Találatok a következő kifejezésre: Nőgyógyászhoz mikor bejelentkezni (4 db)

Nőgyógyászhoz mikor kell bejelentkezni?

n?gyógyászhoz kéne mennem ( valószín?leg herpesz-vírust szedtem össze, ahogy utána olvastam kb.7-20nap alatt gyógyul), de 1 hónap múlvára lehet nálunk bejelentkezni. Be se jelentkezzek? vagy jelentkezzek, hátha akkor is lesz mir?l beszélni?

Legjobb válasz: Menj el csak úgy ne magándokihoz,hanem általános rendelésre.

Menj el csak úgy ne magándokihoz, hanem általános rendelésre.
Szia! Ne várj egy hónapot. Menj el sztk rendelésre, lehet hogy sokat kell várnod de fogadni fognak.

Dr Esze Tamas Fehergyarmati nogyogyasz elerhetosegerol valaki valami infot adni? Hol es mikor rendel? Kell nalla elozetesen bejelentkezni? Stb.

Legjobb válasz: Nyilván a fehérgyarmati kórházban rendel, de van magánrendelõje is, ahol nyilván pénzért. A kórházban a felvételinél kérsz idõpontot, és ott megmondják melyik nap van rendelése. A magánrendelõje a régi ügyeleti rendelõben van ideiglenesen, mert felújítják a magánrendelõjét. Ott is be kell jelentkezni, elérhetõséget nem tudok.

Nyilván a fehérgyarmati kórházban rendel, de van magánrendelõje is, ahol nyilván pénzért. A kórházban a felvételinél kérsz idõpontot, és ott megmondják melyik nap van rendelése. A magánrendelõje a régi ügyeleti rendelõben van ideiglenesen, mert felújítják a magánrendelõjét. Ott is be kell jelentkezni, elérhetõséget nem tudok.
A kérdező hozzászólása: Es azt nem tudod veletlenul hogy neki van ultrahang keszuleke is?

Dr. Orosz András székesfehérvári nőgyógyász magánrendeléséről szeretnék információt. (Milyen számon lehet bejelentkezni, hol, és mikor rendel? )

Ha valaki tud segíteni, privát üzenetben is válaszolhat! A kórházban nem tudtak segíteni.

Legjobb válasz: Az idõsebbik vagy az ifjabbik Orosz?

Az idõsebbik vagy az ifjabbik Orosz?
De lehet, hogy mindketten az Ady Endre utcában rendelnek. A múltkor onnan láttam az ifjabbikat kijönni a rendelõbõl, ha jól tudom kedden van rendelés.
A kérdező hozzászólása: Az idõsebbet keresem. Nem tudsz esetleg telefonszámot?
Szia! Dr. Orosz András elérhetõsége: 06/22/316-228 kedden rendel Fehérváron, csütörtökön pedig Gárdonyban, 16:00-19:00-ig.


Hogyan kell bejelentkezni, időpontot kérni nőgyógyászhoz (magán)? Mit kell mondani? Sose voltam még.

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat,szerdára kaptam.Amúgy magánhoz kell:D

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, szerdára kaptam.Amúgy magánhoz kell:D
Felhívod/elmész és megmondod, hogy "xy vagyok, és szeretnék egy idõpontot kérni". Ha megkérdezi, hogy mi miatt, akkor válaszolsz szépen. Ha megkérdezi a születési dátumod akkor elmondod, megköszönöd és ennyi...
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! és ha vmi problémám van akkor telefonon azt is mondjam, vagy csak azt h kivizsgálást szeretnék??
Ha megkérdezik, akkor mondd. Ha nem, akkor nem kell. Azért ne részletezd pontosan (ne kezd el ecsetelni a telefonba, hogy milyen színû, szagú, állagú folyásod van stb.) Csak hogy mondjuk összeszedtél vmit, vagy ált. kivizsgálás, rákszûrés stb. De jó eséllyel nem fogják megkérdezni.
Úgy tudom, a Nõgyógyászhoz nem kell idõpontot kérni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!