Találatok a következő kifejezésre: Nőgyógyászt keresek Kit válasszak (5 db)

Nyíregyházán megbízható, lelkiismeretes szülész-nőgyógyászt keresek, kit válasszak?

Ha valaki tud segitsen.Kb.6 hetes terhes vagyok az els? babánkkal,és egy olyan doki kellene aki válaszol a kérdéseimre és ott van ha kell,f?leg a szülésnél. Sok rosszat hallottam már,nem steretnék nagyot csalódni.

Legjobb válasz: Szia! Én Dr. Pap Károly osztályvezetõ fõorvost tudom Neked ajánlani. Én 34 hetes kismama vagyok és hozzá járok. Nagyon aranyos, rendes ember. Én már ha meglátom is megnyugszom mert tudom, hogy Nála jó kezekben vagyunk. Minden kérdésemre válaszol, mindent elmagyaráz. Én csak jót tudok róla mondani. Nyugodt szívvel ajánlom Neked. Õ a Csaló köz 6/a alatt rendel. 42/443-024-es számon tudsz nála bejelentkezni. Hétfõn és szerdán rendel, de most egy hónapig csak szerdánként lesz. Akkor tudsz bejelentkezni hozzá. Vagy a netet is bejelentkezhetsz a www.koranyirendelo.hu oldalon.

Szia! Én Dr. Pap Károly osztályvezetõ fõorvost tudom Neked ajánlani. Én 34 hetes kismama vagyok és hozzá járok. Nagyon aranyos, rendes ember. Én már ha meglátom is megnyugszom mert tudom, hogy Nála jó kezekben vagyunk. Minden kérdésemre válaszol, mindent elmagyaráz. Én csak jót tudok róla mondani. Nyugodt szívvel ajánlom Neked. Õ a Csaló köz 6/a alatt rendel. 42/443-024-es számon tudsz nála bejelentkezni. Hétfõn és szerdán rendel, de most egy hónapig csak szerdánként lesz. Akkor tudsz bejelentkezni hozzá. Vagy a netet is bejelentkezhetsz a http://www.koranyirendelo.hu oldalon.
szia! én nagyon szívesen ajánlom neked Dr. Petróczi Ottót! minden szerda este talán 6-tól rendel az új utcán! én hozzá voltam amikor terhes voltam, de sajnos nem lett belõle szülés, de nagyon rendes, és a legidiótább kérdésre is válaszol:) mind két szomszédom nála szült, és még karácsonykor is bemegy! é te mikor fogsz menni, mert én is olyan 6 hetes lehetek, és én olyan 30-a körül tervezem!
Remélem tényleg rossz napja volt csak, bár sajnálom, hogy így bánt veled!Velem és a férjemmel is mindig nagyon kedves és segítõkész a magánrendelésen és a kórházban is!Több ismerõsöm is meg van vele elégedve! Sajnálom ami veled történt!
nekem volt egy terhességmegszakításom tavaly! beteg volt a magzat, és amikor bejelentkeztem a dokimhoz a kórházba a mûtét utána rutin vizsgálatra, akkor karászi helyettesítette, mert az enyém éjszakás volt elõtte való éjszaka! mondta a dokim, hogy elég a kiskönyvem vinni, nem kell zárójelentés stb... nem is vittem, és nekem állt, hogy hogy gondolok én ilyet, meg hogy felnõtt ember , hogy lehet ilyen, meg... az asszisztens nõ is csak nézett! én már mondtam neki, hogy ha gondot okoz, akkor majd kérek egy másik idõpontot! ekkor õ észrevette magát, és mondta, hogy öltözzek le! hát mondanom se kellett, hogy egy normál rutin vizsgálatot, úgy csinált meg, mint egy állat! még a végén is mondtam neki, hogy ne hragudjon , de a dokim azt mondta, hogy ne hozzak semmit! és még csak rám se nézett! úgy hogy errõl ennyit! nem volt szimpatikus az egész hozzáállása! lehet, hogy csak rossz napja volt, de neki ez a dolga, és csak még jobban megijesztett! nem akartalak megijeszteni, de ez van sajnos!
Leírnád mi volt karászinál, mert eléggé megrémisztettél vele? A kérdezõnek bocsi, hogy belekérdezek a kérdésedbe!
elsõ válaszoló vagyok! 06-42-311-372! itt tudsz bejelentkezni hozzá, de feltétlen mond, hogy petrócsihoz, mert fábiánnal rendelnek együtt! nekem sajnos ha egy karásziról van szó, akkor nagyon rossz tapasztalatom van vele kapcsolatba! legyen elég annyi, hogy nem vett emberszámba, és a vizsgálat se volt kellemes nála!
Szia! Én Dr. Felföldi RÓbertet ajánlom Egy nagyon rendes, kedves, segítõkész, lelkiismeretes orvos.Bármikor lehet hívni. A 3-dik gyermekemet fogom 2 héten belül nála szülni. :) üdv: 38 hetes kismama
Szia!Dr Karászi Gyulához járok, tudom ajánlani! Nem túl idõs doki, rendes, nem pénzéhes!
Én 32 hetes vagyok, és Dr.Losonczi Jánoshoz járok a kezdetektõl fogva, már a hugom, aki17 éves, nála született.Melegen ajánlom mindenkinek, én nagyon szeretem. Minden alkalommal van egy halom kérdésem, amire õ mindig szívesen válaszol.szerintem egy nõgyógyásznál az a legfontosabb, hogy az ember lánya bátran kérdezzen, és ne féljen.Ha gondolod, szívesen leírom az elérhetõségét.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget, a neve ismerõs, de még nem volt hozzá szerencsém. Telefonszámot nem tudsz véletlenül küldeni? Én már szeretnék elmenni hozzá a jövõhéten.
A 4.válaszolótól kérdezném, hogy Dr.Felföldi Róbertrõl tud nekem valamit mondani?Nem tudod véletlenül, hogy mennyit kér el egy magánrendelésén? Ne haragudj, hogy nem neked válaszoltam, én is most keresek egy jó orvost Nyíregyen.

Jó nőgyógyászt keresek Zuglóban, aki nem az Uzsokiban vezet le szüléseket. Kit válasszak?

Legjobb válasz: Dr.Timmermann Gábor!Nagyon profi!!!Van honlapja is,csak beírod a Google-ba a nevét...

Dr.Timmermann Gábor!Nagyon profi!!!Van honlapja is, csak beírod a Google-ba a nevét...

Nyíregyházán keresnék jó szülész-nőgyógyászt, és szülésznőt. Kit válasszak?

Elérhet?séget, árat ha valaki irna megköszönném.

Legjobb válasz: az én magánorvosom volt dr. Fábián Antal.A kórházban genetikus szülész-nõgyógyász fõorvos. Maximálisan meg voltam vele elégedve. Magánrendelése:9000 ft/alkalom. Szülésznõ: Podlovics Mária. Nyíregyháza Új utca 35 szám. a rendelõje a dokimnak. elefonszám: 06-42/311-372. itt kell bejelentkezni hozzá. Nagyon kedves és aranyos, idõsebb, nagyon tapasztalt orvos. Csak õt tudom ajánlani neked. A szülésznõ nekem nem volt fogadott de ha mégegyszer szülnék, akkor õ lenne. Vgig velem volt és fogta a kezem, még a varratszedéskor is, pedig tényleg nem volt fogadott. megtehette voplna hogy otthagy, de nem. Szerintem õket válaszd. Sok sikert neked. de ha még van kérdésed írj: [email protected]

az én magánorvosom volt dr. Fábián Antal.A kórházban genetikus szülész-nõgyógyász fõorvos. Maximálisan meg voltam vele elégedve. Magánrendelése:9000 ft/alkalom. Szülésznõ: Podlovics Mária. Nyíregyháza Új utca 35 szám. a rendelõje a dokimnak. elefonszám: 06-42/311-372. itt kell bejelentkezni hozzá. Nagyon kedves és aranyos, idõsebb, nagyon tapasztalt orvos. Csak õt tudom ajánlani neked. A szülésznõ nekem nem volt fogadott de ha mégegyszer szülnék, akkor õ lenne. Vgig velem volt és fogta a kezem, még a varratszedéskor is, pedig tényleg nem volt fogadott. megtehette voplna hogy otthagy, de nem. Szerintem õket válaszd. Sok sikert neked. de ha még van kérdésed írj: [email protected].
bocsi, most olvasom, hogy mit írtam :) nem varratszedéskor hanem gátvarrás ideje alatt. :)
Én dr.Losonczy Jánost ajánlom neked nagyon jó szívvel.Rendes, aranyos, bármilyen kérdésed van, nyugodtan felteheted, akármilyen kellemetlen is legyen az.Ami a legfontosabb, hogy biztonságban érzem magam mellette!Nekem terhességem alatt volt egy kis komplikáció, szabadságról is bejött, hogy megnézzen.Csak jót tudok róla mondani.Szülésznõ tekintetében Podlovics Tiborné Marikát ajánlom, szerintem õ a legjobb.Végig veled van, segít mindenben.
Én Dr. Losonczy János és Podlovicsné Marikát ajánlom a Nyíregyházán szülõknek. Mind a 2 gyerekemet ennél a párosnál szültem és maximálisan megvagyok velük elégedve mind szakmailag, mind emberileg. A tarifájukat pedig te döntöd el.


Nőgyógyászt keresek Győrben. Kit válasszak?

Legjobb válasz: Én Dr Parányi Jánost ajánlom. Nála szültem, és zseniális szakember!

Én Dr Parányi Jánost ajánlom. Nála szültem, és zseniális szakember!
én teljesen meg vagyok elégedvel vajda attila fõorvossal.
Dr. nagy miklós a belvásorban van nagyonjó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!