Találatok a következő kifejezésre: Na most mikor is van (22 db)

Van 1 lány aki az osztálytársam és szerelmes vagyok belé de ő. Hát. Nem is tudom :S Na akkor most mi is van?

Na szóval én 13 éves vagyok a lány is 13 éves és megkérdeztem hogy járunk-e (tudom hogy nagyon gáz az ilyen, de általánosba sajna még ez megy) és igent mondott. Aztán másnap délután azért szakított mert hogy nem tud úgy rám nézni mint a szerelmére, mert 1 osztályba járunk és olyan még nem volt a suliba, hogy 1 osztályba 2 ember járjon. Majd 8.ban akar velem járni, de én most akarom ?t megszerezni. Mit csináljak???

Legjobb válasz: fél...ez csak kitaláció..nem akar még pasit,hagyd a francba sztem...

fél...ez csak kitaláció..nem akar még pasit, hagyd a francba sztem...
Juj... :D Emiatt szakított veled? Hát én hagynám akkor... :) Ha ilyen miatt szakít, akkor nem lesz ebbõl semmi normális, max. tényleg csak "járás"... De ha neked az elég... :)
13 éves lány vagyok (na jó csak leszek :"DD) De ha emiatt szakított veled akkor hagy a francba!!! Amúgy engem is utasítottak el...=( (ugyan ez miatt csak hát én lány vagyok) :( Biztos van nála jobb csaj... szia!
A kérdező hozzászólása: de akkor még régebben miért akart smárolni velem és mikor még nem akartam vele járni akkor azt mondta hogy velem általában járna csak néha nem amikor hülye vagyok xD ja és akkor miért mondott igent amikor megkérdezem hogy járunk-e???
OKé, akar pasit, de nem valószínû hogy téged
A kérdező hozzászólása: elv március 20-án megy barátnõje sulijába hogy ott felszedjen 1 pasit :S
de akkor ne szakíccson ilyen külyeség miatt...beszéljetek errõl
A kérdező hozzászólása: DE IGEN IS PASIT AKAR DE NAGYON!!!
Figyelj, én is 13 éves vagyok és bár tényleg ez megy az általánosban, de ha te nem értesz ezzel egyet(hogy oda mész a csajhoz és azt mondod hogy "Csá!Járunk?")akkor ne tedd!!Sokkal jobban bejön a lányoknak ha más vagy mint a többi.Amugy meg ez hülyeség hogy most nem jártok, majd 8.-ban!!ÉS honnan tudjátok hogy akkor akarni fogjátok e??SZerintem inkább kérdezd meg tõle hogy õ akarna e tõled valamit, ha nem akkor hagyd rá!!!
A kérdező hozzászólása: Hagytam a francba már van is új csajom és elkezdtem inlineozni szóval szerintem még életembe nem voltam ilyen boldog :D

Na most akkor mi is van? OKJ-s képzés mit ér valójában? Van-e esélyem elhelyezkednem abban a szakmában amit tervezek?

Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Végzős vagyok, most állok az érettségi előtt. Vannak terveim, de ahhoz, hogy ezeket megvalósítsam, mindenképp halasztanom kellett. Mármint egyetemre gondolok. A legfontosabb nagy célom, szeretnék bekerülni a katonasághoz. Több lehetőségem is van, de ami a legésszerűbb a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. Mivel 9 éve németet tanulok, esélyem sem lett volna idén felvételizni, mivel nincs meg a középfokú angol nyelvvizsgám és a katonai vezetői szakra ez az egyik alapfeltétel. Néztem tisztképző szakközépiskolát is, de oda is kell az angol. Szóval úgy döntöttem, hogy akkor mivel ügyvitelt tanulok szakközépiskolában, érettségi után elvégzek egy 2 éves OKJ-s tanfolyamot, mint ügyviteli asszisztens. Ezalatt a 2 év alatt van lehetőségem nyelvvizsgát is letenni. Elég ez a 2 év hogy nulláról középfokra feltornázzam magam? Na már most kaptam egy pofont, hogy az OKJ-s képzés idő pazarlás, nem megyek vele semmire és még csak biztos szakma sincs a kezemben. Én meg voltam győződve, hogy ha meg van az OKJ-s bizonyítványom, akkor azért valamivel többre megyek mint egy sima érettségivel. Ez most hogy is van? Tényleg nem ér semmit egy OKJ-s bizonyítvány? Mondjuk nem is ez érdekel a legjobban, hanem a katonaság. Meg van az esélye, hogy nem vesznek fel az egyetemre, mivel nem lesz emelt érettségim egy tantárgyból sem, de akkor marad a tisztképző. Ha a tisztképző sem jön össze, akkor bevonulok mint szerződéses, vagy önkéntes katona. Szerintetek mennyire sikerülhet bekerülnöm? Jó ötlet ez egyáltalán, vagy inkább hagyjam és próbálkozzak valami mással? Köszönöm, hogy elolvastátok, elég hosszúra sikeredett. A válaszokat is köszönöm előre. 18L

Legjobb válasz: Nos az okj bizonyítvány az pont semmi, akkor ér valamit ha hiányszakmában szerzed a papírt. (szóval mesterember leszel, burkoló, villanyszerelõ, szakács, cukrász stb.)Az ilyen irodai ügyviteli asszisztens tehát irodai munkára képzés semmit sem ér. Napnál fûtõ kategória...eszedbe se jusson, ha egyetemen töröd a fejed mert idõpazarlás. (bármit is állítanak az okj-s suliban tanító tanárok ne higgy nekik!!!!) Azt honnan vetted hogy angol nyelvvizsga a jelentkezés feltétele a "katonai vezetõ" alapszakra? Ugyanis ilyen nincs csak a jelentkezési feltételek között!!!!!! A diplomaszerzéshez kell nyelvvizsga de ott is tökéletes a német középfokú nyelvvizsga!!!!!! Ilyen miatt nem jelentkeztél..nos hát utánaolvashattál volna a felvin!!!! ezt az évet már buktad!!!!!!

Nos az okj bizonyítvány az pont semmi, akkor ér valamit ha hiányszakmában szerzed a papírt. (szóval mesterember leszel, burkoló, villanyszerelõ, szakács, cukrász stb.)Az ilyen irodai ügyviteli asszisztens tehát irodai munkára képzés semmit sem ér. Napnál fûtõ kategória...eszedbe se jusson, ha egyetemen töröd a fejed mert idõpazarlás. (bármit is állítanak az okj-s suliban tanító tanárok ne higgy nekik!!!!) Azt honnan vetted hogy angol nyelvvizsga a jelentkezés feltétele a "katonai vezetõ" alapszakra? Ugyanis ilyen nincs csak a jelentkezési feltételek között!!!!!! A diplomaszerzéshez kell nyelvvizsga de ott is tökéletes a német középfokú nyelvvizsga!!!!!! Ilyen miatt nem jelentkeztél..nos hát utánaolvashattál volna a felvin!!!! ezt az évet már buktad!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Még szép, hogy utána néztem pontosan a felvi.hu-n illetve ismerõst is kérdeztem. De ha nem hiszel nekem: http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!Intezmeny.. És ott a bizonyos 11-es pont, ami: (11) A szakra angol nyelvbõl szerzett állami vagy államilag elismert B2 szintû (korábban középfokú) komplex (korábban C típusú) nyelvvizsga-bizonyítvánnyal rendelkezõk jelentkezhetnek.
Igazad van, de ez roppant érdekes, mert a felvi a szakok képzések (nem az intézmények oldalon)nem ezt írja. Ott csak a végzéshez jelöli a nyelvvizsgát (bármilyet a szöveg alapján). De helyedben én megcéloznék egy katonai középiskola képzését vagy másik ilyen szakközépiskolai képzést (2-3 van belõle ahogy láttam a neten) pl ezt http://www.mhkptszi.hu/kptszi2/indexx.php?fuseaction=cikk.li.. azt ugyan nem tudom eldönteni hogy benne vagy e még a jelentkezési határidõbe, de hidd el az OKJ irodai adminisztratív képzés felesleges. Tudom te a szükséges aggol nyelvvizsga megszerzésére gondolsz a képzés alatt elsõsorban, és mégis megmaradna a tanulói jogviszonyod egy iskolában. De mi van ha nem sikerül a nyelvvizsgát 2 év alatt letenned pl?? Vagy éppen sikerül csak az egyetemi felvételid nem sikerül? Ott állsz hogy megint az alapvonalól kell indulnod. Ha szereted szeretnéd ezeket az egyenruhás foglalkozásokat..akkor a rendészeti irány is szóba jöhet, de lehet hogy tévedek. Én már jócskán felnõtt vagyok, picit már más tapasztalattal szemlélem a világot mint Te, de felesleges kitérõket ne tegyél. Ez ilyen verziót hagyd akkorra ha semmi de semmi sem sikerül.

Most mit csinaljak? Van egy pasi akit ismerek mar eleg reg, de nem nagyon beszelgettunk. Most kb 1 honapja kezdtunk tobbet dumalni, es hivott hozza. Na es voltam mar 2szer is nala es volt minden a szexen kivul mert az meg tul korai.

De meg mindig nem kerdezi ha akarok-e a baratnoje lenni vagy ilyesmi. Csak szorakozasnak vesz vagy mire var?

Legjobb válasz: Jó kérdés. Kérdezz rá a dologra különben csak játszadozni fog veled , kötöttség nélkül.

Jó kérdés. Kérdezz rá a dologra különben csak játszadozni fog veled , kötöttség nélkül.
Ne haragudj, de csak kihasznál téged. Nagyon vigyázz!!! Hány éves vagy és mennyi a pasi? Nem tudom miért érzem úgy, hogy jópár év a korkülönbség.
A kérdező hozzászólása: jo az erzesed..en 16 es o 20..rakerdeznek de nem tudom hogy..es maskepp nagyon jol egyezunk..

Na most akkor mi is van a fekete-fehér ruha betiltásával?

Olvastam, hogy be akarják tiltani, a nyilvános rendezvényeken a gárdisták ruhájára-fekete fehér vagyis "ünnepl?s"-emlékeztet? megjelenést. Most akkor mi is van? Ha pl. állásinterjúra vagy ünnepre fehér ingben és fekete nadrágban megyek és elkap a rend?r megbüntethet?

Legjobb válasz: Aha, és a kokárdát tûzõknek életfogytiglan jár, a "magyar vagyok" hangsort kiejtõknek pedig sorban eltörik az ujjait. Ja, nem, tévedtem. Ahogy te is. Szerinted egytagú csapat X egyenruhában kimeríti a mesebeli félelemkeltéses vád megalapozott gyanúját? Közben meg a svédek 20000 alatt szabadon használják önkiszolgálónak a portádat? Ne már.

Aha, és a kokárdát tûzõknek életfogytiglan jár, a "magyar vagyok" hangsort kiejtõknek pedig sorban eltörik az ujjait. Ja, nem, tévedtem. Ahogy te is. Szerinted egytagú csapat X egyenruhában kimeríti a mesebeli félelemkeltéses vád megalapozott gyanúját? Közben meg a svédek 20000 alatt szabadon használják önkiszolgálónak a portádat? Ne már.
Ünneplõs ruhába nem büntethet meg téged.
Már megtörtént. Hétfõtõl, aki betiltott szervezet egyen- vagy formaruháját, vagy arra emlékeztetõ ruhát hord, szabálysértést követ el, és 50 000 Ft-ig terjedõ pénzbüntetéssel sújtható. Mivel a rendõrségnek kötelessége a szabálysértések megakadályozása, intézkedniük is kell minden gárdaruhás ellen.

Na most akkor mi is van? Hétfőre nem vártam nem is jött:-) Azóta teszteltem egy "-"-at.

A melleim olyan furák megvannak duzzadva vagy el vannak deformálódva nem ilyenek szoktak lenni az biztos (a mellbimbó udvara olyan fura, fénylik meg puha)a méhszájam fent van épp h elérem (de csak akkor ha gugolok). A méhszájam szerintem zárt. Szerintetek mi lehet? Baba vagy nem?

Legjobb válasz: Ha nem szokott késni,akkor ott lehet baba,nekem mondjuk ugyanazok a tünetek megvoltak mint amikor megakart jönni,de nem jött.... drukk

Ha nem szokott késni, akkor ott lehet baba, nekem mondjuk ugyanazok a tünetek megvoltak mint amikor megakart jönni, de nem jött.... drukk
hát lehet baba!nem neked volt 2féle teszted?
Szerintem csináld meg nyugodtan a tesztet, én is faluban laktam amikor egy nap 3 szor mentem be tesztért a gyogyszertárba, mert egyik pozitiv a másik negativ, hát kellett egy harmadik is, persze pozitiv lett :)
mikor, melyik nap teszteltél? ha hétfõn vagy kedden, akkor én tesztelnék egyet ma :) majd írd meg!
A kérdező hozzászólása: De nekem volt és még mindig semmi:-) És még a másikat nem csináltam meg mert nem akarom túl "korán". Mert kis városban lakunk és nem akarom h mindenki arról beszéljen h na megint tesztért jött... érted szerintetek mikor csináljam meg a másikat? Csak a Jövõhéten vagy hamarabb?
A kérdező hozzászólása: ja igen és régebben volt már h késett de akkor nem próbálkoztunk még babával de amióta próbálkozunk azóta nem késett még egyszer sem. Igaz múlt hónapban csak barnázás volt.. hmm nem tom mi lehet
A kérdező hozzászólása: tegnap reggel teszteltem Colarene - vel
Szia!Szerintem tesztelj hétfõn újra.Vagy ha kibírod egy hét múlva.:) Nekem egy hétre rá a nemvárt után, ami nem is jött, mutatta ki hogy + de halványan.Ezért mondom hogy várj még.

Na most mi van? Lehetek ezek ellenére is terhes?

Elég hülyének érzem magam annak is fogtok hinni..megértem. Szóval, legutóbb 4 napot késett a menstruációm, a késés 4 napján teszteltem, negatív, nem sokra rá meg is jött.Fel is lélegeztem, aztán olvastam mindenhol, hogy attól, hogy negatív vagy hogy megjön, simán lehet valaki terhes..Annyira idegesít a dolog, hogy akkor most mi lehet, már lehet, hogy bemagyarázom az egészet.Igen, így leírva fura...

Legjobb válasz: Valószínû, hogy bemagyarázod. Ne stresszelj rá! :)

Valószínû, hogy bemagyarázod. Ne stresszelj rá! :)
Szerintem nem vagy terhes, de ha meg akarsz nyugodni, tesztelj még egyet. Kettõ teszt már csak igazat mond... :)
A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem, hogy a napokban teszteltem megint..most még hülyébbnek érzem magam.
Nem kell hülyének érezni magad. :) Elõfordul az ilyesmi. :)
A kérdező hozzászólása: De kedves:) azt hittem, hogy le leszek torkolva:) Köszönöm a gyors válaszokat, most kicsit megnyugodtam. Elképesztõ, hogy ezen hogy be tudom maga stresszelni, még akkor is, ha egyértelmû minden..annyi ilyet olvasni, hogy nem tudok teljesen biztos lenni magamban, mert a szerencsétlenség mindig megtalál. :)
Nem kell minden hülyeséget elhinni amit olvasol. A nõk 90% nem mestruál a terhesség során! És ha vérzik is akkor sem mesntruáció erõsségû, maximum 1-2 napig tart és akkor is inkább csak kicsike barnázás van. Tudom, hogy a neten sok olyat olvasni, hogy sokan menstruálnak terhesen, de hidd el egyetlen orvos sincs a világon aki ezt megerõsítené. Lehet vérezgetni, barnázni terhesen, de menstruálni NEM. Fõleg nem 4-6 napig, nem olyat amiben darabok is vannak, és semmi esetre sem bõ vérzésrõl van szó. A terhességi teszt valóban nem feltétlenül mutat ki kora terhességet, de azért ovu után 20 nappal már biztosan mutat valamit. Ha csinálsz egy tesztet akkor mikor menstruálsz, majd 2 hét múlva megint, és mind a kettõ negatív biztosan nem vagy terhes, mert ekkor már 100% ban mutatna a teszt valamit. Sõt nem is valamit ha nem látható 2 csíkos lenne. NE aggódj biztosan nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat! :) ) Sokat olvasok gyakori kérdéseket és az ilyen fajta kérdéseknél nem mindenki kedves ám, szóval kifejezetten jól esik :D

Na most akkor mikor is van peteérésem?

júl 5 én volt valami barnás folyásom azt hittem terhes vok ,de nem mert júl 9 én megjött rendesen és 5 napig tartott,már nagyon szeretnénk babát,de most nem tudom honnan

Legjobb válasz: Szia! Szerintem 9.-étõl számold, mert végülis akkor jött meg rendesen.

Szia! Szerintem 9.-étõl számold, mert végülis akkor jött meg rendesen.
mindig a mensi elsõ napjától kell számolni! Tehát neked 9.-étõl! A barnázás szerintem csak elõjelvolt, ha folyamatosan szünet nélkül tart a rendes vérzésig, akkor bele kell számolni, de ha pár nap barna, aztán semmi, utána meg pár nap mulva megjön, akkor a rendes vérzést kell figyelembe venni. Ha nem tudod eldönteni az ilyen esetekre érdemes lh tesztet venni, ha kétnaponta nézed csak ilyen idõtájt sokkal gazdaságosabb!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válszokat!!!akkor most van elvileg!párom éjszakás volt de ha felébredt letámadom:)

Na most akkor mi van? Ma reggel teszteltem, az első csík megjelent, az a vizelet mennyiségét jelzi, a második is megjelent (vÍzszintesen és nem függőlegesen, ahogy az útmutató Írja), de az halványabb volt és később kb 20 percre rá eltünt.

Most meg mintha látnám,de függ?legesen-aztán lehet, hogy beképzelem, annyira jó lenne...Egyébként iszonyatosan halvány.

Legjobb válasz: Na akkor még egyszer.. Nekem Gabriell volt, az mind3 terhességnél elég korán kimuttatta nekem. De ez függ a Te HcG hormon szintedtõl. Majd írd meg, mi lett, jó?

Na akkor még egyszer.. Nekem Gabriell volt, az mind3 terhességnél elég korán kimuttatta nekem. De ez függ a Te HcG hormon szintedtõl. Majd írd meg, mi lett, jó?
Hát fogalmam sincs akkor. A gyógyszertárban van olyan teszt is, amit nem a reggeli vizelettel kell csinálni, hanem lehet a nap bármely szakában. Olyan érzékeny. A patikus tudja, mutat neked többfélét is.
szia! csinálj mégegy tesztet és remélem az már biztosan kimutatja!
A Hcg -t a magzat termeli, minél elõrehaladottabb a terhesség, annál több van. Ezért lesz erõsebb a csík is ha több a Hcg.
Hát ez nem teljesen egyértelmû, nem vettél még egy tesztet? Csinálj egy másik fajtát is és ha azon is van 2 csík (nem baj, hogy nagyon halvány), akkor biztos lehetsz benne! Drukk!
Elsõ vagyok, na hát ha ott van, akármilyen halványan is, akkor ott van:) )) Az nem magától színezõdött el:) ) De azért én csinálnék másikat is...
A kérdező hozzászólása: ez a teszt Coralene volt, mit ajánlasz, ami jó?
A kérdező hozzászólása: Na igen, de ez a teszt 3 perc múlva mutatja ki, és akkor egy függõleges és egy vízszintes csÍk volt. Most meg bár du van nem látom a másikat, vagyis, ha nagyon szugerálom, akkor is függõlegeset.Na ez hogy van?
A kérdező hozzászólása: Azt honnan tudjam?

Na most ilyenkor mi van? 5napja késik. Elötte is volt fehér folyásom de most nagyon. Mindjárt megjön érzés állandoan van miota meg kelett volna jönnie görcsölgetek is. petefészkeim majd le szakadnak

melleim nagyon érzékenyek égnek..néha beszédülök..de 2napja kicsit viszket ott lent bekentem canestennel mintha javult volna..folyásom nem büdi csak fehér.talán attol késik hogy elkaphattam valami gombát vagy megfázástol?állandoan felvagyok puffadva ja és ha befexem az ágyba erössen érzem a lüktatést ott lent,mitöl van ez?állando mindjárt megjön érzés kikészit...szerintetek?köszi

Legjobb válasz: Hááát, ha nem írtad volna a viszketést, azt mondom terhes vagy. Legalábbis a "mindjárt megjön" érzés nekem is volt, amikor meg kellett volna jönnie, de már terhes voltam. Ha neked van rá esély, akkor csinálj tesztet. ha terhes vagy azért, ha meg nem múlik a viszketés, azért menj dokihoz.

Hááát, ha nem írtad volna a viszketést, azt mondom terhes vagy. Legalábbis a "mindjárt megjön" érzés nekem is volt, amikor meg kellett volna jönnie, de már terhes voltam. Ha neked van rá esély, akkor csinálj tesztet. ha terhes vagy azért, ha meg nem múlik a viszketés, azért menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: szerintetek ha kissebb mértékü gombám van elmaradhat töle a menzi?fájhat töle ennyire a derekam meg az alhasam?
Mivel ennyi ideje késik, lehetséges, hogy babát vársz. Mivel a terhességnél megváltozik a hüvelyed kémhatása, és gyengül a védelme is, elõfordulhat, hogy sajna gombád is van, vagy egy enyhe fertõzésed! Mivel viszket, mindenképp fontos lenne elmenned dokihoz! Ha még nem teszteltél, elõtte csinálj egyet, mert azt fontos tudnia a dokinak, meg õ is csinálna tesztet. Egyébként ilyesmi miatt is késhet. A tüneteid elég terhesek, én tesztelnék, majd doki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!