Találatok a következő kifejezésre: NST-nél a is (2 db)

NST-nél a nödoki is bent van v csak a szülésznö?

Ha jól tudom az NST a 36. héttöl van ennek ellenére én már a 30. héttöl megyek.

Legjobb válasz: Elvileg a 36.héttõl van,legalábbis én úgy járok. Attól függ,hogy hol csinálják. Nekem az elsõt az sztk-ban csinálták,ott a nõvér,vagy aszisztens,vagy nem tdom hogy hívják csinálta,és néha benézett a dokim is. Aztán a a másodikat a saját szülésznõm,mert a lakására járok.. De nem tudom egyébként hogy megy.

Elvileg a 36.héttõl van, legalábbis én úgy járok. Attól függ, hogy hol csinálják. Nekem az elsõt az sztk-ban csinálták, ott a nõvér, vagy aszisztens, vagy nem tdom hogy hívják csinálta, és néha benézett a dokim is. Aztán a a másodikat a saját szülésznõm, mert a lakására járok.. De nem tudom egyébként hogy megy.
szia nekem felcsatolták az nst-t, majd ott hagytak, kb 15perc után jött az ápolónõ, lekapcsolta, és elvitte a papirt a dokinak...
Szia! Azt megkérdezhetem hogy miért kell menned a 30. héttõl? Mert én 31 hetes vagyok, és jövõhétre már idõpontot kell kérnem nst-re. CSak nem tudom miért, elfelejtettem rákérdezni.

NST-nél muszáj ugyan abban az órában mennem minden héten, vagy elég az is, ha mindig ugyan azon a napon megyek?

Legjobb válasz: nem kell mindig azonos órában menni, még az is elõfordulhat, hogy nem tudsz mindig pontosan 7 naponta menni, ha egyéb gond nincs, akkor nem probléma

nem kell mindig azonos órában menni, még az is elõfordulhat, hogy nem tudsz mindig pontosan 7 naponta menni, ha egyéb gond nincs, akkor nem probléma
Nem muszáj, mert mi van ha lekésed a buszt vagy nem kerülsz sorra... legalábbis nálunk sokszor órákat kell(ett) várni, mire sorra kerültünk!
Én nem is ugyanazon a npon megyek. Miért baj ez?
Mi úgy mentünk amikorra idõpontot kaptunk, a betöltött 40.hét után már minden nap kellett menni és volt hogy órákat vártunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!