Találatok a következő kifejezésre: Nő vagyok. védekeztünk (2 db)

Nő vagyok. Nem védekeztünk. A párom nem ment el. Attól még így teherbe eshettem?

5-6 napja lett vége az el?z? menstruációmnak. Kb 6-7 percig tartott az aktus, és egyikünk se ment el ezid? alatt. A férfinek attól még jöhet ondó, hogy nem ment el? Mennyi az esély arra, hogy terhes lettem? Kérlek sürg?sen válaszoljatok!

Legjobb válasz: Legközelebb húzzatok gumit és nem kell félned vagy szedj bogyót, az mégjobb, hiszen aki szedi, annak jótékony hatással lehet a petefészekmûködésére majdan. Amúgy számos válasz van már ezügyben itt, ha keresgélsz találsz. Amúgy nézd meg szüzmáriát... hm? Tehát vagy igen, vagy nem, de szerintem nem. :-) Sõt... ne emiatt görcsölj!

Legközelebb húzzatok gumit és nem kell félned vagy szedj bogyót, az mégjobb, hiszen aki szedi, annak jótékony hatással lehet a petefészekmûködésére majdan. Amúgy számos válasz van már ezügyben itt, ha keresgélsz találsz. Amúgy nézd meg szüzmáriát... hm? Tehát vagy igen, vagy nem, de szerintem nem. :-) Sõt... ne emiatt görcsölj!
Szia! Mi megszakítással védekeztünk. Terhes lettem. Tehát: IGEN lehetsz terhes az elõváladéktól!!
Van esély rá de nagyon kevés.Csinálj egy esztet egy heten belül, tutira kimutatja ha az vagy vagy sem.
Megszakításos védekezéssel is teherbe eshet egy nõ, szóval, ha nem akartok gyereket, akkor védekezzetek. De szerintem nem lettél terhes. Ha 5 napig van menstruációd, akkor 10-11. napon voltatok így eddig. Márpedig, hacsak nem borult fel a PÉ-d, nem lehetett ovulációd.

Miért van az, hogy itt is rengeteg nő teszi fel a kérdést, hogy terhes lett védekezés ellenére (vagy nem védekeztek, de nem szeretnének babát), és mit tegyenek, miközben hatalmas tábor pedig nagyon szeretne babát, és dolgozik rajta, de nem jön össze?

Csak elgondolkodtam ezen, vajon van-e oka ennek az igazságtalan eloszlásnak... Én szerencsére amíg nem szerettem volna, nem lettem terhes, most pedig els? próbálkozásra összejött a babánk, mégis zavar ez az igazságtalanság... Pszichés oka lenne ennek? 10 hetes km

Legjobb válasz: Lehet, hogy a babát nem osztják, érdem, igazságosság szerint, hanem puszta biológia a fogantatás? És ha olyanok a körülmények összejön, de ha valami nem stimmel nem jön össze. Nem kell mindenben a felsõbb rendûséget keresni, vannak pusztán földi, biológiai dolgok. És semmi igazságtalanság nincs a dologban. Mint ahogy abban sincs, egyik embernek kék a szeme másiknak barna. Vannak akik biológiailag alkalmasabbak a fogantatásra, vannak akik egyáltalán nem. Nehéz elfogadni nyilván, különösen annak, aki alkalmatlan a fogamzásra vagy a baba kihordására és könnyebb igazságtalanságra, sorsra, kisebbségekre hivatkozni, õket okolni. De ez szerintem puszta biológia, nem egyéb.

Lehet, hogy a babát nem osztják, érdem, igazságosság szerint, hanem puszta biológia a fogantatás? És ha olyanok a körülmények összejön, de ha valami nem stimmel nem jön össze. Nem kell mindenben a felsõbb rendûséget keresni, vannak pusztán földi, biológiai dolgok. És semmi igazságtalanság nincs a dologban. Mint ahogy abban sincs, egyik embernek kék a szeme másiknak barna. Vannak akik biológiailag alkalmasabbak a fogantatásra, vannak akik egyáltalán nem. Nehéz elfogadni nyilván, különösen annak, aki alkalmatlan a fogamzásra vagy a baba kihordására és könnyebb igazságtalanságra, sorsra, kisebbségekre hivatkozni, õket okolni. De ez szerintem puszta biológia, nem egyéb.
Szia! Gondolj bele, hogy mekkora próbatétel valakinek az életében, hogy, ha nem szeretne (még) babát, és ennek ellenére terhes lesz! Ha nem adatottak meg a lehetõségei ehhez, pl. megfelelõ párkapcsolat, anyagiak, életkor, stb. Ez legalább akkora nehézség és lelki teher, mint, ha szeretne, de nem sikerül! Egyik helyzet sem könnyû, nem hiszem, hogy bármelyik igazságos lenne! Ennek ellenére én hiszek abban, hogy semmi sem történik véletlenül, mindennek oka van, és mindenkinek befelé kéne nézni, a saját lelkében és életében rendet tenni, mielõtt külsõ dolgokat okolna az élete alakulásáért! Mondom ezt, két baba elvesztése után! Visszagondolva tudom, hogy nem voltam felkészülve azokra a terhességekre. Nem igazságtalanság volt, hanem nekem kellett megváltoznom! 1, 5 éves kisfiú anyucija

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!