Találatok a következő kifejezésre: Nőgyógyászt keresnék aki a (34 db)

törvényellenes lenne....
Nincs. Minden nõgyógyászati vizsgálaton bent kell lennie még egy személynek, hogy ne történjen visszaélés.
Én eddig 2 orvoshoz jártam, egyiknél sem volt asszisztens.
A 2. válaszolónak igaza van! Nem csak azért van az asszisztens, hogy segítsen az orvosnak, hanem õ a tanú, hogy a vizsgálat rendben zajlik, nem történik-e semmi furcsa sem az orvos, sem a beteg részérõl!
Magán orvosnál még sose találkoztam asszisztenssel, pedig voltam egy párnál. Nincs erre törvény. Sajna Budapest, így a szolnoki helyzethez nem tudok hozzászólni.
Nem törvény, hanem amolyan orvosi etikett. Nõgyógyászat tankönyvben is szerepel, hogy mindig legyen bent 3. személy a vizsgálatnál. Én is voltam már jó pár magándokinál, mindegyiknél volt asszisztens.

Olyan pécsi nőgyógyászt keresek, akinek a magánrendelőjében van ultrahang, jó szakember és még normális is. Tudom magas elvárás, de hátha mégis?

3 vetélés után a negyedik terhességem is veszélyben, és a Klinikán egyáltalán nem foglalkoznak velem, pedig mind a hárommal oda jártam! :(

Legjobb válasz: Szia! Várnagy Ákosnál jártál már? Igaz, hogy az õ magánrendelõjében nincs uh, és õ is a klinikán dolgozik. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Jó szakember, és nagyon normális!

Szia! Várnagy Ákosnál jártál már? Igaz, hogy az õ magánrendelõjében nincs uh, és õ is a klinikán dolgozik. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Jó szakember, és nagyon normális!
Dr. Banó László. Sokadik orvos, akit felkerestem, vetélések miatt, mert nem tudta senki, mi bajom van. Nem kedveskedik a végtelenségig, nem udvarol, de udvarias, nyílt, egyenes, korrekt, kedves ember, és elsõ vizsgálatok alkalmával megmondta, mi a problémám. Bár sztk-ra járok hozzá, mindig saját magához ír be ultrahangra is, sosem ad ki a kezébõl. Maximálisan ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akikhez eddig a klinikára jártam, már sajnos nincsenek ott. (Kerecsényi, Mánfai, Wilhelm)Várnagy Ákosnál még nem voltam. Hol lehet elérni? Rendes? Az sztk-ban azonnal néznek UH-val?
A kérdező hozzászólása: Amúgy teljesen el vagyok keseredve, 41 évesen 2 év alatt 3 vetélés, 0 baba, és most ez a terhesség is elmenõben...
Elsõ vagyok. Én Kaposvárról járok hozzá. 3 év sikertelen próbálkozás, és idiótábbnál idiótább orvosok után nagy megkönnyebbülés volt, hogy rátaláltam. Fél év alatt terhes lettem, 1 hónapon belül megszületik a kisfiunk. Nagyon rendes doki, érdekli amit mondasz neki, odafigyel rád, emlékszik a kórelõzményekre, és mindig biztat. Kedves, szimpatikus, fiatal. Õ is mindig szakrendelésen csinálja az h-t, de még egyszer sem fordult elõ, hogy amikor uh-ra kellett mennem, akkor nem õ volt ott. Szóval csak dícsérni tudom. Ha gondolod írj privátban, válaszolok, ha van kérdésed, és a számát is megadom.

Nőgyógyászt keresek, aki a petefészek ciszta specialista is. Ismertek ilyet?

Van egy 4 cm-es cisztám a bal oldali petefészkemben, az orvos azt mondja várjunk, de 3 hónap elteltével is megvan. Van akinek felírnak fogamzásgátlót vagy gyógyszert, lehet,hogy nekem is ez lenne a megoldás. Ha valaki tud jó bpi orvost, kérem írja meg a nevét.

Legjobb válasz: Nekem 5,5 centis volt. Nem vártak vele, másnap be kellett feküdnöm és kivették. Jobb oldalon volt. Petefészek maradt. Igaz ez Esztergomban volt jópár éve, azóta csak picik voltak amik felszívódtak vagy mi. Most Pestre járok már nem ebbõl kifolyólag, de ha most lenne cisztám simán rábíznám a mostani orvosomra.

Nekem 5, 5 centis volt. Nem vártak vele, másnap be kellett feküdnöm és kivették. Jobb oldalon volt. Petefészek maradt. Igaz ez Esztergomban volt jópár éve, azóta csak picik voltak amik felszívódtak vagy mi. Most Pestre járok már nem ebbõl kifolyólag, de ha most lenne cisztám simán rábíznám a mostani orvosomra.
Szia! Nekem is volt két cisztám, mind a két petefészkem mellett és még pcos-m is van, tehát a petefészkeim is tele voltak cisztákkal. Nekem mûtét lett a vége, mert hiába vártunk, hol csökkent a két nagyobb mérete, hol újra nõtt és a teherbeesés sem sikerült. Az én dokim magánrendelése a XVIII. kerületben van, de dolgozik a Péterfyben is. Az egynapos sebészeti beavatkozásokat viszont a Rókusban végzi. Legalább is, mikor engem mûtött (2007. december), akkor még ott estünk túl rajta. Ha érdekel, megadhatom a magánrendelése számát. A Péterfy honlapján tudsz róla olvasni néhány dolgot ; dr. Templom József a neve.
Szia! Második vagyok. Most nézem, hogy megváltoztatták a Péterfy szülészetének honlapját és már nem elérhetõek az eddigi adatok az orvosokkal kapcsolatban. Ha érdekelne a doki, akkor esetleg keress rá a neten, mert több oldalon felmerül a neve. Legalább tapasztalatokat és véleményeket is olvashatsz. Bocsi! Ha kell a száma, azt még mindig megadhatom!

Kismamik, nőgyógyász keresek, aki a Szent Imrében szül, és el tudok menni hozzá sztk alapon?

Van egy szuper dokim, ?nála szültem ezel?tt, de nem tudom kifizetni most már a magán rendelését és sajnos sztk-ban nem rendel. A Szent Imrében szültük, és olyan jó tapasztalataim vannak hogy most is ott szeretnék, csak kellene hozzá egy jó és nem drága doki.. segítenétek?

Legjobb válasz: Szia, én a Szent Imrében szülök, de magánrendelésre járok a dokimhoz. Dr. Bencsik András, ha érdekel priviben írok bõvebb infót, olcsónak nem mondanám, 10 ezer Ft-ot fizetek havonta, viszont a szülés nem "fix tarifás"

Szia, én a Szent Imrében szülök, de magánrendelésre járok a dokimhoz. Dr. Bencsik András, ha érdekel priviben írok bõvebb infót, olcsónak nem mondanám, 10 ezer Ft-ot fizetek havonta, viszont a szülés nem "fix tarifás"
SZia! Én is a Szent Imrében szültem is fogok is. 2 dokit is tudok ajánlani, akiknek van SZTK-s rendelésük is. Mindkettõt szívbõl tudom ajánlani, de ezren vannak a rendelésen és nagyon nehéz bekerülni... Amúgy a 22. kerületben van az orvosi rendelõ. Jelenleg én is SZTK alapon járok, az elõzõ terhességemnél magánba jártam, de most nekem is sok lenne... :( A 2 doki: dr Parragh és dr Tasi. Ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok. Amúgy hanyadik hétben vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát még nem voltam dokinál, egyenlõre a tesztnél tartok, azért szeretnék minél elõbb dokit "keríteni". Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy mit jelent az hogy nehéz bekerülni?

NÕi Nőgyógyászt keresek? Aki a BAROS utcai kórházban rendel? Vagy a MÁV kórházban?

Tudna valaki nekem segíteni? JÓT! Aki lezser bizonyos kérdésekben?

Legjobb válasz: Bocsánat,hogy a másik irányból közelítem meg a kérdést, de én sajnos csak azt tudom mondani,hogy kihez NE menj. Én egyszer kerültem a kezei közé,azóta se tudom feledni azt az alkalmat... MÁV - Dr Aszódi Melinda

Bocsánat, hogy a másik irányból közelítem meg a kérdést, de én sajnos csak azt tudom mondani, hogy kihez NE menj. Én egyszer kerültem a kezei közé, azóta se tudom feledni azt az alkalmat... MÁV - Dr Aszódi Melinda
Szia! Ajánlani tudom Dr Atalay Katalint, én most hozzá járok.Megvagyok vele elégedve!A Mávban is dolgozik, és a Honvédba is átjár.A magánrendelõje a XIV.kerület Zalán utca 37-ben van.A neten rá tudsz keresni.:) Hétfõn, csütörtökön rendel 14h-tól 19h-ig.Nem kell bejelentkezni hozzá, javaslom h 18h körül menj, akkor már kevesebben vannak.;)
Dr. Kovács Eszter, Dr. Radványi krisztina, mindkét dokihoz rokonom vagy jó barátnõm járt, bátran ajánlották mindkettõt.

Miskolci nőgyógyászt keresek, aki nagyon rendes és tényleg meglehet vele beszélni a dolgokat?

de nem magán orvos :S arra nincs pénz.... segítsetek lécci.
A fiatal az jó szakember elvégre van gyakorlata.
A kérdező hozzászólása: És nem olyan fellengzõs, mint pl. egy idõsebb fõorvos.
És közben vicceket is kell mesélnie?
A kérdező hozzászólása: Nem, vicceket nem kérek, de a stílus, ahogy a beteghez állnak, szerintem nagyon nem mindegy. De neveket szeretnék, nem megjegyzéseket. Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Illetve az sem mindegy, ki mennyire fáradt, fásult már bele a munkájába. Tapasztalatból tudom, hogy ezer éve eü-ben dolgozó kiég. Na ilyet nem kérek.
Ugyan nem annyira fiatal (50 körül), de fiatalos, és én bírom: Dr Nyitray Gábor. Pedig fõorvos, nincs összefüggés. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!