Találatok a következő kifejezésre: Nőgyógyászhoz el menni szülő nélkül (2 db)

Nőgyógyászhoz el lehet menni szülő nélkül is? Bp-n hol van olyan, ami kamaszoknak van? Az hogy megvizsgáljon hogy vajon terhes vagy e pénzbe kerül? És az abortusz?

-nem nekem van ilyan problémám hanem egy barátn?mnek, mielött akárki nekem esne:$-

Legjobb válasz: Szia! Remélem nem esne ezért neked senki... A Baross utcában az I. számú nõgyógyászati klinikán van tinédzserambulancia, teljesen ingyenesen látnak el. Az abortusz biztos, hogy pénzbe kerül, de még ne menjetek a dolgok elébe. Nyugodtan kísérd el oda a barátnõdet, nagyon lelkiismeretesek! Sok sikert!

Szia! Remélem nem esne ezért neked senki... A Baross utcában az I. számú nõgyógyászati klinikán van tinédzserambulancia, teljesen ingyenesen látnak el. Az abortusz biztos, hogy pénzbe kerül, de még ne menjetek a dolgok elébe. Nyugodtan kísérd el oda a barátnõdet, nagyon lelkiismeretesek! Sok sikert!
Igen lehet. Bementek, és ott van a földszinten jobbra. Lehet, hogy várni kell egy keveset, mert mindig sokan vannak, de szerintem ennél jobb ellátást nem nagyon kaptok. Tb kártya kell, mindenképp, meg szerintem valamilyen igazolvány. Személyi, lakcímkártya. Szurkolok, és majd írj mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: nem tudod oda idõpnt kérés nélkül lehet menni?
Mért nem mentek a Heim Pálba? Alapból gyerekkórház és van nõgyógyászuk is.
Igen!
Biztos lesz majd olyan válaszoló, aki mindenáron nõi nõgyógyászt akar Rád tukmálni, de én azt mondom, inkább az alapján válogass, ki milyen ember nemtõl függetlenül!
Én is 15 éves vagyok és szerintem a kérd meg a barátnõdet hogy menjen el veled:) én még nem voltam, de a helyedben én így tennék.
14 felett nyugodtan mehetsz egyedül.
Azért nagyon jó lenne ha elkísérne egy idõsebb rokon, vagy barátnõ. Mindenképpen nõi dokit próbálj meg keresni elsõre, mert gondolj bele, hogy azért csak könnyebb vetkõzni és terpeszteni egy nõi doki elött, mint egy idegen férfi elött!
Anélkül hogy "rád akarnék tukmálni" bármit is, ahogy itt egy nagyokos mondta, mindenképpen ajánlanám neked a nõi nõgyógyászt, mert - gondolj csak bele - , õ nem csak orvos, hanem nõ is, aki nem csak könyvbõl tanulta azokat a problémákat amivel hozzá fordulsz, mint férfi kollegája, hanem át is érezte azokat. Azonkívül, nyilván empatikusabb is, hiszen a szégyenlõsséget ugynúgy érezte õ is amikor nõgyógyászhoz ment, ezt bizony egy férfi soha nem érezte és nem tudja igazán érezni. Szóval a nõi dokinak hátránya semmi sincs a férfival szemben, csak elõnye lehet.
Akinek az egészsége fontos, az nem a neme alapján választ nõgyógyászt, hanem az alapján, hogy a személyes ismerõsei kit ajánlanak. Egy kislánynak jobb ha a saját anyukája nõgyógyászához megy, akármilyen nemû is. Ha az anyukájának jó, akkor rossz orvos nem lehet!
Akkor te csináld úgy kedves elõzõ, nem számít mit gondol a lányod majd, mert te úgyis jobban tudod!
Akinek az egészsége fontos, az elmegy orvoshoz, amikor szükséges. Micsoda hülyeség az hogy: "Akinek az egészsége fontos, az nem a neme alapján választ nõgyógyászt." Hol zárja ki a kettõ egymást?? Na a lényeg az, hogy ebben a korban a gyerek-, vagy tini nõgyógyászatra kellene menned, mert ott azért jóval "kíméletesebben" bánnak veled és igaza van annak aki azt írta, hogy keress nõi dokit, mert bizony nem mindegy hogy ki elött kell terpesztgetned. Feltehetõleg a gyerek/tini nõgyógyászaton úgyis nõ lesz az orvos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!