Találatok a következő kifejezésre: Nő vagy az (1373 db)

Remélem, hogy létezik, mert az enyém is "seszínû", 17 vagyok. Bocsi, tudom, ez nem kielégítõ válasz:)
A kérdező hozzászólása: Elég fura! :D Már mint, soha nem hallottam ilyesmirõl...az oké, hogy a kisgyerekeknek meg a babáknak változik a hajszíne. Na de felnõtt korban?
Semmi tudmányos tényem nincs rá, de a tapasztalataim alapján a haj bármikor megváltozhat. Göndörbõl egyenes (pl édesanyámnál szülés után eltûntek a göndör fürtök), szõkébõl szürke (én legalábbis így hívom a hajszínem), és a szürkébõl nagyon sötét szürke is lehet. Volt már velem olyan, hogy napozás hatására répavörös lettem - biztosan azért volt, mert vörös pigmentek is vannak a hajamban.
A haj valóban bármikor tud változni. Kiskoromban szöszi voltam, akkor nem szerettem. Most seszínû a hajam és mindent megadnék azért, ha eredeti hajam olyan kis szöszi lenne, mint kiskoromban. De olyan már úgy sem lesz, viszont most felcsillant a remény, hátha nekem is lesz sötétebb a hajam, mert ez nem túl jó. :D 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

1, 70 m vagy annál is magasabb nő vagyok. Azt szeretném meg tudni hogy ehez a magassághoz mi az ideális testsúly? Most 59 kg vagyok, de amúgy 55 kg körül szoktam lenni.

Legjobb válasz: "1,70 m vagy annál is magasabb nõ vagyok." Most akkor mennyi vagy? 170 vagy 225 cm? Az is több, mint 170cm...

"1, 70 m vagy annál is magasabb nõ vagyok." Most akkor mennyi vagy? 170 vagy 225 cm? Az is több, mint 170cm...
Szerintem ideális az 55 és 59 is.
ÉN 181 cm vagyok és 72 kg.nem vagyok vastag típus, te szerintem már már sovánka vagy.
cmbõl vonj ki 110-et és akkor megkapod hogy kb mennyi az ideális :)
Az 59 kiló tökéletes!!! :) Egy grammot sem kell fogynod!!! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
BMI kalkulátor: 1, 7*1, 7= ? 59 kg / ? = x. Ha az x 18 alatt van, akkor sovány vagy, ha 18-2 között, akkor normális a testsúlyod, ha pedig 25 felett, akkor túlsúlyos vagy és azt hiszm 30 felett vagy kövér. Te valószínûleg a normál kategóriába tartozol, kb 20 lehet az értéked. Vékonyabb már ne legyél. ;)
utolsó xD Kérdezõ nem tudod hány cm vagy?
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm! amúgy 13 éves vagyok és körülöttem mindenki eléggé vékony ezért mindig kövérnek érzem magam .. és nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat ! :) amúgy meg az annál is magasabbat úgy értettem, hogy 1-2 cm-vel talán magasabb vagyok 1, 7 m - nél :)

32 éves nő vagyok, az egyik diákomnak önhibámon kívül "jeleket" küldtem, azt gondolja, hogy lehet valami köztünk, mit tegyek, hogy ne legyen belőle semmi gond?

Egyetemen tanítok, házas vagyok, 2 kisgyerekkel. Fiatalokkal vagyok egész nap, nem szeretnék részleteket írni, nem akarom, hogy bárki felismerjen, az én tárgyam m?vészeti, gyakorlatot és elméletet is tanítok. Inkább fiúk vannak a szakon, kis létszámban, az a feladatom, hogy inspiráljam ?ket, megteszem a t?lem telhet?t. Sosem történt hasonló eset, mint ami most.

Legjobb válasz: Próbálj meg rideg lenni vele, ne mosolyogj rá meg ilyenek. Ha mondasz neki valamit, vagy dícséred a munkájáért, azt is csak hidegen, mértéktartóan. Szerintem, ha nem hülye, akkor ebbõl rájön majd, hogy nem akarsz tõle semmit. Nekem mindig is voltak olyan tanáraim, akikkel elhülyéskedtünk (akár még flörtnek is nevezhetném), de soha nem gondoltam azt, hogy komolyan gondolja. Igaz, én lány vagyok, de mindig jóban voltam a tanáraimmal és sosem értettem félre a szituációt.

Próbálj meg rideg lenni vele, ne mosolyogj rá meg ilyenek. Ha mondasz neki valamit, vagy dícséred a munkájáért, azt is csak hidegen, mértéktartóan. Szerintem, ha nem hülye, akkor ebbõl rájön majd, hogy nem akarsz tõle semmit. Nekem mindig is voltak olyan tanáraim, akikkel elhülyéskedtünk (akár még flörtnek is nevezhetném), de soha nem gondoltam azt, hogy komolyan gondolja. Igaz, én lány vagyok, de mindig jóban voltam a tanáraimmal és sosem értettem félre a szituációt.
Én megmondanám neki kerek-perec, hogy a mihez tartás végett hogy viszonyuljon!Nincs ebben semmi, ha megmondod ne várjon semmit, mert te nem adtál neki okot.Akkor neki is tiszta lesz és nem fog többet látni mint a valóság. Egyébként lehet ezt már akkor kellett volna, amikor észrevetted a barátai furcsa megjegyzéseit.
Ja, és ha tényleg nem történt semmi, akkor nincs is mit elmesélni a férjednek. Vagy esetleg poénosan elmondhatod neki, hogy ez a kölyök mennyire félreértett, de ezt csak akkor javaslom, ha a férjed nem egy jajveszékelõ, féltékeny valaki.
Õ többet magyarázott bele a kettõtök kapcsolatába. Elõfordul ilyen. Fõleg, ha nem maradtok egyértelmûen a "szakmai" kérdéseknél. Habár, ha mûvészek vagytok akkor a "szakmai" is személyes. Bonyolult ez. Mivel te vagy a nõ és partnert ugye mindig a nõ választ, neked kell egyértelmû helyzetet teremteni bármennyire is legyezgeti a hiúságodat ennek a fiúnak a rajongása. Az igen legyen igen és a nem legyen nem. Elsõsorban anya vagy és feleség, másodsorban oktató és lehet, hogy te nem kacérkodtál, de nem is vetettél gátat már az elején, ezért reménykedik feleslegesen az a fiú. Azt hiszi, ha eléggé kitartó kialakulhat köztetek valami. Akkor most van itt az ideje, hogy mondd el neki egyértelmûen, hogy részedrõl merre hány méter. Lehet, hogy tényleg nem volt szándékos, mégis az érzelmeivel játszol. Ezt ne tedd! Mert annál rosszabb nincs, mint ha valakit "meg se tagadnak, el se fogadnak" Legyetek jók!
19:37-es. Semmi nincsen abban ha egy tanár a diákkal facebookon "konzultál". Ahol én tanulok ott is sok tanár van fent a közösségi oldalon és bizony ha van valami "nyûgünk bajunk" mikor már nem vagyunk suliban, bizony elõfordul, hogy facebokon szoktunk beszélni.
Kezdhetnél azzal, hogy iskolán kívül nem tartasz vele kapcsolatot, minek fészbukozol vele? A suliban kérdezze meg a tananyaggal kapcsolatos dolgait. Ennél többet nemigen kell tenned, hiszen õ sem zaklat.
Amikor beszélsz vele, egy darabig most fõleg az egyetemmel kapcsolatos dolgokról beszéljetek. Lehetsz vele barátságos, de tudnia kell, hol a határ.
Sulin kívül ne tarts vele kapcsolatot, ha valami gondja van az anyaggal, akkor a suliba, ne a facen írjon neked, mond meg neki, h "nem érek rá neked segíteni, mert családom van, a suliba kérjél segítséget tõlem ez ügyben"! Csak felfogja a dolgot! ELÉG ÉRDEKES AMIT ÍRSZ, MERT EGY PASI, PLÁNE A TANÁRJÁNAK NEM KEZDI OK NÉLKÜL CSAPNI A SZELET, NEM VÉLETLENÜL VOLTAK JELEK AHOHY ÍRTAD A HAVERJAINÁL. A GÁZ, H VALAMIFÉLE JELET ADTÁL NEKI, ÉS EZÉRT KEZD NYOMULNI, HÁT LE KÉNE DISZKRÉTEN ÁLLÍTANI, H FÉLREÉRTETTE A DOLGOT, TE EGYÁLTALÁN NEM NÉZTÉL RÁ FÉRFIKÉNT, CSAK MINT EGY KEDVES DIÁKOMRA" NÉZTÉL RÁ!:)
Szia, biztos tudod, hogy akinek az egyik oldalon eggyel több kereke van, annak a másikon eggyel kevesebb. Bizonyára nem tudtad számára egyértelmû módon meghúzni a határokat. Ezt tanuld meg!
"feltûnt, hogy a gyakorlatokon a barátai furcsa megjegyzéseket ejtenek el, amiket nem tudok hova tenni." Ha zavar, tedd szóvá és kérj értelmezést! "Az iskolán kívüli kapcsolattartást pedig még mindig szeretné és kezdeményez is." Ha Te nem akarod a kapcsolattartást, akkor utasítsd vissza! Remek alkalom a határok meghúzására. Baráti viszonyban is kell tudni õrizni a szerepeket: tanár diák. Ha a tanára akarsz maradni, és nem a pajtása lenni, viselkedj úgy! Pl. végy példát egy idõsebb kollegádról, õ milyen viszonyt enged meg magának a diákokkal, mi az, amit már nem tesz meg. Esetleg tanácsot is kérhetsz valamelyiküktõl.
Ha tanár vagy, akkor elméletileg kellett, hogy tanulj pszichológiát. Érdekes, hogy a Gyk-n érdeklõdsz...
Osztom a válaszod 12-es!:)
Nehogymár gond legyen, hogy egy anonim oldalon kérdez. Ez az oldal erre van. Egyébként, én is osztom a többiek véleményét. Bár én csak középiskolás vagyok még, nekem volt 2 évig olyan töritanárnõm, aki kiválasztotta magának a 3 szerinte leghelyesebb fiút az osztályból. Na most, ilyet egy tanár ne csináljon. Egy tanár legyen mindenkivel kapcsolatilag közömbös, ugyanakkor mindenki felé kedves, nyitott, amennyire lehet. Nincs az a tanár, aki ugyanúgy szeretné minden diákját, de ne mutasson nyílt érzelmeket, szimpátiát akármelyik tanítványa felé sem. Neked (önnek) is ezt javaslom. Kerek-perec meg kell neki mondani, hogy kedves a srác, szívesen segít neki felkészülni, de ennél többet ne várjon, és hagyja abba ezt a tolakodó viselkedést (mert ez az), amennyiben egyértelmû utasításokat tesz a kapcsolat kezdeményezésre a fiú, akkor
", akkor" - ez véletlen ment el. :) 19/f
Vicces, hogy ennyit agyalogsz a dolgon, közben meg a srác kábé csak dugásra próbál becserkészni. Mondd neki, hogy mi van egyenesen, és hogy hagyja abba mert családod van. Mit kell ezen ennyit agyalogni meg sakkozni? Furcsa, hogy tanár létedre ennyire szerencsétlen vagy.
Ebben nincs semmi. Igazán elmesélheted a férjednek, hogy egy hülye gyerek, már elnézést, de aki rögtön rohan a haverjaihoz, ha a tanára kedves vele és azok élcelõdõ megjegyzéseket tesznek az órákon, arra nem tudok más jelzõt használni, hogy félreértett Téged és ez mennyire kellemetlen, nem tudod mit csinálj.
Egyenesen világosítsd fel, hogy csak tanár-diák viszony van kozottetek. Nem célozgatnák hulyeségekkel, hogy hátha felfogja. Ez a legtisztább. Iskolán kívul senki ne zavarjon. 26N


Tisztelt Főorvos úr! 54 éves nő vagyok. Az elmúlt évben rosszindulatú daganat miatt leamputálták a jobb emlőmet. Jelenleg – 5 évig – szednem kell a zitanómium vagy a famera tablettát. A Zitanómium tablettát nem bírtam. Periódikusan váltakozott a hidegrázá

Tisztelt Főorvos úr! 54 éves nő vagyok. Az elmúlt évben rosszindulatú daganat miatt leamputálták a jobb emlőmet. Jelenleg – 5 évig – szednem kell a zitanómium vagy a famera tablettát. A Zitanómium tablettát nem bírtam. Periódikusan váltakozott a hidegrázás és a hőhullám, amely rettenetes volt. Ezért most néhány hónapja a kezelőorvosom a Famera tablettát írta fel. Állandó hüvelyszárazságom, hüvelygyulladásom van, pedig nagyon vigyázok a tisztálkodára. Félek, hogy a házasságomba kerül, mert a férjemmel nincs testi kapcsolatom a leírtak miatt. Kérem segítsen, mitévő legyek? Rákszűrés és ultrahang eredményem negatív. Mi a megoldás? Tisztelettel megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett panaszok sajnos elég gyakran előfordulnak az említett kezelések kapcsán. Első lépésben javaslom a Cikatridina hüvelykúp alkalmazását, amely mérsékli az ilyen problémákat. Ezzel együtt javasolnék egy személyes konzultációt is – január hónapban – mert lehetséges, hogy az emlődaganat miatti terápiát is lehetne módosítani egy másik készítményre, amely nem okoz ilyen mellékhatásokat! Természetesen …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az említett panaszok sajnos elég gyakran előfordulnak az említett kezelések kapcsán. Első lépésben javaslom a Cikatridina hüvelykúp alkalmazását, amely mérsékli az ilyen problémákat. Ezzel együtt javasolnék egy személyes konzultációt is – január hónapban – mert lehetséges, hogy az emlődaganat miatti terápiát is lehetne módosítani egy másik készítményre, amely nem okoz ilyen mellékhatásokat! Természetesen … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos úr! 54 éves nő vagyok. Az elmúlt évben rosszindulatú daganat miatt leamputálták a jobb emlőmet. Jelenleg – 5 évig – szednem kell a zitanómium vagy a famera tablettát. A Zitanómium tablettát nem bírtam. Periódikusan váltakozott a hidegrázá

Tisztelt Főorvos úr! 54 éves nő vagyok. Az elmúlt évben rosszindulatú daganat miatt leamputálták a jobb emlőmet. Jelenleg – 5 évig – szednem kell a zitanómium vagy a famera tablettát. A Zitanómium tablettát nem bírtam. Periódikusan váltakozott a hidegrázás és a hőhullám, amely rettenetes volt. Ezért most néhány hónapja a kezelőorvosom a Famera tablettát írta fel. Állandó hüvelyszárazságom, hüvelygyulladásom van, pedig nagyon vigyázok a tisztálkodára. Félek, hogy a házasságomba kerül, mert a férjemmel nincs testi kapcsolatom a leírtak miatt. Kérem segítsen, mitévő legyek? Rákszűrés és ultrahang eredményem negatív. Mi a megoldás? Tisztelettel megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az említett panaszok sajnos elég gyakran előfordulnak az említett kezelések kapcsán. Első lépésben javaslom a Cikatridina hüvelykúp alkalmazását, amely mérsékli az ilyen problémákat. Ezzel együtt javasolnék egy személyes konzultációt is – január hónapban – mert lehetséges, hogy az emlődaganat miatti terápiát is lehetne módosítani egy másik készítményre, amely nem okoz ilyen mellékhatásokat! Természetesen …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az említett panaszok sajnos elég gyakran előfordulnak az említett kezelések kapcsán. Első lépésben javaslom a Cikatridina hüvelykúp alkalmazását, amely mérsékli az ilyen problémákat. Ezzel együtt javasolnék egy személyes konzultációt is – január hónapban – mert lehetséges, hogy az emlődaganat miatti terápiát is lehetne módosítani egy másik készítményre, amely nem okoz ilyen mellékhatásokat! Természetesen … Olvass tovább »

Frufrut vágattam de nem szeretem. Mit csinálhatok vele míg le nem nő? Vagy azt meg kell várjam?

Legjobb válasz: Oldalra fésülheted, vagy felcsatolhatod. Mást nem nagyon lehet.

Oldalra fésülheted, vagy felcsatolhatod. Mást nem nagyon lehet.
Csatold oldalra
Fesuld oldalra, es csinaljd belole oldalfufrut:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Kérd mg a fodrászt hogy csináljon belõlle oldal frufrut

52 éves nő vagyok, az utóbbi 2-3 hónapban jó néhány plusz kiló jött fel rám, amit nem tudok mire vélni. A változó kor lehetne a hibás? Hogyan lehetne nem túl drasztikusan megállítani a súlygyarapodást?

Többet nem eszem, mint eddig. Sok antibiotikumos kúra után vagyok túl, ami után probiotikomot és lactívot szedtem, ebben sok a B vitamin. Controloc-ot szedek még a refluxomra, elég gyakran van vastagbél gyulladásom is.

Legjobb válasz: En tanacsolnam es probald is ki, mert erdemes. Gyogynoveny teakat igyal pl., amivel potolod a folyadekot, de mar megis elozol egy betegseget, de gyogyitod is kozben a meglevot! A valtozo korral hogy allsz? A vastagbel gyulladasra is lehet gyogynovenyt fogyasztani, mivel a rendszeres fogyasztasa panaszmentesse teszi! Menj el egy termeszetgyogyaszhoz, vagy ha nem ismered a gyogynovenyeket akkor szivesen segitek,ha irsz.

En tanacsolnam es probald is ki, mert erdemes. Gyogynoveny teakat igyal pl., amivel potolod a folyadekot, de mar megis elozol egy betegseget, de gyogyitod is kozben a meglevot! A valtozo korral hogy allsz? A vastagbel gyulladasra is lehet gyogynovenyt fogyasztani, mivel a rendszeres fogyasztasa panaszmentesse teszi! Menj el egy termeszetgyogyaszhoz, vagy ha nem ismered a gyogynovenyeket akkor szivesen segitek, ha irsz.
Sajnálatos módon az évek múlásával egyre kevesebb kalóriára van szüksége az embernek. Így még ha ugyanannyit eszel is, mint régebben, amitõl nem híztál, most lehet, hogy ugyanez már sok. Szerintem próbálj meg kicsit kevesebbet enni, sok zöldséget, az a rost miatt úgyis jól telít, és ha eddig nem tetted, akkor többet mozogni.

Én az Eszterházy Károly Főiskolára jelentkeztem felsőfokú web-programozó szakra. Nő vagyok, azt mondják van diszkrimináció, igaz ez? Ebből meg lehet élni majd, vagy tovább kell fejlesztenem magam?

Legjobb válasz: Én is az EKF-re járok, és megnyugtatlak: NINCS diszkrimináció!Ne higyj el mindent! Egy iskola örül ha van bõven hallgatója, nemhogy ilyenekkel foglalkozzanak a tanárok.

Én is az EKF-re járok, és megnyugtatlak: NINCS diszkrimináció!Ne higyj el mindent! Egy iskola örül ha van bõven hallgatója, nemhogy ilyenekkel foglalkozzanak a tanárok.
Nem hiszem, hogy ez különösebben nagy baj lenne, hogy nõ vagy.Idióta munkáltatók vannak, õket fel kell jelenteni az EBH-nál, de nem hinném, hogy ez lenne a jellemzõ.Most attól miért ne vennének fel, hogy nõ vagy?Lehet még direkt elõny, mert web-programozóból gondolom amúgy is kevés nõ van.:D Magáról a szakmáról nem tudok nyilatkozni.

Plus-os pontokat váltott már be valaki fürdőköntösre? A méret érdekelne. Az S/M elég egy 175 cm-es nőnek, vagy az L/XL-eset vegyem inkább?

Legjobb válasz: Szia,talán már késõn válaszolok.178cm vagyok és az M-es tejesen jó volt nekem.

Szia, talán már késõn válaszolok.178cm vagyok és az M-es tejesen jó volt nekem.

Üdvözlöm! 45 éves nő vagyok. Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy a petefészkeim UH szerint vegyes szerkezetet mutatnak, kóros erezettség, nagyságbeli eltérés nélkül. Tumormarker vizsgálat is történt, CA 125:25, mindenképpen eltávolítaná az orvos. Nem tudom

Üdvözlöm! 45 éves nő vagyok. Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy a petefészkeim UH szerint vegyes szerkezetet mutatnak, kóros erezettség, nagyságbeli eltérés nélkül. Tumormarker vizsgálat is történt, CA 125:25, mindenképpen eltávolítaná az orvos. Nem tudom mit tegyek? Félek a hormonváltozástól, vagyis annak következményeitől. Nagyon szeretném tudni a véleményét! Előre is köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Célszerű lenne a vizsgálatokat kiegészíteni egy hasi-kismedencei CT végzésével, különösen akkor, ha kezelőorvosa gyanúsnak ítéli a petefészkek szerkezetét. Az ultrahangleletet nem láttam, így ennél pontosabb véleményt azonban nem tudok adni a műtét szükségességére vonatkozóan. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Célszerű lenne a vizsgálatokat kiegészíteni egy hasi-kismedencei CT végzésével, különösen akkor, ha kezelőorvosa gyanúsnak ítéli a petefészkek szerkezetét. Az ultrahangleletet nem láttam, így ennél pontosabb véleményt azonban nem tudok adni a műtét szükségességére vonatkozóan. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!