Találatok a következő kifejezésre: Nadrágon keresztül a (42 db)

Helyesen tettem, hogy leállítottam az első randin, amikor nadrágon keresztül a puncimat akarta simogatni?

Én komoly kapcsolatot keresek, azt mondta ? is. Ennek ellenére már az els? randevúnkon a nemi szervemet akart simogatni, persze nadrágon keresztül. Csak nekem gyors ez a tempó? Azt hittem észreveszi, hogy elveszem a kezét. De újra folytatni akarta. Meg kellett neki mondanom, hogy nekem ez így túl gyors. Jól tettem? Ja én 19 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Jól tetted :) Egy komoly kapcsoaltnak nem ezzel kell kezdõdnie... Hanem azzal, hogy a kezedet fogdossa :D

Jól tetted :) Egy komoly kapcsoaltnak nem ezzel kell kezdõdnie... Hanem azzal, hogy a kezedet fogdossa :D
jól tetted, felejtsd el..
Szia! Elõször is nagyon jól tetted, hogy leállítottad! Másodsorban egy jó tanács: a mai pasik azt hiszik, nagyon ravaszak. Igazából nem hülye taktika, mert ha szerelmes az ember lánya, bármilyen baromságot benyal a pasinak, sajnos. A helyzet az, hogy Te azt mondod, komoly kapcsolatot akarsz, erre õ is azt mondja. És benyúl a bugyidba, nem is érti, miért háborodsz fel, hiszen megmondta, hogy komoly kapcsolatot keres!!!Variáció erre a "Elõbb meg szeretnélek ismerni". Ennek a két dumának nem szabad bedõlni, így remekül ki lehet szûrni a skalpvadászokat.
Ebbõl arra tudnék következtetni, hogy szexcentrikus, és ha majd oda kerül a sor, akkor perverz az ágyban, és nem tud uralkodni magán. Persze ettõl õ még lehet jó ember, de azt tanácsolom, hogy ha te nem vagy ilyen, akkor szakíts vele, mert nehezebb lesz, ha elkezdtek járni. Tapasztalat. A volt pasimmal is így kezdõdött, aztán a szex késõbb borzalmas volt, mivel én az ilyesmit utálom, és ezért is ment tönkre a 2, 5 éves kapcsolat.
Ez a srác egy tuskó, ilyet egy illemtudó, komoly kapcsolatra vágyó férfi nem tesz! Helyesen tetted igen!
Jól tetted! Ha már az 1. randin ilyet csinál, megfontolandó vele a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is nagyon fontolgatom, hogy lesz-e második randi. Miután szóltam neki, hogy én nem így gondolom ezt az egészet, meg ha ez kell neki, akkor nem én vagyok a megfelelõ személy, utána visszavett, és nagyon udvarias lett hirtelen. De hát akkor is. Amit megtett, azt nem teheti semmissé. Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszokat is! Egyre inkább úgy érzem, hogy nagyon rossz választás lenne folytatni egy újabb randival ezzel a sráccal. Nem hiszem, hogy õ az, akit kerestem. Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Hasonló cipõben járok mint, te. Mi azóta is találkoztunk, de akkor már nem is próbálkozott. Sõt azóta dobta a "barátnõjét". Amúgy a srác 32 éves én 17. Mi nem tisztáztunk semmit, csak alakultak a dolgok. Legközelebbi találkozáskor bemutatott a haverjainak.
Nagyon jól tetted! Elsõ randin, szerintem a puszi a normális az arcra! Ennél több nem!

Atszakadhatott a szuzhartyam ha nadragon keresztul csinaltuk?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogyan csináltátok nadrágon keresztül, lehet, hogy az én fantáziám kevés ehhez. De rajtad volt egy nadrág (mondjuk farmer), neki állt a lompos, és hogyan tovább? Hozzádörzsölte a nadrágodhoz, vagy imitálta, mintha dugna? Ez tényleg magas nekem. De nyugi, ettõl megvan még a szûzhártyád, ez az egy tuti. Nincs olyan erõs pénisz, ami átszakít egy nadrágot, egy bugyit és egy szûzhártyát.

A kérdező hozzászólása: ne aggodj tudom hol van
A kérdező hozzászólása: hat koszi az egykori sok-sok segitseget...lehet h.furi nektek de nekem akkor tenyleg atszakadt...ugyhogy mindenki tevedett!!!!!!
Nem tudom, hogyan csináltátok nadrágon keresztül, lehet, hogy az én fantáziám kevés ehhez. De rajtad volt egy nadrág (mondjuk farmer), neki állt a lompos, és hogyan tovább? Hozzádörzsölte a nadrágodhoz, vagy imitálta, mintha dugna? Ez tényleg magas nekem. De nyugi, ettõl megvan még a szûzhártyád, ez az egy tuti. Nincs olyan erõs pénisz, ami átszakít egy nadrágot, egy bugyit és egy szûzhártyát.
17.02es!!Miért lenne furcsa?? azért mert a letöbb tini 13-14évesen veszti el a szüzességét???És erre olyan büszkék?? inkább te legyél büszke magadra:D 22éves lány, aki 14 évesen veszítette egy a szüzességét egy 24éves pasival...és baromira megbánta(Igaz, nem a pasi miatt:D )
A kérdező hozzászólása: hat ugy csinalta hogy hozzam dorzsolte(marmint oda) pont mintha meztelenul csinalnank csak persze nem tudta betenni..
OFF!!17.02 es!!!Ez tetszett:D Pasi vagy??
szerinted hol van a szûzhártya? csak azért kérdezem mert nem tudom mire gondolhattál amikor feltetted a kérdést. ez full abszurd.:\
17:02-es vagyok és egy 19 éves szûz lány. Tudom, hogy furcsa, de ez van.
Ha a nadrágot nem tuszkolta beléd a péniszével, akkor nem.
nem!! ekkora balf*szságot... akkor szakad át, ha az elsõ lyukadba teszi a lógóját...
Kislány, nem attól szakadt át. Már elõbb át volt szakadva, például tampontól, sporttól... Ettõl FIZIKAI KÉPTELENSÉG, hogy átszakadjon! Az is lehet, hogy nem is volt szûzhártyád, ilyen is van. És ha ezt nem tudod, szerintem tartózkodj a szextõl. Mellesleg nem értem, miért olyan fontos a szûzhártya. Õszintén, nem mindegy?! Attól, hogy valamilyen úton-módon átszakadt, egészen addig szûz vagy, amíg - nadrág nélkül - meg nem dugnak. Ennyi.
basszuusxD fizikai képtelenség úgy átszakadni a szûzhártyának.. de midnenestere gratulálok nektek xD ügyesek voltatok:D pff xDDD
igen, és ilyen esetekben szinte biztos a méhen kívüli terhesség. irány az orvos, mert veszélyes! :D
Persze hogy átszakadhat. Sõt, még attól is, ha csak gondolsz rá, nem szükséges a fizikai kapcsolat sem. :)
úffhh. drágám, komolyan tetted fel a kérdést??xD
Szerintem tuti átszakadhatott és még szerintem terhes is lettél....menj el nõgyógyászhoz és neki is mondd el hogy mi történt, tuti becsinál a röhögéstõl xD °°S°°
úristen.. ez jó nagy hülyeség.. télleg csak akkor szakad át ha.. nem ha gatyán keresztül!! de hogy lehet .. na jóó mind1 :D
Maradjá má kusba ! Mit kell leoltani a csajt?Csak fél hogyátszakadhat-e! Mi is igy csináltuk a bnõmmel! ÉS nyugodj meg, nem fog átszakadni:)
NEM :D
most úgy õszintén, hány éves vagy? és ha tudod hogy hol van, akkor mégis hogy lehet ilyen idióta kérdést feltenni?
A kérdező hozzászólása: hat koszi..hogy ilyen vilagosan fogalmaztal de azert szebben is ertenem:)
A kérdező hozzászólása: nem is fontos csak, kivancsi voltam...de akkor elege fajt es utana vereztem is..ugyhogy koszi h.tovabbra is oktatok tudatlanul..mert vannak meg kivetelek.ime itt vagyok en, es kikerem magamnak ezt a hagnemet..

A fiúk belsőcombja érzékeny a nadrágon keresztül való simogatásra?

Legjobb válasz: Oké. Nadrágon keresztül megsimogattam magam. Érzékelte a combod?

Oké. Nadrágon keresztül megsimogattam magam. Érzékelte a combod?
próbáljuk ki ;)
Tuti h ha a közelébe nyúlsz érzékeny lesz tök mindegy h van-e nadrág tuti beindul, ha nem hát akkor ott vmi nem stimmel
Engem is ingerelne pedig nem vok pasi:)
Egyértelmûen merevedésre ingerlõ hatást kelt a comb belsõ oldalának ismételt stimulálása. A nadrág textíliájának szerepe elhanyagolható. Kérlek , hogy az ezirányú tudományos vizsgálódásodnak az eredményét oszd meg velünk itt a jövõben.
függ a körülményektöl de számomra bármi izgato lehet ha érzékien csinálja, 1 csok ha a hátamat simogatja megszorit jo erösen vagy pl az is amit te irtál, az a lényeg h jol csináld:)
Embere válogatja, de az enyém speciel nem igazán.
nekem nagyon is..uhhh..:D

Nadrágon keresztül átjutnak a spermiumok?

Nagyon félek mindent?l. Kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: Dehogy jutnak, bár azért érdekelne, hogy ezt hogy csináltátok... Na mindegy, a nadrágon keresztül nagyjából 0% esélyük van átjutni, mert egyrészt az egy nagyon sûrû szövésû anyag, másrészt onnan még el is kéne jutni a célba, pedig azért maguktól ekkora távolságot nem tudnak megtenni segítség nélkül, és hát a másik meg az, hogy a levegõn nem is maradnak életben sokáig (pár perc alatt megpusztulnak).

Dehogy jutnak, bár azért érdekelne, hogy ezt hogy csináltátok... Na mindegy, a nadrágon keresztül nagyjából 0% esélyük van átjutni, mert egyrészt az egy nagyon sûrû szövésû anyag, másrészt onnan még el is kéne jutni a célba, pedig azért maguktól ekkora távolságot nem tudnak megtenni segítség nélkül, és hát a másik meg az, hogy a levegõn nem is maradnak életben sokáig (pár perc alatt megpusztulnak).
baromsag, nem jutnak. bexaradnak a xovetbe, folt lex a nacin, max. csak annyi h, bepixkol a naci.ientol abxolut nem lehet vki terhes
Be kellett volna járni a biológiaórára. Dehogy jutnak át.
mi az hogy az enyém még a tankpáncélzaton is átüt

Lányok! Élvezitek ha smacizás közben a nadragon keresztül simogatják a puncitokat?

Legjobb válasz: naná,de még jobb,ha kigombolja a nadrágomat közben (egy kézzel) és beljebb nyúl...*-*

naná, de még jobb, ha kigombolja a nadrágomat közben (egy kézzel) és beljebb nyúl...*-*
izgató:33
nem :/
igen
Inkább belül :3

Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémám van, hogy elég sűrűn folyásom van, aminek elég kellemetlen szaga van, ami számomra furcsa, és amikor menstruálok annak se a megszokott szaga van, és szinte a nadrágomon keresztűl is érzem ami elég zavaró. Amit tudni kel

Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémám van, hogy elég sűrűn folyásom van, aminek elég kellemetlen szaga van, ami számomra furcsa, és amikor menstruálok annak se a megszokott szaga van, és szinte a nadrágomon keresztűl is érzem ami elég zavaró. Amit tudni kell 1 éve nem szedek fogamzásgátlót, állandó partnerem van 2 éve, és a citologia eredményem is mindig rendben van.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos az említett panasz orvoslására vonatkozólag így, az interneten keresztül nem tudok választ adni. Mindenképpen indokolt egy szakorvosi vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos az említett panasz orvoslására vonatkozólag így, az interneten keresztül nem tudok választ adni. Mindenképpen indokolt egy szakorvosi vizsgálat. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Lányok! Szokták nézni a fiúk farkát nadrágon keresztül, hogy mekkora lehet?

Utcán,villamoson,stb..

Legjobb válasz: En szoktam. Csak mert feltuno.

En szoktam. Csak mert feltuno.
kinézhet az óriásnak is, de ha csak meg van gyûrõdve a gatyája akkor aztán nézhetem...
Igen.
Szoktam
Persze.

Miért nézi a puncimat nadrágon keresztül?

Amikor meglát a srác a suliban, köszön, pár másodpercig a szemembe néz, mosolyog, majd mindig oda vándorol a tekintete a 2 lábam közé, pedig nincs lehúzva a sliccem vagy ilyesmi, már figyeltem.

Legjobb válasz: Röntgenlátása van.

Röntgenlátása van.
tevepatára gondoltam mint az utolsó -csak mert abba az iõbe sokat olvastam itt..-elõtteezt s hallottam.. sokat tanulok itt a tapaszalt rókáktól :P
A kérdező hozzászólása: nem járok cicanaciban:) öhm utolsó választ nem igazán értem...:D:D
Stupid girl. :) )
Cameltoe.:)
Küldj képet arról, amit néz a csàvó.Akkor biztosra meg tudom mondani.
Nekem is tetszik a látvány, amikor odasimul a nadrágja egy lánynak. Ha nem is szorosan, de egyértelmûen már abból látszik, hogy lány, és jó nézni.
meg akar húzni, komolyan nem esett le?
Tényleg, miért nadrágon keresztül nézi? Sokkal jobb lenne nadrág nélkül!
kép esetleg :$
A kérdező hozzászólása: [link] tessék itt van, pont ilyen az alkatom is, és ilyen gatyákat hordok
Szerintem ha magadról küldenél képet abban a gatyában jobban megfejtenénk a titkot :D
Eléggé úgy néz ki mint ami bevág odalent. Küldj egy képet akkor meglehet mondani.
Azért nézi, mert ebédnél leetted magad és kíváncsi, mikor mosod végre már ki a nadrágod... De lehet, hogy szabónak készül, és tanulmányozza ezt az érdekes szabást, ami a keletkezõ gyûrõdések vonalával önkéntelenül a középpontba vezeti a szemet... ...mégis milyen választ vársz? Egyébként ha zavar, akkor járj más nadrágban, lehet, hogy valami perverz a fickó és valami apró részlet kéjes bizsergésre ingerli. Öltözködj máshogy, mert ez a szabás tényleg oda tereli a tekintetet, kerüld a fickót, és ha még mindig koslat utánad, akkor nyíltan küld el a fenébe. A kis perverzek berezelnek attól, ha leleplezõdnek, és leállhatnak, mert csak titokban pervezkednek. A nagy perverzek ellen meg ott van a rendõrség, feljelentheted szexuális zaklatásért.
De amúgy miért írtad ide a "szex" kulcsszót?
A kérdező hozzászólása: mert azt sokan nézik..:D
Mert van rajtad nadrág. Ha nem lenne, nem azon keresztül nézné. :-)
Énszerinten jólteszi a kiscsávó én is azt tennén .(írj nekem priváltba)
Szép tevepatád lehet.:)
Én pl olyankor nézek oda egy csajnak ha cicagatyában van és rendesen kirajzolódik a puncija :D de amugy sztem, szimplán meg akar dugni :D
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG Ezt tényleg meg kellett kérdezni? MIÉÉÉÉÉÉRT??????
Vonzódik hozzád. Ezt én ösztönösen számomra csak a legvonzóbbakkal csinálom. 18/F
Átlát a nadrágon.
nekem is a naci lógojára azt hitték elszakadt -észre se vettem hogy ott járt a szeme csak most esik le :P bár mondta hogy perverz :)
azt nem kérdezte meg "aládnyúlhatok?"..
A kérdező hozzászólása: de nagyon feltûnõen már mások is észrevették, én meg úgy égek..:D
Kérdezd meg tõle mindenki elõtt, hogy mi van, kiscsávó, miért bámulsz, nem láttál még pinát?
Lehet feláll a nunid.
Mertbiztos szép a puncid nadrágon keresztül:)
A kérdező hozzászólása: nem éppen kiscsávó..:D 1 fejjel magasabb nálam, és idõseb is
Ez hogy lenne már vonzalom?:DDDD jézus uristen. minden válaszolót fejbe kéne lõni, , , mekkora hülyeség fuck
A kérdező hozzászólása: mi bajod van?:D
Mert csak a puncidat akarja!
Kicsi a melled. Ha megfelelõ lenne, nyilván azt nézné.
A kérdező hozzászólása: 9.es vagyok nem járok olyan ruhákban, amibõl kilátszik a mellem. és nyilván nincs 95/D-s, de amugy van benne valami.:D:D
URAM IRGALMAZZ!!!!!!
Honan a fenébõl tudod, hogy azt nézte? bármit nézhetett. Vagycsak te kébzeled azt, hányéves vagy kedves kzõ?furi.
Biztos kilóg a szõröd a gatyából..
Hogy látszana már te szerencsétlen?
----istenem
ELVILEG a nem szuz lanyoknal a comb felso resze szetall, de szerintem ez csak a nimfoman "ejjelnappalkurunk"-nal tapasztalhato csak :D de gondolom erre gondoltal(:
Fordítva jó lenne ha igaz volna, - ha látszana a lányokon h. kibe jár naponta töménytelen répa - hogy azt messzire elkerüljük ! :D
Mother of dragon...
Te jó ég, ez most vicc vagy komoly?? :D Egyébként a válasz: nem látszódik.
Mennyi ideje nézed a slicceket, ezen filózva?
Persze! A szûzhártya kirágja alul a farmert...
A szüzességet külsõ jegyek alapján nem lehet észrevenni.
Csak lézerszemmel
Szégyenlem, hogy hasonlít a nicknevünk... :(
Töke van.
Az agyam elhagyom, komolyan. Manapság már nem tanítanak biológiát?????
perszet tevetalp, ha már nem az!
Sírok:D
najó nokedli invázió gyakori kérdéseken 19/L
A viselkedesen latszik... de nadragnak semmi koze hozza

Lányok ti megtudják állapítani nadrágon keresztül, hogy mekkora a farka?

Úgy általában.

Legjobb válasz: persze még azt is hogy merre görbül.. úgyhogy vigyázz.

persze még azt is hogy merre görbül.. úgyhogy vigyázz.
nem szoktam nézegetni
mm-re pontosan
haha :D of course már hogy a fenébe lehetne megállapítani? ha állna akkor igen de akkor sem pontosan .
Strandon ha rátapad a naci, még azt is meg tudom saccolni körül van e metélve neki :-) na azok kellenek nekem !
Elozo valaszolo: az osszes?! :D
mivel a seggét nézem, így nem ezt méregetem N
Kinek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!