Találatok a következő kifejezésre: Nőgyógyászhoz el menni szülő (4 db)

Nőgyógyászhoz el lehet menni szülő nélkül is? Bp-n hol van olyan, ami kamaszoknak van? Az hogy megvizsgáljon hogy vajon terhes vagy e pénzbe kerül? És az abortusz?

-nem nekem van ilyan problémám hanem egy barátn?mnek, mielött akárki nekem esne:$-

Legjobb válasz: Szia! Remélem nem esne ezért neked senki... A Baross utcában az I. számú nõgyógyászati klinikán van tinédzserambulancia, teljesen ingyenesen látnak el. Az abortusz biztos, hogy pénzbe kerül, de még ne menjetek a dolgok elébe. Nyugodtan kísérd el oda a barátnõdet, nagyon lelkiismeretesek! Sok sikert!

Szia! Remélem nem esne ezért neked senki... A Baross utcában az I. számú nõgyógyászati klinikán van tinédzserambulancia, teljesen ingyenesen látnak el. Az abortusz biztos, hogy pénzbe kerül, de még ne menjetek a dolgok elébe. Nyugodtan kísérd el oda a barátnõdet, nagyon lelkiismeretesek! Sok sikert!
Igen lehet. Bementek, és ott van a földszinten jobbra. Lehet, hogy várni kell egy keveset, mert mindig sokan vannak, de szerintem ennél jobb ellátást nem nagyon kaptok. Tb kártya kell, mindenképp, meg szerintem valamilyen igazolvány. Személyi, lakcímkártya. Szurkolok, és majd írj mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: nem tudod oda idõpnt kérés nélkül lehet menni?
Mért nem mentek a Heim Pálba? Alapból gyerekkórház és van nõgyógyászuk is.

Kismamik, nőgyógyász keresek, aki a Szent Imrében szül, és el tudok menni hozzá sztk alapon?

Van egy szuper dokim, ?nála szültem ezel?tt, de nem tudom kifizetni most már a magán rendelését és sajnos sztk-ban nem rendel. A Szent Imrében szültük, és olyan jó tapasztalataim vannak hogy most is ott szeretnék, csak kellene hozzá egy jó és nem drága doki.. segítenétek?

Legjobb válasz: Szia, én a Szent Imrében szülök, de magánrendelésre járok a dokimhoz. Dr. Bencsik András, ha érdekel priviben írok bõvebb infót, olcsónak nem mondanám, 10 ezer Ft-ot fizetek havonta, viszont a szülés nem "fix tarifás"

Szia, én a Szent Imrében szülök, de magánrendelésre járok a dokimhoz. Dr. Bencsik András, ha érdekel priviben írok bõvebb infót, olcsónak nem mondanám, 10 ezer Ft-ot fizetek havonta, viszont a szülés nem "fix tarifás"
SZia! Én is a Szent Imrében szültem is fogok is. 2 dokit is tudok ajánlani, akiknek van SZTK-s rendelésük is. Mindkettõt szívbõl tudom ajánlani, de ezren vannak a rendelésen és nagyon nehéz bekerülni... Amúgy a 22. kerületben van az orvosi rendelõ. Jelenleg én is SZTK alapon járok, az elõzõ terhességemnél magánba jártam, de most nekem is sok lenne... :( A 2 doki: dr Parragh és dr Tasi. Ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok. Amúgy hanyadik hétben vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát még nem voltam dokinál, egyenlõre a tesztnél tartok, azért szeretnék minél elõbb dokit "keríteni". Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy mit jelent az hogy nehéz bekerülni?

Ha egy lány elveszti a szüzességét akkor el kell menni nőgyógyászhoz? És ha igen akkor elmehet egyedül is vagy muszáj szülővel?

Legjobb válasz: megszakításos szex: egy nagyonlutri védekezési módszer. A pasi magömléselött kihúzza a péniszét a hüvelybõl, így kerüli el, hogy a lányt teherbe ejtse. Hátrányai: magömléselött lehet elõváladék, ami szitnén tartalmazhat seprmiumot! aki azt állítja,hogy nem szokott elõváladéka lenni annak is lehet, igaziból helyzettõl függ. nagyon meg kell bíznod a pasiban ehhez,mert a végén Te maradsz terhes, õ meg arra megy amerre akar. (a felvilágosítás nem teljeskörû, kérdezze meg orvosát, vagy gyógyszerészét! ;) )

megszakításos szex: egy nagyonlutri védekezési módszer. A pasi magömléselött kihúzza a péniszét a hüvelybõl, így kerüli el, hogy a lányt teherbe ejtse. Hátrányai: magömléselött lehet elõváladék, ami szitnén tartalmazhat seprmiumot! aki azt állítja, hogy nem szokott elõváladéka lenni annak is lehet, igaziból helyzettõl függ. nagyon meg kell bíznod a pasiban ehhez, mert a végén Te maradsz terhes, õ meg arra megy amerre akar. (a felvilágosítás nem teljeskörû, kérdezze meg orvosát, vagy gyógyszerészét! ;) )
Nem kell, max. ha tablettát szeretnél íratni, ha panaszaid vannak, illetve 18 éves kortól pedig évenkénti rákszûrés ajánlott.
Ha 18 alatti vagy és bármi betegséged van esetleg odabent, akkor a szülõnek mindenképp tudnia kell róla, meg arról is, ha esetleg terhes lettél. Nem kötelezõ az 1. alkalom után dokihoz menni, csak ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben veled. Egyébként évente 1x érdemes ellátogatni a nõdokihoz egészségügyi szûrésre.
Nem kell nõgyógyászhoz menni kimondottan amiatt , de a védekezésrõl gondoskodni kell és a megszakításos szex eszedbe se jusson, soha mert teherbe lehet úgy esni. Óvszer, vagy ha komoly a kapcsolat fogamzásgátló.
A kérdező hozzászólása: "megszakításos szex" az konkrétan mi ?
Azzal tisztában vagy, hogy a szex az mi? És a védekezés, úgy an block mit takar?
A megszakításos szex a pasik nyelvén: "csak kicsit teszem be", illetve "majd vigyázok". Na ezekre a dumákra ne hallgass, csakis óvszerrel szexelj!
Nõgyógyászhoz akkor kell menni, ha egészségügyi problémáid vannak, fogamzásgátlót szeretnél, illetve rákszûrés miatt. Elmehetsz szülõ nélkül is, elvégre a szexhez sem viszed anyukádat magaddal, ha nem tévedek.
Igen!
Biztos lesz majd olyan válaszoló, aki mindenáron nõi nõgyógyászt akar Rád tukmálni, de én azt mondom, inkább az alapján válogass, ki milyen ember nemtõl függetlenül!
Én is 15 éves vagyok és szerintem a kérd meg a barátnõdet hogy menjen el veled:) én még nem voltam, de a helyedben én így tennék.
14 felett nyugodtan mehetsz egyedül.
Azért nagyon jó lenne ha elkísérne egy idõsebb rokon, vagy barátnõ. Mindenképpen nõi dokit próbálj meg keresni elsõre, mert gondolj bele, hogy azért csak könnyebb vetkõzni és terpeszteni egy nõi doki elött, mint egy idegen férfi elött!
Anélkül hogy "rád akarnék tukmálni" bármit is, ahogy itt egy nagyokos mondta, mindenképpen ajánlanám neked a nõi nõgyógyászt, mert - gondolj csak bele - , õ nem csak orvos, hanem nõ is, aki nem csak könyvbõl tanulta azokat a problémákat amivel hozzá fordulsz, mint férfi kollegája, hanem át is érezte azokat. Azonkívül, nyilván empatikusabb is, hiszen a szégyenlõsséget ugynúgy érezte õ is amikor nõgyógyászhoz ment, ezt bizony egy férfi soha nem érezte és nem tudja igazán érezni. Szóval a nõi dokinak hátránya semmi sincs a férfival szemben, csak elõnye lehet.
Akinek az egészsége fontos, az nem a neme alapján választ nõgyógyászt, hanem az alapján, hogy a személyes ismerõsei kit ajánlanak. Egy kislánynak jobb ha a saját anyukája nõgyógyászához megy, akármilyen nemû is. Ha az anyukájának jó, akkor rossz orvos nem lehet!
Akkor te csináld úgy kedves elõzõ, nem számít mit gondol a lányod majd, mert te úgyis jobban tudod!
Akinek az egészsége fontos, az elmegy orvoshoz, amikor szükséges. Micsoda hülyeség az hogy: "Akinek az egészsége fontos, az nem a neme alapján választ nõgyógyászt." Hol zárja ki a kettõ egymást?? Na a lényeg az, hogy ebben a korban a gyerek-, vagy tini nõgyógyászatra kellene menned, mert ott azért jóval "kíméletesebben" bánnak veled és igaza van annak aki azt írta, hogy keress nõi dokit, mert bizony nem mindegy hogy ki elött kell terpesztgetned. Feltehetõleg a gyerek/tini nõgyógyászaton úgyis nõ lesz az orvos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!