Találatok a következő kifejezésre: Nő vagyok de a párom (40 db)

Ilyenkor mit tehetnék? Teljsen összevagyok zavarodva.3 hét múlva lesz az esküvöm, és 12 hetes terhes vagyok, De! A páromat rajta kaptam egy másik nővel.!

Szeretem, de ezek után már nem bizom meg benne! Esküvöt mondjam le? Nem tudom mi tév? legyek. Köszönöm a válaszokat el?re is.!

Legjobb válasz: Anyagilag szabad vagy akkor minden okés, hagyd a rákba ezt a szemétládát. Terhes feleségét megcsalni ez udnorító.

Inkább most hagyd ott, mint hogy egy év múlva váljatok. Egy ilyen emberrel nehogy összeházasodj! Ha most megcsal, akkor meg fog csalni máskor is (és valószínûleg nem ez volt az elsõ eset)
Anyagilag szabad vagy akkor minden okés, hagyd a rákba ezt a szemétládát. Terhes feleségét megcsalni ez udnorító.
Akkor ne is menj hozzá inkább! meg fogja csinálni újból, hiába esküdözik most majd az ellenkezõjérõl...
Inkább most mond vissza az esküvõt, mint válás legyen a házasság vége.Lelkileg is, anyagilag is jobban megviselne.Biztos találsz majd magadnak megbízható õszinte társat, aki a gyermekedet is elfogadja. Minden jót kívánok!
Kérdezõ! Biztosan megcsalt? Vagy mibõl következtetsz rá? Hátha csak megijedtél és túlreagálod, terhesség alatt nem lenne meglepõ, de akkor mi segíthetünk és máris semmi probléma nem lenne. :)
Hát ha láttad, akkor már bizonyíték sem kell, sztem kérdezz rá, mond el, hogy láttad...Ha még le is tagadja, akkor már most nincs értelme esküvõnek.ÉS ha nem tesz semmit érted, ha be is vallaná.Talán a babának sem kéne ilyen felelõtlen apa.
Kutyából nem lesz szalonna.Ha egyszer megtette, megteszi többször is.Az én volt férjem is igért, fût fát. Jobb most túl lenni rajta. Mint kisgyerekkel válni.
Szia Ezt neked kell eldönteni! Ha nem tudsz benne megbízni és megbocsájtani ezt a dolgot akkor nem sok értelme van az esküvõnek, mert nem lesz valami boldog és tartós a kapcsolatotok. Ha úgy érzed fel tudod dolgozni stb a történteket akkor hajrá. De egy óriási beszélgetés nagyon nem ártana kettõtök között és utána kellene elgondolkodni. Nagyon szomorú és rossz dolog mikor valakit terhesen megcsalnak ráadásul az esküvõ elõtt nem sokkal. :S
Ha ez nem kamu kérdés, akkor nagyon gáz...Én nem mennék hozzá, a gyereket meg lehet, h elvetetném (vagy inkább egyedül felnevelném). Ez a pali ha így kezdi, ez lesz a folytatás is! Akarod kitenni magad és egy ártatlan gyereket ennek a megaláztatásnak?
Hogy így döntöttél azt jelenti, hogy van karaktered. Nem fog összedõlni a világ, hiszen van segítséged. Meglátod, elõbb-utóbb rendezõdni fog az életed és találsz egy normális, családcentrikus férfit, aki megbecsül téged is és a gyermekedet is. Ezt a férfit pedig felejtsd el örökre. Ez volt életed nagy tévedése. Nem te vagy az elsõ aki így járt.
Egyértelmûen lapát. Ez a pasi egy gyáva kukac. mit akarsz tõle? :)
Nagyon aljas dlgot tett veled ez a fickó, duplán is /esküvõre készülve, terhesként/. Mondd vissza az esküvõt, mert erre a tettre /ha biztos vagy benne/ nincs bocsánat.
Bármit, csak abortuszt ne!
Szerintem pasit rúgd ki, gyereket tartsd meg, és a lagzit is, csak võlegény és ceremónia nélkül és hívd goodbye partinak ;) ez utóbbi vicc, de tényleg örülj h ez most derült ki és nem a ki tudja hányadik gyereknél és alkalomnál...
Szerintem ne menj hozzá! Rettenetesen nehéz lehet, de ha már nem tudsz megbízni benne, akor inkább ne kösd össze az életedet egy ilyen emberrel. Szégyen, hogy ez az alak 6 év, közös babatervezés után csak úgy lelép egy másik nõvel. Szegény kicsinek is ártana, ha egy rossz házasságban kéne felnõnie. A babát ne vetesd el, mert szereted, van pénzed felnevelni, ráadásul õ nem is tehet errõl az egészrõl. Ne adj a párodnak újabb esélyt, ha már ilyen szörnyûséget tett! Terhes nõt megcsalni... ez iszonyú!:'(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.! Úgy döntöttem hogy nem lesz esküvõ. Nem kell ilyen alak nekem. Eljátszotta az esélyét. Család is támogat engem, és babát is megtartom. õ nem tehet errõl, remélem egyedüli anyaként is helyt állok.
Szerintem helyesen döntöttél és szorítok hogy minden jó legyen :) Fel a fejjel :)
Jól döntöttél, nem fogod megbánni vagy ilyesmi.Minden jót!
Hat éve együtt, babatervezés, majd esküvõ. Micsoda pasi az ilyen. Nem hiszem hogy ilyen hírtelen le tud mondani a cicamicájáról.Ebben csak az a szomorú, hogy itt állsz három hónapos terhesen egy megbízhatatlan apától. Viszont ha meg elvetetnéd a gyermeket lehet többé nem lenne babád. Rettenetes nehéz döntés elõtt állsz!Viszont én hozzámennék, már csak azért, hogy a hat év alatt biztosan van közös amit együtt vásároltatok, stb.stb. és a gyermeknek is lesz neve. Aztán a házasságod alatt kiderül hogyan viselkedik. Amit leírtam, mindent a gyermekemért tennék elsõsorban.
Ne házasodj. Tudom, nehéz, de adj magadnak idõt, nyugodj le, gondolj mindent végig. Ne pánikolj. És ne sürgesd magad. Rá fogsz jönni, mi a jó döntés.
Én azért azt mondanám, hogy egy próbát megér. Hozzámenni ne menj hozzá, de én adnék még egy esélyt. Végül is a közös babátokat várjátok, már rá kell gondolnod elsõsorban. Ha újra megteszi, még mindig elhagyhatod, de ne lépj rögtön, haragból! Én elképzelhetõnek tartom, hogy esetleg a gyermekvállalás miatt bepánikolt, megijedt, és ilyenkor csinál hülyeségeket az ember. Persze ez nem zárja ki, hogy egy gyökér..., ezért mondom, hogy ne menj hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ez nem kamu kérdés! Teljesen tanácstalan vagyok.. A babát nem szeretném elvetettni, akkor én egyedül nevelem már fel.! Anyagilag jól állok fel tudom nevelni a picit.
A kérdező hozzászólása: Egész biztosan hogy megcsalt, sms-k tudom nem volt szép hogy belenézetem a telefonjába de már elégé bizonytalaná váltam, minidg éreztem rajta a nõi parfümöt, meg hogy neki elkelett utazni külföldre munka ügybe, közbe itthon volt.
Ohh :( És rákérdeztél nála? :(
Ha már nem tudsz megbízni benne, mondd le az esküvõt. Ha mindennek ellenére (hogy nem bízol benne, ami veszekedésekhez vezet) hozzámész, annak a baba fogja meginni a levét. Hidd el, nem jó egy rossz házasságban felnõni.
Elõször én is azt kérdezem? Biztos .hogy megcsalt? Mit láttál? Ha igen akkor hagyd ott, hiszen elõbb utóbb tönkremész idegileg, hogy mikor, kivel, hol lehet és a gyerek sem ilyen házasságban akar majd felnõni.
Jajj hagyd a francba, mondd le az esküvõt. Ha valaki ekkora idióta h megcsalja a terhes (leendõ) feleségét, akkor késõbb mit fog csinálni? 28/f
A kérdező hozzászólása: Délután rákérdeztem de elõször letagadta, Kicsit felemeltem a hangomat.. ideges lettem.. akkor már megmondta. de azt mondta hogy :"hogy bocsássak meg neki, többet ilyen nem fordul elõ, meg kifogásokat keresett hogy túl hamar jött a gyerek. Istenem együtt vagyunk 6 éve tervezztük a babát ezzel a szöveggel jön elõ? mert mindenki megérdemel még 1 esélyt..!
Ne menj hozza!!! En ugyanigy jartam, csak nalunk a baba megszületese utan bukott le. En ha tudom nem megyek hozza, de a babat akkor is megtartom.
Semmiképp ne menj hozzá! Miért csesznéd el az életedet ?! Válassz most amíg még nem késõ!
szia hogy vagy?a kicsi?most bukkantam rá a kérdésedre!elvileg már 2 év körüli a kicsid...mesélj mi lett veled, pároddal?

Nő vagyok férjnél, de a párom imádja nézni a nőt nővel és már többször kipróbáltuk egy párral. Lehet ezt tartósan csinálni?

mellesleg nem rossz;)

Legjobb válasz: Ha ezt mind ketten szeretnétek miért ne? A szexben semmi sem tilos amit mind ketten akartok.

Ha ezt mind ketten szeretnétek miért ne? A szexben semmi sem tilos amit mind ketten akartok.
Amíg mindenki akarja, miért ne? Ízlés dolga, nem szégyen...
Webkamera elött maszturbálni sem rossz, az mégis sokak szerint perverzió. Ez meg csak ízlés dolga... Látom, itt is mûködik a kettõs mérce. Egyébként... valószínûleg nem lehet, mert benned ott a kétkedés. Téged zavar ez a dolog, hiába izgalmas. Valószínûleg nem a mások ítélete miatt, hanem a saját szereped bizonytalansága miatt. Mit meg nem tesz az ember a párjáért... gondolom ez is kölcsönös. Õ mit tesz meg érted?

Hűséges maradsz a párodhoz akkor is, ha jön egy "eszelős", aki rád tapad és csinos (nő), vagy ha nő vagy, helyes a pasi, de boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatod?

Legjobb válasz: Ezt már írtam valamelyik válaszomba. A hûség nem tulajdonság, hanem döntés. Én úgy döntöttem, hogy igen, hûséges maradok. Fõleg ha boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatom. Ha nem így van, akkor is elõbb szakítok, aztán lépek más felé.

Ezt már írtam valamelyik válaszomba. A hûség nem tulajdonság, hanem döntés. Én úgy döntöttem, hogy igen, hûséges maradok. Fõleg ha boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatom. Ha nem így van, akkor is elõbb szakítok, aztán lépek más felé.
persze. a tapadósakat amúgy sem értékelem, akkor sem, ha egyedülálló lennék.
Milyen kapcsolat az, ami csak addig tart amíg nem jön egy jobb. Most döntsd el hogy szexpartner kell vagy élettárs.
Én erre azt szoktam mondani, hogy minek ennék máshol hamburgert, ha otthon bélszínt kapok.A férjemtõl megkapom mindazt a szeretetet, törõdést, figyelmet, kényeztetést amire szükségem van.Ezen kívül vagyok olyan régimódi, hogy a házassági eskü nekem még jelent valamit:)
Persze hogy hûséges maradok. Ha a kapcsolatomban nincs gond akkor semmiképp nem lépek félre. Ha gond van akkor meg elõbb véget vetek neki. A megcsalás a legundorítóbb dolog.
Tele van a világ csinos nõkkel és helyes pasikkal. Mindegyiknek engedsz, ha õ úgy akarja?
Ha boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatom, akkor valószínû, hogy a rám tapadó pasi egyáltalán nem az érzelmeim korbácsolja fel, hanem csak idegesít. Sõt, most nem is tökéletesen boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatom, mégis ha közelít valaki, ugyanígy érzem, csak az jár a fejemben, hogy hagyjon már békén.
Mint mindenki mas orulok, ha megkeres egy csinos no, de megcsalni nem fogom a baratnom. Pedig mar ba.sztam ezzel ra, azota is banom, h kihagytam azokat a csajokat.
Ez azért pofátlanul hangzott, nem? A lényeg, hogy Õt nem érdekli, úgyis az lesz, amit õ akar.
Mindig hûséges vagyok és leszek is. Igaz, most nincs párom, de amikor volt, akkor egy srác rám írt, hogy én vagyok a legszebb lány meg stb... szeretne velem jobban megismerkedni, meg randizni is. Én meg mondtam neki, hogy van párom, barátok lehetünk, de semmi több. Ha lenne, akkor is 100%-ban hûséges maradnék. 19/l
NEM!!! tolem johet a vilag legjobb pasija is:DD. nyilvan az embernek jolesik ha vannak rajongoi, de pasikent csak a paromra tudok tekinteni.
A kérdező hozzászólása: Soha nem csaltam meg a páromat, sem az exemet. Kérdésem általánosságban arra irányult, vajon mások hogy vélekednek a hûségrõl, mennyire tudnak ellenállni vagy nem a "csábításnak". Szeretem a páromat és eszembe nem jutna megcsalni, ahogy eddig sem tettem az exemmel sem. Volt má rá példa, kétszer is, hogy egy pasi "rám nyomult", s hiába mondtam neki, van párom, azt felelte, õt ez nem érdekli, de mégsem lett semmi köztünk az illetõvel, mert én nem akartam, hûség az hûség.
ha a kérdésed alapján nem amradsz hûséges, akkor valami hiányzik a kapcsolatodból. ha ilyet érzel akkor ülj le a pároddal és kérdezzétek meg egymást mi az amiben feltudtok egymásra nézni és mi az amiben nem. amikor jön egy "eszelõs" ahogy te írtad, akkor egy kiut reménye csillan fel egy számodra nem megfelelõ helyzetbõl. ez lehet a kapcsolatotok "unalma", vagy bármi más. ezt mindenkinek magának kell tudnia.
Én hûséges maradok, volt is már rá példa... Elég jó pasi nyomult rám, ha szingli lettem volna engedek is neki, de mondtam, hogy van barátom és jól megvagyunk meg szeretem. Egy dbig próbálkozott, de aztán feladta, mert látta, hogy hiába. :) Ennyi. 20L
Ha szeretem a párom (és ez így van), akkor tök mindegy, milyen helyes az a pasi.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azt a válaszod nem olvastam:-) Én is így vagyok egyébként a hûséggel, mint Te.
"s hiába mondtam neki, van párom, azt felelte, õt ez nem érdekli, " Ja, egy dugásra benevezne rád, a többi nem érdekli. Ilyen pasi nekem akkor sem kéne, ha egyedül lennék.

Nő létemre miért van ilyen vágyam? Izgat a párom feneke de nagyon!

Nagyon szeretném nyelvvel izgatni. Egyedül annyit enged, hogy az ujjammal csináljam, de be nem tehetem az ujjamat, hát én szívesen betenném. S?t ha nem fájna neki, és ? is szeretné, akkor felcsatolhatóssal szexelnék vele. A meleg pornó számomra nagyon izgató. Normális vagyok én egyáltalán? Eddig akiknek mondtam csak néztek. Ja és azt még hozzátenném, hogy senki másnak nem csinálnám szívesen, csak neki, mert szeretem. És a hétköznapokban teljesen átlagos ember vagyok.

Legjobb válasz: Én is szeretnék neki prosztatamasszázst adni, egyszer próbáltuk kádban, síkosító nélkül de persze fájt neki. Azóta nem jött ez szóba, de nagyon élvezi ha simogatom neki a heréit és a gátját. Engem különösebben nem izgat, csak szeretnék neki nagy örömet okozni.

Ma már volt ilyen topic, szerintem ez jó dolog, csak keress hozzá megfelelõ férfit :P Egyébként meg erre van az a módszer, hogy kötözd ki, játsz vele aztán 1Xcsak dugd be :D Nem hiszem, hogy visítani fog, ha kellõképp fel van izgulva. És ha úgy csinálod, hogy ujjazod, v nyalod, közben vered neki, és tetszik neki, akkor nem hiszem, hogy ellene lesz.
Én uezt kértem a exbarátnõmtõl, elégfurin nézettrám a felcsatolhatós kérdésre majdnem leb-uzizott. Valahogy sose találok elég nyitott lányokat :( Egyébként ez tényleg ilyen domina hajlam, de ha élvezitek akkor kit érdekel.
Én is szeretnék neki prosztatamasszázst adni, egyszer próbáltuk kádban, síkosító nélkül de persze fájt neki. Azóta nem jött ez szóba, de nagyon élvezi ha simogatom neki a heréit és a gátját. Engem különösebben nem izgat, csak szeretnék neki nagy örömet okozni.
Teljes mértékben normális vagy. Egyértelmûen át szeretnéd venni, a vezetõ domina szerepet, és szeretnéd õt egy kiszolgáltatott helyzetben látni. Nagyon sok pár csinálja, sõt, van ahol a férfi kéri is. Szerintem próbáld meg rávenni, ha megvan a bizalom mûködhet a dolog. 17/F
számomra is nagyon izgató... :D
Vannak ilyen csajok. Én õszintén benne lennék, ha a barátnõm ilyennel állna elõ. És egyáltalán nem ferde hajlam, mivel nõ csinálja. Szerintem az a fontos, hogy kivel csinálod és nem az hogy mit. Rmélem összejön, engem is izgat a fordított felállás :D ;)
NEM
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat. Sajnos egyenlõre még nincs benne:) De haladunk, az ujjammal már izgathatom:P Alig várom hogy nyalhassam is:)
Szerintem teljesen normális. Miért ne izgathatna a feneke? És miért ne akarhatnád kényeztetni õt ott is? :) Mondjuk azt a felcsatolhatós részt meg ne említsd elõtte! Valószínûleg irtóra kiakadna, és többet a közelébe sem engedne a seggének. :D Elégedj meg azzal, ha majd megengedi, hogy ujjal óvatosan izgathatod és nyalhatod. ;) Valószínûleg jobban vevõ lesz a témára, ha az orális szexszel próbálod meg kombinálni. Tehát mondjuk elõtte térdelsz, szopod, és közben kezdesz el játszani a fenekével. Illetve onnan indulsz el hátrafelé a golyókon és a gáttájékon keresztül, hogy aztán nyalhassad hátul... :) Egyébként fordított szereposztásban hogyan viszonyul az análhoz? Szoktatok análisan szexelni? Azaz hogy õ téged fenékbe, tudod... ;)
A kérdező hozzászólása: Már említettem neki:D De nem ijedt meg:) De azt csak akkor csinálnám, ha tudnám tényleg jó lesz neki, és 100% akarná. Legnagyobb vágyam hogy nyalhassam, közben meg verném neki. Úgy szokott lenni, hogy szopom, és az ujjammal izgatom, de egyenlõre ennyi:) Részemrõl lehetne, részérõl is, csak a seggem még szûkebb mint a puncim:) Aztán még így csak ott tartunk, hogy egy ujját tette be, meg persze nyalta, és pont ezért IS szeretném neki csinálni, mert nagyon jó érzés volt:) De én vele kb mindenbe benne lennék, mert nagyon szeretem, és nem erõltet semmit, szóval így nem is siettet, és kedvet kapok mindenhez, és szeretnék neki örömet okozni, ezáltal élvezek mindent.
Végre egy modern gondolkodású, nem nyafka, nem hülyeségeket kérdezõ NÕ. Fog az menni, csak türelem. Talán már mindketten akarjátok, csak konkrétan még nem mondtátok ki egymásnak, mert bennetek bujkál a szégyellõsség kisördöge.
A kérdező hozzászólása: Mondtam én már neki. Belefog menni, mert nem azért nem akarja mert nem érdekli, vagy mert b.zisnak tartaná vagy hasonló, hanem csak úgy fél még:) De biztos tetszeni fog neki. Erõltetni nem akarom, felhozom neki néha, ha akarja majd szól.
PEdig az elsõ 1-2 után õ is szeretni fogja. Nem találkoztam még olyan pasival aki nem így tett volna :P Arról nem is beszélve, hogy a pasik 80%-a szereti, ha néha a nõ a domináns az ágyban. ÉS ebbõl a 80ból vagy 50 mindig elfogadná :P A maradék 20% pedig a homofóbia miatt nem szereti, vagy egyszerûen az anális szextõl undorodik, ezt is el kell fogadni. Itt is vannak a válaszolók között is ilyenek, nincs ezzel semmi gond. Majd ha megtörtént a dolog, akkor elmesélheted, hogy hogy fogadta :P Jaa és még annyit a felcsatolhatósról, hogy olyat vegyetek (ha azt akarod h tényleg csak élvezze a dolgot), amibe van vibrátor, esetleg felfújható (diamondban lehet kapni, ha szeretnéd írj privit és elküldöm a linket, de más helyeken is láttam már, esetleg ebay, ha olcsóbban szeretnél :) ). Ennyi tanácsot tudtam adni. Sok sikert:)
Csak legyél vele és mondd mindig mennyire szereted. És lassan újra meg fog bízni benned.
A kérdező hozzászólása: Hát, de letagad mások elött úgy érzem, és ráadásul bunkó is.Nem értem, hogy ezt miért teszi.Azt mondja, h szeret +minden, csak megunta a veszekedéseket.Nehezen akarja beadni a derekát:
lány vagy?ki hagyott ott kit?hogyhogy letagad mások elõtt?ti most jártok vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Járunk igen!!Lány vagyok 18éves!Szünetet akar csak!!És alig akar velem mutatkozni, azt mondja, h már csak picit szeret.Nagyon elszúrtam tudom.De nem tudom, hogy mit tegyek.Úgy érzem, hogy a vlt bnõje még kell neki.De õ tagadja és mondták többen is, h ez miatt nem kell aggódnom, de hát akkor is.Alig akar velem talizni, mert azt mondja, h úgyis összeveszek vele.Nem bírom megállni, hogy ne szóljak valamiért.Nem bízom benne, félek, h megcsal és hogy van más lány.Nem tudom mi tévõ legyek.Vissza akarom kapni, hogy újra szeressen.
ezzel mi is így voltunk egy idõben. igaz mi csak 10 hónaposak vagyunk. nekülnk a 6-8. hónapig volt a legtöbb veszekedés. õ féltékeny volt meg én is. mi úgy oldodttuk meg h egyzseráen megbíztunk egymásban! nekünk bejött. mi sokat voltunk együtt és ez végülis megtette a hatását. meg mi inkább csak msnen veszekedtünk mert élõben olyan édes h nem tudék neki 1 rossz szót se szólni :) szerintem próbáld meg h pl. nem szólsz ha beszélget 1 lány haverjával(!!!) persz csak akkor ha nincs semmi csak tisztes távolság és beszélgetés. vagy ilyesmi. és a letagadás dolgot pedig beszéld meg vele! lehet h nem a haverok elõtt akat nyelvhokizni veled. de ha komoly az ügy én hagynám. szerintem ha jártok akkor fel kell válalnotok egymást! remélem tudtam segíteni! 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ezeket leírtad nekem.Megpróbálom amit mondtál.:) És arra gondoltam, hogy megpróbálok neki teret adni, mert eddíg mindíg csak azt akartam, hgy velem legyen és nem akartam engedni a haverjaihoz, mert féltem, hogy nõhöz megy és ezt meg is jegyeztem neki.Lenyelem a dolgokat inkább, befogom a számat és nem mondm ki amit gondolok.Megtartm magamnak a véleményem és talán így jbb lesz:Megpróbálok nem a nyakán lógni.
20:22-es vagyok. jólvan de azért vigyázz nehogy eldurvuljon a helyzet! de szerintem nem lesz semmi baj! legyetek boldogok sokáig!
A kérdező hozzászólása: Ezt az eldurvulós dolgot mire érted?Hát köszönöm!!Nektek is sok boldogságot!!Ha már itt tartunk érdeklõdhetem a nemed iránt?

Nő vagyok, de valahogy úgy érzem elég heti egy szex is, de a párom többet szeretne. Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Ilyenkor az van, hogy a nõ és a férfi igényei/elvárásai eltérnek. Hogy mi lesz az rajtatok múlik.

Ilyenkor az van, hogy a nõ és a férfi igényei/elvárásai eltérnek. Hogy mi lesz az rajtatok múlik.
heti egy???? huha..
Kevés? A párodnak igen. Másnak meg lehet, hogy épp sok lenne. Valamiféle konszenzusra törekednék a helyetekben. Mondjuk úgy, hogy megpróbálnátok valahogy kedvet hozni neked, hogy heti egy alkalomnál többet akarj. Vagy õ fogja vissza magát, de ez neki lesz rossz. Inkább az elsõ. Kedved ellenére ne menj bele, az csak még jobban leviszi a vágyadat, mert olyan kötelességszagúvá válna a szex.
Ilyenkor mi van? Baj...
Hogy keserítették meg? :)
El lehet játszani a gondolattal, hogy mit ér meg egy normálisan mûködõ párkapcsolat. Egyenjogú partnerként mit akar a két ember. Ha a dolgok összessége megér bizonyos kompromisszumokat, akkor megtesszük, ha ezek összessége nem éri meg, akkor feladjuk. Szomorú, hogy az egykor mûködõ párkapcsolatok, milyen nagy számban szûnnek meg. Különös, hogy milyen sok negyven év körüli ember keres újra párkapcsolatot, tanulva korábbi kudarcaiból, rossz döntéseibõl. Visszatérve a kérdésedre, én abból indulok ki, hogy mindkettõtök akaratának, vágyának teljesülnie kell, mert ez az élet törvénye.
Az ösztön nagy úr és legyõzi a normális emberi akaratot, még irracionális döntésekre is rákényszerítheti az embert. - Ilyenkor ez van. (sajnos)
ma 22:16: Apró kis szurkálásokkal, becsmérlõ megjegyzésekkel (most egyetlen ilyen, bár nagy vonalakban általános történetbõl indulok ki), de olyan gyakran és rendszeresen, hogy a férjnek a maradék önbecsülését is elvette. Egyébként nem értem, neked például jó, ha a másik megjátssza magát? El tudnád viselni, fogadni, hogy valaki csak a kedvedért tesz meg olyan dolgot, mint a szex, de õ nincs benne teljesen az élményben? Én nem. A szex nem csak egyvalaki kielégülésérõl, hanem két ember kölcsönös örömérõl szól, csak akkor az igazi, ha mindketten ugyanannyira vesznek részt benne. Úgyhogy szerintem nem lehet kényszer vagy kötelesség. Ez nem olyan, mint a külsõségekre vagy egyéb teljesítményekre tett kegyes hazugságok. Ha már mindenképpen párhuzamot akarsz vonni, akkor inkább azt képzeld el, hogy valaki elhív téged este kirándulni az erdõbe, te pedig félsz az erdõben, rosszul érzed magad, fõleg sötétben. Hagyod magad és jókedvet színlelsz, közben meg alig várod, hogy vége legyen? Hová lesz így a lényeg: a közös élmény? A másik félnek sem jó ez, legalábbis ha van kellõ érzelmi intelligenciája, akkor biztos nem az. Meg lehet próbálni elõhozni, hogy pozitívan állj a dolgokhoz, meg lehet próbálni megmutatni neked, hogy valójában jó dolog a sötét erdõben mászkálni, de csak együtt, úgy, hogy a másik is tud errõl. Abból még lehet valami. A megjátszásból meg a kényszerbõl semmi. Valahogy így vagyok a szex-szel is.
Mondjuk az én hasonlatom sem teljesen jó, mert a kérdezõ nem viszolyog a szextõl, csak éppen kevesebbre van igénye. Ugyanezt az erdõben sétálós példát úgy is felhozhattam volna, hogy az egyik fél imádja és minden nap menne, a másik meg szintén szereti de valamiért nem szeret annyira sétálni. Ilyenkor is meg lehet próbálni többször elcsalni, de úgy, hogy kellemesebb tenni számára az ilyen alkalmakat, pl. többször megállni, csak kis köröket tenni, ahogy neki is jó. A lényeg, hogy ne a fogát szívva induljon el, hogy megint le kell trappolni x kilométert, csak mert a másik úgy szereti.
23. Én el tudnám fogadni, semmi rosszat nem látok benne. A párkapcsolat a kompromisszumokról szól. Egyszer az egyik enged, másszor a másik. Ez olyan, minthogy elmegy az egyik fél olyan programra is a másikkal, ami õt nem érdekli. Mégis megteszi a kedvéért. Vagy fõz/takarít, olyan tesz, amihez nincs kedve, mégis megteszi. Ugyanígy a szex is. Nem csak akkor kell csinálni, ha mindketten akarjuk. Elég az egyik fél kívánsága is.
Az egész párkapcsolat, de akár egy egyéb rokoni, baráti kapcsolat is errõl szól. Nemcsak olyan dolgokat teszünk meg, ami feltétlen örömöt okoz, hanem olyat is, amihez épp nem igazán fûlik a fogunk, mert csak így mûködik minden kapcsolat. Nincs két olyan ember, akinek pont ugyanazok a dolgok okoznak örömöt, pont ugyanolyan igényszintje legyen. De hogy mûködjön áldozatot kell hozni. Ugyanígy a kérdezõ párjának is engednie kell. Egyszer a kérdezõ enged, és van szex, másszor meg a kérdezõ párja, és akkor nincs. Csak egyenlõen.
Nem, a szex nem olyan. A szex nem áldozat, hanem közös élmény. Az igazi, jó szex legalábbis. Nekem legalábbis.
22/F 4éve van párom.ö is heti max eccer akarja.háténmeg napi3 szor:D és ugyállnak a dolgok h heti 2 szer sexy van mondjuk 2 szer meg ad joságosságot mondjuk a kezecskéivel:) elgondolkodom néha velem van a baj? nem csinálom ugy ahogy kellene?ha mással lenne azzal napi 5szor csinálná?vagy nem szeret?vagy ocsmányvagyok?de hát akkor mérvan velem 4 éve? te szereted?jovele a sex?nemvágysz másra? vagy eccerüen csak elég az az egy de az az egy töle kell?am ha acc neki heti kettöt az sztem nem megterhelö és nemis kényszer.meg eccer mondjuk orálisan vagy kezecskéddel:) addig akarcsak sexyzni amig...el nem élvez.na de komolyra forditva.nálunk is iesmi a hejjzet.miért csak egyet akartok?nemjo velünk?
Ha a parod tobbet igenyel, ami ertheto, akkor nem biztos, hogy sokaig fogja birni a megvonast. Ilyenkor keres egy egeszseges libidoval es normalis verboseggel rendelkezo not az ember. Mindig ilyen kis igenyu voltal? Vagy lelki, esetleg szervi problemak miatt csokkent a libidod? Sokat stresszelsz, gyakran vagy faradt? A hormonrendszered rendben van? Szedsz fogamzasgatlot? Rossz lehet, ha nem egyeznek az igenyek. Ez hosszutavon nem igazan mukodik.
Még szerencse, hogy a szerelmespárok nem sorsolással kerülnek egymáshoz! (Az õsi idõkben pedig a férfi döntötte el, hogy ki, vagy kik fogják õt kiszolgálni. - gondoljatok a muszlim hitû országokra. Õk többen vannak.)
A kérdező hozzászólása: A 22 éves férfinak írom.Ugyanabban a helyzetben vagy, mint én a párommal.Nekem két szex között kell pár nap pihenõ, igaz, közben szájjal kézzel kényeztetem a páromat!
énvok aza 22/f az érdekelne kefves elöttem hozzászolo h mi az oka annak h kell párnap pihenö?nemértem ez természetes vagy vmi gond van a pároddal, esetleg veled?vagy csak simán nemkivánod és kész.de szereted jo vele stb...?
De nem kell, hogy úgy feküdjön, mint egy darab fa. Nem kell mindenféle kiábrándító dolgot a pasik orrára kötni, pl. hogy semmi kedve a szexhez. Ez épp olyan, hogy õk sem vágják a képünkbe, hogy jobban néznénk ki pár kiló mínusszal, már akit érint. Jobb a kegyes hazugság idõnként, és mindenki heppi. Mi örülünk, hogy jól nézünk ki nagyobb seggel, õk meg örülnek, hogy nincs ellenünkre a gyakori szex.
persze h kevés a heti 1.. lanykent mondom:S
A kérdező hozzászólása: Kevés?
A kérdező hozzászólása: Nincs köztünk gond, minden jó, de a párom többször szeretné, de én nem vagyok képes minden nap szexelni vele.
Engedj neki szerintem. Tégy úgy, mintha élveznéd. Az orgazmust nem kell megjátszanod, de legalább ne savanyú képpel fogj neki.
heti 1 szerintem bõven elég... ha nem akarod csak nem fog megerõszakolni...
Aztán miért nem vagy képes vele szexelni?? Neked csak szét kell tenned a lábad, nem olyan megerõltetõ.
Elõbb-utóbb el kell fogadnod, hogy hárman fogtok szerelmeskedni. Azt is mondják, vannak jogok és vannak kötelességek.
Pedig sokkal inkább az a normális, amennyit a párod a szeretne...
A kérdező hozzászólása: Azért nem vagyok képes, mert nem kívánom a szexet többször.Azért az nem egészen így van, hogy a nõnek csak a lábát kell szétraknia.Ha valaki csak erre képes az már régen rossz!
Fogd fel úgy, hogy neki örömöt okozol vele.
Gondolj ilyenkor õsanyáinkra. Õk is évezredeken keresztül csak széttették, aztán mikor a pasas végzett, akkor mentek tovább, intézték a dolgukat. Ha õk megtették, te is képes vagy rá.
40 éves vagy? Akkor már elõfordulhat ez így. Addig viszont találhatnátok egy megoldást a "heti egy" és a "minden nap" között. Olyat, amit mindketten el tudtok fogadni.
Jóféle lehet az a pasas, akit nem zavar, ha a barátnõje csak fekszik alatta, mint egy darab fa és tudván tudja, hogy csak kötelességbõl teszi. Az ilyen megelégszik egy guminõvel is, ugyanaz az élmény.
ma 21:50: Vannak is jó kis sztorik arról, hogy cserébe hogyan keserítették meg drága jó férjuruk életét.
A kérdező hozzászólása: Válasz a 22 éves f-nak:A pihenõt úgy értettem, hogy ha mondjuk kedden van szex, akkor szerdán én már nem kívánom, és ahoz, hogy kívánjam kell legalább egy nap kihagyás.De egyébként minden rendben!

Érdekes kérdés Egy nő azt mondja a párjának, hogy naponta (néha többször is) maszturbál de ettől nem kívánja kevésbé a párját, amikor az este hazaérkezik. Tehát a maszturbációtól nem lesz kisebb a vágya. Ez lehetséges? Hölgyek válaszát kérném.

Legjobb válasz: Nézd, neked legalább normális nõ jutott. Én férfi vagyok, de gondolom nem baj ha ide írok. Maszturbálással magának segít, amit majd kamatiztat a szexben is. Gondolom szoktatok kommunikálni szex alatt, hogy merre mit hogy. Na ettõl a nõnek csak jobb lehet, ergo nõ a libidója. Most képzeld el azokat (és ezek vannak többségben, jóval nagyobb többségben), akik saját magukat sem tudják kielégíteni, ergo vacakok az ágyban (mindent a pasira bíznak, mint a filmekben). Na most nekik szerinted jó a szex? Nem! És szerinted mitõl nõ a libidójuk? Semmitõl. Ergó nekik annyt jelent a szex, ohgy várnak míg lesz valami. Tehát nem is kívánják, csak meg akarnak felelni a köznek. Míg a Te nõd, aki maszturbál, benne van abban a kb 20%-ban, akik már átéltek vlaódi orgazmust és lehet hogy abban a kevesebb mint 10%-ban is, akik életük során többször is megtapasztalják a gyönyört.

Nézd, neked legalább normális nõ jutott. Én férfi vagyok, de gondolom nem baj ha ide írok. Maszturbálással magának segít, amit majd kamatiztat a szexben is. Gondolom szoktatok kommunikálni szex alatt, hogy merre mit hogy. Na ettõl a nõnek csak jobb lehet, ergo nõ a libidója. Most képzeld el azokat (és ezek vannak többségben, jóval nagyobb többségben), akik saját magukat sem tudják kielégíteni, ergo vacakok az ágyban (mindent a pasira bíznak, mint a filmekben). Na most nekik szerinted jó a szex? Nem! És szerinted mitõl nõ a libidójuk? Semmitõl. Ergó nekik annyt jelent a szex, ohgy várnak míg lesz valami. Tehát nem is kívánják, csak meg akarnak felelni a köznek. Míg a Te nõd, aki maszturbál, benne van abban a kb 20%-ban, akik már átéltek vlaódi orgazmust és lehet hogy abban a kevesebb mint 10%-ban is, akik életük során többször is megtapasztalják a gyönyört.
szerintem lehetséges. a nõ meg rohadtul ráér :D unalmában csinálja sztem.
A kérdező hozzászólása: Maximálisan megkaptam a választ a kérdésemre. Köszönöm, Ismét tanultam.
Én imádom a szex videokat, és ha unatkozok nézem õket, persze ilyenkor teljesen felizgulok és kielégítem magam. Ha este találkozok a párommal még nagyobbat szexelünk, mert egész nap fokozott izgalmi állapotban voltam, hiába elégítettem ki magam, az mégse olyan mintha õ tenné.:)
teljesen lehetséges...a nõk vágya nem csökken ettõl, sõt, néha még jobban felkorbácsolódik...velem pl rengetegszer elõfordul, hogy masztizok, és rögtön utána azt érzem, hogy ez nem elég, igazi kell! és ha nem szexelek most azonnal a párommal, beleõrülök...olyankor felhívom, hogy tüzet kellene oltani :D de olyan is van, hogy egy jó szex annyira bevadít, hogy hazamegyek, felidézem minden percét és még egyszer élvezek rá... ezeket tudja a párom is, elmondtam neki, nem haragudott érte 22/L
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy a férfiak és a nõk teljesen másképp mûködnek szexuálisan, de ugye férfiként, magamból kiindulva azért elégítem ki magam (az örömszerzésen kívül) hogy csökkenjen a vágyam. 1 alkalom minimum 50%-al visszaveti a vágyam. Emiatt nem is nagyon csinálom, mert akkor mi jutna a valódi szexre. Ezért nehéz elképzelni, hogy a nõnek semmilyen, vagy elhanyagolható mértékben csökken a vágya...
Nem fogom kevésbé kívánni a párom, sõt... Csak még jobban arra vágyok hogy végre õ kényeztessen, ami egész nap csak a fantáziámban volt, este valóra válhat. :P A maszturbálás nem hoz olyan kielégülést mint amit a párom okoz, vele sokkal jobb és "igazibb". 27/n
Elõfordulhat. Bár nyílván a nõ unatkozik :D Volt már velem is ilyen... Szabadnapos voltam, párom meg melózott. Egész nap "elfoglaltam magamat", majd amikor hazaért, õt is ;)
A kérdező hozzászólása: Ha ketten ezt írják (nyilván tapasztalatból :) ) akkor még az is kiderülhet, hogy nagyot tévedtem
Simán lehetséges.Az evés meghozza az étvágyat ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Férfi létemre ezt eddig elképzelhetetlennek tartottam, mindig tanul az ember. Több hölgy véleményére is kíváncsi lennék.
termeszetesen lehetseges, en is igy vagyok vele.de maszturbalassal altalaban nem elegulok ki teljesen, es ha megis akkor is ujra bizseregni kezd mindenem ha a parom betoppan, atolel, megcsokol.en folyton csak szexelnek vele :D maszti ide vagy oda..

Mit tegyek gyereket szeretnék de a párom idősebb mint én 45 (ő a nő) én 38 vagyok van más lehetőség? Úgy értem lombik vagy valami béranyaság mert szeretem őt csak félünk hogy a baba beteg lenne.

Legjobb válasz: Ne féljetek!!!!!! Ma már olyan vizsgálatok vannak, amivel kiszûrhetõk a genetikei betegségek. Beszéljetek nõgyógyásszal és õ mindent elmagyaráz. A kockázatokat is elmondja és majd akkor még eldönthetitek. A lombik akkor jöhet szóba, ha természetes úton nem sikerül. Próbálkoztatok már és nem sikerült, vagy csak kérdezted?

Ne féljetek!!!!!! Ma már olyan vizsgálatok vannak, amivel kiszûrhetõk a genetikei betegségek. Beszéljetek nõgyógyásszal és õ mindent elmagyaráz. A kockázatokat is elmondja és majd akkor még eldönthetitek. A lombik akkor jöhet szóba, ha természetes úton nem sikerül. Próbálkoztatok már és nem sikerült, vagy csak kérdezted?
Nézd a hirességeket.Szinte mind ilyen korban vállalt gyermeket.A rendellenességeket már idöben kiszürik.Konzultáljatok egy orvossal, mik a kockázatok, és aszerint mérlegeljetek.Az egyik ismerõsõm 40 évesen szült egy édes kisfiut.
A betegsegtol ne feljetek, azokat tenyleg szurik. Viszont parod kora miatt szinte 100%, h orvosi segitseggel fog tudni megfoganni a baba, ezert javasom, keressetek fel a Kaali Intezetet, ok ezzel foglalkoznak. http://www.kaali.hu
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket talán jobban szertnék babát mint a párom! Ígérem megfogadom mindegyikõtõk tanácsát!

Este azt álmodtam h 1 növel vagyok, de én voltam aki a párom és a lány én. Miért volt ez az álmom?

emélem értette valaki.régen is volt ilyen álmom akkor egy lánynyal voltam,pedig semmi vonzódás nincs a lányokhoz,csak a pasik!igaz ha tvben látomh 2 csaj szexel az jobban felizgat,de ez miért van?és a lényeg,babát várok,ugye ö nem lesz más ettöl?

Legjobb válasz: Jajj, egy érett, gyermeket váró nõtõl azért már gáz egy ilyen kérdés... mitõl lenne szexuális aberrációja a gyerekednek az álmodtól? Amúgy a semmi vonzódás és a lát felizgat között elég nagy az ellentmondás, szóval az egyik Te is beláthatod, hogy ebben a formában biztos nem igaz.

Jajj, egy érett, gyermeket váró nõtõl azért már gáz egy ilyen kérdés... mitõl lenne szexuális aberrációja a gyerekednek az álmodtól? Amúgy a semmi vonzódás és a lát felizgat között elég nagy az ellentmondás, szóval az egyik Te is beláthatod, hogy ebben a formában biztos nem igaz.
A kérdező hozzászólása: ja és azt hozzá teszem h már egy ideje nem voltunk eggyütt a baba miatt.ezek az álmok jelenthetik azt h már kivánom a szexet?
A kérdező hozzászólása: nem a piszkákálódásért irok ide.ha szted ez éretlen kérdés akkor minek irsz.
Micsoda butácska gondolat, már ne is haragudj :) És ha elefántot látsz terhesen, akkor a baba ormánnyal születik? Amúgy a nõk igen nagy részére izgatólag tud hatni egy másik nõ, legalább a gondolat szintjén. Ettõl még se leszbikus, se biszex nem vagy.

Ezt hogy lehet túl élni? Én nő vagyok, a párom el hagyott, öt év után, egy azonos nemű akárkiért. Ha egy nővel csal meg, azt mondom o. k. szerelmes lett, nálam biztos valamibe jobb. De így?

Egy kis városba élünk, mindenki tud mindenkiről mindent. De így? Mindenki suttog a hátam mögött, mintha én lennék a hibás. Én mindent meg adtam a páromnak amit csak lehet. Én ebbe biztos hogy bele döglök.

Legjobb válasz: 9-es, tudod a falusi miliõben az a legundorítóbb, hogy ilyenkor is a nõt kezdik ki: milyen nõ lehet az olyan, akinek a párja más férfiakra fanyalodik mellette? Hidd el, ez egy ilyen undorító, beszûkült, rosszindulatú gondolkodásmód. Nem ám onnan nézik a dolgot, hogy a nõ gyakorlatilag át lett verve, az 5 éves kapcsolatának minden perce hazugság volt, mert még egyszer leírom, hogy ilyen nincs, hogy egyik napról a másikra egy férfi más faszikra kezd el gerjedni. nagyon jól tudta a pasi, hogy õt a fiúk hozzák lázba, amikor összeállt a kérdezõvel, csak nyilván titkolta és megpróbált normálisan élni. Hát egy ilyen nálam is kiverné a biztosítékot és akkor szerinted biztos én is szánalmas vagyok, de én is megalázottságot és szégyent éreznék a fájdalom mellett. Szerintem ez a normális reakció.

9-es, tudod a falusi miliõben az a legundorítóbb, hogy ilyenkor is a nõt kezdik ki: milyen nõ lehet az olyan, akinek a párja más férfiakra fanyalodik mellette? Hidd el, ez egy ilyen undorító, beszûkült, rosszindulatú gondolkodásmód. Nem ám onnan nézik a dolgot, hogy a nõ gyakorlatilag át lett verve, az 5 éves kapcsolatának minden perce hazugság volt, mert még egyszer leírom, hogy ilyen nincs, hogy egyik napról a másikra egy férfi más faszikra kezd el gerjedni. nagyon jól tudta a pasi, hogy õt a fiúk hozzák lázba, amikor összeállt a kérdezõvel, csak nyilván titkolta és megpróbált normálisan élni. Hát egy ilyen nálam is kiverné a biztosítékot és akkor szerinted biztos én is szánalmas vagyok, de én is megalázottságot és szégyent éreznék a fájdalom mellett. Szerintem ez a normális reakció.
Ne legyél szomorú! Csak idô kérdése, de túl fogod élni! Azzal meg ne foglalkozz ki mit beszél a hátad mögött! [email protected] le ôket! Minden csoda 3 napig tart. Majd jön egy másik pletykálni való, aztán arról beszélnek. Kedves kérdezô, tanácsolnám neked, próbálj meg minnél többet társaságban lenni, szórakozni, mert addig is kevesebbet gondolsz a történtekre. És talán elôbb felejtesz... Fel a fejjel! Te nem tehetsz róla, hogy a párod egy azonos nemûhöz vonzódik!
Engem is több év után hagytak ott 2 éve. Én is azt gondoltam, hogy ezt soha nem heverem ki. Hónapokig nem voltam magamnál. Komolyan fontolóra vettem, hogy érdemes-e így folytatni az életemet, eszembe jutott az öngyilkosság mint kiút. Fél év után kezdtem jobban lenni, de vagy másfél-2 év kellett, hogy teljesen kigyógyuljak. Ma már azt is leszarom, hogy él-e, hal-e a drágalátos exem. Csak a rá pazarolt idõt sajnálom. És szerelmes vagyok egy gyönyörû férfiba, aki mellett az exem egy nevetséges kis macskajancsinak tûnik. Fel a fejjel. Ezt egy olyan írja neked, aki tényleg majdnem belerokkant a bánatba :) )
nyilván fájdalmában, elsõnek szól.
Hát nem tudom, hogy ez miért nagy szégyen. Ma már a melegeknek is vannak jogaik, úgy tudom hivatalosan regisztrált élettársak lehetnek. Dániában, Angliában, Belgiumban úgy tudom gyereket is fogadhatnak örökbe. Ha ott elfogadott, sõt még saját családjuk is lehet, akkor itt nálunk csak megelõzte a korát. 50 év múlva ha egy férj egy férfival lép le a nõtõl teljesen természetes dolog lesz. Nekik is kell élni, mármint a melegeknek, miért szenvedjenek. És ami nagyon fontos neked is kell élni, és NEM SZABAD SZENVEDNI. Ne hagyd, hogy sérelem és fájdalom ennyire a lelked mélyére jusson, az élet szép, nézz csak körbe, egészséges vagy és úgy vélem nem lehetsz öreg sem. Ne hagyd hogy lehúzzon ez az esemény magával.
Hú b+. Ezzel a köcsöggel eddig is kár volt együtt lenned. De nehogy már te legyé a hibás. Ugassonak csak a faluban, legfeljebb költözz el onnan.
Egyébként semmiképp ne magadat okold. A párodban már eleve benne volt a búzahajlam, csak idõ kérdése volt, mikor tör fel belõle, ez nem rajtad múlt. Én mondjuk a helyedben amint megtudnám, hogy van búza beütés, azonnal megundorodnék szerintem, úgyhogy túl sokáig nem keseregnék. Nincs bajom a melegekkel, de hetero nõként megosztani az ágyam egy ilyennel, aki más pasi farkára vágyik, jesszusom :S Ne bánkódj, majd jön egy 100% hetero pasi, aki se nõért, se pasiért nem hagy ott soha :)
Az egyik kedves baratnomet 3 gyerekkel hitellel tele 12 ev utan hagyott ott a ferje rajott hogy nemm nyomja el a termeszetes erzeseit. O dolgzot eltartotta a gyerekeket talpra allt. Aztan a gyerekek megnottek es egyik leszbi lett a masik meg kicsit lokott (a fia)szomoru tortenet soha tobbet nem talalt part maganak.Most mar nagymama a leszbi lanya szult neki 2 gyereket a baratnojevel.
Bele döglök - hogy beszelhet igy egy nõ ?
Annyira gáz az ilyen prûd, tanulatlan ember, meg undorító "kisváros". Itt az egyetlen bûn amit elkövetett a párod, hogy megcsalt. 2013 van nem az ókor (ó várjunk csak, akkor nem ítélték el! :O). Te is szánalmas vagy ha az a legnagyobb problémád, hogy mások mit gondolnak rólad. Ne aggódj, túl fogod élni. Több milliárd ember van a földön és mindenki túl éli.
Nem az a baj, hogy homoszexuális, kedves megmondom emberkék, hanem az, hogy hazudott! Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok homofób és vannak meleg barátaim is. Nem lett volna szabad átvernie ezt a nõt és a családját. Mégis mit hitt, hogy a színjátékot egész életében tudja játszani? Gyáva ember az ilyen, mert nem merte felvállalni az identitását! Kérdezõ, próbálj elköltözni akár, vagy
11-es vagyok, valamiért elment elõbb... Szóval próbálj eljárni társaságba, bulizni, emberek közé, aztán panaszold fûnek-fának mekkora hazug a férjed. Ne te legyél az akin csattan az ostor!
10-es: valószínûleg pont az ilyen undorító környezet miatt titkolta el a férfi. Mi heterók el sem tudjuk képzelni milyen szenvedés lehet így élni, az egész életüket tönkre teszi. Úgyhogy igen, csúnya dolog volt hazudni, de talán neki több oka volt rá, mint egy unatkozó heteró pasinak aki csak félred*g más nõkkel. Amúgy meg mibõl gondolod, hogy "minden hazugság volt"? Biszexuálitásról még nem hallottál, mi?
Miért, mert ha faszikám biszex vagyis félbúza, akkor mondjuk "csak" a kapcsolat fele volt hazugság? Vagy ez az enyhít azon, hogy mindenféle jogalap nélkül elveszünk valakinek értékes éveket az életébõl a semmire vagy a kétütemûségre hivatkozva az átverés súlya is kisebb? vagy ezt mégis milyen logikai alapján hoztad össze, meséljél már nekem.
Te tudod mit jelent a biszexuálitás? Azt hogy tud vonzódni mindkét nemhez. Magyarán simán meglehet, hogy szerette a nõt, szerelmes volt, akarta stb. Aztán ez elmúlt valamiért és lett valaki más, aki egészen véletlenül férfi volt ezúttal. Azért lássuk be, ha egy ellenkezõ nemûvel történõ megcsalásról van szó, akkor sokkal könnyebben megússza az illetõ, és ez álszentség. Amúgy nekem az sem világos, hogy megcsalta-e, mert elõször azt írja, hogy elhagyta. Ahhoz meg bárkinek joga van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!