Találatok a következő kifejezésre: Nőhet még fiú 16 évesen (4 db)

Nőhet még egy fiú 16 évesen?

Egy 16 éves fiú még n?het? És ha igen akkor ugy átlagosan hány cm-ert?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy mennyit, de nagyon is nõhet! Hogy egy személyes példát mondjak: az a fiú osztálytársam, aki évekig (6 osztályos gimibe jártam) a legkisebb volt a tornasorban, kb. 16-17 éves korában egyik tanévrõl a másikra úgy megnyúlt, hogy máris a 3. legnagyobb fiú lett az osztályban! Idén érettségiztünk, úgyhogy ez mostanában volt. Szóval ne aggódj, nõsz még.

Azt nem tudom, hogy mennyit, de nagyon is nõhet! Hogy egy személyes példát mondjak: az a fiú osztálytársam, aki évekig (6 osztályos gimibe jártam) a legkisebb volt a tornasorban, kb. 16-17 éves korában egyik tanévrõl a másikra úgy megnyúlt, hogy máris a 3. legnagyobb fiú lett az osztályban! Idén érettségiztünk, úgyhogy ez mostanában volt. Szóval ne aggódj, nõsz még.
Apa mesélte, hogy az egyik osztálytársa a gimiben ilyen nagyon tengeralattjáró volt:D Aztán az osztály találkozóra 185 cm fölött volt jóval..:D Szóval igen, valószínûleg nõhetsz még.
a fiúlk ált 20-22éves korukig nõnek. Ha szerencsés vagy még égimeszelõ is lehetsz! A magasság egyébként genetikafüggõ, kb olyan magas leszel mint acsaládod ffi tagjai. (apai-anyai ágon egyaránt, és átlagolva) Nekem egyébként az alacsonyabbak is bejöttek anno.... :) ))(már öreg vagyok és családanya csak azért nem teszek ilyen kijelentéseket)

17 éves fiú vagyok és csak 173 cm. Olvastam hogyha 15-16 éves kor között nem nyúlik meg az ember nagyon akkor még nőhet. Ez igaz? Mert 15 évesen 170 cm voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom a férfiak 21 éves korukig nõhetnek, persze ezt a dohányzás, stb erõsen visszafoghatja.

Szia! Én úgy tudom a férfiak 21 éves korukig nõhetnek, persze ezt a dohányzás, stb erõsen visszafoghatja.
pl:a konditerembejaras is csokkentheti a magassagod!!!Ha szep magas akarsz lenni kosarlabdazz, tudod nyujtani a tested ha a felepitesed is engedi+genek...szoval lehet erre is gyurni ugy mint a kockas hasra:::) ))ugralos sportok, tenyleges bebizonyitott, hogy nyujtsak a testet!!!

Egy 16 éves fiú, aki már olyan 3-4 éve nem nőtt, még nőhet? És mennyit?

16 vagyok, és csak 172 cm... :/

Legjobb válasz: Egy. Nõni, még nõhetsz, ha nem sportolsz. Kettõ. Sportolj! Három. Mi a probléma a magasságoddal?

Egy. Nõni, még nõhetsz, ha nem sportolsz. Kettõ. Sportolj! Három. Mi a probléma a magasságoddal?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De ha akkor nõhetek, ha nem sportolok, akkor minek sportoljak? :D Egyébként már hallottam, hogy az izmok rátapadnak a csontokra, és ezáltal nem tud nõni a sportoló személy... + Az a bajom vele, hogy nagyon alacsony vagyok, és a lányok szinte teljes része a magas fiúkat szereti. Ráadásul egy csomó lány magasabb tõlem az osztályban is, fõleg ha magassarkút vesznek fel!
Alapjában véve még nõhetsz, de ne reagáld túl az egészet, 172 cm-hez képest alacsony lányok bõven akadnak. :) És hogy mennyit nõhetsz? Az egyéni adottság.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
nem mindenkinek a magas fiúk tetszenek.. de amúgy ha nõsz is nem sokat :S
nah én megértelek. Nekem is ez a bajom. csak én 25 éves vagyok és 166 cm. és igen, én sem nõttem 14 éves korom óta egy cm-t se. szerintem te se fogsz semmit. nálam meg fõleg szinte minden lány magasabb ha magassarkúba vannak. mit szólsz ?
Én 162 és 18/F vagyok.2-3 éve én se nõttem semmit..
nemtom hogy csináltad :/ èn 12-13 évesen jó ha megvoltam 150-155cm(tudom mert öcsém pont ilyen idõs), de én azóta növök habár az utobbi 1 évben csak 2-3cm és így vagyok most 178-9cm....de ëígy is picinek érzemmagam, szval hamár segíteni nem tudok elmondom h átérzem
Hát figyi. Én 14 éves korom óta cigizem, ekkor kezdtem a gimit, 168 voltam. mire végzõs lettem , tehát 18 éves koromra nõttem komoly 2 centit. Akkor voltam így 170 és nagyon beszartam h ekkora maradok, mert ha széles kötésû is vagyok, az a magasság nagyon nem tetszett. Aztán utána nem érdekelt különösebben és most amikor egyetemre jelentkeztem megmértek és 176 centi voltam pedig nemsoká 20 vagyok. jó így is alacsonynak számít, de semmi hátrányát nem érzem igazából. cipõvel már majdnem 180. Tehát szerintem még nõhetsz, faterom is mesélte h 25 éves korig nõtt még. pedig én cigizek is napi 1 dobozzal szinte. Lehet amiatt nõttem ilyen késõn. Mind1 simán nõhetsz még, egyél rendesen, és igen sport nem árt, kosár vagy vízilabda.
én már lassan agyfa*t kapok az ilyen kérdésektõl egyébként miért nem írod be gugliba?
Nem a hasad átmárõje kell te szerencsétlen
10 cm vastag egy görögdinnye van ott neked?!
na jó nem dinnye de megtermett alma
10cm vastag?:O az kemény..... milyen [email protected] ez ló[email protected]?:O hosszra am átlagos
Kicsi, ekkora marad életed végig, sõt lehet hogy kisebb lesz.
az nem vastagsàg hanem kerulet te észlény, oszd el 3, 1415el és kiderul mennyi az àtméroje, amugy nyugi, nekem 15cmes, és nincs vele gond.
A kérdező hozzászólása: egyébként kössz a sok értelmes választ, tényleg értelmes válaszkat kaptam :) -.-
A kérdező hozzászólása: cérnával körbefogtam úgy mértem :)
kics-átlagos igen nõhet attól függ mit sportolsz ???? miket SZedsz??? ha leirod tok sgiteni én pl gyurok csak nem szedek semmit ha szednék fel se álna 14/f
most elirtad 1 nullával??? vagy rosszul mérted???
igen akkor mond már el hogy kell mérni hogy 10 cm vastagságot kapjunk...
Ti nem tudjátok hogy hogy kell mérni a vastagságot hát, nem kerületet kell mérni xdd
nõhet, amúgy átlagos
6-7cm átmérõ? :O baze olyan a lovaknak van. 5cm az már bõven jó:D
elvileg a nõk 10cmnél többet neméreznek a hosszúságból, a vastagságnál pedig ELVILEG 6-7cm átmérõ az felett elvileg fáj nekik... elvileg...
a vastagsága?:D mert akkor azzal lehetnek goNDOK:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!