Találatok a következő kifejezésre: Nagy a annak, hogy terhes (22 db)

Jót, biztos, hogy nem jelent, lehet, hogy spontán vetélésed van. Mindenféleképp menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: jajj... :(
Igen, a legvalószínûbb a vetélés. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: :((

Március 7. én jött meg a mensim, és 14én mult el. Megtörtént az aktus, és nem védekeztünk és állítólag ment belém sperma de nem nagy mennyiség. Hány % az esély annak hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Ezt most komolyan kérdezed? 50-50. Vagy milyen saccolást vársz? :) Egy ciklus során a teherbeesésre 30% az esély, ha jókor történik az együttlét. Ezek viszont csak számok, gyakorlatilag vagy igen, vagy nem, tekintve, hogy a spontán peteérés lehetõsége sem zárható ki. Ha van méhed és petefészked, a ciklusodnak egy olyan napja sincs, amikor tökéletesen védettnek érezheted magad. (Lásd én: tökéletes óramû 29 napos ciklusok, már terveztük a babát, de úgy döntöttünk, egy hónap kimarad, mert a fogamat mûtötték - peteérés körül, azaz félidõben nem voltunk együtt, jól kiszámoltuk, a férjem orvos is ráadásul - úgy voltunk vele, hogy jó lesz így is. Persze, nekünk már jöhetett volna a baba akármikor, nem lett volna gond. Nos, ebben a hónapban sikerült is, a 6-7. nap körül volt peteérésem,mint késõbb kiderült. Az esélyem akkor olyan 5-10% lett volna, de csak akkor sikerült a pici - hála Istennek, hozzáteszem, hiszen nagyon vártuk, szerettük volna.) Ha még nem akarsz babát, vehettél volna be eseményutánit, de ez már ugye mindegy. Nem akarlak lehordani, mert az már semmit nem fog segíteni, de legyetek óvatosabbak, mert ez így orosz rulett... A sperma mennyisége pedig irreleváns.

Ezt most komolyan kérdezed? 50-50. Vagy milyen saccolást vársz? :) Egy ciklus során a teherbeesésre 30% az esély, ha jókor történik az együttlét. Ezek viszont csak számok, gyakorlatilag vagy igen, vagy nem, tekintve, hogy a spontán peteérés lehetõsége sem zárható ki. Ha van méhed és petefészked, a ciklusodnak egy olyan napja sincs, amikor tökéletesen védettnek érezheted magad. (Lásd én: tökéletes óramû 29 napos ciklusok, már terveztük a babát, de úgy döntöttünk, egy hónap kimarad, mert a fogamat mûtötték - peteérés körül, azaz félidõben nem voltunk együtt, jól kiszámoltuk, a férjem orvos is ráadásul - úgy voltunk vele, hogy jó lesz így is. Persze, nekünk már jöhetett volna a baba akármikor, nem lett volna gond. Nos, ebben a hónapban sikerült is, a 6-7. nap körül volt peteérésem, mint késõbb kiderült. Az esélyem akkor olyan 5-10% lett volna, de csak akkor sikerült a pici - hála Istennek, hozzáteszem, hiszen nagyon vártuk, szerettük volna.) Ha még nem akarsz babát, vehettél volna be eseményutánit, de ez már ugye mindegy. Nem akarlak lehordani, mert az már semmit nem fog segíteni, de legyetek óvatosabbak, mert ez így orosz rulett... A sperma mennyisége pedig irreleváns.
Erre én mindig azt szoktam mondani, hogy a fiatalkori szexben nincs semmi elítélni való, de a védekezésre nagyon fontos gondolni!!! (bár a kérdésedbõl nem derül ki egyértelmûen, hogy most akkor akarsz-e gyereket)

Nagyon félek! Mekkora a valószínűsége annak, hogy terhes vagyok?

2 éve vagyunk együtt a barátommal.A múlt hónap végén lefeküdtünk egymással védekezés nélkül.Nem ment el bennem, de ugye vannak esetek mikor az el?váladék is elég ahhoz hogy megtermékenyítse a petesejtet. Az utóbbi hónapokban meghíztam egypár kgt, így a melleim is megn?ttek,emellett a menstruációmnak márc. 14.ére kellett volna megjönnie de nem jött, a fejem elég gyakran fáj és a hangulatom is ingadozik.(hozzá kell tennem hogy a fejfájás a jelenlegi id?járás miatt is lehet, hiszen eléggé érzékeny vagyok az id?változásokra). Nagyon félek, hiszen nem terveztem még ilyen korán az anyaságot. :(

Legjobb válasz: Az elso honapban meg nem hizol a terhessegtol. Vegyel tesztet, felesleges itt nekunk valoszinuseg szamitasokat vegezni.

Az elso honapban meg nem hizol a terhessegtol. Vegyel tesztet, felesleges itt nekunk valoszinuseg szamitasokat vegezni.
A bátyád barátnõje 6 hetes volt? Ezek a mai fiatalok tényleg korán kezdik
Igenis lehet hízni a terhesség korai szakaszában is, csak azt nem a fejlõdõ magzat okozza, hanem a megváltozó hormonháztartás. Van esély a terhességre, vegyél tesztet, és kiderül.
Hülyeség, hogy elsõ hónapban nem hízik a terhességtõl.Bátyám barátnõje 6 hetes volt, amikor kiderült, hogy terhes, és õ is hízott már elõtte is, sõt, hisztis volt, fájogatott a hasa, a feje, és kimaradt a menzesze.Aztán elment a patikába tesztért, és hoppá, terhes.Szerintem vegyél egy tesztet, majd akkor kell félni, ha pozitív lesz.Addig meg szerintem imádkozz.
Vegyél tesztet! Nekem 134-es lett az IQ-m
Vegyél tesztet a patikában
elmondtad ezt neki is? a barátodnak?
Csak ha ennyire félsz a terhességtõl, akkor mi a JÓ ÉDES BÚS FENÉNEK DUGTÁTOK BE VÉDEKEZÉS NÉLKÜL?
kb 3-5%, állítólag hogy elõváladéktól megtermékenyülj, és teljes belövéskor is csak 34-40%... (+ ciklustól is függ, nem értek hzzá..:S) Legobb ha nõgyógyászhoz fordulsz..
istenem...miért kell mindig kiragadni egy részt a szövegbõl, és azzal piszkálni az embert?-_- 6 hetes TERHES volt.Megfelel?

Három napja lefeküdtem a barátommal. Az első két úgymond "lökésnél" nem volt rajta óvszer. Viszont az elmúlt éjszaka hánytam, minden ok nélkül. Nagy az esélye annak, hogy terhes lettem?

Tényleg kett? lökés volt összesen, aztán védekeztünk.

Legjobb válasz: Elméletileg lehet, gyakorlatilag nagyonnagyon kicsi az esélye. Szerintem nincs okod aggódni, a hányás inkább pszichoszomatikus tünet lehet...

Elméletileg lehet, gyakorlatilag nagyonnagyon kicsi az esélye. Szerintem nincs okod aggódni, a hányás inkább pszichoszomatikus tünet lehet...
Nem leszidásképp pedig mitagadás megérdemelnéd, de örülj ha most semmi nem lett mert az ilyen lökésekbõl lesz egy baba, aminek gondolom nem örülnél..am simán lehetsz terhes is
Ilyen hamar nem jelentkeznek a terhesség tünetei...
Nem vagyok járatos a témában, de emlékszem, olvastam egyszer egy riportot egy hazai sztárral, aki már aznap este hányt és rosszul volt, amikor megtörtént a "dolog" a férjével, és aztán ki is derült, hogy terhes! Szóval, pár órával az esemény után rosszl volt, és õ utólag összekötötte a két dolgot... Lehet, hogy a rosszullét ettõl független volt (pl. ki tudja, aznap este mit evett), de mivel késõbb kiderült, hogy terhes, így arra fogta... Szerintem is nagyon kicsi az esély arra, hogy terhes legyél (azt azért nem ártana tudni, hol tart a ciklusod), de nem kizárt. Menj el orvoshoz, de egyelõre semmiképpen se idegeskedj! Sztem minden rendben lesz :)
A kérdező hozzászólása: Az is csökkenheti az esélyét, hogy hasmenésem is volt és nemcsak hányás, tehát lehet hogy tényleg elrontottam volna a gyomrom? de nem ettem semmi olyat...és köszönöm a kommentárokat.... a lebaszásokat meg már rég megkaptam...
Az aktus után két három hét még jelentkeznek a tünetek. Nagyon picike az esély, hogy az vagy.
Hát ha a barátod elõtte úgymond "tiszta volt" akkor nagyon-nagyon kevés az esélye...de ha annyira aggódsz, írass 72-eset. De sztem felesleges.
A menses elsõ napjátol számitott kb.12-14.napon lehet a peteérésed, de ez azért nem szentirás
Elég kicsi a valószinüsége, de azért elöfordulhat, attól függ inkább hány naposak a ciklusaid
én azért a helyedben két hét múlva vennék egy tesztet
A kérdező hozzászólása: 18napos általában bér most kicsit elõbb jött meg mint kellett volna
A kérdező hozzászólása: 28 bocsi:D
18? nem 28?
A kérdező hozzászólása: dede elirtam az elején:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat remélem nem leszek az...de a biztonság kedvéért veszek egy tesztet
De tesztelni csak késõbb éri meg! Úgy kb. 21 napon lesz releváns eredmény... sok sikert a nembabásodásban :-)!

7 napja múlt el a mensim, de most 2 napja nagyon kevés barna folyásom van! Ez lehet jele annak, hogy terhes vagyok? Mikor csináljak tesztet?

egy tesztet már csináltam, de az - lett, de most nem tudom, hogy csak azért mert még túl korán csináltam meg vagy csak azért mert más miatt van barna folyásom? felfázás miatt biztos h nem mert nagyon jól fel szoktam öltözni, nincs ki a derekam, semmi ilyesmi... de azért mégis csak 7 napja múlt el a mensim. mivel párommal együtt élünk természetesen menszi óta voltunk együtt nem is egyszer. a napokban nagyon ingerült vagyok és a melleim is meg vannak duzzadva.szerintetek lehetek babás?

Legjobb válasz: arról is nem is beszélve hogy azt hittem babás vagyok.... nekem pont a peteérés napjaiban kezdõdött! akkor azt mondták 9mm a méhnyálka....gondolom ebbõl sem lesz baba :((( most vagyok a 23.-k napomon (elõzõ válaszoló)

arról is nem is beszélve hogy azt hittem babás vagyok.... nekem pont a peteérés napjaiban kezdõdött! akkor azt mondták 9mm a méhnyálka....gondolom ebbõl sem lesz baba :((( most vagyok a 23.-k napomon (elõzõ válaszoló)
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni hogy esténként hányingerem is szokott lenni, de napközben is néha
Ha a menzid 7 napja mult el, akkor elvileg most peteérésnek kell majd következni! Sztem te nem vagy babás, ez csak pé. után még 7-10 nap a beágyazódás! Legözelebbi menzi napján tesztelj!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszod! tehát ha babát szeretnék akkor az most lehet h ebben a helyzetben megfoganna??
A kérdező hozzászólása: de akkor mitõl lehet a barna folyásom?
szia! nekem ugyan ez van! a ciklus 16.-k napján elkezdtem barnázni, rá 3 napra nagyon begörcsöltem véreztem! a párom bevitt ügyeletre és uh-n megállapítottak egy 4x5cm cisztát :( nekem azt mondták felborította a hormonokat ezért van a pecsételés! mára már szinte alig tapasztalom a barnázást. remélem felszívódik! ha nem akkor mûtik :( remélem te nem jársz így!
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem h ilyesmi gondjaim nincsenek.. mert nekem nincsenek görcseim meg semmi ilyesmi..
A kérdező hozzászólása: szerintetek akkor mikor teszteljek? csak akkor ha nem jön meg? vagy ha meg is jön akkor is csináljak egy tesztet?

Nagy a gyanúja annak, hogy terhes vagyok, de még teszt nem mutatja ki, lehet-e szaunázni?

Legjobb válasz: A szauna szigorúan tilos,még terhesség gyanújával is.Vérbõséget okoz,és vetéléshez vezethet.Fõleg ha még olyan korai stádiumban vagy,h a teszt sem mutatja ki.De az egész terhesség alatt sem szabad.

A szauna szigorúan tilos, még terhesség gyanújával is.Vérbõséget okoz, és vetéléshez vezethet.Fõleg ha még olyan korai stádiumban vagy, h a teszt sem mutatja ki.De az egész terhesség alatt sem szabad.
Egyetertek az elottem szoloval.....semmi esetre se szaunazz es ne furdozz meleg vizben.

Október 10-én jött meg és 15-én múlik el. Akkor ha 16-án lefekszek a barátommal, nagy az esély, hogy terhes legyek?

mert már nem szedek gyógyszert! Vagy már csak a következö honpba lehetek terhes?

Legjobb válasz: A gyógyszer kiürülésének legalább 3 hónap kell, addig más védekezési módszert javasolnak, mert a babának baja eshet a még szervezetben lévõ hormonoktól. A párod meg akarod lepni, de remélem õ is szererné a babát?Mert ha nem , az csak bajt szül. Légy felelõsségteljes. A mensen elsõ napjától számított 14-16. napon a legnagyobb a teherbeesés , de minõl többször szeretkeztek, az esély csak nõ...:-)

A gyógyszer kiürülésének legalább 3 hónap kell, addig más védekezési módszert javasolnak, mert a babának baja eshet a még szervezetben lévõ hormonoktól. A párod meg akarod lepni, de remélem õ is szererné a babát?Mert ha nem , az csak bajt szül. Légy felelõsségteljes. A mensen elsõ napjától számított 14-16. napon a legnagyobb a teherbeesés , de minõl többször szeretkeztek, az esély csak nõ...:-)
Szia. Szerintem már ebben a hónapban nem. Mi középidõ elõtt és középidõ táján próbálkoztunk és akkor jött össze. Igaz, hogy van olyan akinek egy hónapban 2 peteérése is lhet, de ez a kevesebb. Jó próbálkozást!

8hetes terhes vagyok, es az a panaszom, hogy nagyon sokat böfögök . Már probáltam nem enni semmit, csak szénsavmentes vizet ittam, de hiába, annál jobban jot rám a böfi . Már olykor fáj a gyomrom. Mit tegyek hogy elmuljon?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez a bajom,csak én még szellentek is sokat(csak levegõ jön).Nekem kerülnöm kell a nagyon rostos ételeket,hagymát és minden olyan ételt ami puffaszt.Bár én nem vagyok terhes,de ez mindegy...a tényen nem változtat.Mondd majd meg a dokidnak,és hidd el õ is fogja mondani mit ne egyél.

Nekem ugyanez a bajom, csak én még szellentek is sokat(csak levegõ jön).Nekem kerülnöm kell a nagyon rostos ételeket, hagymát és minden olyan ételt ami puffaszt.Bár én nem vagyok terhes, de ez mindegy...a tényen nem változtat.Mondd majd meg a dokidnak, és hidd el õ is fogja mondani mit ne egyél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!