Találatok a következő kifejezésre: Nő vagy az élő (115 db)

Tisztelt Főorvos Úr! 62 éves nő vagyok, azt vettem észre, hogy a külső szeméremajkon kb. lencsényi göb jelentkezett és szórtan kisebb kiütések, szeretném kérni a tanácsát, hogy mit tegyek. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos erről így nem tudok nyilatkozni, mert többféle ok állhat a háttérben. Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt és vizsgálatot! Tel. 20 401 71 34.  Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos erről így nem tudok nyilatkozni, mert többféle ok állhat a háttérben. Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt és vizsgálatot! Tel. 20 401 71 34.  Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! 62 éves nő vagyok, azt vettem észre, hogy a külső szeméremajkon kb. lencsényi göb jelentkezett és szórtan kisebb kiütések, szeretném kérni a tanácsát, hogy mit tegyek. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos erről így nem tudok nyilatkozni, mert többféle ok állhat a háttérben. Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt és vizsgálatot! Tel. 20 401 71 34.  Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos erről így nem tudok nyilatkozni, mert többféle ok állhat a háttérben. Mindenképpen javaslok egy mielőbbi személyes konzultációt és vizsgálatot! Tel. 20 401 71 34.  Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Én 40 éves mérleg nő vagyok, 16éve élek eggyütt egy skorpó férfival! Rettenetes volt eez az idö szak, ki az a jegyű aki hozzám való?

Soha nem vett ember számba,nagyon sokszor meg alázott,és igazábol sose szeretett,szeretnék végre boldog lenni mert eddig nem sikerült az életem folyamán.Vagy inkább hadjam mert nekem ez van meg irva és ugy se fog sikeülni?Aki tud segitsen légyszi!!!

Legjobb válasz: Talán nem jegy alapján kéne választani.. ha valaki szimpatikus, vonzó és teljesen egy húron pendültök, azzal kéne valamit kezdeni. Amúgy nem tudom, miért kellett 16 évig együtt élni olyannal, akit alig tudtál elviselni.

Talán nem jegy alapján kéne választani.. ha valaki szimpatikus, vonzó és teljesen egy húron pendültök, azzal kéne valamit kezdeni. Amúgy nem tudom, miért kellett 16 évig együtt élni olyannal, akit alig tudtál elviselni.
Érdekes kérdés...Én ott elakadtam, hogy 16 évig éltetek együtt. Ha olyan rettenetes volt, miért húztad addig?
Mesélj még kérlek, nekem most van egy skorpióm. Elején vagyunk, miket csinált? Mire vigyázzak? amúgy a kos, vizöntõ, oroszlán illik hozzád, köztük keresgélj, de a rákot is ajánlom
Szerintem ne hagyd. Ha asztrológiánál maradunk, keress egy másik mérleget, vagy halakat, vagy valamilyen nyugodtabb jegyet. Ha ezt leszámitjuk, akkor sincs megirva semmi, sehol, legfeljebb a hajlamok. Senki nem fogja neked megtiltani, hogy lemenj ismerekedni valahova és beszélgess vagy 100 emberrel, akik között úgyis lesz valaki, aki megfelel. Ha nem, akkor majd holnap stb.
Amíg ez alapján válogatsz, addig semmilyen.
Hát mit csodálkozol ezen??? Az, hogy a helyesírásod minõsíthetetlen, az még egy szót is alig érdemlõ probléma... DE: Te elvártad, hogy eltartson, így ne is számíts arra, hogy valaki is figyelembe fogja venni a véleményedet... Ha ugyanannyit adnál a közösbe, akkor lehetne beleszólásod is... Kettõ: végtére is Te kihasználtad Õt, így nem csoda, ha romlik a kapcsolatotok... Három: Baromira rossz helyen keresed a problémát, mert ez nem csillagkamu kérdése, hanem neveltetés...
Neked kell megteremteni a sajat otthonodat, eletedet es nem mastol kell elvarni ezt. Ne gondold azt, hogy mindig talalsz egy olyan embert, Aki Teged elfog tartani a gyermekeddel egyutt, Te teremsd meg a sajat otthont, hogy ne kelljen masra tamaszkodnod! Nincs olyan, hogy megirott sors, de olyan van, hogy gyenge ember, Aki nem hajlando lepeseket Tenni a sajat megelhetese erdekeben.
ha ilyenekben hiszel akkor nagyon naív és buta vagy. ez a férfi meg kihasználta ezt a tulajdonságod.
Akkor neked ez a férfi arra kellett, hogy legyen hol laknod. Így te sem várhattál többet tõle, mint amit kaptál. Ez kölcsönös szokott lenni. Saját életedet kellett volna a kezedbe venni, egyedül megoldanod a lakhatásodat és akkor jöhet bármilyen jegyû férfi, tiszta lappal tudnál indulni, szerethetnél és szerethetõ is lehetnél.
A kérdező hozzászólása: Azért kellet mert az albérlet ahol lakom azt õ fizeti és nekem nincs hova mennem a fiammal...ráadásul 1 éve munka néküli vagok, de amig dolgoztam akkor is minimál bér volt.akkor sem birtam volna fizetni.csak ennyi ez oka
Nincs semmi megírva, ne törõdj a horoszkóppal sem. Keress olyat, aki figyelmes, figyel rád, és akire Te is tudsz figyelni, mert Te is, az a másik ember is Csodák vagytok - csak észre kell venni. Lehet, hogy ott van melletted, de észre sem veszed... Kívánom, hogy sikerüljön! üdv.:Anna

Ezt hogy lehet túl élni? Én nő vagyok, a párom el hagyott, öt év után, egy azonos nemű akárkiért. Ha egy nővel csal meg, azt mondom o. k. szerelmes lett, nálam biztos valamibe jobb. De így?

Egy kis városba élünk, mindenki tud mindenkiről mindent. De így? Mindenki suttog a hátam mögött, mintha én lennék a hibás. Én mindent meg adtam a páromnak amit csak lehet. Én ebbe biztos hogy bele döglök.

Legjobb válasz: 9-es, tudod a falusi miliõben az a legundorítóbb, hogy ilyenkor is a nõt kezdik ki: milyen nõ lehet az olyan, akinek a párja más férfiakra fanyalodik mellette? Hidd el, ez egy ilyen undorító, beszûkült, rosszindulatú gondolkodásmód. Nem ám onnan nézik a dolgot, hogy a nõ gyakorlatilag át lett verve, az 5 éves kapcsolatának minden perce hazugság volt, mert még egyszer leírom, hogy ilyen nincs, hogy egyik napról a másikra egy férfi más faszikra kezd el gerjedni. nagyon jól tudta a pasi, hogy õt a fiúk hozzák lázba, amikor összeállt a kérdezõvel, csak nyilván titkolta és megpróbált normálisan élni. Hát egy ilyen nálam is kiverné a biztosítékot és akkor szerinted biztos én is szánalmas vagyok, de én is megalázottságot és szégyent éreznék a fájdalom mellett. Szerintem ez a normális reakció.

9-es, tudod a falusi miliõben az a legundorítóbb, hogy ilyenkor is a nõt kezdik ki: milyen nõ lehet az olyan, akinek a párja más férfiakra fanyalodik mellette? Hidd el, ez egy ilyen undorító, beszûkült, rosszindulatú gondolkodásmód. Nem ám onnan nézik a dolgot, hogy a nõ gyakorlatilag át lett verve, az 5 éves kapcsolatának minden perce hazugság volt, mert még egyszer leírom, hogy ilyen nincs, hogy egyik napról a másikra egy férfi más faszikra kezd el gerjedni. nagyon jól tudta a pasi, hogy õt a fiúk hozzák lázba, amikor összeállt a kérdezõvel, csak nyilván titkolta és megpróbált normálisan élni. Hát egy ilyen nálam is kiverné a biztosítékot és akkor szerinted biztos én is szánalmas vagyok, de én is megalázottságot és szégyent éreznék a fájdalom mellett. Szerintem ez a normális reakció.
Ne legyél szomorú! Csak idô kérdése, de túl fogod élni! Azzal meg ne foglalkozz ki mit beszél a hátad mögött! [email protected] le ôket! Minden csoda 3 napig tart. Majd jön egy másik pletykálni való, aztán arról beszélnek. Kedves kérdezô, tanácsolnám neked, próbálj meg minnél többet társaságban lenni, szórakozni, mert addig is kevesebbet gondolsz a történtekre. És talán elôbb felejtesz... Fel a fejjel! Te nem tehetsz róla, hogy a párod egy azonos nemûhöz vonzódik!
Engem is több év után hagytak ott 2 éve. Én is azt gondoltam, hogy ezt soha nem heverem ki. Hónapokig nem voltam magamnál. Komolyan fontolóra vettem, hogy érdemes-e így folytatni az életemet, eszembe jutott az öngyilkosság mint kiút. Fél év után kezdtem jobban lenni, de vagy másfél-2 év kellett, hogy teljesen kigyógyuljak. Ma már azt is leszarom, hogy él-e, hal-e a drágalátos exem. Csak a rá pazarolt idõt sajnálom. És szerelmes vagyok egy gyönyörû férfiba, aki mellett az exem egy nevetséges kis macskajancsinak tûnik. Fel a fejjel. Ezt egy olyan írja neked, aki tényleg majdnem belerokkant a bánatba :) )
nyilván fájdalmában, elsõnek szól.
Hát nem tudom, hogy ez miért nagy szégyen. Ma már a melegeknek is vannak jogaik, úgy tudom hivatalosan regisztrált élettársak lehetnek. Dániában, Angliában, Belgiumban úgy tudom gyereket is fogadhatnak örökbe. Ha ott elfogadott, sõt még saját családjuk is lehet, akkor itt nálunk csak megelõzte a korát. 50 év múlva ha egy férj egy férfival lép le a nõtõl teljesen természetes dolog lesz. Nekik is kell élni, mármint a melegeknek, miért szenvedjenek. És ami nagyon fontos neked is kell élni, és NEM SZABAD SZENVEDNI. Ne hagyd, hogy sérelem és fájdalom ennyire a lelked mélyére jusson, az élet szép, nézz csak körbe, egészséges vagy és úgy vélem nem lehetsz öreg sem. Ne hagyd hogy lehúzzon ez az esemény magával.
Hú b+. Ezzel a köcsöggel eddig is kár volt együtt lenned. De nehogy már te legyé a hibás. Ugassonak csak a faluban, legfeljebb költözz el onnan.
Egyébként semmiképp ne magadat okold. A párodban már eleve benne volt a búzahajlam, csak idõ kérdése volt, mikor tör fel belõle, ez nem rajtad múlt. Én mondjuk a helyedben amint megtudnám, hogy van búza beütés, azonnal megundorodnék szerintem, úgyhogy túl sokáig nem keseregnék. Nincs bajom a melegekkel, de hetero nõként megosztani az ágyam egy ilyennel, aki más pasi farkára vágyik, jesszusom :S Ne bánkódj, majd jön egy 100% hetero pasi, aki se nõért, se pasiért nem hagy ott soha :)
Az egyik kedves baratnomet 3 gyerekkel hitellel tele 12 ev utan hagyott ott a ferje rajott hogy nemm nyomja el a termeszetes erzeseit. O dolgzot eltartotta a gyerekeket talpra allt. Aztan a gyerekek megnottek es egyik leszbi lett a masik meg kicsit lokott (a fia)szomoru tortenet soha tobbet nem talalt part maganak.Most mar nagymama a leszbi lanya szult neki 2 gyereket a baratnojevel.
Bele döglök - hogy beszelhet igy egy nõ ?
Annyira gáz az ilyen prûd, tanulatlan ember, meg undorító "kisváros". Itt az egyetlen bûn amit elkövetett a párod, hogy megcsalt. 2013 van nem az ókor (ó várjunk csak, akkor nem ítélték el! :O). Te is szánalmas vagy ha az a legnagyobb problémád, hogy mások mit gondolnak rólad. Ne aggódj, túl fogod élni. Több milliárd ember van a földön és mindenki túl éli.
Nem az a baj, hogy homoszexuális, kedves megmondom emberkék, hanem az, hogy hazudott! Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok homofób és vannak meleg barátaim is. Nem lett volna szabad átvernie ezt a nõt és a családját. Mégis mit hitt, hogy a színjátékot egész életében tudja játszani? Gyáva ember az ilyen, mert nem merte felvállalni az identitását! Kérdezõ, próbálj elköltözni akár, vagy
11-es vagyok, valamiért elment elõbb... Szóval próbálj eljárni társaságba, bulizni, emberek közé, aztán panaszold fûnek-fának mekkora hazug a férjed. Ne te legyél az akin csattan az ostor!
10-es: valószínûleg pont az ilyen undorító környezet miatt titkolta el a férfi. Mi heterók el sem tudjuk képzelni milyen szenvedés lehet így élni, az egész életüket tönkre teszi. Úgyhogy igen, csúnya dolog volt hazudni, de talán neki több oka volt rá, mint egy unatkozó heteró pasinak aki csak félred*g más nõkkel. Amúgy meg mibõl gondolod, hogy "minden hazugság volt"? Biszexuálitásról még nem hallottál, mi?
Miért, mert ha faszikám biszex vagyis félbúza, akkor mondjuk "csak" a kapcsolat fele volt hazugság? Vagy ez az enyhít azon, hogy mindenféle jogalap nélkül elveszünk valakinek értékes éveket az életébõl a semmire vagy a kétütemûségre hivatkozva az átverés súlya is kisebb? vagy ezt mégis milyen logikai alapján hoztad össze, meséljél már nekem.
Te tudod mit jelent a biszexuálitás? Azt hogy tud vonzódni mindkét nemhez. Magyarán simán meglehet, hogy szerette a nõt, szerelmes volt, akarta stb. Aztán ez elmúlt valamiért és lett valaki más, aki egészen véletlenül férfi volt ezúttal. Azért lássuk be, ha egy ellenkezõ nemûvel történõ megcsalásról van szó, akkor sokkal könnyebben megússza az illetõ, és ez álszentség. Amúgy nekem az sem világos, hogy megcsalta-e, mert elõször azt írja, hogy elhagyta. Ahhoz meg bárkinek joga van.
Nem ez az? [link] Camelia Jordana: Non, non, non, je ne veux pas prendre l'air.
nem ez? [link]
A kérdező hozzászólása: nem, valami francia nõ volt, vagy nem tudom hogy francia-e, de úgy énekelt
Rihanna - Serenad in Denverd Ez?
A kérdező hozzászólása: ez sem az xd
Clarissa - Tales in New York
A kérdező hozzászólása: ez sem az xd, a klippben ilyen mese szerû volt minden, volt benne telefon, meg a nõ ment az utcán, és egy pasi is volt az elején
Christian Short és Jessica Mitchell énekelnek. a számuk pedig Bender's Big Score
A kérdező hozzászólása: ez sem az =/
ez az Michael Jordan & Jenifer Jordan énekelnek a zene pedig computer games
A kérdező hozzászólása: nem :/ , amire én gondolok abban énekel még valami pasi is
A kérdező hozzászólása: nem xd

Nem szeret az anyám? Miért ilyen velem, velünk? 31Éves nő vagyok, 2gyerekem van. Anyuék elváltak 8éves koromban, apu azóta egy másik nővel élt, de 5éve apu meghalt. Anyu sosem tudott róla jót mondani.

Anyu kivételez a tesómmal és a gyerekeivel.Õket segíti,ők ott aludhatnak,napokig ott lehetnek,az én gyerekeim a szobába sem mehetnek be.A nappaliban kell ülni ha anyuhoz megyünk,még egy pohár vizet is úgy kell kérni.Tesóm gyerekei órákig egy helyben ülnek,az én gyerekeim pörgősebbek,de jó gyerekek.A tesóm lusta,piszkos,azt sem bánja ha a gyerekei 2napig nincsenek otthol.Én soha nem hagyom ott őket sehol,nem is akarom,és ők sem mennének.Ha ünnep van,hozzánk jönnek,mert én sütök főzök,anyu egy tányér kaját sajnál a rokonaitól,vagy csak lusta megcsinálni,nem tudom.Egy faluban lakunk,mégis csak névnap,szülinapra jönnek,és ünnepkor.Mi 2-3naponta járunk hozzájuk,de már nem megyek szívesen,mert sírva jövök el.Én tisztán tartom a házam,mindennap főzök,a párom dolgozik,mégis anyu folyton leszólja,hogy miben fárad el.Bezzeg ha segíteni kell nekem szól nem a tesómnak.Mégis én vagyok a rossz.Miért nem szeret az anyám?Nem tudom feldolgozni.Nagyon szeretem anyut,és fáj amit csinál.Ha ne mennék hetekig, nem is keresne.

Legjobb válasz: Miért kínzod magad? Ha így viselkedik veled és a családodal, akkor miért tartod vele a kapcsolatot? Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ezzel csak magadnak ártasz. Anyád lelkileg teljesen tönkretesz. Vagy ha nem akarod vele megszakítani a kapcsolatot, akkor próbálj beszélni vele. Mondd el neki, hogy mi bánt. Beszéljétek meg.

Miért kínzod magad? Ha így viselkedik veled és a családodal, akkor miért tartod vele a kapcsolatot? Szakítsd meg vele a kapcsolatot, mert ezzel csak magadnak ártasz. Anyád lelkileg teljesen tönkretesz. Vagy ha nem akarod vele megszakítani a kapcsolatot, akkor próbálj beszélni vele. Mondd el neki, hogy mi bánt. Beszéljétek meg.
Nem erõltetném ezt a kapcsolattartást, mert semmi értelme.Teljesen felesleges átmennetek.Anyukád már nem változik, és a helyzet sem.Az a lényeg, hogy a gyerekeiddel, férjeddel minden rendben, rájuk kell összpontosítani.
Ez így szokott lenni, mint a mesékben a gonosz mostohaanyáknál. Aki jó és a lelkét is kiteszi a másikért, az van lenézve, meg kiutálva, a gonosz mostohatesó, aki meg egy lusta dög, meg istenítve. Akármilyen hihetetlen, ez nálunk is így van. Most ez jutott eszembe:D Szerintem ne menj hozzá három naponta, hanem ritkábban, mert minek? Azért, hogy szekáljon? Engem is mindig piszkálnak a nagyszüleim és elfelejtik azt, hogy mindig segítek nekik, mert mindig megkapom, hogy egy lusta disznó vagyok és soha nem segítek. Ezért nem megyek hozzájuk túl gyakran. Minek akarnám halálra kínoztatni magam?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretem anyut, és a gyerekeknek is kellene a nagymama.Olyan jó lenne a karácsonyt is otthol tölteni, ahol felnõttünk, de ez csak nekem fontos, nekik nem.Egyszer kifakadtam, nagyon sírtam és mondtam neki, hogy soha egy jó szót nem kaptam, soha nem mondta, hogy szeret.Az volt a válasza, hogy mért én mondom a gyerekemnek, hogy szeretem? Hozzáteszem, mindennap elmondom a gyerekeknek, hogy mennyire szeretem õket.Anyu még puszit sem ad a kicsiknek, csak mikor köszönnek el.Volt hogy a gyerekem kért egy szendvicset, (mert edzés után ment anyuhoz), erre azt válaszolta, hogy ettél a suliban, nem?Csak nekem fájnak ezek a dolgok?
Az én anyám is ilyen !!! Tesóm a mindene.... Én ma felhívtam mert igért vmit amit már hetek óta ígérget de megint csak tolta....no mind1 õ ilyen elkell fogadnom.. Én nem hívom õ nem keres engem.... Csak azt tudom tenni h megszíktom a kapcsit vele... de örökre!!! Nekem is nagyon fáj lelkileg és nem tudom én sem feldolgozni... számomra õ nem anya...felnevelt de..ennyi...semmit nem kaptam tõle.. se szeretet semmit... csak voltam és kész.... és most mikor saját családom van most látszik igazán h tényleg csak úgy voltam mert nem keres...LESZAR!!!!!!
megszakítom ill szeretetet
A kérdező hozzászólása: Engem sem hív anyu, sõt a saját tesóját sem hívja fel, sajnálja ránk a pénzt.A tesóm, a féltesóm, anyu elsõ házasságából született.Azt szokta mesélni, hogy a nõvérem milyen szép volt kicsinek, hogy dícsérték.Bezzeg rólam szó sem esik sosem.De nem is kell engem dícsérni, csak venné észre, hogy nekem fáj.
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm a válaszokat.Sajnálom, hogy ti is ilyen helyzetben vagytok.És ezekszerint nem igazán lehet túl lépni ezen?!
én 26 éves vagyok. Nem tudom magam túl tenni magam , nagyon fáj...

Válaszol nekem olyan Nő, vagy Férfi, aki több évet várt arra, hogy egyszer, az igaz szerelmével élje le az életét?

A szitu adott, és teljesen életszer?.

Legjobb válasz: Az én történetem is hasonló. 19 évesen megismerkedtem a nagy szerelemmel õ ekkor 27 volt.Kicsit soknak gondoltam a korkülönbséget.no meg bármennyire vonzott is a kapcsolat,nem éreztem késznek magamat egy ilyen nagy volumenû dologra.Nem jártunk,de nagyon jó barátok voltunk,és mind a ketten tudtuk,h a másik a nagy szerelem,de a megérzéseim azt súgták,hogy még korai lenne.Alig egy év után úgy döntött,h nem vár rám tovább,és én is engedtem,h tovább lépjen. Eltelt 7 év.Ez idõ alatt mindketten megházasodtunk,majd elváltunk.Nekem született egy gyermekem is,de mindvégig ott volt a tudatomban õ,és nagyon hiányzott az életembõl.Mint utólag kiderült én is az övébõl,és mindkettõnk válását közvetve a másik okozta.Vagyis az,h tudtuk,lehetne jobb és boldogabb életünk a másik mellett. Nem volt meg a másiknak az elérhetõsége,7 év alatt azt sem tudtuk,h mi van a másikkal.A sorsra bíztuk magunkat.Egyszercsak ott találtam a kedvenc teázónk sarkában,és bizony úgy döntöttünk,hogy nem is válunk el soha többé. Kicsit olyan ez,mintha egy film forgatókönyvét olvasnád,de nem,ezt az élet írta. Lehet mondani,h felesleges volt az a válás,meg lehetne õ a gyermekem apja,de azt hiszem ez így volt a legjobb.Mindkettõnknek meg kellett éreznie,h az a boldogság,amit a másik jelent az ölünkbe hullott,és a mi feladatunk,h vigyázzunk rá,mert nem lesz több esély.

Az én történetem is hasonló. 19 évesen megismerkedtem a nagy szerelemmel õ ekkor 27 volt.Kicsit soknak gondoltam a korkülönbséget.no meg bármennyire vonzott is a kapcsolat, nem éreztem késznek magamat egy ilyen nagy volumenû dologra.Nem jártunk, de nagyon jó barátok voltunk, és mind a ketten tudtuk, h a másik a nagy szerelem, de a megérzéseim azt súgták, hogy még korai lenne.Alig egy év után úgy döntött, h nem vár rám tovább, és én is engedtem, h tovább lépjen. Eltelt 7 év.Ez idõ alatt mindketten megházasodtunk, majd elváltunk.Nekem született egy gyermekem is, de mindvégig ott volt a tudatomban õ, és nagyon hiányzott az életembõl.Mint utólag kiderült én is az övébõl, és mindkettõnk válását közvetve a másik okozta.Vagyis az, h tudtuk, lehetne jobb és boldogabb életünk a másik mellett. Nem volt meg a másiknak az elérhetõsége, 7 év alatt azt sem tudtuk, h mi van a másikkal.A sorsra bíztuk magunkat.Egyszercsak ott találtam a kedvenc teázónk sarkában, és bizony úgy döntöttünk, hogy nem is válunk el soha többé. Kicsit olyan ez, mintha egy film forgatókönyvét olvasnád, de nem, ezt az élet írta. Lehet mondani, h felesleges volt az a válás, meg lehetne õ a gyermekem apja, de azt hiszem ez így volt a legjobb.Mindkettõnknek meg kellett éreznie, h az a boldogság, amit a másik jelent az ölünkbe hullott, és a mi feladatunk, h vigyázzunk rá, mert nem lesz több esély.
Amondó vagyok, hogy egy hazugsággal induló kapcsolat nem sok jót sejtet. Ha annyira szeret mint állítod, akkor elválik a férjétõl ahogy tisztességes, és összejön veled. Én mondjuk nem tudnék olyasvalakivel élni, aki ilyen fokon tud szemrebbenés nélkül hazudni a párjának.
Bár fiatalabb vagyok, de a forgatókönyv nagyon hasonló. 23 évesen kerültem ilyen helyzetbe, és éveken át hittem, hogy valóban az lesz, amire olyan régóta várok. Most 28 vagyok, és az idén tudtam végleg lezárni ezt a kapcsolatot. Tudom mit érzel, és miben reménykedsz, hidd el. De! Nem éri meg! Nekem, mondhatni, a legszebb éveim mentek rá. És a mai napig nem hagyta el. Ami a legfontosabb, egy válás sosem jön jókor. Te szabaddá tetted magad, mert õt akarod, és mindent megtettél. Ilyenkor próbál mindent elhinni és megérteni az ember, mert szerelmes, egy életet tervez, stb. Fogadd el, hogy õ foglalt, és keress olyan társat, akivel tiszta lapokkal játszhattok. Nagyon nehéz egy ilyen (mellesleg tanulságos) viharos kapcsolat után. Kívánom Neked, hogy ne szenvedj és ne alkudj meg annyit, mint én. Senki nem fogja megköszönni, sõt, lehet hogy még pár éved rámegy erre, és mégis azt kapod: MÉGSEM! Persze, csak és kizárólag magadat okolhatod majd (ahogyan én is) mert nem volt kötelezõ, de...kegyetlen érzés... Az ilyen emberek nagyon labilisak érzelmileg, akik évekig nem tudnak dönteni. És azok is maradnak.... Légy boldog, de lépj tovább!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a két választ. Igaz az utolsó nagyon mély és szívbe markoló volt, de én még is várok... Ki tudja, remélem Veled ellentétben, én jó úton járok.
Második válaszoló vagyok. Megható a történetetek, tényleg. Azt hiszem mi, akik nem kaptunk meg magunk mellé valakit, mind erre vágyunk, hogy mint a filmekben/mesékben, egyszer ott terem és soha többé nem akar elszakadni tõlünk. Jó volt olvasni, hogy történhet így is, szerencsés vagy. Én, bár már túl vagyok rajta(?), tudom és érzem hogy soha senki nem lesz olyan nekem. Ilyen csak egyszer van, vagy van akiknek egyszer sem. Hihetetlen érzés... Vagy még évtizedek múlva is megdobban a szívem, ha szembejön az utcán, vagy egyszer én is "belebotlok" majd... De jó lenne... Kedves Kérdezõ! Errõl beszéltem, hogy ilyenkor mondhat bárki bármit, elmegy a füled mellett, mert...csak Te és Õ léteztek ezen a világon.. Addig megy ez, amíg elfogy minden erõd, hited, belefáradsz, és Te egyedül döntesz úgy hogy befejezed, tanácsok nélkül. Vagy olyan szerencsés leszel, mint az itt olvasott történet szereplõje. :) Szívbõl kívánom, hogy találd meg a boldogságod!!! (de mindig tartsd szem elõtt, hogy csak ez az EGY ÉLETED VAN!!!) Minden jót Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszönöm az utolsó két írást. Talán igazatok van, tényleg elmennek a tanácsok a fülem mellett, de nem is azt kértem, mert én már rég döntöttem. Vagy Õ, vagy senki más. Ezt nagyon érzem. Tudom és akarom. És csak arra voltam kiváncsi, hogy vajon másnak is volt-e hasonló esete, és a végén mindenki boldog volt, mint a mesében. Az élet is lehet mese, és a mese is megelevenedhet az életünkben, ha teszünk érte, ha kitartunk, ha akarjuk, és nem engedjük el a csodát, amely minden bizonnyal soha többet nem kerül az utunkba.
Az a válaszadó vagyok, aki 7 évet várt, hogy boldog lehessen a nagy Õvel. Igaza van a másodiknak.Ereszd el.Ha neki is olyan fontos vagy, akkor észhez fog térni, és kilép a rossz házasságából.Egyelõre neki kényelmes így, hogy szeretitek egymást, de nem is válik el. Nem azt mondom, hogy ugorj fejest egy másik lányba, de õt hagyd el, ne törõdj vele, közöld vele, hogy döntse el mit szeretne, mert neked ebbõl elég volt.Aztán, ha nem akar válni, akkor lépj ki az életébõl.Nehéz lesz, baromira fog hiányozni.Sok szomorú perc jön majd el, de hidd el lehetsz még boldog.Akár õ is visszatérhet, már egy válással késõbb, vagy jöhet egy új szerelem, akirõl azt sem tudod, hogy rád vár.Nagyon sok egyedülálló csinos nõ van a te korosztályodban is.

Jobban fáj? Jobban fáj ha lyukas fogat húznak ki? Ilyenkor nő vagy férfi fogorvoshoz érdemes elmenni? Mert régen 1 nő fogorvos azt mondta hogy inkább menjek el 1 férfihez.

Mostmár eldöntöttem hogy kihúzatom de azért kicsit parázok.

Legjobb válasz: Nem, ha nincsen begyulladva a fogad, akkor hat az érzéstelenítõ és akkor nem fog fájni. Az szerintem lényegtelen, milyen nemû az orvos...

Nem, ha nincsen begyulladva a fogad, akkor hat az érzéstelenítõ és akkor nem fog fájni. Az szerintem lényegtelen, milyen nemû az orvos...
A kérdező hozzászólása: Nincsen begyulladva ( báris nemtudok rola ) fájni nemszokott, csakhát lyukas, és akkor inkább kivetetem... köszi a választ
Megmenteni nem lehet?
A kérdező hozzászólása: nemhiszem, 2éve csunyán elbaszták azota mondtak h ki kell venni, aztan azt mondtak ha nemfaj akkor majd kiderul h mit lehet vele tenni, hat nekem nemfajt es azota nem is bantottak, most eldonottem h inkabb kivetetem...
Az én fogorvosom nõ, és elég vékonyka, de olyan erõ van benne :D Szerintem mindegyh nõ vagy férfi. szerintem a nõk kedvesebbek de ez egyéni vélemény és ez engem nyugtat, mert végül is a húzás nem fáj csak inkább a lelki oldala rossz hogy nagyon ráparázol.Nekem kivéstek egy fogamat mert annyira el volt szuvasodva h nem lehetett egyben kiszedni meg összevissza tört , de semmit nem lehet érezni pedig az enyém az nagyon lyukas volt !
A kérdező hozzászólása: hát most 1 kicsit megnyugtattál :DDD hát nemtudom, ö is nö és állitolag nagyon kedves, a testvérem is nagyon dicséri.. amugy szerintem is se fog fájni, vagyis nagyon remélem :DD multkor sem fájt, inkább nálam is a para van jelen :DD

30 éves nő vagyok, olyan problémám van, hogy a pasim szerint ritkán kívánom a szexet(3-6nap), amíg ez el nem jön teljesen elutasító vagyok, amikor itt az idő, szexelünk egy fantasztikusat és utána jön a "szünet". Kihez fordulhatok ilyen esetben?

Sziasztok. Fiatal koromban a szüzességemet er?szakkal vették el amit nem tudom mennyire sikerült feldolgoznom, de els? komolyabb kapcsolatomba eléggé nehézkesen ment a szex. Gyógyszert is szedek + mint kiderült candidás is vagyok. Mint olvasgattam kiderült ezek mind közrejátszhatnak a "libidó" csökkenésében. Most abbahagyom a gyógyszert és próbálom a candidát is leküzdeni, de ha ezek nem segítenek hova forduljak (szexualpszichológushoz?)? Kérlek segítsetek konkrét dolgokkal, ha tudtok vagy, ha van tapasztalat jó ötlet azokat is szívesen fogadnám. (Lehet?leg konkrét/új dolgokat írjatok ne olyat amit én is tudok és a kérdésemben leírtam már)

Legjobb válasz: Elõször azokat a problémákat küzdd le (orvosi segítséggel), amit egyedül is tudsz. Kérj tanácsot az orvostól a szexhez is. Egy plusz tanács: igyál eleget. Különösen aktus elõtt... nagyon befolyásolja a nedvesedést. Egy kevés alkohol (bor, pezsgõ) is segíthet. Utána beszéljétek meg, hogy mit kéne másképp csinálni. Mi az, amire õ vagyik, és mi az, amire te? Nincs valami titkos vágyatok? Próbáltatok már mindenfélét? Fürödtetek pl. együtt? Van spontán (elõre nem terveztt) szex? Új helyeken (nem csak az ágyban) ? Hogyan viszonyulsz hozzá, ha kedveskedni akar neked (de nem feltétlenül rögtön lefektetni) ? Ha ez még mind kevés, akkor együtt menjetek el a családsegítõkhöz.

Elõször azokat a problémákat küzdd le (orvosi segítséggel), amit egyedül is tudsz. Kérj tanácsot az orvostól a szexhez is. Egy plusz tanács: igyál eleget. Különösen aktus elõtt... nagyon befolyásolja a nedvesedést. Egy kevés alkohol (bor, pezsgõ) is segíthet. Utána beszéljétek meg, hogy mit kéne másképp csinálni. Mi az, amire õ vagyik, és mi az, amire te? Nincs valami titkos vágyatok? Próbáltatok már mindenfélét? Fürödtetek pl. együtt? Van spontán (elõre nem terveztt) szex? Új helyeken (nem csak az ágyban) ? Hogyan viszonyulsz hozzá, ha kedveskedni akar neked (de nem feltétlenül rögtön lefektetni) ? Ha ez még mind kevés, akkor együtt menjetek el a családsegítõkhöz.
Sok újat nem tudok mondani, DE: Nem biztos, hogy az erõszakon túltetted magad, érdemes elmenni pszichológushoz, sõt nagyon javallott. A candidával kapcsolatban belgyógyász segíthet, de nem feltétlenül kell, hogy közvetlenül kapcsolatban legyen a nemi vággyal, a gyógyszerek azonban okozhatnak ilyen mellékhatást. Ha ezek a problémák megszûnnek, még mindig lehet, hogy stresszes az életed (akár a candida és a kapcsolati problémád miatti elkeseredésed is okozhatja). Ha ez mind kizárt, akkor még mindig az az igazság, hogy a 3-6 nap nem tekinthetõ kórosnak, aktív mindennapokat élõ egyén esetében, aki ráadásul nem friss kapcsolatban van. Mások vagyunk, más mennyiségû szexre van szükségünk. Lehet, hogy ilyen szempontból nem illetek pontosan össze a pároddal.
És ez miért baj? Mi is ilyenek vagyunk a férjemmel. Májusban voltunk együtt utoljára. Nagyon szeretjük egymást, de miért kell, hogy minden a szexrõl szóljon?
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. hozzászóló. Az elsõ az, hogy én egy kérdést tettem fel te meg közel se választ adtál rá inkább próbálsz kioktatni. Az igaz, hogy egy kapcsolatban nem minden a szexrõl szól, de egy jó kapcsolat része a jó szexuális élet. Másodszor nem tudom miben hasonlítunk mert, ha korba hozzám hasonlóak vagytok akkor inkább ti szorultok segítségre már elnézést a kifejezésért, de 30 évesen évente 1-2 szex az közel se normális és fõleg pasinál elképzelhetetlen. Nem tudom a párod, hogy van ezzel, de 100%-ra veszem (hacsak nem túl van már a 60-on), hogy vagy önkielégít vagy máshol keresi a boldogságot. Ha meg neked ennyi elég akkor meg szerintem nem is tudod mi a jó a szexben. És végül még annyit, hogy aki nem ért valamihez az ne osztogasson tanácsokat mert te szinte elõbb fejtetted ki mennyire "nem érdekel" a szex akkor miért olvasgatod ezt a fórumot???? (Talán valami hiányzik az életedbõl?) Elsõ hozzászóló: köszi a választ kb ezeket tervezem és próbálok felkeresni egy szexual-pszichológust. A többi tanácsot már próbálgattuk, de itt a vággyal van gond nem pedig feldobni kell sajnos.
Doki, doki, doki!! Amilyen gyorsan csak lehet! A városodban keress szexuálpszichológust, addig keresgélj, amíg meg nem találod a megfelelõt, aki érzed, hogy segíteni tud. Õ majd meg fogja mondani konrkétan, hogy mit tegyél még, de eleinte biztos csak hosszú beszélgetéseitek lesznek, kérdezgetni fog amennyit csak tud, ezen majd ne idegesítsd fel magad, gondolkodj el minden kérdésén. Amikor jársz már hozzá, akkor felkereshetsz egy nõdokit is, hogy valószínûleg a tabletta is befolyásolja a libidódat és kéne egy másik. Egyelõre ennyi, a szexuálszpichológus majd segít a többiben. De ne felejtsd: rajtad áll minden. Azt megkérdezhetem, hogy mi is pontosan a candida? Mert nem nagyon tudom így 17 éves fejjel:\

Tisztelt Doktor Úr! 53 éves nő vagyok, közel 2 éve már nincs menstruációm. Vagy 2 hete napközben gyengeséggel, hőhullámmal, hányingerrel járó rosszulléteim vannak. Már előre félek, hogy mikor jön elő. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm, Zsóka.

Tisztelt Doktor Úr! 53 éves nő vagyok, közel 2 éve már nincs menstruációm. Vagy 2 hete napközben gyengeséggel, hőhullámmal, hányingerrel járó rosszulléteim vannak. Már előre félek, hogy mikor jön elő. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm, Zsóka.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok elsősorban a változókort jellemzik, ezért mindenképpen javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely hőhullámok, illetve nyugtalanság, alvászavar esetén hatékony, növényi gyógyszer. Ettől függetlenül javaslom, hogy az említett tünetekről konzultáljon háziorvosával is, mert egyéb problémákat is ki kell zárni, amelyek azért hasonló panaszokkal is járhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok elsősorban a változókort jellemzik, ezért mindenképpen javaslom a Remifemin plus tabletta szedését, amely hőhullámok, illetve nyugtalanság, alvászavar esetén hatékony, növényi gyógyszer. Ettől függetlenül javaslom, hogy az említett tünetekről konzultáljon háziorvosával is, mert egyéb problémákat is ki kell zárni, amelyek azért hasonló panaszokkal is járhatnak. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!