Találatok a következő kifejezésre: Nőni fog mellem, vagy (43 db)

3. osztályos koromban elkezdett nőni a mellem, de tüdőgyulladás miatt fogytam 15 kilót (50 kilós lettem). És azóta semmit se nőtt a mellem. Most vagyok 9. osztályos, és semmi mellem nincs. Szerintetek fog még nőni?

vagy a fogyás miatt már nem? mert teljesen lapos vagyok. Jah és 53 kiló

Legjobb válasz: Lehet hogy a tudogylalladas nelkul sem nott volna tobbet. Meg nohet, ne szongyolodj el. Kb. 18-ig meg lehet valami.

Lehet hogy a tudogylalladas nelkul sem nott volna tobbet. Meg nohet, ne szongyolodj el. Kb. 18-ig meg lehet valami.
Nyugi még bõven van idõd!:) Persze azért nem árt ha hízol(na ne vidd túlzásba!!!) kicsit és az rásegít nagyon :)
A hízás is segíthet, ám vigyázni kell, mert van, akinél fenékre megy. Majd ha párkapcsolatod lesz, és úgy döntesz, hogy fogamzásgátlót szedsz, az is megnövelheti.
Szerintem a súly nem számít 5.-ben 42kg-s vagyok és nincs semmi problémám :) Am jobbulást!

19 éves vagyok, fog még nőni a mellem?

19 vagyok, szinte nincs is mellem, egy 13 évesnek hozzám képest HATALMAS van!

Legjobb válasz: Nincs kizárva, hogy egy minimálisat fog még nõni, de nem élném magam bele magam a terhességig. Egyébként ne aggódj amiatt, hogy kisebb keblekkel áldott meg az ég, nekem 80/85B-s a méretem és azt mondják "ez az átlag", de engem van, hogy zavar, pláne amikor meg akarok venni egy ruhát, ami csak mellben szûk, vagy a melleim miatt vet itt-ott buggyot vagy, ami még gyakrabb, a pasik megjegyzést tesznek a melleidre, és azt jegyzik meg belõled. Ez pl. nagyon bántó tud lenni. Veled egyidõs vagyok... úgyhogy tudom, milyen cipõben jársz. Én azt tanácsolom, hogy békélj meg velük, mert nem csak a nagy cici a jó cici! ;)

Nincs kizárva, hogy egy minimálisat fog még nõni, de nem élném magam bele magam a terhességig. Egyébként ne aggódj amiatt, hogy kisebb keblekkel áldott meg az ég, nekem 80/85B-s a méretem és azt mondják "ez az átlag", de engem van, hogy zavar, pláne amikor meg akarok venni egy ruhát, ami csak mellben szûk, vagy a melleim miatt vet itt-ott buggyot vagy, ami még gyakrabb, a pasik megjegyzést tesznek a melleidre, és azt jegyzik meg belõled. Ez pl. nagyon bántó tud lenni. Veled egyidõs vagyok... úgyhogy tudom, milyen cipõben jársz. Én azt tanácsolom, hogy békélj meg velük, mert nem csak a nagy cici a jó cici! ;)
Ja és a pasiknak salyna igenis a nagy mell tetszik, ez genetikailag kódolt bennük.
Az azért nem teljesen igaz, hogy ennyi idõsen már meg is állt a fejlõdésben!!! Sokan vannak, akik 21-22 éves korukig is még nõnek, fejlõdnek! Elképzelhetõ, hogy nálad kitolódott ez!
Szia! Úgy tûnik, nekem is akkora van, mint Neked: épp elfér a markomban, és bár ciciformájú, akkor is kicsinek számít. Valóban elõny a sportban a kis mell, nincs különösebb szükségem melltartóra (sportnál csak), és sosem tapasztaltam még emiatt hátfájást, azonban igenis szeretnék nagyobbat. Tavaly decemberben már majdnem elszántam magam a mûtétre, de visszaléptem. Anyukám azt mondta nekem, hogy 19 évesen neki is ekkora volt, õ igazából 25-6 éves koráig nõtt még. :D Szóval magasabb lett, mellesedett is kicsit, szóval még a terhessége elõtt kifejlõdött a cicije. HOgy ezt miért írtam le? Mert én ebbõl merítek erõt, hátha rászánja végre magát és elkezd nagyobbodni, mert utálom, hogy hátul pitsa, elöl kislány vagyok. Néha elõjön ez a dolog, és kivagyok tõle. Kérdésedre válaszolva: tudtommal az ember lassan növekszik, lassan érünk be úgymond. Vannak, akik gyorsan kifejlõdnek, vannak, akik nem sietik el (pl. menzeszünk is máskor jön meg). Azt viszont nem hiszem, hogy sokkal nagyobbra megnõnének már, bár lehet, hogy melltartóméret-váltásra még szorulni fogsz. ;) Üdv.
nõni legközelebb terhesen fog... De ne irigykedj! nekem 95/b van és a félkarom adnám néha egy akkoráért mint a tied! A nagy cici zavar pl a sportban, nyáron a melegben, mindig kell egy melltartó, . ráadásul már 25évesen olyan volt mint egy 30asnak... Örülj annak amid van, tényleg megbámulják a psik a nagy ciciket, aztán elveszik a kicsi átlagos nõket, a szexbombák pedig maradnak szinglinek. Arról nem beszélve neked mennyivel könnyebb lesz majd szoptani... az enyém agyonnyomta volna a kisfiamat ha nem tartom. :)
Nekem mindig kicsi volt a mellem , úgy irigyeltem azokat akiknak nagy van . Aztán várandós lettem és lett két akkora labda a melleim helyett , hogy 2 számmal nagyobb melltartó kellett . Nem tudtam õket viselni, nem vettem fel kivágott felsõket , pedig szül
Nem nagyon valószínû, de ha valaha is szomorú lennél emiatt, gondolj arra, hogy sokan vagyunk így ezzel. Én is csak azért hordok melltartót, hogy úgy tünjön van ott valami. Pedig én már túl vagyok egy gyerekszülésen. Akkor megnõtt, aztán meg még kisebb lett mint volt :(
Két esetben nõhet meg hirtelen hatalmasra. 1.Ha gyereked fog születni. 2.Ha sok pénzed van szilikonra.
Valóban lehet, h valaki 21 évesen még nõ, de ez csak a magasságra vonatkozik. A másodlagos nemi jellegek kialakulása, tehát a külsõ nemi szervek fejlõdése a pubertás végére nagyjából befejezõdik. 19 évesen már nem számíthatsz észrevehetõ változásra, fõleg nem arra, h "hatalmas" lesz.
csak ne áltílnosítsunk hogy milyen csajnak lesz pasija....
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek: Köszi, kedves vagy :) ) Utolsónak: szerintem ne aggódj, ha ügyes vagy a személyiségeddel meg tudsz fogni bárkit és akkor nem fogja érdekelni, mekkora a melled. Nekem bevált :D ;)
NEKEM ANNYIRA NEM KICSI, DE ÍRIGYLEM A NAGYMELLÜEKET, MERT AZÉRT A PASIK TÖBBSÉGÉNEK AZ JÖN BE. RENDES VAGY ELÕTTEM LÉVÕ VÁLASZOLÓ, BÁRCSAK MINDEN SRÁC ÍGY LENNE EZZEL. PERSZE A NÕK ELFOGADJÁK A KIS SZERSZÁMOT.
Nekem bejönnek a kis mellek, még jobban is mint a nagyok. Még ha nagyon picik is. :) Szóval ha emiatt pasit nem találsz, itt vagyok én. ;) És vagyunk még azért páran így szerintem.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon szomorú, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Ráadásul az orvosok alig akarnak vizsgálatokat csinálni, mert még fiatal minek... Elképzelem ha 13 évesen elmentem volna... mikor 19 évesen alig csináltak valamit kb. Sajnálom, hogy neked ilyen fájdalmas. De most én is görcsölök ám rendesen! Megjött megint, én már nem értem... lehet ezért fájt akkor a mellem is. Bár nekem még életemben nem volt semmi tünete a dolognak. Na mindegy :) Csak teljen már le ez a pár átkozott nap :) )
Szia megint! Jó neked, hogy simán megy minden, szerencsés vagy. Sokunk pokoli kínokat él egy sima méhösszehúzódás miatt is. :( Érdekes, azt olvastam nemrégiben, hogy a görcsök valódi okát még mindig nem fejtették meg, annyira bonyolult hormonmûködés áll a hátterében. Azt viszont mindenki, aki tapasztalta már, meg tudja mondani, hogy mi is az és honnan jön. :D Akkor fáj, ha a hasadra fekszel? Vagy hogy érted, hogy "összehúzod" magad? Sajnálom, hogy már ilyen fiatalon ilyen komoly problémáid adódtak. Tudom, nem vigasz, de az én fodrászomnak is hasonló bajai vannak, nemrég döbbentem le, hogy daganatot találtak a mellében (21 éves). Neki sincs az a borzasztó nagy cicije, de azért nagyobb az enyémnél. Iszonyat, hogy mik vannak. Fordítva mûködsz? :P Lehet, hogy amikor közeledsz az ovulációhoz, jelzi Neked a tested, hogy "ejnye már, szeretnék megtermékenyülni". Ez csak azért jutott eszembe, mert vannak olyanok, akik még középidõben is véreznek kicsit, a 14. nap környékén. No azt kéne még csak! Épp elég végigszenvedni azt a 4-5 napot! Nekem fõleg az 1. nap a szörnyû a görcsök miatt. Habár a fogamzásgátló ELVILEG jó erre is, nem tapasztaltam jelentõs különbséget ahhoz képest, mint amikor nem szedtem semmit fiatalabb koromban. Értem ám, hogy mire célzol. Elõbb írtam róla. Ne félj, én érzem azokat az összehúzódásokat, majd' megszülök. Amikor középsuli 9. osztályba jártam, és nem szedtem semmi gyógyszert még, annyira rosszul voltam ezekõl, hogy el kellett mennem lefeküdni, mert olyan erõsek voltak a görcsök, hogy elájultam. :( Tényleg nagyon rossz volt. Ez mondjuk pár hónapig tartott csak, biztos valami serdülõkori összevisszaság tombolt bennem. Csak eszembe jutott... :) Fanni (a 7. válaszoló is én voltam, meg az ez elõtti is. :) )
A kérdező hozzászólása: 14:56-osnak: Nekem a mensi simán megy, észre se veszem. Néha fáj pár percig a hasam, de ritkán. Sosem tapasztalok magamon semmit, sosem tudom, mikor fog megjönni :) Mellem se fáj se elõtte, se utána... semmi. És mindkettõ fájdogál pár napja, nem csak az egyik, lehet félreérthetõen írtam, elnézést. Igazából nem zavar, mert így nem. Meg ha megfogom, kicsit erõsebben akkor sem, csak ha fekszek le aludni és én úgy összehúzom magam és akkor érzem. Mindegy :) ) Sajnos a nõgyógyászhoz már volt szerencsém, a jobb mellemben talált egy csomót még régebben. :( De a gép nem mutatta ki és több éve ott van (5-6), szóval nem csináltak vele semmit. Nem is gondolok rá inkább, majd valamikor megint megnézetem, van-e változás, de ezt inkább hagyjuk, mert csak kikészítem magam idegileg. Ja és én most a mensi után vagyok, nem elõtte. Bár... lehet én fordítva mûködöm ;) Azért köszi a választ :) Egyébként úgy tudom, hogy ha fáj a hasad az annyiból jó, mert összerándulsz kicsit ott lent és könnyebben kijön a dolog mensikor... mert a hasadnál valami kipréseli vagy micsoda... nem sikerült valami érthetõen leírni, de valahol olvastam még régen, valami orvosi lapon.
Szia megint! Nekem is gyakran fáj a cicim, már mensi elõtt egy héttel érzem a közeledtét (halleluja). Továbbá érdekes mozgolódást is szoktam tapasztalni a pocimnál. Szóval nem vagy egyedül a problémáddal. Beszélgetésekbõl kiderült, hogy sok lány nem is érzi, mikor meg fog jönni neki, vagyis a PMS nála nulla (szerencsés ember...). A mi családunk leánytagjai bizony kaptak a görcsökbõl, szenvedõ egyének vagyunk. :D Gondolom, ez az érzékenységtõl meg a hormonoktól függ. De hogy csak az egyik? Ha mindkettõ cicim gyakran fájdogálna, akkor lehet elõször én is a növekedésre gondolnék, de mivel Neked a bal oldali fáj... Lehet, megejthetsz egy kontrollvizsgálatot a nõgyógyászodnál, aki egy gyors kis tapicska után megmondja, hogy ne féljen, a mellei csomómentesek. :) Üdv.
A kérdező hozzászólása: Én se vagyok nádszál, sõt nagyon kövér vagyok. Ilyen kövér lányoknak akkora melle szokott lenni, hogy nem kapnak magukra melltartót. Nekem meg semmi. Hát ez van :) Én úgy tudom, hogy a pasik a nagy melleket inkább csak megnézik, egyébként azt szeretik ami átlagos, pont elfér a kezükben. Vagyis a legtöbben ezt mondják, és azért a legtöbben õszintén. De nekem aztán teljesen mindegy.
Én mindjárt 20 leszek a melleim kicsik, csak a szivacsos melltartó tesz valamit. Ha lenne pénzem már rég megcsináltattam volna (nem értem az egyik feni válaszolót). A mensesem 12 éves koromban jött meg elõször, akkoriban nõtt is a mellem a korombeliekhez képest (cikiztek is, hogy kitömtem), és azóta se nagyon többet. Anyukámnak nagy melle van (és már szülés elõtt is az volt), mindkét nagymamámnak is nagy melle volt. Viszont a nõvéremnek is olyan picik mint nekem, bár 1 éve szült, de nem sokat nõttek a mellei. És az hülyeség, hogy a kismellü könnyebben tud szoptatni, mert szegény tesóm is nagyon elfáradt mikozben jobban oda kellett emelni a babáját és fekve ne is ért oda a gyerek szályához (sokat fekve is tudnak szoptatni, ha fáradtak, mert nagy a mellük és könnyen eléri a gyerek száját). Egyébként még megérteném ha nádszállak lennénk mindketten, de nem, hajlamosak vagyunk nagyon a hízásra és minden meglátszik rajtunk az egyész eletünk fogyókókúra. Most megpróbálok egy fogamzásgátlót, amitõl mellékhatásként nõhet (nem ezért írattam fel, hanem a védekezés szempontjából), de ha csak hízni fogok nagyon megszívtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hát, én szülni nem fogok abban biztos vagyok. Szilikon se kell. Nekem már 12-13 évesen megjött, ha itt tartunk... szóval nem hinném, hogy annyira késõn érõ vagyok. Mostanában (pár napja, mensi után vagyok) fájdogál kicsit, fõleg amikor feküdnék le aludni és nyomódik. Régen volt ilyesmi, amikor nõtt. Szerintetek azért fájhat most is? Mindkettõ fáj, de inkább a bal. Gondolom baj nem lehet, mert ha olyan jellegû dolog lenne nem értintené mindkettõt. Hát nem tudom... Ja és engem nem zavar, hogy ilyen kis deszka vagyok, mert az én stílusomhoz nem illene a nagy mell. :) )
annak aki azt irta h irigyli a nagymellueket tevedsz nekem a kicsi melluek jonnek be nagy melleket nem is szeretem megneznem a tied mekkora ha lehetne

6 hetes terhes vagyok és nagyon feszül a mellem. Ez elfog múlni vagy így marad egészen amíg szoptatni fogok? Sokat fog nőni a mell terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! A feszülés el fog múlni, de érzékeny lesz végig. Nekem nagyon megnõttek, és nagyon szépek lettek, de remélem most már nem fog tovább nõlni. 22 hetes kismama.

Szia! A feszülés el fog múlni, de érzékeny lesz végig. Nekem nagyon megnõttek, és nagyon szépek lettek, de remélem most már nem fog tovább nõlni. 22 hetes kismama.
Szia! Én 14 hetes vagyok és sajna még mindig nagyon fájnak a melleim, pedig valaki azt írta, hogy a 12 héttõl elmúlik a fájdalom! Nem vagyunk egyformák! Nekem már most egy méretet nõttek! Jó egészséget Nektek!
Nekem a 10.hetre elmult a feszules, de azert egy picit meg erzekeny. Amugy a 8.heten mar egy szammal nagyobb melltartot kellett, hogy vegyek. Most vagyok a 12. hetben.
Változó. Kinek hamarabb, kinek késõbb enyhül.Most a 2. terhességemnél valahogy már nagyobbra nõttek 7 hetesen mint az elsõnél, ahol 75B-rõl végül 90C-re nõttek meg.Oda se neki, ez így normális.

17 éves vagyok. Fog még nőni a mellem?

Legjobb válasz: persze ,hogy fog 18 vagy akkár egészéletedbe fog nõni valakinek terhesség után nõ mega melle emiat ne aggódj!!miért olyan kicsi??

persze , hogy fog 18 vagy akkár egészéletedbe fog nõni valakinek terhesség után nõ mega melle emiat ne aggódj!!miért olyan kicsi??
Szia Ne aggódj biztos fog Én mindig nagyokat szerettem volna mert a sors pici ciciket adott nekem a terhességem közepén járok és nagyon nagyok lettek az biztos hogy a pasiknak jobban tetszik de nem gondoltam volna hogy a nagy ennyi gonddal jár sokkal jobb a kicsi!!
Szia! Szerintem fog még nõni kicsit, terhesen pedig biztosan! A mellizom torna inkább a mell tartásának, feszességének javítására szolgál.
Nõhet. Esetleg tornázz mellizomra, ha növelni akarod.
Az 1ik válaszban láttam a mellizomra való tornázást.. Mégis milyen gyakorlatot jelent ez?
A kérdező hozzászólása: nem olyan nagyon kicsi, az alakomnak megfelelõ, de azért ötülnék ha még nõne. Csak nem tudom hogy fog e még nõni vagy sem. Júliusban leszek 18.

7 éves vagyok. Fog még nőni a mellem?

Tiszta lapos vagyok,fog még n?ni.Sajnos a 95D-s melltartó kicsi:( Amúgy ha melltartót hordok,el?bb megjön a menzeszem?

Legjobb válasz: a melled ezután már csak befelé fog nõni.amúgy vigyázz ha melltartót hordasz egy idõ után ki fog lógni a csiklód

a melled ezután már csak befelé fog nõni.amúgy vigyázz ha melltartót hordasz egy idõ után ki fog lógni a csiklód
tuti , hogy fog!!ennyi idõsen még csak ekkora melled van? szerintem te nagyon korcs vagy már bocsi.elárulok valamit.ha bugyit is hordasz még elöbb megjön a nyári mikulás, mivel majd abba kell a szárnyas.ezt valamilyen módon érzékeli a nuni, és legalább 8-9-évesnek ítél meg.
"ez mekkora egy hülyeség...14éves korod körül fog megjönni a menszeszed ha hordassz meltartót ha nem ...és a melled is nõni fog biztos..." Kedves barátom, ez a humoros kérdések szekciója. Itt többnyire hülye agyament kérdéseket teszünk fel, és a nálunk is elborultabb pszichátriai kezeltek, adnak rá még agyamentebb válaszokat. Amúgy meg akinek nem inge annak gatyája. :)
hú de öreg vagy nekem a nagypapám 5 éves de neki 120cm-es a farkincája
Ne is számíts arra, hogy ilyen öregen nõni fognak a melleid, illetve a menszeszed a melltartó hordásával igen is összefügg, szóval gyorsan dobd le !
BETEGEK VAGYTOK DE JÓÓÓÓÓÓ XD
Elkell keseritselek, de màr nem fog nöni.Pozitiv oldala:kezdj el gyüjteni, mü cici màr létezik!
a menzeszed ninc smég meg? ennyi idõsen már gyereked kelle hogy legyen! 95D-s a melled? hahaha, ilyen kicsi mellem 2 évesen volt. nekem most 100/H, bár tudom hogy ez kicsi, de hát ez van. meg asszem terhes is vagyok, mert tegnap a tablettát húzta a fasz.ára a pasim és én meg az óvszert nyeltem le.
igen fog, de csak ha no maszti és kened
xd jót nevetem ezeken a válaszokon xd
Nem fog. Egész életedben egy kis gnóm korcs maradsz mellek és menzesz nélkül. :]
Miféle s*ggfejek gyülekezete ez?>:)
ez mekkora egy hülyeség...14éves korod körül fog megjönni a menszeszed ha hordassz meltartót ha nem ...és a melled is nõni fog biztos...
A kérdező hozzászólása: :) Felpontoztam mindenkit:D
ez a kérdés komoly? Nekem már két évesen volt 180S-es melltartóm! hathónapos volta, amikor megjött. Három évesen szültem az elsõ gyereket. Mostmár nagymama vagyok. Sõt, már a temetésem szervezik.:) L/5
a menzeszed ninc smég meg? ennyi idõsen már gyereked "kelle hogy legyen! 95D-s a melled? hahaha, ilyen kicsi mellem 2 évesen volt. nekem most 100/H, bár tudom hogy ez kicsi, de hát ez van. meg asszem terhes is vagyok, mert tegnap a tablettát húzta a fasz.ára a pasim és én meg az óvszert nyeltem le." Elmebetegek gyülekezete. :D
A melled ezután valóban csak befelé fog nõni, de ne izgulj. Vedd fel a kapcsolatot az Állatkerttel, köss elõre szerzõdést, mert te lehetsz 3 év múlva a legkisebb 2pupu teve:) ) Qvazimoncsi
Kisfiam, hányszor mondjam még neked, hogy nem fogsz menzeszelni, hiába várod a mikulást az csak a lányokat látogatja 7-8 éves korukig, aztán már õk sem hisznek a húsvéti tojásban. A melltartóimat meg hagyjad békében, ha még egyszer rájövök, hogy magadra feszegeted õket, akkor apáddal fogom felsikáltatni a Keleti pályaudvar mennyezetét. csókol mami
Senkinek nem esik le hogy ez a kérdés csak egy "paródia"?

17 éves vagyok. Nőhet-e a mellem ha hízok és még egyáltalán nőni fog e még?

Pl a suliban egy csomó csaj van akiknek elég kicsi volt els?ben és 2x akkora lett mire végz?s lett.

Legjobb válasz: Biztos fog még nõni, ha hizol akkor meg tuti...de a mell fejlõdik az elsõ szoptatásig, szóval még nagyon az elején vagy mindennek...

Biztos fog még nõni, ha hizol akkor meg tuti...de a mell fejlõdik az elsõ szoptatásig, szóval még nagyon az elején vagy mindennek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!
Ha a babaolaj hatásos lenne, akkor minden babának melle lenne...gondolkozz már egy kicsit...
Ja amúgy van mégis egy módszer: a hízás.
Csak akkor, ha éjfélkor a tükör elõtt csinálod és varázsigét is mormolsz hozzá.
Ha a babaolaj hatásos lenne, akkor minden babának melle lenne...gondolkozz már egy kicsit...
Még csak 14 éves vagy, bõven nõhet még a melled. Nekem pl 15 éves korom elõtt el sem kezdett nõni! Szóval ne majrézz :) 21L
elvileg a levendula elõsegíti a nõi hormonok mûködését, próbálkozz vmi levendulás testápolóval esetleg. de 14 évesen nekem se volt mellem, kb 16 évesen kezdtek nõni. ne izgulj, lesz még ott cici:)
Ha létezne bármilyen csodaszer, nem lenne szükség a plasztikára.
14 évesen miért vagy kétségbeesve a melleid mérete miatt? Még bõven van ideje nõni, viszont ezt majd a genetika megoldja, mert hízáson kívül mással nem tudod befolyásolni. Sõt, sok esetben még hízással sem! De még ne aggódj a melleid miatt!!!
Nekem már nõ :D De ne aggódj, hisz úgyis nõni fog... :) 11/L xDD
lehet nõni fog, lehet nem... nekem10 évesen már volt mellem, legkissebb melltartó jó volt már rám, de 13 évesen annyiramegálltam, hogy 16 évesen is 13-nak néztem ki, most leszek 17 és hiztam 10 kilót, nem tudom lehet most kezdtem el fejlõdni vagy mi :D.

14 éves vagyok, fog még nőni a mellem? (többi lent)

65/A-s melltartót hordok, márciusban leszek 15 éves. A lábunk mérete és a magasságunk már nem változik ezután a kor után lányoknál, de a melleim ugye még fogak n?ni? nagyon értelmes választ kérek, nem kell hülyének nézni...

Legjobb válasz: ja, és ráadásul anyukámnak nagyon nagy mellei vannak (nem dagadt egyáltalán félre ne értsetek, nagyon csinos, erobikozott versenyszerûen) és 70DD-s melltartót visel. 70D vagy 75 nemtudom..de nagyon nem kicsi

A kérdező hozzászólása: ja, és ráadásul anyukámnak nagyon nagy mellei vannak (nem dagadt egyáltalán félre ne értsetek, nagyon csinos, erobikozott versenyszerûen) és 70DD-s melltartót visel. 70D vagy 75 nemtudom..de nagyon nem kicsi
Ez sok tényezõtõl függ. Mikor kezdtél el kamaszodni? Mikor jelentek meg a pattanások? Mikor nõttél hirtelen nagyot? Menstruálsz már? Ha késõn érõ típus vagy, akkor még fognak nõni, ha korán érõ, akkor már nem valószínû.
A kérdező hozzászólása: elég koránérõ voltam... negyedik osztály év végén, mikor már éppenhogy nem volt suli, akkor jött meg. voltak pattanásaim is, de még mindig vannak. 162 centi vagyok kb ugyanígy 4. osztály óta. hát ezt NAGYON szomorúan hallom, mert zavar hogy ilyen kicsi:(((
14 évesen semmi okod aggódni a melleid miatt, mert még évekig nõhetnek! Mindenki más ütemben fejlõdik, de errõl senki nem tehet! Nehogy azt hidd, hogy egy lány a mellei miatt lesz értékes! :)
A kérdező hozzászólása: utolsó nagyon szépen köszönöm a válaszodat, nem is errõl van szó, van barátom is már több mint egy éve (igen, van aki korainak tartja még) és õt sem zavarja nem errõl van szó. csak engem idegesít borzasztóan, nagyon kevés emiatt az önbizalmam.
21 éves korodig nõnek a melleid ne aggódj :)

Nőni fog a mellem, vagy gyűjtögessek műtétre?

22 éves vagyok, fog még n?ni a mellem, nem túl kicsi de lehetne nagyobb is. Hallottam arról is hogy maszírozni kell a váll és a mell közötti részen. Ez használ? Vagy valami tabletta? Vagy csak a m?tét jöhet szóba? Egy id?ben sokáig szedtem fogamzásgátlót attól nem n?tt.

Legjobb válasz: nem túl valószínû, hogy nõni fog. A maszírozást szerintem kihagyhatod, nem fog mûködni. Bár ez a legolcsóbb minden lehetõség közül, szóval vesztenivalód nincs. A mûtéten kívül vannak még tabletták, természetesen igen borsos áron, bár még mindíg olcsóbbak, mint a mûtét. pl. ez: http://www.natureforce.hu/index.php?termék%20csoport=nõknek&.. hogy mûködik-e azt nem tudom. Egyébként szerintem nem mûttesd meg magad. Ha te meg tudsz békélni vele, akkor biztos találsz olyan pasit, akinek (más jó tulajdonságai mellett) pont a tied a zsánere. Magam részérõl inkább lógjon, vagy legyen kicsi, mint mûanyag.

nem túl valószínû, hogy nõni fog. A maszírozást szerintem kihagyhatod, nem fog mûködni. Bár ez a legolcsóbb minden lehetõség közül, szóval vesztenivalód nincs. A mûtéten kívül vannak még tabletták, természetesen igen borsos áron, bár még mindíg olcsóbbak, mint a mûtét. pl. ez: http://www.natureforce.hu/index.php?termék%20csoport=nõknek&.. hogy mûködik-e azt nem tudom. Egyébként szerintem nem mûttesd meg magad. Ha te meg tudsz békélni vele, akkor biztos találsz olyan pasit, akinek (más jó tulajdonságai mellett) pont a tied a zsánere. Magam részérõl inkább lógjon, vagy legyen kicsi, mint mûanyag.
Szia. Szerintem ne mûttesd meg, én nem látom értelmét, sokan tini korban rontják el, mikor "növésben" vannak, nem csak a melleik, nem ettek rendesen mert akkor az volt a divat hogy pálcikák legyenek, ezáltal a mellük sem nõt meg, mivel a mell is zsírszövetbõl áll, ezzel nem rád gondoltam, csak leírtam. Én sem nagyon szeretem a nagy melleket, szerintem sokkal jobban néz ki, mikor egy kaza poló sejteti mivan alatta, ja és hogy mivan a fejében... /Egy volt pattanásos pasi/22
Ugy olvastam a Beauty Breast tabletta es krem tobbnek hasznos volt. Es a masszazs igenis segithet, tobb pozitiv tapasztalatrol olvastam : a befele iranyulo korkoros masszazsrol van szo. Ezen az oldalrol olvashatsz egy par mellnovelo/mellfeszesito termekrol: http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=termeszetesmellnove..
Fogadd el magad!
rajtad a plasztikai mutet sem fog segiteni. mindig fogsz talalni valamit ami nem tetszik. eloszor a pattanasos bor, most a mellek, utana a fogaid, majd a hajad. jo vagy ugy ahogy es kesz
nemfog nõni csak ha hizol. én 43 kg voltam. kicsik voltak 5 év alatt felhizlaltam magam mert sovány voltam. 60 kg ra. jo nagylett a mellem és kövér sem vagyok. szoval vagy hizol persze csak akkor ha oda tudsz hizni vagy a doki!
A plasztika.net oldalon találtam a mellnagyobbítós módszerekrõl: Gyógynövény kivonatok: Különbözõ árfekvésben találhatunk készítményeket a boltokban. Tartós hatást nem láttam még egyetlen készítménytõl sem. A legnagyobb veszély pedig az, ha valamely hormonhatású szert kevernek a készítménybe. Sajnos hazánkban a gyógyszernek nem minõsülõ szerek vizsgálata nem elég szigorú. A részletes vizsgálatokhoz szükséges anyagi és erkölcsi háttér pedig nem mindig megbízható. Hormon készítmények: Ezekkel kétségtelenül érhetünk el nagyobbodást mellünkön. De ne feledjük el, hogy milyen áron! A jelentõs hormontartalmú készítményeknek nem csak a mellre, hanem a belsõ nõi nemi szervekre is hasonló aktiváló hatása van. Tartós alkalamzásuk bizonyosan jelentõs mellékhatásokkal is jár, amik csak késõbb derülnek ki. A hormontartalmú szerek hatása a mell méretére viszont csak addig tart amíg a szert szedjük, sõt egyes készítményeknél addig sem, mert szervezetünk hozzászokhat a magasabb hormon szinthez és tartósan nem tudjuk becsapni mellünk hormon receptorait. A hormonkészítmények közül csak a fogamzásgátlók ellenõrzött szedését ajánlom, azt viszont megbeszélhetjük nõgyógyászunkkal, hogy a gyógyszer kiválasztásakor erre a hatásra is legyen figyelemmel. Hipnózis: A hipnózissal elérhetõ eredmények igen kétségesek. Általában nem is orvosok hirdetnek ilyen közremûködést. A világ egyes részein az okkult tudományok sokkal népszerûbbek mint hazánkban, bár kétségtelen, hogy már olvastam budapesti hirdetést is "mellnagyobbítás kézrátétellel". Mit is mondjon erre a szakember? Talán csak annyit, hogy ha hatása nincs is, legalább jólesõ érzés. Sõt az egészségre sem káros! Melltorna: Tornával erõsíthetjük a mellizomzatot a mellkasfalon, ennek lehet kedvezõ hatása melleink formájára is és kissé növelheti a mell méretét is. Legjelentõsebb hatása azonban a testtartás elõnyös változásának van.Vigyázat, mert a torna nem megfelelõ alkalmazása és túlzott mellizom erõsítés a mell zsírtartalmának csökkenésével is járhat és a hatás fordítva is elsülhet. Szívó rendszer: Kisérleti stadiumban lévõ mellnagyobbító rendszer.Klinikai alkalmazása még nem általános.Kemény falú külsõ búra alatt a mellek folyamatos szívásával a mell kötõszövetes állományának sejtszaporulatát lehet elérni. Az ormótlan búrák folyamatos 3-6 hónapos alkalmazásával a mell méretének 10-15 %-os nagyobbodását sikeresen végezték. A módszer sikerét jósolom az elkövetkezõ években, annak ellenére hogy alkalmazása nagyon kényelmetlen, ára pedig a mell mûtét árához hasonlatos lesz. Vajon kiváltja a mellprotéziseket? Biztosan nem váltja ki. Sõt egyre népszerûbbé fogja tenni a plasztikai mûtétet, mert aki ilyen elszántan akarja a mell korrekciót, az végül igazi eredményt akar majd látni. Ez pedig a plasztikai mûtéttõl várható.
Nõni magától nem fog, csak terhesség alatt. (persze, az meg az alakjára nem lesz jó hatással:( De ha neten rákeresel, sok egyéb módot találsz, amik talán mûködnek. Én is órákon át böngésztem a különbözõ lehetõségeket, s a vákuumos pumpa még akár jó is lehet.
a férfiak a formás melleket szeretik és nem a bazi nagyokat. Igen van aki arra bukik, de az olyan a legyet is röptében... személy szerint inkább legyen egy mell formás mint hogy nagy és feszes egy mûtét után. De persze ha ez a te önérzetedet teszi jobbá akkor ám legyen de azt elárulom hogy párkapcsolatoknál nem ez fog dominálni elsõsorban. Illetve ha mégis, akkor az a kapcsolat meg olyan amilyen.
már nemfog nõni de ha terhes leszel visznt igen és ha szerencséd van akkor nem is lesz sokkal kisebb. de ha zavar inkább a MÜTÉTRE SZAVAZOK. ÉN IS PLASZTIKÁZTATTAM DE NEM A MELLEIMET ÉS NEBÁNTAM MEG.
Kismellû vagyok, de egyik barátnõmnek még kisebb. szinte deszka szegény és vett 75ezerért mellnövelõ tablettát. Erdicet. semmit nem használt...
Az elõbb válaszoltam a 16 éves kismellû lánynak, olvasd el az õ válaszait. Rád is vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Igazából nem a pasi hiánnyal van gondom, hanem hogy a környezetembe lévõ lányok mind szép nagy mellekkel rendelkeznek, és eddig a pattanásaim miatt volt alacsony az önbecsülésem, most e miatt. Nem tudom magam elfogadni.
*Találj
Én pasi vagyok, és nekem kifejezetten tetszenek a kis mellek! Szerintem ne mûttesd meg magad!
Ha nem tudod megad elfogadni, még azután sem hogy átgondoltad, találtál egy megfelelõ partnert, satöbbi, akkor sajnos vagy a mûtét vagy az önbecsülés hiánya... Egyébként 70kiló vagyok, 163 centi, és 75/b melltartót hordok, szóval képzelheted... Én is azon gondolkodtam hogy - mivel a súlyom öröklés kérdése és szenvedéssel sem tudnék fogyni - mûtét lesz a vége. Aztán a barátom, mára võlegényem, közölte hogy nem akarja, elvégre az õ gyereke nem mûanyagból egyen, ráadásul neki így tetszik. Ez épp elég volt, rájöttem hogy a szoptatás megdobhatja a méretet akár tartósan is, meg már nem is érdekel.
A mûtétrõl annyit, mivel én is kimellû vagyok, sokat játszottam a gondolattal, milyen lennék szilikonnal. Végül is a konkrét elhatározástól mégis messze elmaradtam. Részben az anyagiak miatt, részben a mûtéttõl és a szövõdményektõl való félelem miatt. Na és az ember szeretné a nyugdíjat is megérni, sõt még utána is élni egy darabig, még ha ez nincs is biztosítva. Belegondoltál abba, hogy örökké nem maradhat az a szilikon benned? További anyagiakra lesz szükség a cseréjéhez, esetleg az eltávolítása után mi lesz? A másik: én még hála Isten nem voltam igazán nagy beteg, de már sokat hallottam ilyenektõl, hogy a komoly betegségbõl való felgyógyulása után egészen másképp gondolkodott az életrõl, az igazán lényeges dolgokról. Érdemes lenne ezen is mélyebben elgondolkodni, mert az egészségnél azt hiszem nincs fontosabb. Ha ez nincs, akkor semmi sem az igazi. Ezt kellene a leginkább megbecsülni, és ha nem muszály, ne terheljük a testünket feleslegesen ilyen dolgokkal.
Szerintem ez tök szomorú, h "el kezdj-e gyûjteni mûtétre". Talál bármi más módszert, szerintem ha egy pasi szerelmes (és normális :) persze vannak kivételek.. ) akkor, nem erre bukik. Ha pedig szeret, tényleg nem ez a névadó. Nem tudom, hiszel-e benne, de vannak amolyan "más" módszerek is. Pl. a természetgyógyászat... és egyéb elvolt dolgok, amikbe persze nem mindenki hisz. De szerintem érdemes alaposan utánanézned, mert lehet, h többféle gyógymód van. (Akár könyvekben is, nemcsak neten)
Szia! Én is 22 vagyok és régebben engem is zavart, hogy 80B. De a páromnak annyira bejön, hogy mára már teljesen elfogadtam. :)
reméljük a legjobbat ...
21 éves korodig még bõven van idõ, addig nõhet.
Utsó barátnõm melle 70/A volt (21 évesen) és máig azt mondom, hogy azt a lányt szoborba kéne önteni, annyira tökéletes alakja volt!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!