Találatok a következő kifejezésre: Nőhet még fiú (7 db)

Nőhet még egy fiú 16 évesen?

Egy 16 éves fiú még n?het? És ha igen akkor ugy átlagosan hány cm-ert?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy mennyit, de nagyon is nõhet! Hogy egy személyes példát mondjak: az a fiú osztálytársam, aki évekig (6 osztályos gimibe jártam) a legkisebb volt a tornasorban, kb. 16-17 éves korában egyik tanévrõl a másikra úgy megnyúlt, hogy máris a 3. legnagyobb fiú lett az osztályban! Idén érettségiztünk, úgyhogy ez mostanában volt. Szóval ne aggódj, nõsz még.

Azt nem tudom, hogy mennyit, de nagyon is nõhet! Hogy egy személyes példát mondjak: az a fiú osztálytársam, aki évekig (6 osztályos gimibe jártam) a legkisebb volt a tornasorban, kb. 16-17 éves korában egyik tanévrõl a másikra úgy megnyúlt, hogy máris a 3. legnagyobb fiú lett az osztályban! Idén érettségiztünk, úgyhogy ez mostanában volt. Szóval ne aggódj, nõsz még.
Apa mesélte, hogy az egyik osztálytársa a gimiben ilyen nagyon tengeralattjáró volt:D Aztán az osztály találkozóra 185 cm fölött volt jóval..:D Szóval igen, valószínûleg nõhetsz még.
a fiúlk ált 20-22éves korukig nõnek. Ha szerencsés vagy még égimeszelõ is lehetsz! A magasság egyébként genetikafüggõ, kb olyan magas leszel mint acsaládod ffi tagjai. (apai-anyai ágon egyaránt, és átlagolva) Nekem egyébként az alacsonyabbak is bejöttek anno.... :) ))(már öreg vagyok és családanya csak azért nem teszek ilyen kijelentéseket)

Egy alacsony korán érő típusu 17 éves fiú mennyit nőhet még?

Tudom, hogy a genetikát nem lehet befolyásolni, megválaszolni sem, és nem ezzel kéne foglalkoznom, de azért kicsit aggaszt, hogy 166 cm magas vagyok. És elég korán értem, tehát olyan vagyok, mint egy fiatal felnőtt, és egy pár éve egyre lassabban növök. Már egy éve alig nőttem kb 1 cm-t. És csk tippelek, de talán az is számít, hogy kicsi a lábam, olyan 39 körüli. Szóval talán ebből is látszik, hogy lehet, hogy megáltam a növésben?

Legjobb válasz: 20 éves korodig kb még nõhetsz és egyébként kezdj el úszni az segít egy keveset a növekedésben. Meg "ropogtass el" hébe hóba egy két multivitamint.

20 éves korodig kb még nõhetsz és egyébként kezdj el úszni az segít egy keveset a növekedésben. Meg "ropogtass el" hébe hóba egy két multivitamint.
A kérdező hozzászólása: 10 évet úsztam, de kösz :D

Egy 18 éves fiú nőhet még minimum 5 centit?

Legjobb válasz: 20 éves korodig még nõhetsz, de szerintem már nem fogsz 5 centit...

20 éves korodig még nõhetsz, de szerintem már nem fogsz 5 centit...

Egy 16 éves fiú, aki már olyan 3-4 éve nem nőtt, még nőhet? És mennyit?

16 vagyok, és csak 172 cm... :/

Legjobb válasz: Egy. Nõni, még nõhetsz, ha nem sportolsz. Kettõ. Sportolj! Három. Mi a probléma a magasságoddal?

Egy. Nõni, még nõhetsz, ha nem sportolsz. Kettõ. Sportolj! Három. Mi a probléma a magasságoddal?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De ha akkor nõhetek, ha nem sportolok, akkor minek sportoljak? :D Egyébként már hallottam, hogy az izmok rátapadnak a csontokra, és ezáltal nem tud nõni a sportoló személy... + Az a bajom vele, hogy nagyon alacsony vagyok, és a lányok szinte teljes része a magas fiúkat szereti. Ráadásul egy csomó lány magasabb tõlem az osztályban is, fõleg ha magassarkút vesznek fel!
Alapjában véve még nõhetsz, de ne reagáld túl az egészet, 172 cm-hez képest alacsony lányok bõven akadnak. :) És hogy mennyit nõhetsz? Az egyéni adottság.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
nem mindenkinek a magas fiúk tetszenek.. de amúgy ha nõsz is nem sokat :S
nah én megértelek. Nekem is ez a bajom. csak én 25 éves vagyok és 166 cm. és igen, én sem nõttem 14 éves korom óta egy cm-t se. szerintem te se fogsz semmit. nálam meg fõleg szinte minden lány magasabb ha magassarkúba vannak. mit szólsz ?
Én 162 és 18/F vagyok.2-3 éve én se nõttem semmit..
nemtom hogy csináltad :/ èn 12-13 évesen jó ha megvoltam 150-155cm(tudom mert öcsém pont ilyen idõs), de én azóta növök habár az utobbi 1 évben csak 2-3cm és így vagyok most 178-9cm....de ëígy is picinek érzemmagam, szval hamár segíteni nem tudok elmondom h átérzem
Hát figyi. Én 14 éves korom óta cigizem, ekkor kezdtem a gimit, 168 voltam. mire végzõs lettem , tehát 18 éves koromra nõttem komoly 2 centit. Akkor voltam így 170 és nagyon beszartam h ekkora maradok, mert ha széles kötésû is vagyok, az a magasság nagyon nem tetszett. Aztán utána nem érdekelt különösebben és most amikor egyetemre jelentkeztem megmértek és 176 centi voltam pedig nemsoká 20 vagyok. jó így is alacsonynak számít, de semmi hátrányát nem érzem igazából. cipõvel már majdnem 180. Tehát szerintem még nõhetsz, faterom is mesélte h 25 éves korig nõtt még. pedig én cigizek is napi 1 dobozzal szinte. Lehet amiatt nõttem ilyen késõn. Mind1 simán nõhetsz még, egyél rendesen, és igen sport nem árt, kosár vagy vízilabda.

17 éves fiú vagyok és csak 173 cm. Olvastam hogyha 15-16 éves kor között nem nyúlik meg az ember nagyon akkor még nőhet. Ez igaz? Mert 15 évesen 170 cm voltam.

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom a férfiak 21 éves korukig nõhetnek, persze ezt a dohányzás, stb erõsen visszafoghatja.

Szia! Én úgy tudom a férfiak 21 éves korukig nõhetnek, persze ezt a dohányzás, stb erõsen visszafoghatja.
pl:a konditerembejaras is csokkentheti a magassagod!!!Ha szep magas akarsz lenni kosarlabdazz, tudod nyujtani a tested ha a felepitesed is engedi+genek...szoval lehet erre is gyurni ugy mint a kockas hasra:::) ))ugralos sportok, tenyleges bebizonyitott, hogy nyujtsak a testet!!!
kezdj el nagyon sürgõsen komolyan sportolni, és lesz némi izomzatod ;)
Az 57 kilóval még éppen benne vagy a normális testtömeg értékek között, de nagyon alul. A fejlõdés 21 év körül áll meg, tehát akkora tudod meg az arányokat. Lehet, hogy nemrég nõttél egy csomót? Lehet, hogy nem sportolsz? Lehet, hogy túl sokat mozogsz? Lehet, hogy nem táplálkozol rendesen? Lehet, hogy ilyen alkat vagy?
Szeintem semmi gond nincs veled, ilyen korban nekem normális értéknek tûnik. Ha nem vagy elégedett tehetsz ellene, kezdj kondizni vagy olyan sportot csinálni amiben nem gyors, hanem lassú, szakaszos mozgások vannak. Érdekes lehet még az "örökmozgás", amikor kezed vagy lábad egyfolytában jár, ez is sok vékony embernél elõfordul. Errõl viszont le kell szoknod mert ez gátolja a hízást, vastagodást, mert a fejlõdésre szánható energia így elveszlik. És pesze a cigi is vékonyít.
én már lassan agyfa*t kapok az ilyen kérdésektõl egyébként miért nem írod be gugliba?
Nem a hasad átmárõje kell te szerencsétlen
10 cm vastag egy görögdinnye van ott neked?!
na jó nem dinnye de megtermett alma
10cm vastag?:O az kemény..... milyen [email protected] ez ló[email protected]?:O hosszra am átlagos
Kicsi, ekkora marad életed végig, sõt lehet hogy kisebb lesz.
az nem vastagsàg hanem kerulet te észlény, oszd el 3, 1415el és kiderul mennyi az àtméroje, amugy nyugi, nekem 15cmes, és nincs vele gond.
A kérdező hozzászólása: egyébként kössz a sok értelmes választ, tényleg értelmes válaszkat kaptam :) -.-
A kérdező hozzászólása: cérnával körbefogtam úgy mértem :)
kics-átlagos igen nõhet attól függ mit sportolsz ???? miket SZedsz??? ha leirod tok sgiteni én pl gyurok csak nem szedek semmit ha szednék fel se álna 14/f
most elirtad 1 nullával??? vagy rosszul mérted???
igen akkor mond már el hogy kell mérni hogy 10 cm vastagságot kapjunk...
Ti nem tudjátok hogy hogy kell mérni a vastagságot hát, nem kerületet kell mérni xdd
nõhet, amúgy átlagos
6-7cm átmérõ? :O baze olyan a lovaknak van. 5cm az már bõven jó:D
elvileg a nõk 10cmnél többet neméreznek a hosszúságból, a vastagságnál pedig ELVILEG 6-7cm átmérõ az felett elvileg fáj nekik... elvileg...
a vastagsága?:D mert akkor azzal lehetnek goNDOK:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!