Találatok a következő kifejezésre: NST-nél a is bent (1 db)

NST-nél a nödoki is bent van v csak a szülésznö?

Ha jól tudom az NST a 36. héttöl van ennek ellenére én már a 30. héttöl megyek.

Legjobb válasz: Elvileg a 36.héttõl van,legalábbis én úgy járok. Attól függ,hogy hol csinálják. Nekem az elsõt az sztk-ban csinálták,ott a nõvér,vagy aszisztens,vagy nem tdom hogy hívják csinálta,és néha benézett a dokim is. Aztán a a másodikat a saját szülésznõm,mert a lakására járok.. De nem tudom egyébként hogy megy.

Elvileg a 36.héttõl van, legalábbis én úgy járok. Attól függ, hogy hol csinálják. Nekem az elsõt az sztk-ban csinálták, ott a nõvér, vagy aszisztens, vagy nem tdom hogy hívják csinálta, és néha benézett a dokim is. Aztán a a másodikat a saját szülésznõm, mert a lakására járok.. De nem tudom egyébként hogy megy.
szia nekem felcsatolták az nst-t, majd ott hagytak, kb 15perc után jött az ápolónõ, lekapcsolta, és elvitte a papirt a dokinak...
Szia! Azt megkérdezhetem hogy miért kell menned a 30. héttõl? Mert én 31 hetes vagyok, és jövõhétre már idõpontot kell kérnem nst-re. CSak nem tudom miért, elfelejtettem rákérdezni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Életem első tippelőse! Megköszönöm, ha tippeltek hétre, nemre és plusz kilóra!?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!