Találatok a következő kifejezésre: Nő vagy az élő emberek (5 db)

A Kódban a női hang, ami pl. elmondja minden mező után a kódlistát a játékosoknak, az gépi hang, vagy egy élő ember hangja?

Legjobb válasz: A stáblistán így van kiírva: A Hang: Vass Maya. Õ Sláger Rádiós mûsorvezetõ volt, a Szerelem hullámhosszán címû mûsort csinálta.

A stáblistán így van kiírva: A Hang: Vass Maya. Õ Sláger Rádiós mûsorvezetõ volt, a Szerelem hullámhosszán címû mûsort csinálta.

Nő vagy csökken az élő emberek száma a világon?

Legjobb válasz: http://www.worldometers.info/hu/

A népesség nõ a földön, viszont a magyarok száma csökken...
Egész Európa lakossága csökken. Viszont több helyen is túlnépesedés van...

Valaki élt közületek, vagy járt Oroszországban? Mennyire veszélyes egy nőnek? Milyenek az emberek? Minden infót légyszi!

Legjobb válasz: Azért ennyire nem :) Mikor én voltam 3 éve -bár ffi vagyok- egy pillanatra sem féltem különösebben. De azért éjjel egyedül semmiképpen ne hagyd el a belvárost, és ha lehet a szállásodat sem. Azért annyira viszont nem veszélyes mint ahogy te gondolod :) De bunkó egy nép azt most mondom :)

Én több éven keresztül rövidebb hosszabb idõt töltöttem az országban, én imádtam ott lenni és ma ia szívesen megyek ki. Bár nekem volt kikhez kimenni így nem voltam egyedül. Ha tanulni mész vagy dolgozni akkor nyugodtan tedd, ha csak egy két hetes utazás akkor érdemes nem egyedül menni, hiszen számodra ismeretlen ország és tény, hogy vannak rossz emberek az egész országban, de hol nincsenek.? Nekem nem volt és nincs is rossz élményem, pedig voltam az ország több területén is. Minden jót neked!
Az emberek többsége kedves, becsületes, tisztességes, barátságos, persze hogy akadna bunkó, durva, agresszív, alkoholista is, de hol nem?
Azért ennyire nem :) Mikor én voltam 3 éve -bár ffi vagyok- egy pillanatra sem féltem különösebben. De azért éjjel egyedül semmiképpen ne hagyd el a belvárost, és ha lehet a szállásodat sem. Azért annyira viszont nem veszélyes mint ahogy te gondolod :) De bunkó egy nép azt most mondom :)
Második vagyok. Azt azért mindenképp :) Meg ajánlom ha mégis kiköltöznél legalább 10szer menj ki, és szokd a környezetet, és a környéket, embereket..
turista tömeghelyeken nem veszélyes, de onnan nem túl ajánlatos kikeveredni, nem egy kulturnép ...
Huhh vazze, errõl nem is tudtam, hogy az oroszok ilyen elmaradott népség. Nah oda se megyek életemben:D az fix. Amúgy hogy valami jótanácsot is próbáljak írni, (a legális fajtából)gázspray legyen nálad ha kimész, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Bunkók?! Jajj, ne! Hát ezért tanulom a nyelvüket? XD Köszi mindent, amit mondtatok! Az angolokról is tévképzetem volt, de ott pozitívat csalódtam :o) Ezek szerint még meg kell gondolnom, hogy kiköltözzek-e Rásszíjjába :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :*
A kérdező hozzászólása: Köszi a felvilágosítást! Ez melyik városban, mindegyikben? Szegények és kirabolnak, tuskók és megerõszakolnak? Ennyire veszélyes?
A kérdező hozzászólása: Szuperek vagytok! Nagyon köszönöm mindenkinek a jótanácsokat! Azért volt itt hideg is, meleg is, ezek szerint jó lesz, ha a saját szememmel látom. Azért még bátorságot kell gyûjtenem, meg csiszolnom az oroszomat. Ja, és nem túristaként mennék, hanem (ha eljutok addig) a cégem ottani irodájába dolgozni. Minden válaszolónak minden jót kívánok!


nem, még van úgy 50 évem
# 11 az egy fos párkapcsolat
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de nem tudsz az asszonnyal valahogy kompromisszumot kötni 11-es?
Szerintem sokkal jobb élet lehet. Mert szerelem nélkül is kapsz szexet, ha olyan van. Na meg barátság... az egyébként sincs mindenkinek.
így van egy nagy szar ez a kapcsolat :S:S csak nem olyn könnyû több mint 4éves kapcsolatból kilépni:S hiába beszéltük meg neki semmit nem ér az legyen amit õ akar :Skajakra szégyen vok h itt tartok h nekem egy nõ parancsol
nem jobb biztos akadna más olyan csaj aki nem lenne ilyen és bízna bennem
Én párkapcsolat nélkül fogom. 24 vagyok és még nem volt egy barátom sem, innentõl kezdve meg már nem fogok kelleni senkinek. Szerencsére barátaim vannak.
honann tudod h nem kellesz senkinek??
Barátaim vannak, de párkapcsolatom nem volt még és valószínûleg már nem is lesz. Ez jutott. 27F
nekem van párkapcsolatom de ezért nincsenek már barátaim nem járok sehova szar ez az élet így :S nem ismerkedhetem stb
Passz, életem végén majd megírom... :D
biztos van
Biztos van... De nem utánoznám a helyedben ezt az életmódot.
még várok pár évet, aztán ha így sem kellek egy nõnek sem, szerintem fogadást teszek, hogy szûzen döglök meg, de azzal se várok 80 évet, hanem elintézem sufniba valami bökõvel... pedig nem vagyok annyira nyomoronc fejû :\ 20/F
Kapcsolatom nem volt még, barátaim voltak, már nincsenek, nem tudom lesznek-e, igazából könnyebb is nélkülük, így nem vagyok túl nyitott az ismerkedésre, se barátkozás céljából, se kapcsolatéból. Majd meglátjuk mi lesz.
Biztosan van, én ezen az úton járok egyenlõre megjegyzem egyáltalán nem jó de így hozta a sors.Elõfordulhat, hogy így marad végig, de nyilván senki sem szeretné és nem önszántából kerül valaki ilyen helyzetbe.Hanem nem kerül például olyan társaság és emberek közé, nem találkozik olyanokkal stb.
Elég határozott választ tudok erre adni: ÉN. 22F
A kérdező hozzászólása: Nekem sincsenek barátaim, de nem kívánom ezt az életmódot életem végéig vinni. Szeretnék egy normális állást, egy normális életet, és aztán tervezgethetném a továbbiakat.
Bérgyilkosok
Hogy a viharban nincsenek barátaid? Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek ne legyen, max egy olyan ember típusnak nincs, aki direkt elûldöz magától mindenkit. Van egy barátom, aki papnak készül. A környezete királyul kihasználta, hogy õ nem akar feléjük kerekedni, de még neki is ott voltam én! (-arról nem is beszélve, hogy rövidesen rátalált a "nyájára", és ma már van egy csomó olyan haverja, mint õ.)
"Megdugnálak, de kapcsolatra nem kellenél"
Ez alatt ennyibõl azt szokás érteni, hogy kedveli, mint embert, aki történetesen nõ, ami egy fokkal jobb, mint amit elõzõ írt.
Gondolom mint a lányoknál az "aranyos vagy" kifejezés.
Ahogy Elsõ mondta.
Szerintem ezt elég sokféleképpen lehet érteni, és azt senki sem fogja tudni megmondani, hogy aki neked mondta, hogyan értette.
Azt is jelentheti, hogy pozitívat is mondjon valaki, hogy kezdenek alakulgatni a dolgok. De sokminden függhet a körülményektõl.
látom én vagyok a kakukktojás. nálam a "nagyon kedvellek" azt jelenti, hogy oda-vissza vagyok érted, de még nem fogom azt mondani, mert fogalmam sincs miért... nem is mondom sokszor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!