Találatok a következő kifejezésre: NOD32 vírusírtóm éves (2 db)

NOD32 vírusírtóm 1 éves. Minden bekapcsolásnál kiírja, hogy lejárt. Most meg kell vennem újra huszonvalahány ezerért, mint tavaly? Vagy csak meg kell hosszabbítanom, esetleg úgy olcsóbb lenne?

Legjobb válasz: Ha volt érvényes licenszed, akkor kattints ide: http://www.nod32.hu/vasarlas/hosszabbitas itt megtudod adni a korábbi felhasználói nevedet és jelszavadat. Igen, hosszabbítás esetén olcsóbb.

Ha volt érvényes licenszed, akkor kattints ide: http://www.nod32.hu/vasarlas/hosszabbitas itt megtudod adni a korábbi felhasználói nevedet és jelszavadat. Igen, hosszabbítás esetén olcsóbb.
vannak oldalak, mint pl.az mp3portal ahonnan ingyen leszeded az örök nod-ot
Ha teljesen legálisan akarja az ember, akkor letörli a meglévõt és letölti újra a próbaverziót.
megoldás: Vegyél Több RAM-ot.
fél évente ajánlott újratelepíteni a gépet, szerinted? :P
A kérdező hozzászólása: Most nyáron volt újra telepítve a Windows meg minden egyébb program.
Lehet hardveres gond is (pl.:tápegység). Bõvebben: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12935
Kitisztítva (fizikailag), portalanítva mikor volt utoljára?
A kevés RAM nem okoz fagyást, csak esetleg belassul a gép. Szóval ezt nem kéne "megoldásként" reklámozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Portalanítva tavaly volt, mikor ki lett cserélve a DVD felégetõ, de azelött 2, 5 évig hozzá se lett nyúlva, mégse fagyott le soha. A RAM-mal szerintem sem lehet baj, hiszen eddig semmi probléma nem volt, a szabad hely pedig még 149 GB. A portalanítást azért holnap megpróbálom. Szivesen olvasnék még egyébb lehetõségeket is. Köszi!
Nekem ESS mellett is fagyogatott a rendszergazdai oldalon, az egérkurzor idõnként eltûnt, vírus sehol. Ma este a Windows frissitéssel együtt jött a rosszindulatú szoftver eltávolító. Az dolgozott egy ideig, de nem tudom, mit szedett le, a végén rengeteg ideiglenes internet fájlt törölt a Ccleaner. Alighanem nyomkövetõ cookiek lehettek a tettesek. Ezekkel nem foglalkozik az ESET-NOD.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!