Találatok a következő kifejezésre: Nő vagyok de a párom imádja (2 db)

Nő vagyok férjnél, de a párom imádja nézni a nőt nővel és már többször kipróbáltuk egy párral. Lehet ezt tartósan csinálni?

mellesleg nem rossz;)

Legjobb válasz: Ha ezt mind ketten szeretnétek miért ne? A szexben semmi sem tilos amit mind ketten akartok.

Ha ezt mind ketten szeretnétek miért ne? A szexben semmi sem tilos amit mind ketten akartok.
Amíg mindenki akarja, miért ne? Ízlés dolga, nem szégyen...
Webkamera elött maszturbálni sem rossz, az mégis sokak szerint perverzió. Ez meg csak ízlés dolga... Látom, itt is mûködik a kettõs mérce. Egyébként... valószínûleg nem lehet, mert benned ott a kétkedés. Téged zavar ez a dolog, hiába izgalmas. Valószínûleg nem a mások ítélete miatt, hanem a saját szereped bizonytalansága miatt. Mit meg nem tesz az ember a párjáért... gondolom ez is kölcsönös. Õ mit tesz meg érted?

Szeretem a párom, imádom, mindent megteszek ami tölem telik, amit egy nö adhat, egy férfinak, mégsem értékeli nemveszi észre, vagy nem látja! Mit tanácsoltok? Öis szeret de nem nagyon tudja kifejezni!

Legjobb válasz: Kérdezõ akkor az is lehet, hogy ez neki most így pont jó. Tudja, hogy te mit szeretnél? mond neki, hogy dicsérjen meg néha vagy mondja, hogy szeret vagy nyaljon ki olyankor is, amikor neki épp nem kell szex. A gáz ott kezdõdik, amikor tudja mit szeretnél kéred és akkor se megy...

Kérdezõ akkor az is lehet, hogy ez neki most így pont jó. Tudja, hogy te mit szeretnél? mond neki, hogy dicsérjen meg néha vagy mondja, hogy szeret vagy nyaljon ki olyankor is, amikor neki épp nem kell szex. A gáz ott kezdõdik, amikor tudja mit szeretnél kéred és akkor se megy...
"mindent megteszek ami tölem telik, amit egy nö adhat, egy férfinak" súlyos hiba! senki nem értékeli azt, ami korlátlanul áll rendelkezésre. szerinted hol lenne az olaj ára, ha hirtelen az folyna a cspból? a bányászbéka feneke alatt. a te "tarifád" is ott van, ha a csak inteni kell és ugrassz.
nõ és férfi között ilyen egy kapcsolat. minek teszed ki a lelked? fogd vissza magad. ha nem kéri miért legyen hálás? írom ezt mint egy nõ Attól, hogy neked a szar jutott és ez a marhaság rögzült benned, még nem kéne közkinccsé tenni. Igenis, egy NORMÁLIS férfi-nõ kapcsolat egyenrangú, azonos mértékû az adok-kapok. Ha ez nem funkcionál, útilapu, de piszok gyorsan.
Ez a "mindent" nincs könnyelmûen eltúlozva? pl. lehet, hogy hetente 3x mosol függönyt, naponta 2x fõzöl és minden nadrágba tökéletes él van vasalva ... neki meg csak egy szopás kéne néha, amit nem kap meg :)
nõ és férfi között ilyen egy kapcsolat. minek teszed ki a lelked? fogd vissza magad. ha nem kéri miért legyen hálás? írom ezt mint egy nõ
Utolsó, ott a pont. :) Amúgy ne alázkodj már meg ennyire, és ne rendeld magad alá. Kicsit hanyagold, legyél elérhetetlen, az majd felkelti az érdeklõdését. 22L
A kérdező hozzászólása: Menta34 Az orális szexet is megkapja, nemvasalok élrenadrágot, lehet tulzásokba esem! A szexet imádom ökevésbé!
"Mi értelme rabszolgámmá lenni, és aztán azt várni, hogy törõdjem magával! Ki törõdik egy rabszolgával?"
A kérdező hozzászólása: Valoban igazatok van, a rabszolga sorsnak vége, ebböl a hibábol is tanultam, nem követem el még egyszer!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!