. És arra van garancia, hogy esetleg, amikor akarod a babát, akkor nem lehet? Mi a garancia, hogy jól sikkerül az abortusz, és utána is könnyen teherbe ess, amikor már tervbe lesz a baba! Igen, ez csoda, hogy meddõnek tituláltak, és a 2-dik baba van a szived alatt. Ha rosszabb az anyagi körülményed az átlagnál, akkor a hivatal segit, vannak kedvezmények a gyerekekre, és segélyek is. Kicsit légy talpraesett, és gondold át ujra.
Kérdem én töled: ha az orvosok azt mondtál Neked, hogy nem lehet gyermeked, nem tartod csodának, hogy született egy kisfiad? És nem tartod még nagyobb csodának, hogy ismét sikerült??? Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Aztán meg majd évek múlva, mikor van elég pénzed, járkálsz orvoshoz, mert nem lehet... Nem mondom, hogy tartsd meg, nem mondom, hogy vetesd el, de mindenképpen beszéld meg a szüleiddel! 11+5hkm
Ha a kisfiadat természetes úton szülted, akkor szerintem nincs szükség tágításra. Nekem eü. abortuszom volt, nem tágítottak elõtte, és csak enyhe bódításban csinálták.
Te tudod hogy hogyan vagy én személyesen megtartanám.Nagyon vágyom babára.
elképesztõ vagy! gyereked van, terhes vagy, és arra vársz h majd lakberendezõként elhelyezkedsz????? eszem áll meg! basszus ott a meki, vagy call-center, otthoni telefonos melók, eszedbe se jut????!!!! felelõtlen buta liba vagy!!!!!
Ja, csak van amikor már nem lehet lejjebb adni az igényekbõl. Mit akarsz utolsó válaszoló egy huszonegynéhány éves fiatal lánytól, akinek van már egy 3 éves kisfia, ebbõl kifolyólag valószínûleg még egy napot sem tudott dolgozni, most lett végzettsége, amivel ki tudja, hogy hogy fog tudni elhelyezkedni, a párja félállásban dolgozik és mellette tanul, 5-kor kel, este 9-re ér haza. Minimum újabb egy vagy két évig kellene otthon maradni az újabb kisbabával. Nem lehet csak úgy kijelenteni, hogy lejjebb kell adni az igényekbõl és tartsák meg a kisbabát. Nehéz helyzet, egyikünk sem tudja megítélni, hogy mi lenne a jó megoldás. Nekünk könnyû akár egyik, akár másik opciót javasolni a kérdezõnek. Te se és én se leszünk sehol, amikor ott lesz a baba, és pelust kell neki venni, meg ruhákat, stb. Így könnyû a partvonalról okoskodni.
19 éves vagyok, van egy 1 éves kisfiam. 2 éve voltunk 1ütt, mikor teherbe estem. Minden jó volt, 1ütt laktunk, ám mikor a kisfiam 6 hónapos lett, fogamzásgátló mellett teherbe estem. A párom otthagyott, mert bulizni szeretett volna még. Se munkám, se szakmám. Így el kellett vetetnem, pedig szerettem volna mindennél jobban. A kisfiam császárral született, az abortusznál engem elaltattak és úgy csináltak mindent. Lehet lepontozni, hogy fiatal vagyok és stb, de a kisfiam az életem, és harcolok érte!
Nos, szerintem arra, hogy el tudok-e tartani egy kisbabát, akkor kell gondolni, amikor "megcsinálom"! Nem akkor kell variálni, amikor már egy élõ ember sorsáról, élete hosszáról döntünk. De már írtam, hogy ha nem tudja eltartani, akár örökbe is adhatja, még az is jobb az abortusznál. Nem tudom, hogy a srácnak mennyi idõ még, amíg levizsgázik, de ha annyira gáz lenne a helyzet, akkor el tudna szerintem menni fõállásba is dolgozni, a vizsgát meg halasztja. Amúgy, amíg az a baba megszületik és el kell tartani még van idõ gyûjtögetni! És egy három éves kisgyerek mellett is lehet otthoni munkát végezni, kereskedni, ügyintézni, de akár óvodába is lehet adni + fõállásban dolgozni stb. Most bocsi, de szerintem a mai világban egyáltalán nem számít bizonyos munkahelyeken a végzettséged, sõt képeznek is ingyen, szóval. Tudom, hogy nem könnyû munkát találni a mai világban, de szerintem se a gyerekeket kell büntetni emiatt.
A kérdező hozzászólása: ma mar biztos megtartjuk..hely az van 7szobás két szintes családi hazban lakunk, kertel, jó környéken(mindkét nagy szülõ támogatt mindkett)..szoval lakas kerdes nem gond mig suliba lennek anyukám vigyazna a picire a párom beválal még egy heti 3x 4oras munkat..egyszoval nem lesz könnyû de belevágunk
Hidd el jól döntöttél! :) Nagyon örülök neki! Még így ismeretlenül is! És mostmár gratulálok! :)
örökbeadni
Nem tudnád inkább örökbe adni? Lehet, hogy írta valaki, akkor ne haragudj, de ami nektek teher, másnak egy élet boldogságát jelentené, annyira sajnálom, hogy nehéz a helyzeted, de késõbb ez még nagyon bántani fog!! A benned növekvõ életnek adhatnál még egy esélyt!!
Elõzõ vagyok, látom, döntöttetek! Nagyon-nagyon örülök a döntésednek, a Jóisten megadja azt, amibõl felnevelitek, legyetek boldogok vele!!
Jajj, ne itt veszekedjetek, inkább örüljünk együtt, hogy a kérdezõnek sikerült dönteni, és picit boldog is vagyok, mert lehet, hogy az én, a mi POZIIV válaszaink is segitségére lettek a döntésben. Kedves 29-dik, azt irod, hogy egy abortusz nem hat ki "ugy" az életre. Hanem hogy? Volt már abortuszod? Mert nekem sajnos volt, százezerszer megbántam, de akkor jó döntésnek tünt. 5 éve volt, de a mai napig szenvedek emiatt. Kedves kérdezõ, nagyon kellemes babavárást kivánok nektek és sok boldogságot, erõt és kitartást! Szeressétek egymást és a babát, és akkor minden rendben lesz. :) ) 24 hetes kismama
Hát kedves olyan válaszolok, akik a megtartás mellett voltak... Tudom, mint ahogy már irták elöttem is, hogy sok nö vár babára, és boldog lenne ha... Õk TERVEZIK a babát, tudatosan! Nyilván van fizetésük, és/vagy családi segitségük, és nem egy gyeses és csp-s, meg egy félállásos fizubol tartanak el 3 embert ill terveznek gyereket! A kérdezõ viszont NEM TERVEZTE a babát..Az más kérdés, hogy védekezni keleltt volna. De ha már igy esett.... Tudjátok, én 3 hónapig kerestem munkát, 5 év gyakorlattal a hátam mögött. Most helyezkedtem el 1 hete... A lakás ahol a párommal élünk csak rezsit 30.000 ft-ot fizetünk, alb.dijat nem, mert ismerõsé. Mégis ezalatt a 3 hó alatt csak a párom fizujábol, 100.000 ft épphogy, meg egy kis fusimunka, kb 10.000 ft éltünk, nincsenek nagy igényeink, mégis utolsó napokban már nem volt pénzünk (kajánk igen)Amire költünk: kaja egész hónapban (nem szoktunk rendelgetni innen onnan, én fõzök, azt szokott vinni a párom is a meloba) szóval kaja alaphangon 40.000 ft egy hónapban, de ez nagyon a minimum, Internetet tv-t és telefont fizetünk( 10.000 ft)Internet a munkakereséshez biztosan kell, tv sem árt azért ha van, föleg hogy igy együtt olcsóbb még a net is, vezetékes telo kell: mert a szüleinkkel ott tudjuk a legolcsobban tartani a kapcsolatot, ezen kivül kaját veszünk, van 2 macskánk, BKV bérlet nekem, hogy interjukra tudjak menni, igaz van egy autonk, de nem használjuk csak nagyon ritkán, mióta nem dolgozom, de igy meg a páromnak is kell BKV bérlet.. Ez igy alapból majdnemhogy kiteszi az 1 fizetést. Szóval ne mondja nekem senki, hogy 28, 500+13000+ kb 40.000 a félállási fizu összesen max 85.000 körüli összegbõl el lehet tartani 2 felnött, egy 3 éves gyerek, meg mégegy baba! Annak a babának oltások, gyerekruhák (jó ez valszeg maradt az elsõ babáról) de tápszerek, pelenka ami ugye nagyon drága kellenek. Ezeket 85.000 ft-ból nem lehet megtenni! Aki meg tudja, attól privátba várom az ötleteket, hogyan is csinálja!!!! Én nem vagyok abortusz mellett pártolo, de igenis vannak élethelyzetek, amikor tényleg nem lehet megoldani!!!! Azért kíváncsi lennék, akik itt most a megtartás mellett vannak, hogyha ennyi pénzbõl élnének (sõt még kevesebbõl mert a kérdezõnek plusz van egy gyereke már) akkor is igy gondolnátok e? Megszülnétek, és nem lenne pl pelenkája? vagy nem kapna enni? Vagy nem oltatnád be? Vagy nem adnál a nagyszülöknek ahol élsz egy ft-ot sem a háztartásba? Valakinél olvastam, hogy a "föld alól is elõásná a pénzt".Azért ez nem ugy megy...Ha nincs munkád, akkor pénzed sincs! ez ilyen egyszerü! Ha pénz nincs, nem adnak ingyen dolgokat a baba boltban sem! A lényeg a lényeg, gondolkozni kell mielött felelötlenül védekezés nélkül szexel az ember, de ha már igy esett, mindenki maga lehetöségei szerint tudja eldönetni, hogy mit tegyen! Jó hosszu lett, sorry.
Sztem a terhesség korától is függ. Nekem két abortuszom volt, az elsõ 15 hetes terhességnél fejl. rendellenesség miatt, itt már ébren kellett lennem, beindított szülésnél, méhösszehúzódással, elõtágítással. Erõsen görcsöltem, és ömlött tõle a vérem, szóval mire kikapartak volna, már elvetéltem. A második 9 hetesen volt, itt csak szimplán elhalt az embrió, szóval kaptam egy tágító tablettát, 3 óra múlva felfektettek az asztalra, elaltattak (mélyaltatásban), majd kiürítették a méhem. Semmit nem éreztem, csak menstruáció szerû görcsöt, és vérzést. Tehát, ha mindenképp elveteted, ne hezitálj sokáig!
Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy hát majd ha lesz jól fizetõ munkám, lakásom, autóm, meg minden anyám tyúkja...akkor az életbe nem születnének gyerekek.ugyanis ébresztõ!!Válság van, ebben a helyzetben lejjeb kell venni az igényekbõl, és talán még családok is létre jöhetnek.Könyörgöm ne mindig a gyerekek szívják meg ezt a rohadt helyzetet, gyilkolászunk jobbra-balra ész nélkül.tessék védekezni és ha már megfogant az a baba lehetõleg ne rohanjunk vele a mészároshoz.
Sajnos a tegnapi 12-es válaszolóval értek egyet, pedig én sem pártolom az abortuszt, de azért figyelembe kell venni, hova szülünk gyereket. Mi most könnyen mondjuk, hogy tartsd meg, de nem nekünk kell majd eltartani õket. Megértem, hogy itt a legtöbb nõ pont hogy babára vár, már akár hónapok óta is, és mit meg nem tenne érte, persze, hogy a megtartást pártolják, de azért kicsit reálisabban kéne nézni a helyzetet. Majdnemhogy a semmibe szülné ezt a gyereket. Munkája nincs, és lakberendezõként aligha lesz, párja félállásos, plusz van még egy gyerek. A szülõk nélkül már éhenhaltak volna. Nem várható el tõlük, hogy most megint még egy terhet a vállukra vegyenek. Egy pár magának szüli a gyereket, és nem a szüleinek. És most nem az abortuszra akarom rábeszélni a kérdezõt, de igenis ezeket a dolgokat is mérlegelni kell, és nem ráerõltetni a szüleire az újabb unokát, akit nekik kell majd eltartani. Ha õk is szívesen veszik, akkor semmi gond, de ha õk sem akarják, akkor már gond van.
A kérdező hozzászólása: 2011 Nyarán lett meg a szakmám (Lakberendezõ)amit mellékesen azért választottam mivel itthon is tudom csinálni gyerköcöm mellett..elhelyezkedni gyakorlatilag 6honapja probálok, eddig sikertelenül.Szeretnék egy diplomát tudom , hogy a tanulás nem zárja ki a gyereket ha eddig megtudtam csinálni ezutan is menne.visszont azt is tudom a gyes 37.000ft ..utana a családi kemény 12.000ft mi a garanci arra.hogy lesz munkám és eltudom tartani a gyerekeime? A párom suliba jár és fél állásba dolgozik igy is minden nap 5kell 9 utan ér haza
tényleg buta vagy. a gyes 25-e, a családi 13. ha egyedül neveled akkor több. ha 2 gyereked lesz és egyedül neveled, akkor 2 emelt családi, plusz a gyes. ebbõl el lehet tartani 2 gyereket, fõleg ha találsz munkát. lakberendezõként nincs esélyed. tanulj meg varrni pl. mivel egyedül neveled õket, kaphatsz segélyeket is. én meglépném azt, h felvételizek, bárhová, mert 2 gyerek mellett ne álmodj diplomáról-és szeptemberben szépen felvenném a diákhitelt. bár szerény véleményem szerint aki 12 évesként viselkedik 22 évesen annak nem való gyerek
Legyetek már egy kicsit reálisak! A kérdezõnek van egy gyereke, van ugyan szakmája, de nincs munkája, tehát jövedelme sem. A párja tanul, nincs teljes jövedelme. Mégis mire vállaljanak még egy gyereket???? Ne gyertek azzal, hogy megint csoda történt, és tartsa csak meg, mert ha isten báránykát adott, akkor legelõt is ad majd hozzá. Az embernek olykor nem CSAK a meg nem született, hanem a már élõ gyerekére is gondolnia kell, ( az õket eltartó szülõkrõl már nem is beszélve ) ha ilyen helyzetbe kerül. Azt már csak halkan kérdezem meg, hogy egy huszonéves nõnek, akit "meddõnek" nyilvánítottak, aztán mégis gyereke lett, miért nincs annyi esze, hogy védekezzen? Szülés után papírt kapott arról, hogy mégiscsak meddõ?? Némi felelõsséggel, és egy pár tasak óvszerrel megelõzhetõ lett volna, hogy most azon kelljen paráznia, mi történik majd vele abortusz közben...
"én meglépném azt, h felvételizek, bárhová, mert 2 gyerek mellett ne álmodj diplomáról-és szeptemberben szépen felvenném a diákhitelt" Aztán mibõl fizetnéd vissza? Itt alapvetõen az agond, hogy szépen levitatkozgattok arról, hogy megtartanátok-e a babát, vagy sem, érvek és ellenérvek sorakoznak, pedig a kérdezõ nem ebben kért segítséget. Arra, amit kérdezett, talán ha 3-man válaszoltak. Talán arra kellene koncentrálni.
Én nem akarok vitatkozni, de kedves utolsó, te sem válaszoltál, csak a válaszolókat osztottad ki! Amúgy szerintem, ha a kérdezõben fel se merült volna, hogy megtartsa, akkor talán nem írta volna le ilyen részletesen a történetét.
Utolsó elõtti! IGAZAD VAN! De ha csak ez lett volna a kérdés, akkor csak ennyit írt volna: "Nagyon félek az abortusztol, fõleg a tágitástol az altatásban történik annal aki szült már?"
Nem feltétlenül kell diploma ahhoz, hogy jól keress. Nekem felsõfokú akkreditált szakképesítésem van, és nagyon jól keresek vele. Csak meg kell találnod, hogy mi az amivel jól el lehet helyezkedni. És inkább a nyelvtudásra gyúrj, azt mindenhol értékelik, azzal megnyílnak az ajtók a külföldi tulajdonú vállalatoknál is, vagy, hogy külföldi vezetõk mellett dolgozz, mint ahogy én is.
Hannkah! Ha végigolvastad volna a válaszokat, akkor láttad volna, hogy 3.-ként válaszoltam.
A kérdező hozzászólása: most jöttem a védõnotol a megtartas felé hajlok..de közben kiderult hogy a családban 1 emer támogatt, , így mégis hogy vágjak bele?
Bízzál magadban, és annak az egy embernek a segítségében. Sok sikert!
Negyedik vagyok! Jól döntöttél. Hidd el, amint meglátják a picit születése után, azonnal minden jeges sziv felolvad, és imádják, és támogatni fognak!!
Utolsó elötti vagyok: Arrol meg nem is beszélve, hogy tudja aki a mekit v otthoni melot irta, hogy mirõl beszél egyáltalán??? Dolgozott már mekiben? Mert én igen! Szinte meg sem állhatsz, azt hogy a kajaidön kivüli 20 percben leülsz 1 percre is felejtsd el, a rohadt meleg konyhán kell állnod, jobb esetben a kasszában elöl, viszont ott sem állhatsz meg, föleg 11-3 ig csucsidöben pl... S mivel terhes, elöbb utobb a tünetek is valószinüleg jelentkeznek nála... Egy ilyen helyen nem mondtatod hogy: " Bocs, én terhes vagyok, hánynom kell, vagy émelygek, nem tudok konyhán állni és pörögni egyfolytában, vagy nem tudom kihozni a raktárból a 10-12 kg-os krumplicsomagot.... Az otthoni melóról meg annyit, hogyha tudsz ilyet, ami munkát és pénzt is ad ténylegesen, legyél már olyan kedves nekem megirni hol, melyik cég az, szivesen csinálnék a maradék idõmben itthoni melót is...

Még nem tudom h sikerült e teherbe esnem de most barnás folyásom van igaz nagyon csekély mértékben. Még 5 nap hogy a nem várt megérkezzen. Ez most annak a jele lehet hogy terhes vagyok vagy inkább ne reménykedjek? Tesztelni még korai nem?

Legjobb válasz: A remény hal meg utoljára szokták mondani.Barnázás sok minden lehet,többek között a beágyazodást is jelezheti vagy a méhszájnál történö változásokra is utalhat. Tesztelni akkor érdemes ha tudod a fogantatás napját és rá két hét mulva.Biztosra a nemvárt napján és azon tul mehetsz.

A remény hal meg utoljára szokták mondani.Barnázás sok minden lehet, többek között a beágyazodást is jelezheti vagy a méhszájnál történö változásokra is utalhat. Tesztelni akkor érdemes ha tudod a fogantatás napját és rá két hét mulva.Biztosra a nemvárt napján és azon tul mehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ.

2 hete voltam együtt a barátommal megszakításos védekezéssel és már meg kellett volna jönnie. Nagyon félek hogy terhes vagyok, semmi jelét nem érzem annak h meg akarna jönni. Ha stresszelek, eltolódhat a mensim? Félek tesztet csináltatni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.

Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) sokat segített már ezis:)
A kérdező hozzászólása: akkor ne stresszeljem magam, most vagyok a 28. napon....hát nagyon bízom benne hogy nincs semmi baj..
Hát, akkor pont peteéréskor voltatok együtt... De nyugtasson a gondolat, hogy akik akarnak babát, és peteéréskor vannak együtt, ott is csak 20%-os a siker. Ok, tudom, ha benn vagy a 20%-ban, ez nem vigasz.. De szerintem a rossz is jobb a bizonytalannál. Csinálj tesztet, és kiderül, miért késik. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj... Mennyi idõs vagy? ÉS irass fogamzásgátlót. (Ha pl. holnap elmész dokihoz, kiderül miért nem jött meg - lehet akár ciszta is az ok - és el is tudod kezdeni a tablettát a mensi elsõ napján)
A kérdező hozzászólása: 19 leszek nyáron, és úgy döntöttem hogy várok még egy pár napot és megcsinálom a tesztet...hát énis remélem h nm vagyok benne a 20%-ban..fogamzásgátlór már irattam fel, és ki is van váltva, csak meg kéne h jöjjön mostmár...

8hetes terhes vagyok, es az a panaszom, hogy nagyon sokat böfögök . Már probáltam nem enni semmit, csak szénsavmentes vizet ittam, de hiába, annál jobban jot rám a böfi . Már olykor fáj a gyomrom. Mit tegyek hogy elmuljon?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a bajom,csak én még szellentek is sokat(csak levegõ jön).Nekem kerülnöm kell a nagyon rostos ételeket,hagymát és minden olyan ételt ami puffaszt.Bár én nem vagyok terhes,de ez mindegy...a tényen nem változtat.Mondd majd meg a dokidnak,és hidd el õ is fogja mondani mit ne egyél.

Nekem ugyanez a bajom, csak én még szellentek is sokat(csak levegõ jön).Nekem kerülnöm kell a nagyon rostos ételeket, hagymát és minden olyan ételt ami puffaszt.Bár én nem vagyok terhes, de ez mindegy...a tényen nem változtat.Mondd majd meg a dokidnak, és hidd el õ is fogja mondani mit ne egyél.

Valóban csak akkor terhes valaki, ha a nemvárt után (is) fent van a hő? Pl nekem megjött 26. án és le is esett a hőm, viszont azóta nagyon fáradékony vagyok, és szurkálgat a hasam alja. De mivel lent van a hőm, így tuti, hogy nem vagyok terhes?

Nem volt olyan senkinél,hogy megjött,a h? is leesett de mégis terhes volt??A magas h?nek minden esetben együtt kell járnia a terhességgel??Ha leesik a h?,akkor 1000% hogy nem terhes az illet???

Legjobb válasz: nos?az voltál? :)

nos?az voltál? :)
Sajnos nem vagy terhes.
reggeli hõd esett le?
A kérdező hozzászólása: Igen.36.6-ról 36.4-re.Ez volt 25.én reggel.Azon a napon nem jött meg rendesen, hanem csak barnáztam délutántól másnap délutánig.A másnap reggeli(26.i) hõm viszont 36.6 volt.De 26.án délután már megjött rendesen.Viszont azóta rengeteget bírnék aludni.Folyamatosan álmos vagyok, és hamar elfáradok.Meg a nemvárt után még kb 5 napig úgy görcsöltem, mint akinek megjön mindjárt még1x.Azóta lent van a hõm 36.2-nél.De minden nap azt súgja a belsõm, hogy csináljak 1 terhességi tesztet.Pedig tudom, hogy nem vagyok terhes, nem ringatom magam abban, hogy de mégis az vagyok, de mégis minden nap azt súgja valami, hogy csináljam meg.De eddig még nem csináltam meg.
csináld meg akkor

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!