Találatok a következő kifejezésre: Nőgyógyászt keresnék aki (55 db)

Szerintetek Szegeden Dr. Kecskeméti László nőgyógyász még kb. hány évig vállal majd szülést? Nem tudom, hány éves, és csak kíváncsi vagyok, mert nőgyógyászt keresek, aki még vállal majd kb.5-10 éven belül is szülést, és róla jókat hallottam.

Legjobb válasz: http://www.segitek.hu/szuleszetnogyogyaszat/szeged/drkecskem.. hódmezõvásárhelyen is rendel de sztem nem a legjobb orvos:( ott a link van rajta telefonszám is

http://www.segitek.hu/szuleszetnogyogyaszat/szeged/drkecskem.. hódmezõvásárhelyen is rendel de sztem nem a legjobb orvos:( ott a link van rajta telefonszám is

Szuper pécsi nőgyógyászt keresek, aki 2 vetélés után végre segítene rajtam, tudtok ajánlani valakit?

Eddig Vereckei Gáborhoz jártam,de inkább nem kommentálom...A Veress Endreis dokikat kilőttem,de sajnos nem tudom kiben lehetne bízni,ki az aki TÉNYLEG érti is,amit csinál,normális és segít is,nem csak a nagy szavak... Tudnátok nekem jó nőgyógyászt ajánlani? Köszönöm

Legjobb válasz: Köszönöm a választ,de jelen pillanatban az sem tisztázott,hogy miért voltak a vetélések,tehát mindenképpen elõször nõgyógyászati úton kell kivizsgáltatnom magam,és ha ott rendben vannak a dolgok,akkor hormonprobléma. Sokat olvastam,kutattam neten és könyvekben,folyóiratokban ezekrõl,tehát valamennyire képben vagyok,de amíg a probléma nincs letisztázva,nem érdemes egybõl endokrinológushoz fordulni,az is lehet,hogy más problémám van.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de jelen pillanatban az sem tisztázott, hogy miért voltak a vetélések, tehát mindenképpen elõször nõgyógyászati úton kell kivizsgáltatnom magam, és ha ott rendben vannak a dolgok, akkor hormonprobléma. Sokat olvastam, kutattam neten és könyvekben, folyóiratokban ezekrõl, tehát valamennyire képben vagyok, de amíg a probléma nincs letisztázva, nem érdemes egybõl endokrinológushoz fordulni, az is lehet, hogy más problémám van.
Dr. Várnagy Ákos. Röviden egy Isten. 2 babámat köszönhetem neki, csak jókat tudok róla mondani. Privátban megadom a számát, ha szeretnéd, illetve ha van konkrét kérdésed, arra is szívesen válaszolok.
Én is a Vizert ajánlom! Õ a legjobb orvos (ultrahangos tudása is)
Elso vagyok. Hat igen, nekem alapos gyanum volt pajzsmirigy-alulmukodesre (magamtol jottem ra, a Tothnak nem jutott eszebe), ezert mentem el a Nagy Zsuzsahoz.


Siófokon szülész-nőgyógyászt keresek. Akik ott szültek, ajánlanátok egy jó és kedves orvost aki nem túl drága?

Legjobb válasz: Dr. Orendt Játcint Fiatal, közvetlen, odafigyel, kedves... Mindig 5.000 adok neki borítékba, a kórházba hív mindig az osztályra, mikor ott vagyok rácsörgök, jön, s bemegyünk a vizsgálóba, ott megcsinál mindent. Csak ajánlani tudom!!!

Dr. Orendt Játcint Fiatal, közvetlen, odafigyel, kedves... Mindig 5.000 adok neki borítékba, a kórházba hív mindig az osztályra, mikor ott vagyok rácsörgök, jön, s bemegyünk a vizsgálóba, ott megcsinál mindent. Csak ajánlani tudom!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
törvényellenes lenne....
Nincs. Minden nõgyógyászati vizsgálaton bent kell lennie még egy személynek, hogy ne történjen visszaélés.
Én eddig 2 orvoshoz jártam, egyiknél sem volt asszisztens.
A 2. válaszolónak igaza van! Nem csak azért van az asszisztens, hogy segítsen az orvosnak, hanem õ a tanú, hogy a vizsgálat rendben zajlik, nem történik-e semmi furcsa sem az orvos, sem a beteg részérõl!
Magán orvosnál még sose találkoztam asszisztenssel, pedig voltam egy párnál. Nincs erre törvény. Sajna Budapest, így a szolnoki helyzethez nem tudok hozzászólni.
Nem törvény, hanem amolyan orvosi etikett. Nõgyógyászat tankönyvben is szerepel, hogy mindig legyen bent 3. személy a vizsgálatnál. Én is voltam már jó pár magándokinál, mindegyiknél volt asszisztens.

Kismamik, nőgyógyász keresek, aki a Szent Imrében szül, és el tudok menni hozzá sztk alapon?

Van egy szuper dokim, ?nála szültem ezel?tt, de nem tudom kifizetni most már a magán rendelését és sajnos sztk-ban nem rendel. A Szent Imrében szültük, és olyan jó tapasztalataim vannak hogy most is ott szeretnék, csak kellene hozzá egy jó és nem drága doki.. segítenétek?

Legjobb válasz: Szia, én a Szent Imrében szülök, de magánrendelésre járok a dokimhoz. Dr. Bencsik András, ha érdekel priviben írok bõvebb infót, olcsónak nem mondanám, 10 ezer Ft-ot fizetek havonta, viszont a szülés nem "fix tarifás"

Szia, én a Szent Imrében szülök, de magánrendelésre járok a dokimhoz. Dr. Bencsik András, ha érdekel priviben írok bõvebb infót, olcsónak nem mondanám, 10 ezer Ft-ot fizetek havonta, viszont a szülés nem "fix tarifás"
SZia! Én is a Szent Imrében szültem is fogok is. 2 dokit is tudok ajánlani, akiknek van SZTK-s rendelésük is. Mindkettõt szívbõl tudom ajánlani, de ezren vannak a rendelésen és nagyon nehéz bekerülni... Amúgy a 22. kerületben van az orvosi rendelõ. Jelenleg én is SZTK alapon járok, az elõzõ terhességemnél magánba jártam, de most nekem is sok lenne... :( A 2 doki: dr Parragh és dr Tasi. Ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok. Amúgy hanyadik hétben vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát még nem voltam dokinál, egyenlõre a tesztnél tartok, azért szeretnék minél elõbb dokit "keríteni". Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy mit jelent az hogy nehéz bekerülni?

NÕi Nőgyógyászt keresek? Aki a BAROS utcai kórházban rendel? Vagy a MÁV kórházban?

Tudna valaki nekem segíteni? JÓT! Aki lezser bizonyos kérdésekben?

Legjobb válasz: Bocsánat,hogy a másik irányból közelítem meg a kérdést, de én sajnos csak azt tudom mondani,hogy kihez NE menj. Én egyszer kerültem a kezei közé,azóta se tudom feledni azt az alkalmat... MÁV - Dr Aszódi Melinda

Bocsánat, hogy a másik irányból közelítem meg a kérdést, de én sajnos csak azt tudom mondani, hogy kihez NE menj. Én egyszer kerültem a kezei közé, azóta se tudom feledni azt az alkalmat... MÁV - Dr Aszódi Melinda
Szia! Ajánlani tudom Dr Atalay Katalint, én most hozzá járok.Megvagyok vele elégedve!A Mávban is dolgozik, és a Honvédba is átjár.A magánrendelõje a XIV.kerület Zalán utca 37-ben van.A neten rá tudsz keresni.:) Hétfõn, csütörtökön rendel 14h-tól 19h-ig.Nem kell bejelentkezni hozzá, javaslom h 18h körül menj, akkor már kevesebben vannak.;)
Dr. Kovács Eszter, Dr. Radványi krisztina, mindkét dokihoz rokonom vagy jó barátnõm járt, bátran ajánlották mindkettõt.

Miskolci nőgyógyászt keresek, aki nagyon rendes és tényleg meglehet vele beszélni a dolgokat?

de nem magán orvos :S arra nincs pénz.... segítsetek lécci.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!