Találatok a következő kifejezésre: Női óvszert lehet kapni (2 db)

Női óvszert hol lehet kapni Magyarországon?

Legjobb válasz: http://tabu.origo.hu/20071121-a-no-ovszere.html itt írnak róla

angliában lehet. tehát angol oldalakrol valaszinüleg rendelni is lehet. én már láttam haverjaim dolgoztak ott a gyárban ahol gyártották lehetett onnan hozni ingyen. ugy néz ki hogy kb. kétszer olyan széles mint a férfi koton és két spirál van avégén amugy az anyaga nagyon vékony talán a fele a férfi kotonnak , de igy ránézésre nem lehet fájdalom mentes felhelyezése. én tuti nem hagynm a nõmnek hgy ilyet tegyen , ez kinzás.
Magyarba nem lehet kapni legkozelebb Becsben
Az országban nem lehet kapni... különben már biztos sokan használnák ezt is.
A pesszáriumot is szokták köznapi néven nõi óvszernek nevezni! Nem erre gondolsz??? Bármelyik gyógyszertárban meg lehet venni. Elötte nõgyógyászhoz kell menned, aki megállapitja, hogy milyen méret jó neked, õ fogja felirni
Milyen a noi ovszer??
A pesszárium az pesszárium, az óvszer az óvszer... Magyarországon nem lehet kapni, mint a férfi fogamzásgátlót és az abortuszgyógyszert sem. Én is azt tudom javasolni hogy neten rendelj, illetve más alternatívát válassz.

Lehet-e nemibetegséget kapni, ha a nő szájjal elégitt ki óvszer nélkül?

Legjobb válasz: Ez egy nagyon jó kérdés, mert látszólag nem, de én úgy tudom, hogy sajnos emelkedõben vannak a HPV -nek olyan fajtái, ami oda s vissza okozhatnak gondot, extrém esetben pl. nyelvgyökrákot. A privát véleményem, hogy 20, 50 év múlva az orális szexet veszélyesnek fogjuk tartani és/vagy oltás vagy gyógyszer lesz HPV -re.

Ez egy nagyon jó kérdés, mert látszólag nem, de én úgy tudom, hogy sajnos emelkedõben vannak a HPV -nek olyan fajtái, ami oda s vissza okozhatnak gondot, extrém esetben pl. nyelvgyökrákot. A privát véleményem, hogy 20, 50 év múlva az orális szexet veszélyesnek fogjuk tartani és/vagy oltás vagy gyógyszer lesz HPV -re.
Igen, ha te nemi beteg vagy, és a nõt megfertõzted.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!