Találatok a következő kifejezésre: Nagy a 32 hetes (83 db)

Van itt olyan akinek a 32 hetesen már jó nagynak mérték a babáját? (2200gramm körülinek vagy többnek)? 36hkm

Legjobb válasz: 33 hetesen 3 kg körülinek. Azután kicsit visszavett a növekedésbõl és a gyarapodásából. Egyébként a 38. héten született a fiam 3960 grammal.

33 hetesen 3 kg körülinek. Azután kicsit visszavett a növekedésbõl és a gyarapodásából. Egyébként a 38. héten született a fiam 3960 grammal.
hát azért 2200 gramm még nem olyan nagy. még mindig jobb érték, mintha a 38 héten lenne ennyi
A kérdező hozzászólása: Hát az szép súly!Gratulálok amúgy:) Kicsit kezdek félni, hogy nagyon nagy lesz az én fiam is.Azért kérdeztem.
Nekem a 32.héten 3 kg felettinek saccolták.42.hétre született 3950grammal és 54cm-el a lányom.Ijesztgettek, hogy nagyon nagy lesz, ehez képest nem volt hatalmas.
33. héten mérték 2454 g-nak, aztán egy hónap múlva olyan 3200g körülinek. Pár nap és meglátjuk :D 39hkm
Nekem a 29. héten mértek 2000g-ot. Leesett az állunk. Végül korábban született 36. héten 3000 grammal, ami elég szép. Nem tudom mi lett volna, ha végighordom, de az is lehet, hogy csak a szülés idõpontját nézték el.
32. héten 2200gr körülire becsülték, kiírt nap 3750 gr-mal született.
Szia!Ne is gondolj erre!Gondolom érzed mindennap a Picit, biztosan jól van.Nagyon sok rendellenességet kiszürnek már a 12 és a 18 hetes uhn.Nekem 32 hetesen kb 2 kg és 41-42 cm volt.37 hetes kismami
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Én 10-én megyek a 32 hetes uh-ra. Én is mondtam a dokinak, hogy nagyon félek, nehogy valami baj legyen. Azt mondta, hogy azt már rég kiszûrték volna.

Nagyon aggodom! 32 hetes kismama vagyok és éjjel mikor mentem ki wc-re kicsit elakadtam a kilincsbe! A köldököm felett van egy kis horzsolás! Ugye a babának nem lett baja?

Legjobb válasz: A természet jól kitatálta ám ezt! Ne aggódj! Ennyitõl nem lesz baja a picidnek! :) Gondolom nem egy nagy ütésrõl van szó! Amúgy ha ez megnyugtat, sok kismama akad el ajtókban! :)

A természet jól kitatálta ám ezt! Ne aggódj! Ennyitõl nem lesz baja a picidnek! :) Gondolom nem egy nagy ütésrõl van szó! Amúgy ha ez megnyugtat, sok kismama akad el ajtókban! :)
Fizikálisan biztosan nem lesz baja a kicsidnek, viszont van egy babona, de mondom csak BABONA, hogy állapotosan ahol megütöd magad, ott a gyermeken egy kisebb fajta jel lesz.pl.anyukám amikor terhes volt velem, nekidobtak egy meggymagot a szája szélének és nekem ott egy halvány barna folt van.olyan mint ha mancsos lennék, de én már megszoktam és nem is feltünõ
Szia! Nincs miért aggódnod, védve van a manó odabent rendesen:) Én állandóan a hûtõben akadok el:) Boldog babavárást:)
Szia! Ne aggódj semmi baja nem lesz. Én ugyanigy jártam anno a kisfiammal meg is látszott a kilincs által okozott csikarás sokáig a pocimon. De a kisfiamnak semmi baja nem lett..:) Már 4 éves nagyfiú.:)


Vett már vagy használt valaki ilyen babakocsit? Megéri a pénzét, mi a véleményetek? Kitartás ebben a nagy melegben :-) 32 heteske

http://www.teszvesz.hu/item688539872_uj_baby_merc_agat_babak..

Legjobb válasz: Jól néz ki, és szerintem megéri az árát is. EGY ismerõsöm vett ilyet, de még nem használta, szeptemberben szül.

Jól néz ki, és szerintem megéri az árát is. EGY ismerõsöm vett ilyet, de még nem használta, szeptemberben szül.
Szia szerintem megéri az árát, én is ilyet szeretnék de még késõbb vesszük meg mert Decemberi lesz a kisfiam:D!
Nekem is nagyon tetszik, én is hasonlót szemeltem ki, az a bizonyos "kuner" babakocsi. (remélem így hívják) de még mi sem vesszük meg, mert én is csak decemberben szülök, szintén kisfiút :D

35-36 hetesek hogy érzitek magatokat? Várjátok már nagyon a végét, féltek a szüléstől? Mekkorára saccolták a babátok súlyát 32 hetesen? Jósló fájásotok van már?

Legjobb válasz: Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstõl félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :) Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen. 32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :)) Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idõ. A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az elsõ babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :)) És Te?

Szia, én már nagyon várom a végét, ma töltöm be a 35 hetet. 2. baba úgyhogy nem is a szüléstõl félek, hanem attól parázok, h mi lesz a nagytesóval. Biztos jól ellesznek apával, na de mégis. :) Jóslóim pár napja vannak, sokat keményedik a pocak és a derekamba is bele-bele nyilal a fájdalom, kb. fél percig. Aludni nem tudok, olyan kényelmetlen. 32 hetes uh-n 2050 g-ra becsülték a babót, de azért remélem nem lesz 4 kila. :) ) Szerencsére elkerült a vizesedés eddig, talán nem is hiányzik ez miatt a meleg idõ. A méhszáj C2000 volt a 32. héten és ha minden úgy alakul, ahogy az elsõ babóval, akkor én már május közepén 2 gyermekes anyuka leszek, jaaaaj de jó lenne... :) ) És Te?
Szia! Én holnap töltöm a 36 hetet. Vannak keményedéseim és vizesedek, múlt héten kórházban is voltam 4 napig ezek miatt. Kaptam infúziót és tüdõérlelõ injekciót, mert az orvosom szerint nem húzom ki május közepéig. 32 hetesen voltam uh-n, a doki szerint átlagos baba. Nálunk nem tippelgetnek grammra, csak annyi, hogy kisebb, nagyobb vagy átlagos. Szülés: császárom lesz, csak még azt nem tudom mikor. Nem félek tõle, már volt benne részem 2x. Pakolászok gõzerõvel, és vitatkozom a párommal, mert még mindig nincs neve a babának. Te hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Hát mi ma vagyunk 35 hetesek és 2 naposak.32+5 hetesen becsülték 2150 grammra a kislányunkat, hát remélem nem lesz 4 kiló a végére, pedig semmilyen vitamint nem szedtem be.Hasam nem nagy, most 98 cm köldöknél.Május 20-ra vagyunk kiírva uh szerint, elsõ baba lesz.Menszi szerint május 7-én kellene neki megszületnie.Félni nem félek a szüléstõl, nagyon várom hogy megláthassam és átélhessem ezt a csodát.Sima szülésre készülünk.Jóslóm még nem volt, , nem is tudom milyennek kellene lennie:) ) További jó babavárást nektek, és írjatok még, minden érdekel!:)
A kérdező hozzászólása: Jah, méhszáj értékem már a 24.héttõl nekem is 2000, azóta nem nézték.Ez jelent valamit?Tudom hogy többedik babánál nem, na de elsõnél?Vizesedésem nincs, alundi is jól alszom.
Szia! lassan a 37. hetet töltöm, május 11-re vagyok kiírva. 2. baba, és egyre jobban féleka szüléstõl. Van 1 nagylány, 10 éves, szóval elég régen volt, hogy õ született. Akkor talán enm is aggódtam annyit. Miost, hogy már túl vagyok eegyen, már van bennem félsz. Minden rendben legyen, stb. Hasam keményedik rendesen, majd kedden megyek dokihoz, aki múltkor azt mondta, jó nagy baba lesz.... De hihetelen, hogy így elfér bennem... :) A gyakori pisilésen kívûl nincs semmi gondom, csak a hátam fáj néha.... Meg éjjel párszor felébredek, hogy wc-re kell mennem...
Sziasztok. 36+0 hetes vagyok, második baba, van egy 19 hónapos fiam. Császárra készülünk, mert nagy a baba és az elõzõ hege is elég vékonyka. 32 héten 2000 grammra becsülték, kedden voltam hegmérésen, ott 3200 grammot becsültek, elvileg május elsõ hetére terveztük a szülést, de ha ilyen ütemben nõ, akkor lehet, hogy a Húsvét utáni héten megszüljük. 120 centi a hasam, sokkal nagyobb, mint a fiammal, pedig picurka vagyok. Aludni nem nagyon tudok, a csípõm is rettenetes fáj, de hát nincs megállás. Én dolgozom is, bár most már csak heti egyszer járok be, a többit itthonról csinálom. Mindenkinek szép babavárást, szép szülést.
szia, 36 hetes vagyok a 2. babával. Én is inkább attól félek mi lesz addig a "naggyal", aki most 22hónapos. 32hetesen 2250g-ot mondtak ha jól emlékszem. Jóslok is vannak már, nagyon kíváncsi vagyok mikor bújik elõ a kislegény :) Te hogy bírod? Hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, érdekes, mindenki másképp éli meg ezt a csodás idõszakot.Van akinek nehéz, van akinek meg sem kottyan:) Utolsó: nekem is kicsik a cicik, lehet hogy a melltartók is nagyok amiket vettem, de hát nem tudom mekkorák lesznek ha majd belövell a tejci, még bizti nagyobbak lesznek.Nem sokat nõttek a terhesség alatt.A melltartók eléggé gagyik tényleg, ilyen mamisak:) )De ezt a kis idõszakot kibírom majd bennük, nyáron nem igen tervezünk menni sehová a picivel, ha pedig mégis menni kell valahová akkor veszek föl sima melltartót, nem szoptatósat. Akinek van már jóslója, az milyen és mennyi ideig tart? Van akinek már beékelõdött a baba, ugymond lejjebb szállt?

Szerintetek 30-32 hetes terhességnél teljesen rendben van, ha nagyon sokat és nagyon intenzíven mozog a baba? Hasonló korú kismamák, veletek hogy van/volt ez a kérdés?

A kérdést azért tettem fel - bár tudom, sokak szerint inkább örüljek, hogy érzem -, mert már van egy gyerekem, és amikor vele voltam terhes, nem éreztem ennyire az ? mozgását. A mostani babám rengeteget mozog, szinte mintha nem is aludna. És a mozdulatai kifejezetten fájdalmasak. Olyan, mintha nagyon nyugtalan lenne. Köszi a válaszokat! 32 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Nekem anno, olyan 28-30 hetesen azt mondta a védõnõm ,hogy a 32-34.héttõl le fog lassulni a babám mozgása.És láss csodát, nem ezt tette, sõt azóta virgoncabb, mint valaha.Tényleg azóta, és még most is 37 hetesen, olyanokat belémrúg, és pont valami ideget talál el, baromira tud fájni.A dokim és a védõnõm is azt mondta erre, hogy ez akkor van ha nagyon jól érzi magát a baba.Ne aggódj, amig sok a mozgás, addig biztosan nincs baj:))) 37 hetes kismama

Szia! Nekem anno, olyan 28-30 hetesen azt mondta a védõnõm , hogy a 32-34.héttõl le fog lassulni a babám mozgása.És láss csodát, nem ezt tette, sõt azóta virgoncabb, mint valaha.Tényleg azóta, és még most is 37 hetesen, olyanokat belémrúg, és pont valami ideget talál el, baromira tud fájni.A dokim és a védõnõm is azt mondta erre, hogy ez akkor van ha nagyon jól érzi magát a baba.Ne aggódj, amig sok a mozgás, addig biztosan nincs baj:) )) 37 hetes kismama
Szia! 34.hetes vagyok, a mi bébink is folyamatosan mocorog, kidugja az egyes testrészeit, kifeszül két oldalra, hatalmasat rúg a bordáimba...néha azt nézem, hogy meddig tud még feszülni a bõröm :-) ...eddig nem lassult le, nem mozog kevesebbet, sokszor én is azon aggódok, hogy pihen-e eleget, de az orvos mindig azt mondja, hogy akkor jól érzi magát, ha sokat mocorog....biztos tudja... Sokszor fáj, de megnyugtat, hogy érzem mocorogni, akkor aggódnék, ha nem mozdulna... Mi se vagyunk egyformák, így vannak mocorgósabb, és kevésbé mocorgós babák...azért örülök, hogy nem csak az én bébim ilyen intenzív ;-)
minálunk is hasonló a helyzet. Állandóan ficánkol, egyszerre érzem lent és fent, vagy 2 oldalt. Én arra gyanakszom, hogy az idõjárástól is függhet, mikor mit csinál. Hétvégén nem volt nyugta, ma egészen kímélõ üzemmódra kapcsolt. boldog babavárást! 33hetes k.m.
Nekem épp a 32. héten volt olyan 2 nap, mintha megállás nélkül akrobatikázott volna odabenn. Most kezdtem a 34. hetet, és nekem tényleg enyhébbnek tûnik a mocorgás.
mintha én írtam volna a kérdést. Én 33 hetes vagyok és nekem is nagyon intenzív, fájdalmas a mozgása. Nekem is 2. baba, és az elsõnél közel sem volt ennyi mozgás, max este amikor lefeküdtem, akkor mozgolódott egy picit. A mostani baba pedig szinte egész nap. Bennem is kettõs érzések vannak, egyrészt örülök, mert így nyugodt vagyok, hogy nincs semmi baja, másrészt meg többet tudnék pihenni, ha nyugisabb lenne. Meg kicsit aggódom, hogy majd ha kijön, akkor is ennyire aktív lesz? Vagy nincs összefüggés?
Detto: az elsõ babánál nem emlékszem ekkora focizásra. Most a második szinte lerúgja mindenemet. De én azt figyeltem meg, hogy inkább a szeles idõben + ha esik, ebbõl meg mostanában akadt részünk bõven. Kitartást mindenkinek. egy szintén 32 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, kicsit megnyugodtam, hogy nálatok is ennyire aktívak a babák. :-) Az én picimnek teljesen mindegy, ha esik vagy fúj, vagy éppen ezerrel süt a nap. Egyébként azt hallottam, hogy van összefüggés a baba méhen belüli fickándozása és késõbb, a születés utáni nyüzsgésére. Az a baba, aki bent is nagyon mocorog, az kint is aktívabb lesz. Szép kilátások! :-D Tudom, hogy közhely, de tényleg az a legfontosabb, hogy legyen egészséges. Ha addig még szétrúgja az oldalamat, akkor tegye egészen nyugodtan. Mindenkinek további szép babavárást, jó egészséget kívánok!
Nekem mindkét babám nagyon aktiv volt a pocimban az utolsó napig, kint viszont kisangyalok voltak, 1 hónaposan már átaludták az éjszakákat. Úgy hogy nyugi. Mostani babám is nagyon aktiv, szerencsére, igaz éjjel nyugis, de nappal bulizós. Kiváncsi vagyok, hogy két jó baba után a 3. hogy fog viselkedni. 35 km

32 hetes pocakos vagyok. Ma voltam nőgyógyásznál azt mondta túl nagy a baba ezért elküldött vérvételre. Kismamák nektek mekkora volt ennyi idősen a babátok?

BPD:87mm THX:87*92mm FL:62mm és azt mondta hogy kb 2400gr a babácskánk és lehet hogy cukros vagyok ezért elküldött vérvételre.Nagyon aggódom.Egyébbként minden rendben van nincs ödéma,teljesen zárt a küls? bels? méh száj vérnyomás normális.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj,nálunk is így volt,32 hetesen 2300g-nak saccolták a kisfiamat,sõt,39 hetesen 3800-nak,azt mondták nagy lesz,erre 3350-el született 40+3-ra.Nekem 36 hetesen lett 6.9 a cukorértékem,utána a biztonság kedvéért már diétáztam,de nem lett semmi baj.Az uh nem hajszálpontos,szerintem nincs okod aggodalomra.

Szia! Szerintem ne aggódj, nálunk is így volt, 32 hetesen 2300g-nak saccolták a kisfiamat, sõt, 39 hetesen 3800-nak, azt mondták nagy lesz, erre 3350-el született 40+3-ra.Nekem 36 hetesen lett 6.9 a cukorértékem, utána a biztonság kedvéért már diétáztam, de nem lett semmi baj.Az uh nem hajszálpontos, szerintem nincs okod aggodalomra.
Én is 32 hetes vagyok, de sajna nem tudom, mekkor a babó, engem pont ez aggaszt. 28 hetesen voltunk 4D-n önszorgalomból, mert cukros vagyok, hogy megnézzük a súlyát. Gondoltam majd úgyis lesz 33 hetesen a III. kötelezõ UH, majd ott is megnézik. Erre azt mondja a dokim, hogy a 28 heteset elfogadja a III. kötelezõnek, így nem kell menni. :o( Nekem akkor volt 1166 g. Remélem, hogy 4 hét alatt nõtt valamennyit. Szóval sajnos válaszolni neked nem tudok, csak azért írtam, mert az jutott eszembe, hogy mi az, hogy "lehet hogy cukros vagy"?? Nem voltál cukorterhelésen, ahol már kiderült volna? Ezt nem értem. Egyébként tényleg a cukortól szokott nagybaba lenni. De valóban az UH-k is sokszor tévednek, hiszen ezek csak a mért adatokból számítják a kb. súlyt. Ne aggódj, menj el vérvételre, az alapján megnézik a cukrot. Szerintem minden rendben lesz. Feleslegesen ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Már kétszer voltam terheléses cukron és nem volt semmi gond teljes normális volt a cukor.3 hete voltam uh és akkor még nem mondta hogy nagy lenne a baba.
Szia! Szerintem ne izgulj! Nekem a 30 hetes vizsgálaton mért adataim: BDP:84mm, FL:60mm, AC:269mm, súlyát pedig 1931 grammra saccolta a doki! Ezekre az adatokra azt mondta, hogy 32 hetesnek felelnek meg! Na neked majdnem ilyenek az adataid! Én is voltam már két vércukorszint mérésen, hála nem vagyok az! Pánikolok én is, hogy mitõl lehet ilyen nagy a babám! Bízom abban, hogy hátha elmérte a doki, bár akiket kérdeztem azt mondták, hogy elég pontosan szokott ez a doki mérni! :( Emiatt eléggé elkezdtem parázni, hogy majd hogy fogom megszülni, de mindenképp a lényeg, hogy egészséges legyen a "csöpp" kisfiúnk!!! Nem értem, hogy neked miért mondták, hogy nagyon nagy a babád!

Testvérem pont ma 32 hetes, és most vitték be mert megindult a szülés! Mennyi esély van arra hogy minden rendben legyen!? Nagyon megijedtünk! Hamarosan indulunk utánna!

Legjobb válasz: Még anno 16 évvel ezelõtt anyukám engem és ikertesómat is 32 hetesen szült,és semmi bajunk,azóta meg már fejlõdött is az orvostudomány.Remélem minden rendben lesz náluk is !:-)

Még anno 16 évvel ezelõtt anyukám engem és ikertesómat is 32 hetesen szült, és semmi bajunk, azóta meg már fejlõdött is az orvostudomány.Remélem minden rendben lesz náluk is !:-)
drukkolunk, szivbol kivanom a legjobbakata testverednek es a babanak!
igen, amjdí rdmeg végül mi lett:) szoítunk
2.vagyok! Légyszi majd írd meg, mi történt velük! Nagyon szorítok nektek!
Hát ha elfolyt a vize akkor abból ma baba lesz... De ne aggódj!! A szomszédunk ikrei is 32.hétre születtek, egészséges gyönyörû 3 éves fiúcskák :)
Szia! A brátnõm is a 32.hétre szülte a kislányát. Semmi probléma nem volt vele, igaz 6 hétig kórházban voltak, de komoly problémája nem volt. Kis súllyal 1480 gr-mal és 47 cm-rel született.Nemrégen töltötte a 2.életévét és egészséges, mosolygós, akaratos kislány:) Ne izgulj, minden rendben lesz!! Minden Jót Nektek!!
32hetesen már mindene megvan, elég jók az esélyek a teljes problémamentességre:) remélem kap tüdõérlelõt és visszatartót, és bent marad még azért az a babóca
Van ismerõsöm, aki 31hetesen szült, megvan a pindurka is, behozta a lemaradást!! Sok sikert tesódnak, drukkolunk neki, írd majd meg, hogy mi lett velük!!
Ha nem folyt el a magzatvíz, akkor vissza tudják tartani neki. Lehet, hogy még utána túl is fogja hordani. Nekem van ismerõs kisgyerek, aki ilyen hétre született, semmi baja, tök egészséges, már 3 éves. Ne izguljatok, drukkolok értetek!!!
Szia! Nagyon Gratulálok a szép nagy babához!!! Az én lányom 33 hétre született 2350g-al. 8 napig voltunk kórházban, most 10 hós és gyönyörû már 7és fél hós korától feláll, jön megy gagyog állandóan. Igaz nem egy nehézsúlyú most sem 8 és fél kg. Még életében 1szer volt egy kis hõemelkedése amikor az elsõ foga jött. BUÉK nektek!!!
Fú jó nagy bébike lett!! :) Nagy nagy gratula nekik!! És minden jót!! Lehet hogy egy héttel, pár nappal el is volt számolva nem? Amúgy barátnõm 34.hétre szült egy 2.65 ös legénykét, õ jobban szopott és jobban gyarapodott mint az én 38.hétre született fiam! Úgy kipendült egy pár hét múlva meg nem mondta senki hogy elvileg kora baba.
Gratulálok! Már nem tudom, azt hiszem a 2. válaszoló voltam. Nagyon örülök nekik :)
jaj, de jo! gratulalok! a 2400 gramm az nem kicsike mar es biztos egeszseges eros emberke lesz! minden jot nektek es nagyon boldog ujevet a hirtelen erkezett kisasszonykaval! 29km
Gratulálok én is!Boldog Új évet kívánunk az egész családnak!16 hetes km
Nagyon örülök, hogy minden rendben! Sietett Anyucihoz, apucihoz a kiscsajszi!Remélem most már megnyugodtok! 23hetes
Gratula a tesónak! Minden rendben lesz, ne izguljatok!:) Én pont így szültem, 32 hétre. Csak nekem kisfiam született. Õ 2040gramm volt, hatalmas haj, és gyönyörû:) )) Mi 3 hétig voltunk a kórházba, szerencsére semmi komplikáció nem lépett fel. Egy pár napot volt inkubátorban, de az is csak a sárgaság miatt. Most decemberben töltötte be az 1 évet Teljesen behozta a lemaradását. Megy, dumál, nevetgél, és nagyon akaratos:) Már majd nem 10 kg. Tényleg nagyon ügyesek már ezek a babák. Gyorsan be fogja õ is hozni a lemaradását Sok Boldogságot Hozzá!!!
Szia! Gratula, szép nagy baba lett!!!
Szia utolso vagyok szintén 32 heteske. Gartulálok tiszta szivbõl.!!! 2.40 dkg???Az jó nagy baba!!!! Majd irj azért még mizus! Természetesen szükt vagy császárral? Simán ment minden? Mégegyszer gartulálok!!! Üdv 32 heteske
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Meg van a baba!2kg 40 dkg!kislány!minden rendben!Köszönjük mindenkinek!
18.51 es vagyok hát igen ha lehet ilyet irni bennem nagyon mert tegnap kezdtem a 32.hetet.... Belegondoltam mi lenne ha...most elfolyna a magzatvíz huuu én nem is tudom nem vagyok rá felkészülve sehogysem.Drukkolok nekik bagyon sztem minden ok hisz 2 kg a baba kb tüdeje is redben és mindene...Szivbõl drukk és remélem ir még a teso.Van itt még 32 heteske?
bárcsak tudnánk mi van... Milyen fura érzést indít bennünk, pedig egy idegenrõl van szó...együtt érzek nagyon és szorítok
Szia mizus?irsz majd ugye?NAgyon drukkolok!!!
Jajj, nagyon szorítok! Minden esélye megvan hogy egészséges legyen!
szia lehet már tudni valamit? remélem minden rendben van a picivel és a testvéreddel is
A kérdező hozzászólása: eLFOLYT A MAGZAT VIZE!:) v. :(
Nagy gratula!! Te jó ég, nagyon nagy ahhoz képest, hogy 32 hétre született! Mekkora lett volna ha 40-re születik! Erõt egészséget kivánok nekik! :-)

32 hetes terhes vagyok. Én eddig a terhességem alatt rendszeresen ittam a szénsavas ásványvizet mivel a szénsavmenteset nem nagyon birtam inni. Szerintetek árthat e ez a babámnak?

Legjobb válasz: Én is 32 hetes kismama vagyok.Szinte végig szénsavas ásványvizet ittam de én rákérdeztem a védõnõnél,hogy lehet-e ebbõl esetleg gond.Azt mondta most még nyugodtan ihatok szénsavas ásványvizet.Azt hiszem a szoptatás alatt majd nem lehet de ez nem biztos. Ne aggódj ez miatt! Üdv

Én is 32 hetes kismama vagyok.Szinte végig szénsavas ásványvizet ittam de én rákérdeztem a védõnõnél, hogy lehet-e ebbõl esetleg gond.Azt mondta most még nyugodtan ihatok szénsavas ásványvizet.Azt hiszem a szoptatás alatt majd nem lehet de ez nem biztos. Ne aggódj ez miatt! Üdv
Semmi baja nem lesz, én is végig azt ittam, egészséges lánykám született.Ne aggódj emiatt!
De most komolyan, mi baja lehetne a szénsavas ásványvíztõl?

32 hetes kismama vagyok. Ma voltam UH-n, ahol azt mondták, hogy nagy a baba hólyagja.63*45 mm. Mit jelent ez? Mennyi lenne a normális? Az AC 303mm, a BPD 86mm.2 hét múlva kell visszamennem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama

Szia! Nekem is megmérték a hólyagot, (53*29mm) mert elõtte egyszer sem volt telitett, aztán a legutóbbi uh-on már nem látszott, valószinü kipisilte. Szerintem normális, mert ha nem lenne, akkor szóltak volna. Nekünk a 32. héten a bpd 84 mm volt. Ne aggódj. 39 hetes kismama
Az elõzõ vagyok, valószinü azért hivnak vissza, hogy megnézzék, még telitett-e. Nekünk 3* volt ugyanakkora.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!