Találatok a következő kifejezésre: Nőni fog mellem, (120 db)

Vajon fog még nőni a mellem? (bővebben lent)

Szerintem elég kicsi mellem van és már egy ideje nem n?. Szinte az összes velem egykorú lánynak nagy melle van. Azt hallottam hogy ha még hegyes akkor fog n?ni. Ez igaz? Mert nekem is olyan de nagyon elvagyok keseredve, mert nem n?.:( Ja és 75B-s melltartót hordok, de sokszor ez is nagy.

Legjobb válasz: Ne keseregj ha nem lesz nagyobb a melled,hidd el sokan azért szenvednek mert nagy a mellük,de szerintem már nem fog nöni.Nézd az elõnyét is.bármilyen melltartó jo,vagy még az sem kell,megengedheted magadnak,amit a nagymell nem,késöbb a szoptatás után sem változik nagyon a formája,nem ereszkedik annyira meg,végül a nagymellet megbámulják,de nem minden fiunak tetszik

Ne keseregj ha nem lesz nagyobb a melled, hidd el sokan azért szenvednek mert nagy a mellük, de szerintem már nem fog nöni.Nézd az elõnyét is.bármilyen melltartó jo, vagy még az sem kell, megengedheted magadnak, amit a nagymell nem, késöbb a szoptatás után sem változik nagyon a formája, nem ereszkedik annyira meg, végül a nagymellet megbámulják, de nem minden fiunak tetszik
Ne aggódj még akkor sem, ha felnõtt korodra is kicsi marad!!! Attól Te még nagyon értékes ember lehetsz és nagyon szép lány/nõ! Semmivel sem vagy kevésbé jó!!!!
A kérdező hozzászólása: elsõ: sajnos sok pasi azt mondja hogy nem szép a nagy mell, de azért mégis csak megbambulja:D de azért köszönöm:) második: Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat:) Jólesett!
Azért irtam, hogy sokan csak megbámulják, öszintén neked az hiányzik hogy a melled miatt, beszóljanak?Probáld ki olyan melltartóval amitõl pár számmal nagyobbnak látszik, és ha majd beszélsz valakivel, hidd el akkor meg az fog zavarni hogy senki nem nézz a szemedbe, hanem a melleddel fognak beszélgetni.A csajok nagy része is igy csinálja, csak nem valják be.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom, hogy megbámulják, de viszont nem tudok egy szép nõies kivágott felsõt felvenni, mert lapos vagyok mint az alföld.:( Fürdõruháról ne is beszéljünk... Csak ezek miatt zavar.

A fogamzásgátlótól fog nőni a mellem?

igaz én csak az arcomra fogom szedni,mert eléggé pattanásos vagyok.de nem bánnám ha a mellem is n?ne.

Legjobb válasz: 14:44-nek: nem a melled nõtt meg (B kosár maradt), hanem alatta a mellkaskörfogatod 10 centivel, azaz híztál. Ez lehet a fogigátló hatása, én is híztam, amíg szedtem, ezért is álltam le vele. A melleket nem nagyon lehet megnöveszteni sehogyse, ez alkati kérdés. Nézd meg anyukádat, neked is olyan lesz nagy valószínûséggel. Amit tehetsz, hogy hízol egy kicsit, és a lerakódott zsírból jó eséllyel a melledre is fog jutni, nem csak a hasadra meg a fenekedre. De 16 évesen én nem aggódnék, ami most van, még nem a végleges méret. Nekem se volt az, kb a fele volt annak, ami most van (30 évesen). Kb húsz éves korodig még nõhet akármennyit, és akkor is változni-nõni fog, ha majd szülsz és szoptatsz. Nekem nagy mellem van (80/D), emiatt nem vehetek fel akármilyen felsõket sajnos, és folyamatosan melltartót kell hordanom. Ebben a méretben már nehéz szépet és kényelmeset találni, gyakran bevág a vállamba is, a kosár összeszorítja a melleket, és amikor a nap végén leveszem a tartót, akkor fájnak. Sokáig tartott, amíg megbékültem vele, hogy ilyenek, és kész, volt, hogy a kisebbítõ mûtét is eszembe jutott. Igazából az segített végül, hogy elfogadtam magamat ilyennek, és minden erõmmel örülök annak, aki/ami vagyok. Mást neked se tudok javasolni, mint hogy békélj meg azzal, amid van, fogadd el önmagadat a melleiddel együtt, és vígasztaljon az a tudat, hogy vannak nõk, akik meg kis mellekre vágynak, és boldogan cserélnének veled. Ha pattanásos a bõröd, akkor ne fogigátlót szedj. A te korodban még nem egészséges, hiszen alig, hogy beállt a vérzésed, ha beállt egyáltalán, a hormonháztartásod még fiatal és instabil, és te máris ki akarnád kapcsolni teljesen, hogy a gyógyszer dolgozzon helyette? Aztán amikor majd le akarsz állni a gyógyszerrel, hogy babád legyen, akkor meg nehezen fog beállni a vérzésed és a peteérésed... Inkább keress egy jó bõrgyógyász-kozmetológust, aki komolyan veszi a problémádat, és pattanás elleni szert ír fel neked. Nekem is ez segített, több mint 10 évnyi szenvedés után, amiben volt három év fogigátló is, meg rengeteg kence, minden hatás nélkül. Végül egy bõrgyógyász komolyan vett, Roaccutant írt fel, ami 3 hónap alatt teljesen eltüntette õket. Ugyanez a hatóanyag krém formájában is hatásos (Isotrexin). A Roaccutan azonban egyike annak 41 teratogén (magzatkárosító) gyógyszernek, ami súlyos (!!!)magzatkárosodást okoz. Ha szexuális életet is él mellette az ember, akkor védekezni kell szigorúan, mert ez nagyon nem vicc. Azt sajnos nem tudom, hogy 18 év alatt lehet-e szedni, de mindenképpen bõrgyógyászt javaslok a pattanásaidra, nem pedig fogigátlót.

14:44-nek: nem a melled nõtt meg (B kosár maradt), hanem alatta a mellkaskörfogatod 10 centivel, azaz híztál. Ez lehet a fogigátló hatása, én is híztam, amíg szedtem, ezért is álltam le vele. A melleket nem nagyon lehet megnöveszteni sehogyse, ez alkati kérdés. Nézd meg anyukádat, neked is olyan lesz nagy valószínûséggel. Amit tehetsz, hogy hízol egy kicsit, és a lerakódott zsírból jó eséllyel a melledre is fog jutni, nem csak a hasadra meg a fenekedre. De 16 évesen én nem aggódnék, ami most van, még nem a végleges méret. Nekem se volt az, kb a fele volt annak, ami most van (30 évesen). Kb húsz éves korodig még nõhet akármennyit, és akkor is változni-nõni fog, ha majd szülsz és szoptatsz. Nekem nagy mellem van (80/D), emiatt nem vehetek fel akármilyen felsõket sajnos, és folyamatosan melltartót kell hordanom. Ebben a méretben már nehéz szépet és kényelmeset találni, gyakran bevág a vállamba is, a kosár összeszorítja a melleket, és amikor a nap végén leveszem a tartót, akkor fájnak. Sokáig tartott, amíg megbékültem vele, hogy ilyenek, és kész, volt, hogy a kisebbítõ mûtét is eszembe jutott. Igazából az segített végül, hogy elfogadtam magamat ilyennek, és minden erõmmel örülök annak, aki/ami vagyok. Mást neked se tudok javasolni, mint hogy békélj meg azzal, amid van, fogadd el önmagadat a melleiddel együtt, és vígasztaljon az a tudat, hogy vannak nõk, akik meg kis mellekre vágynak, és boldogan cserélnének veled. Ha pattanásos a bõröd, akkor ne fogigátlót szedj. A te korodban még nem egészséges, hiszen alig, hogy beállt a vérzésed, ha beállt egyáltalán, a hormonháztartásod még fiatal és instabil, és te máris ki akarnád kapcsolni teljesen, hogy a gyógyszer dolgozzon helyette? Aztán amikor majd le akarsz állni a gyógyszerrel, hogy babád legyen, akkor meg nehezen fog beállni a vérzésed és a peteérésed... Inkább keress egy jó bõrgyógyász-kozmetológust, aki komolyan veszi a problémádat, és pattanás elleni szert ír fel neked. Nekem is ez segített, több mint 10 évnyi szenvedés után, amiben volt három év fogigátló is, meg rengeteg kence, minden hatás nélkül. Végül egy bõrgyógyász komolyan vett, Roaccutant írt fel, ami 3 hónap alatt teljesen eltüntette õket. Ugyanez a hatóanyag krém formájában is hatásos (Isotrexin). A Roaccutan azonban egyike annak 41 teratogén (magzatkárosító) gyógyszernek, ami súlyos (!!!)magzatkárosodást okoz. Ha szexuális életet is él mellette az ember, akkor védekezni kell szigorúan, mert ez nagyon nem vicc. Azt sajnos nem tudom, hogy 18 év alatt lehet-e szedni, de mindenképpen bõrgyógyászt javaslok a pattanásaidra, nem pedig fogigátlót.
A fogamzásgátlótól nem nõ a mell! Attól nõ, mert még fejlõdésben vagy mert a fogamzásgátló meghozza az étvágyat is, és bizony ha nem figyelsz oda, akkor hízni is lehet tõle! Azoknak üzenem akik írták, hogy nõtt a mellük tõle, hogy a melltartóméretben a szám a mell alatti térfogatot jelöli, a betû pedig a kosárméretet! Tehát ha 75/B-bõl 85/B lett, az nem azt jelenti, hogy a melle nõtt, hanem hogy hízott, és a mell alatti térfogata lett több, nem a cicije kosármérete! Amúgy meg a mai melltartók (fõleg az olcsó fajták), nem valós méreteket jelölnek, mert a 75/B és a 90/B alig különbözik egymástól. Nekem is van 85/C-s és 100/D-s melltartóm is és mindkettõ jó is rám!
hát én régebben csak drága melltartót hordtam csak 1 márkát. igaz, nem 10ezrekbe került, de egy féle volt, azóta a körkerület jó(75-ös), a kosár pedig nagyon kicsi a régi melltartóim közül, vagyis csak a kosárméretbõl kell nagyobb! most olcsóbbat hordok, nincs rá keret, és az épp 80/D-s, de ezeknél tényleg fene tudja hogy megy a számozás valójában... amúgy nem hízik az ember a fogamzásgátlótól, hanem a tabletta befolyásolja a vízháztartást, és a szervezet megköti a vizet, legalábbis a legtöbb nõnél...Vagyis mondhatjuk, hogy felszed pár kilót, de nem a zsírszövetbe hízik...
A fogamzásgátló felgyorsíthatja a hormonális változásokat a szervezeteben, ezért okozhatja a mellek növekedését. Ez nem azt jelenti, hogy helyettesíti a szilikont, hanem hogy nem 20 éves korodra lesz akkora, amekkora egyébként is lenne, hanem hamarabb. Én is hallottam ilyenrõl. Nekem ekkorát szánt a természet, nem nõtt tovább tabitól sem
Pattanásra kozmetikus kell nem fogamzásgátló :S
Elhiszem, hogy bosszant a dolog, de ez sajnos azzal jár, hogy pubertáskorban vagy. Tudom, sovány vigasz... Menj el egy kozmetikába, ott is kérj tanácsot. Nekem ugyanez volt a bajom 15 évesen, és édesanyám végigjárta velem az összes bõrgyógyászt és kozmetikust, míg a 7. végre ki tudott kúrálni. Gondolkodj el kicsit azon, hogy az életmódodon tudnál-e változtatni (kevesebb zsíros étel, chipsek és hasonlók minimálisra csökkentve, torna stb.), mert ezekkel is segíthetsz magadon. (15:02)
A kérdező hozzászólása: hát...mivel már három bõrgyógyásznál is megfordultam mind a 3 más más gyógyszereket irt fel. be is tartottam mindent. még maszek bõrgyógyásznál is voltam. de semmi se vállt be a pattanásaimra. ezek után mégis mitkéne tennem??!!!!
Egyén és tablettafüggõ... Szóval lehet hogy igen, de lehet hogy nem, majd meglátod 1-2 hónap után
Pattanásra NE fogamzásgátlót szedj, könyörgöm. Ki az a hülye, aki ezt tanácsolta? Remélem, nem orvos. A pattanások ellen már millió lehetõség van, ráadásul 16 évesen naná, hogy pattanásos a bõröd. Kérlek szépen, NE szedj erre fogamzásgátlót. Annak nem az a dolga.
elsõ vagyok nekem is nõtt, 75B/C-rõl 80/D-re
Nekem már az 1. levél alatt nõtt. Most az 5. levéllel szedem és 2 méretet nõtt 80B-rõl 90 B-re. Már az sem mindegy, milyen a kosara, mert bizonyos fajtájúakból egyszerûen kiesnek a melleim. Csak hát sajna folyamatosan fájnak miatta a melleim, ezért most váltok gyógyszert.
Szia! Én egy hónapja szedem de már most nõtt a mellem, méghozzá azért mert plusz hormont viszek így be a szervezetembe és ez alakít rajta. Készülj fel rá, hogy esetleg hízni fogsz tõle. Ha nem segít a pattikon, akkor vagy másik fog.gátlóra állj át, vagy valami más megoldást kell találnod! Vérvételen voltál már? Nem lehet, hogy valami allergia az okozója? Nyugi, pár év és kinövöd a pattis korszakot! :)

3. osztályos koromban elkezdett nőni a mellem, de tüdőgyulladás miatt fogytam 15 kilót (50 kilós lettem). És azóta semmit se nőtt a mellem. Most vagyok 9. osztályos, és semmi mellem nincs. Szerintetek fog még nőni?

vagy a fogyás miatt már nem? mert teljesen lapos vagyok. Jah és 53 kiló

Legjobb válasz: Lehet hogy a tudogylalladas nelkul sem nott volna tobbet. Meg nohet, ne szongyolodj el. Kb. 18-ig meg lehet valami.

Lehet hogy a tudogylalladas nelkul sem nott volna tobbet. Meg nohet, ne szongyolodj el. Kb. 18-ig meg lehet valami.
Nyugi még bõven van idõd!:) Persze azért nem árt ha hízol(na ne vidd túlzásba!!!) kicsit és az rásegít nagyon :)
A hízás is segíthet, ám vigyázni kell, mert van, akinél fenékre megy. Majd ha párkapcsolatod lesz, és úgy döntesz, hogy fogamzásgátlót szedsz, az is megnövelheti.
Szerintem a súly nem számít 5.-ben 42kg-s vagyok és nincs semmi problémám :) Am jobbulást!
Még bõven van ideje nõni. Nekem például a fogamzásgátlótól nõtt meg.
20-21 éves korig nõhet a melled.

Fogamzásgátló 2. levelénél járok. Fog még nőni a mellem?

Legjobb válasz: Fogamzásgátlótól nem a melled fog megnõni, hanem gyereked nem fog születni. Erre való. ha nagyobb melleket akarsz, akkor inkább hízz meg egy picit, vagy ültess be implantátumot.

Fogamzásgátlótól nem a melled fog megnõni, hanem gyereked nem fog születni. Erre való. ha nagyobb melleket akarsz, akkor inkább hízz meg egy picit, vagy ültess be implantátumot.
Igen, még nõhet - de Lollo Ferrari méretre ne számíts :-)
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat. Az elsõnek: Tök normálisan kérdeztem, persze hogy ezaz elsõdleges célja, csak kíváncsi lettem volna rá és megkérdeztem. Nem vagyok 1 tizenéves kis taknyos, hogy olyan hülye lennék, hogy csak azért szedem, hogy a mellem nõjjön. De köszi a feltételezést! Egyébként mindigis kis mellem volt és sosem zavart, csak most tetszik, hogy kicsit nagyobb.., hát nem igaz, hogy emiatt a kérdés miatt még magyarázkodok is:S Lehet tényleg hülye vagyok!

19 éves vagyok, fog még nőni a mellem?

19 vagyok, szinte nincs is mellem, egy 13 évesnek hozzám képest HATALMAS van!

Legjobb válasz: Nincs kizárva, hogy egy minimálisat fog még nõni, de nem élném magam bele magam a terhességig. Egyébként ne aggódj amiatt, hogy kisebb keblekkel áldott meg az ég, nekem 80/85B-s a méretem és azt mondják "ez az átlag", de engem van, hogy zavar, pláne amikor meg akarok venni egy ruhát, ami csak mellben szûk, vagy a melleim miatt vet itt-ott buggyot vagy, ami még gyakrabb, a pasik megjegyzést tesznek a melleidre, és azt jegyzik meg belõled. Ez pl. nagyon bántó tud lenni. Veled egyidõs vagyok... úgyhogy tudom, milyen cipõben jársz. Én azt tanácsolom, hogy békélj meg velük, mert nem csak a nagy cici a jó cici! ;)

Nincs kizárva, hogy egy minimálisat fog még nõni, de nem élném magam bele magam a terhességig. Egyébként ne aggódj amiatt, hogy kisebb keblekkel áldott meg az ég, nekem 80/85B-s a méretem és azt mondják "ez az átlag", de engem van, hogy zavar, pláne amikor meg akarok venni egy ruhát, ami csak mellben szûk, vagy a melleim miatt vet itt-ott buggyot vagy, ami még gyakrabb, a pasik megjegyzést tesznek a melleidre, és azt jegyzik meg belõled. Ez pl. nagyon bántó tud lenni. Veled egyidõs vagyok... úgyhogy tudom, milyen cipõben jársz. Én azt tanácsolom, hogy békélj meg velük, mert nem csak a nagy cici a jó cici! ;)
Ja és a pasiknak salyna igenis a nagy mell tetszik, ez genetikailag kódolt bennük.
Az azért nem teljesen igaz, hogy ennyi idõsen már meg is állt a fejlõdésben!!! Sokan vannak, akik 21-22 éves korukig is még nõnek, fejlõdnek! Elképzelhetõ, hogy nálad kitolódott ez!
Szia! Úgy tûnik, nekem is akkora van, mint Neked: épp elfér a markomban, és bár ciciformájú, akkor is kicsinek számít. Valóban elõny a sportban a kis mell, nincs különösebb szükségem melltartóra (sportnál csak), és sosem tapasztaltam még emiatt hátfájást, azonban igenis szeretnék nagyobbat. Tavaly decemberben már majdnem elszántam magam a mûtétre, de visszaléptem. Anyukám azt mondta nekem, hogy 19 évesen neki is ekkora volt, õ igazából 25-6 éves koráig nõtt még. :D Szóval magasabb lett, mellesedett is kicsit, szóval még a terhessége elõtt kifejlõdött a cicije. HOgy ezt miért írtam le? Mert én ebbõl merítek erõt, hátha rászánja végre magát és elkezd nagyobbodni, mert utálom, hogy hátul pitsa, elöl kislány vagyok. Néha elõjön ez a dolog, és kivagyok tõle. Kérdésedre válaszolva: tudtommal az ember lassan növekszik, lassan érünk be úgymond. Vannak, akik gyorsan kifejlõdnek, vannak, akik nem sietik el (pl. menzeszünk is máskor jön meg). Azt viszont nem hiszem, hogy sokkal nagyobbra megnõnének már, bár lehet, hogy melltartóméret-váltásra még szorulni fogsz. ;) Üdv.
nõni legközelebb terhesen fog... De ne irigykedj! nekem 95/b van és a félkarom adnám néha egy akkoráért mint a tied! A nagy cici zavar pl a sportban, nyáron a melegben, mindig kell egy melltartó, . ráadásul már 25évesen olyan volt mint egy 30asnak... Örülj annak amid van, tényleg megbámulják a psik a nagy ciciket, aztán elveszik a kicsi átlagos nõket, a szexbombák pedig maradnak szinglinek. Arról nem beszélve neked mennyivel könnyebb lesz majd szoptani... az enyém agyonnyomta volna a kisfiamat ha nem tartom. :)
Nekem mindig kicsi volt a mellem , úgy irigyeltem azokat akiknak nagy van . Aztán várandós lettem és lett két akkora labda a melleim helyett , hogy 2 számmal nagyobb melltartó kellett . Nem tudtam õket viselni, nem vettem fel kivágott felsõket , pedig szül
Nem nagyon valószínû, de ha valaha is szomorú lennél emiatt, gondolj arra, hogy sokan vagyunk így ezzel. Én is csak azért hordok melltartót, hogy úgy tünjön van ott valami. Pedig én már túl vagyok egy gyerekszülésen. Akkor megnõtt, aztán meg még kisebb lett mint volt :(
Két esetben nõhet meg hirtelen hatalmasra. 1.Ha gyereked fog születni. 2.Ha sok pénzed van szilikonra.
Valóban lehet, h valaki 21 évesen még nõ, de ez csak a magasságra vonatkozik. A másodlagos nemi jellegek kialakulása, tehát a külsõ nemi szervek fejlõdése a pubertás végére nagyjából befejezõdik. 19 évesen már nem számíthatsz észrevehetõ változásra, fõleg nem arra, h "hatalmas" lesz.
csak ne áltílnosítsunk hogy milyen csajnak lesz pasija....
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek: Köszi, kedves vagy :) ) Utolsónak: szerintem ne aggódj, ha ügyes vagy a személyiségeddel meg tudsz fogni bárkit és akkor nem fogja érdekelni, mekkora a melled. Nekem bevált :D ;)
NEKEM ANNYIRA NEM KICSI, DE ÍRIGYLEM A NAGYMELLÜEKET, MERT AZÉRT A PASIK TÖBBSÉGÉNEK AZ JÖN BE. RENDES VAGY ELÕTTEM LÉVÕ VÁLASZOLÓ, BÁRCSAK MINDEN SRÁC ÍGY LENNE EZZEL. PERSZE A NÕK ELFOGADJÁK A KIS SZERSZÁMOT.
Nekem bejönnek a kis mellek, még jobban is mint a nagyok. Még ha nagyon picik is. :) Szóval ha emiatt pasit nem találsz, itt vagyok én. ;) És vagyunk még azért páran így szerintem.
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon szomorú, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Ráadásul az orvosok alig akarnak vizsgálatokat csinálni, mert még fiatal minek... Elképzelem ha 13 évesen elmentem volna... mikor 19 évesen alig csináltak valamit kb. Sajnálom, hogy neked ilyen fájdalmas. De most én is görcsölök ám rendesen! Megjött megint, én már nem értem... lehet ezért fájt akkor a mellem is. Bár nekem még életemben nem volt semmi tünete a dolognak. Na mindegy :) Csak teljen már le ez a pár átkozott nap :) )
Szia megint! Jó neked, hogy simán megy minden, szerencsés vagy. Sokunk pokoli kínokat él egy sima méhösszehúzódás miatt is. :( Érdekes, azt olvastam nemrégiben, hogy a görcsök valódi okát még mindig nem fejtették meg, annyira bonyolult hormonmûködés áll a hátterében. Azt viszont mindenki, aki tapasztalta már, meg tudja mondani, hogy mi is az és honnan jön. :D Akkor fáj, ha a hasadra fekszel? Vagy hogy érted, hogy "összehúzod" magad? Sajnálom, hogy már ilyen fiatalon ilyen komoly problémáid adódtak. Tudom, nem vigasz, de az én fodrászomnak is hasonló bajai vannak, nemrég döbbentem le, hogy daganatot találtak a mellében (21 éves). Neki sincs az a borzasztó nagy cicije, de azért nagyobb az enyémnél. Iszonyat, hogy mik vannak. Fordítva mûködsz? :P Lehet, hogy amikor közeledsz az ovulációhoz, jelzi Neked a tested, hogy "ejnye már, szeretnék megtermékenyülni". Ez csak azért jutott eszembe, mert vannak olyanok, akik még középidõben is véreznek kicsit, a 14. nap környékén. No azt kéne még csak! Épp elég végigszenvedni azt a 4-5 napot! Nekem fõleg az 1. nap a szörnyû a görcsök miatt. Habár a fogamzásgátló ELVILEG jó erre is, nem tapasztaltam jelentõs különbséget ahhoz képest, mint amikor nem szedtem semmit fiatalabb koromban. Értem ám, hogy mire célzol. Elõbb írtam róla. Ne félj, én érzem azokat az összehúzódásokat, majd' megszülök. Amikor középsuli 9. osztályba jártam, és nem szedtem semmi gyógyszert még, annyira rosszul voltam ezekõl, hogy el kellett mennem lefeküdni, mert olyan erõsek voltak a görcsök, hogy elájultam. :( Tényleg nagyon rossz volt. Ez mondjuk pár hónapig tartott csak, biztos valami serdülõkori összevisszaság tombolt bennem. Csak eszembe jutott... :) Fanni (a 7. válaszoló is én voltam, meg az ez elõtti is. :) )
A kérdező hozzászólása: 14:56-osnak: Nekem a mensi simán megy, észre se veszem. Néha fáj pár percig a hasam, de ritkán. Sosem tapasztalok magamon semmit, sosem tudom, mikor fog megjönni :) Mellem se fáj se elõtte, se utána... semmi. És mindkettõ fájdogál pár napja, nem csak az egyik, lehet félreérthetõen írtam, elnézést. Igazából nem zavar, mert így nem. Meg ha megfogom, kicsit erõsebben akkor sem, csak ha fekszek le aludni és én úgy összehúzom magam és akkor érzem. Mindegy :) ) Sajnos a nõgyógyászhoz már volt szerencsém, a jobb mellemben talált egy csomót még régebben. :( De a gép nem mutatta ki és több éve ott van (5-6), szóval nem csináltak vele semmit. Nem is gondolok rá inkább, majd valamikor megint megnézetem, van-e változás, de ezt inkább hagyjuk, mert csak kikészítem magam idegileg. Ja és én most a mensi után vagyok, nem elõtte. Bár... lehet én fordítva mûködöm ;) Azért köszi a választ :) Egyébként úgy tudom, hogy ha fáj a hasad az annyiból jó, mert összerándulsz kicsit ott lent és könnyebben kijön a dolog mensikor... mert a hasadnál valami kipréseli vagy micsoda... nem sikerült valami érthetõen leírni, de valahol olvastam még régen, valami orvosi lapon.
Szia megint! Nekem is gyakran fáj a cicim, már mensi elõtt egy héttel érzem a közeledtét (halleluja). Továbbá érdekes mozgolódást is szoktam tapasztalni a pocimnál. Szóval nem vagy egyedül a problémáddal. Beszélgetésekbõl kiderült, hogy sok lány nem is érzi, mikor meg fog jönni neki, vagyis a PMS nála nulla (szerencsés ember...). A mi családunk leánytagjai bizony kaptak a görcsökbõl, szenvedõ egyének vagyunk. :D Gondolom, ez az érzékenységtõl meg a hormonoktól függ. De hogy csak az egyik? Ha mindkettõ cicim gyakran fájdogálna, akkor lehet elõször én is a növekedésre gondolnék, de mivel Neked a bal oldali fáj... Lehet, megejthetsz egy kontrollvizsgálatot a nõgyógyászodnál, aki egy gyors kis tapicska után megmondja, hogy ne féljen, a mellei csomómentesek. :) Üdv.
A kérdező hozzászólása: Én se vagyok nádszál, sõt nagyon kövér vagyok. Ilyen kövér lányoknak akkora melle szokott lenni, hogy nem kapnak magukra melltartót. Nekem meg semmi. Hát ez van :) Én úgy tudom, hogy a pasik a nagy melleket inkább csak megnézik, egyébként azt szeretik ami átlagos, pont elfér a kezükben. Vagyis a legtöbben ezt mondják, és azért a legtöbben õszintén. De nekem aztán teljesen mindegy.
Én mindjárt 20 leszek a melleim kicsik, csak a szivacsos melltartó tesz valamit. Ha lenne pénzem már rég megcsináltattam volna (nem értem az egyik feni válaszolót). A mensesem 12 éves koromban jött meg elõször, akkoriban nõtt is a mellem a korombeliekhez képest (cikiztek is, hogy kitömtem), és azóta se nagyon többet. Anyukámnak nagy melle van (és már szülés elõtt is az volt), mindkét nagymamámnak is nagy melle volt. Viszont a nõvéremnek is olyan picik mint nekem, bár 1 éve szült, de nem sokat nõttek a mellei. És az hülyeség, hogy a kismellü könnyebben tud szoptatni, mert szegény tesóm is nagyon elfáradt mikozben jobban oda kellett emelni a babáját és fekve ne is ért oda a gyerek szályához (sokat fekve is tudnak szoptatni, ha fáradtak, mert nagy a mellük és könnyen eléri a gyerek száját). Egyébként még megérteném ha nádszállak lennénk mindketten, de nem, hajlamosak vagyunk nagyon a hízásra és minden meglátszik rajtunk az egyész eletünk fogyókókúra. Most megpróbálok egy fogamzásgátlót, amitõl mellékhatásként nõhet (nem ezért írattam fel, hanem a védekezés szempontjából), de ha csak hízni fogok nagyon megszívtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hát, én szülni nem fogok abban biztos vagyok. Szilikon se kell. Nekem már 12-13 évesen megjött, ha itt tartunk... szóval nem hinném, hogy annyira késõn érõ vagyok. Mostanában (pár napja, mensi után vagyok) fájdogál kicsit, fõleg amikor feküdnék le aludni és nyomódik. Régen volt ilyesmi, amikor nõtt. Szerintetek azért fájhat most is? Mindkettõ fáj, de inkább a bal. Gondolom baj nem lehet, mert ha olyan jellegû dolog lenne nem értintené mindkettõt. Hát nem tudom... Ja és engem nem zavar, hogy ilyen kis deszka vagyok, mert az én stílusomhoz nem illene a nagy mell. :) )
annak aki azt irta h irigyli a nagymellueket tevedsz nekem a kicsi melluek jonnek be nagy melleket nem is szeretem megneznem a tied mekkora ha lehetne

Fog még noni a mellem?

15 éves vagyok, és tudom, hogy elvileg az ember 21 éves koráig fejlodik, de anyu ma rám ijesztett azzal, hogy szerinte már nem lesz nagyobb. Mert azt mondja, neki is csak akkor nott meg, mikor 3O évesen meghizott, addig tok deszka volt.(Ebben mondjuk sztem tuloz.) Most egy 15 éveshez képest nem kicsik, de ha ekkora maradna... Hát na annak annyira nem orulnék.

Legjobb válasz: Persze hogy fog. Nekem is nagy mellem volt már 15 évesen, akkor hordtam 85 B-tm eltelt 7 év és már 95 D/DD-t hordok, szóval nyugi, nem áll meg ebben a korban a mell fejlõdése.

Persze hogy fog. Nekem is nagy mellem volt már 15 évesen, akkor hordtam 85 B-tm eltelt 7 év és már 95 D/DD-t hordok, szóval nyugi, nem áll meg ebben a korban a mell fejlõdése.
fog
Amúgy tökre nem lényeg, hogy mekkora a melled. Sõt, inkább legyen kisebb, mint nagyobb. A túl nagy nem szép.
Én 14 éves vagyok, és semmi mellem nincs, pedig normális a testsúlyom, nem vagyok sovány.:/Amúgy szerintem még fog.
"Nem hasonlíthatsz Pamela Andersonra, nem õ az anyád." Kedves Válaszoló! Pamela Andersonnak köztudottan mûcicijei vannak, úgyhogy kérlek, ne írj hülyeséget! :) Kérdezõ! Igen, még nõni fog a cickó, nyugi! :)
Hát optimista szemmel nõni fog, de az igazat nem feltétlen lesz nagyobb. Ha anyukádnak kicsi volt meglehet neked is, gének már csak ilyenek. Nem hasonlíthatsz Pamela Andersonra, nem õ az anyád. A fejlõdés eltart 21ig, de még nem jelenti azt hogy meg is fog nõni. Tudom önbizalmadat kéne erõsíteni, de csak azzal tudom hogy nem vagy egyedül és lesz aki szeresse.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Pill, beírok mindjárt valami ideillõt.
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors válaszokat, akkor megnyugodtam.
Hogy igaza van-e Anyukádnak, majd kiderül. De az biztos, hogy egy kis mellû lány is lehet nagyon szép!!! A szépség nem a mell méreten múlik!
:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a kommenteket, a véleményeket kérdeztem, mindenki meg is mondta, itt nem létezik rossz válasz. Pamela Andersonra meg nem is akarok hasonlitani, ronda feje van, mint akit fejbe vágtak egy husánggal. Egyébként sztem az o melle már undoritoan nagy (noi szemmel legalábbis), én nyilván nem akkorákat akarnék.(:
Persze van esély rá hogy nõ, pl hízás hatására minimálisan nõ, aztán aki olyan szerencsés/szerencsétlen minden kiló oda megy. Vagy fogamzásgátló tabletta hatására, terhesség után.
egy hasonlat volt puffff....és akiknek 21 felett is alig van cicije? szinte nincs is nekik? azoknak visszazsúgorodott??? te vagy tudatlan:S
A kérdező hozzászólása: Jovan, tom hogy fájdalmas, csak anyum mondta, aztán én meg itt megijedtem!(:
Persze, hogy fog, pláne egy plasztikai sebész által.

6 hetes terhes vagyok és nagyon feszül a mellem. Ez elfog múlni vagy így marad egészen amíg szoptatni fogok? Sokat fog nőni a mell terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! A feszülés el fog múlni, de érzékeny lesz végig. Nekem nagyon megnõttek, és nagyon szépek lettek, de remélem most már nem fog tovább nõlni. 22 hetes kismama.

Szia! A feszülés el fog múlni, de érzékeny lesz végig. Nekem nagyon megnõttek, és nagyon szépek lettek, de remélem most már nem fog tovább nõlni. 22 hetes kismama.
Szia! Én 14 hetes vagyok és sajna még mindig nagyon fájnak a melleim, pedig valaki azt írta, hogy a 12 héttõl elmúlik a fájdalom! Nem vagyunk egyformák! Nekem már most egy méretet nõttek! Jó egészséget Nektek!
Nekem a 10.hetre elmult a feszules, de azert egy picit meg erzekeny. Amugy a 8.heten mar egy szammal nagyobb melltartot kellett, hogy vegyek. Most vagyok a 12. hetben.
Változó. Kinek hamarabb, kinek késõbb enyhül.Most a 2. terhességemnél valahogy már nagyobbra nõttek 7 hetesen mint az elsõnél, ahol 75B-rõl végül 90C-re nõttek meg.Oda se neki, ez így normális.

7 éves vagyok. Fog még nőni a mellem?

Tiszta lapos vagyok,fog még n?ni.Sajnos a 95D-s melltartó kicsi:( Amúgy ha melltartót hordok,el?bb megjön a menzeszem?

Legjobb válasz: a melled ezután már csak befelé fog nõni.amúgy vigyázz ha melltartót hordasz egy idõ után ki fog lógni a csiklód

a melled ezután már csak befelé fog nõni.amúgy vigyázz ha melltartót hordasz egy idõ után ki fog lógni a csiklód
tuti , hogy fog!!ennyi idõsen még csak ekkora melled van? szerintem te nagyon korcs vagy már bocsi.elárulok valamit.ha bugyit is hordasz még elöbb megjön a nyári mikulás, mivel majd abba kell a szárnyas.ezt valamilyen módon érzékeli a nuni, és legalább 8-9-évesnek ítél meg.
"ez mekkora egy hülyeség...14éves korod körül fog megjönni a menszeszed ha hordassz meltartót ha nem ...és a melled is nõni fog biztos..." Kedves barátom, ez a humoros kérdések szekciója. Itt többnyire hülye agyament kérdéseket teszünk fel, és a nálunk is elborultabb pszichátriai kezeltek, adnak rá még agyamentebb válaszokat. Amúgy meg akinek nem inge annak gatyája. :)
hú de öreg vagy nekem a nagypapám 5 éves de neki 120cm-es a farkincája
Ne is számíts arra, hogy ilyen öregen nõni fognak a melleid, illetve a menszeszed a melltartó hordásával igen is összefügg, szóval gyorsan dobd le !
BETEGEK VAGYTOK DE JÓÓÓÓÓÓ XD
Elkell keseritselek, de màr nem fog nöni.Pozitiv oldala:kezdj el gyüjteni, mü cici màr létezik!
a menzeszed ninc smég meg? ennyi idõsen már gyereked kelle hogy legyen! 95D-s a melled? hahaha, ilyen kicsi mellem 2 évesen volt. nekem most 100/H, bár tudom hogy ez kicsi, de hát ez van. meg asszem terhes is vagyok, mert tegnap a tablettát húzta a fasz.ára a pasim és én meg az óvszert nyeltem le.
igen fog, de csak ha no maszti és kened
xd jót nevetem ezeken a válaszokon xd
Nem fog. Egész életedben egy kis gnóm korcs maradsz mellek és menzesz nélkül. :]
Miféle s*ggfejek gyülekezete ez?>:)
ez mekkora egy hülyeség...14éves korod körül fog megjönni a menszeszed ha hordassz meltartót ha nem ...és a melled is nõni fog biztos...
A kérdező hozzászólása: :) Felpontoztam mindenkit:D
ez a kérdés komoly? Nekem már két évesen volt 180S-es melltartóm! hathónapos volta, amikor megjött. Három évesen szültem az elsõ gyereket. Mostmár nagymama vagyok. Sõt, már a temetésem szervezik.:) L/5
a menzeszed ninc smég meg? ennyi idõsen már gyereked "kelle hogy legyen! 95D-s a melled? hahaha, ilyen kicsi mellem 2 évesen volt. nekem most 100/H, bár tudom hogy ez kicsi, de hát ez van. meg asszem terhes is vagyok, mert tegnap a tablettát húzta a fasz.ára a pasim és én meg az óvszert nyeltem le." Elmebetegek gyülekezete. :D
A melled ezután valóban csak befelé fog nõni, de ne izgulj. Vedd fel a kapcsolatot az Állatkerttel, köss elõre szerzõdést, mert te lehetsz 3 év múlva a legkisebb 2pupu teve:) ) Qvazimoncsi
Kisfiam, hányszor mondjam még neked, hogy nem fogsz menzeszelni, hiába várod a mikulást az csak a lányokat látogatja 7-8 éves korukig, aztán már õk sem hisznek a húsvéti tojásban. A melltartóimat meg hagyjad békében, ha még egyszer rájövök, hogy magadra feszegeted õket, akkor apáddal fogom felsikáltatni a Keleti pályaudvar mennyezetét. csókol mami
Senkinek nem esik le hogy ez a kérdés csak egy "paródia"?

17 éves vagyok. Fog még nőni a mellem?

Legjobb válasz: persze ,hogy fog 18 vagy akkár egészéletedbe fog nõni valakinek terhesség után nõ mega melle emiat ne aggódj!!miért olyan kicsi??

persze , hogy fog 18 vagy akkár egészéletedbe fog nõni valakinek terhesség után nõ mega melle emiat ne aggódj!!miért olyan kicsi??
Szia Ne aggódj biztos fog Én mindig nagyokat szerettem volna mert a sors pici ciciket adott nekem a terhességem közepén járok és nagyon nagyok lettek az biztos hogy a pasiknak jobban tetszik de nem gondoltam volna hogy a nagy ennyi gonddal jár sokkal jobb a kicsi!!
Szia! Szerintem fog még nõni kicsit, terhesen pedig biztosan! A mellizom torna inkább a mell tartásának, feszességének javítására szolgál.
Nõhet. Esetleg tornázz mellizomra, ha növelni akarod.
Az 1ik válaszban láttam a mellizomra való tornázást.. Mégis milyen gyakorlatot jelent ez?
A kérdező hozzászólása: nem olyan nagyon kicsi, az alakomnak megfelelõ, de azért ötülnék ha még nõne. Csak nem tudom hogy fog e még nõni vagy sem. Júliusban leszek 18.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!