Találatok a következő kifejezésre: Nő a lehet, hogy (554 db)

Ha rápaskolsz, megfájdul a kezed. :D
Nem tudom, de szerintem mindenkinek van ott egy kis zsír. Nem hiszem, hogy van akinek tényleg olyan mint 1 székla. de én is lány vagyok, és még csak a sajátomat fogtam :D Szerintem a forma a legfontosabb.
Hát, az a tapasztalatom, hogy az igazán kemény fenekû nagyon ritkák. Csak olyanoknak van, akik sportolnak rendszeresen. Ruhában nagyon sok csajnak néz ki jól, de miután lekerül a textil, kiderül nem is olyan jó. Ha körül kéne írni milyen, akkor azt mondanám, hogy olyan, aminek a 'játéka' kicsi, mikor megpaskolom. Ennél jobban nem tudnám megfogalmazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, fõleg a 3. válaszolónak!
semmit
szúrjad neki
Ha ennyire megingat téged ez a nõ, akkor a barátnõdet nem szereted igazán. Vagy rosszul látom...
A kérdező hozzászólása: Szeretem a baratnomet, de ez a nõ már elõbb tetszett, és nagyon vonzó, fiatalabbnak is néz ki, csak en nem mertem elmondani neki, mert nem akartam, hogy a baratsagunkat tonkretegye. Lelkileg nagyon egyformák vagyunk.
40 éves, idõs, nem túl nagy az esély a családalapításra. 10 év múlva õ 50 lesz, te meg 35.
Lehet, hogy szereted? Mibõl gondolod? Milyen tüneteket produkálsz? Ez fontos. Hogy eldönthessük mit tegyél, tudnunk kell, hogy: a) milyen a kapcsolatod a barátnõddel? b) a 40 éves hölgynek van-e kapcsolata? c) ha jól belegondolsz, mit akarsz tõle? Sajnos ezekre a kérdésekre lehet hogy Te sem tudod az igazi választ (legalábbis az a-ra és c-re). Ha szeretnél emlékezetes órákat, akkor szerintem jó helyen jársz, ha számodra érzékelhetõ szexuális kisugárzással bír, biztos nem csalódnál benne. Ha olyasmit forgatsz a fejedben, hogy még családot, gyereket szeretnél, akkor természetesen a veled egykorú barátnõdre, vagy más veled egykorú csajszira fordíts több gondot. Mondhatnám, hogy 40 éves nõkkel még 50-60 évesen is szórakozhatsz, de a lelkesedésük a 25 éves srác felé biztos feledhetetlen élményeket produkál. 35/N
Nem ez? http://www.youtube.com/watch?v=NYqfCjALGxM Ha igen, akkor egy kicsit nagyon félrehallottál valamit.. :D
A kérdező hozzászólása: De igen az elsõ volt, és tényleg egy kicsit (nagyon) félrehallottam :) és köszönöm szépen nagyon-nagyon !!!!
Nincs mit. :D

Ha naponta 5-10 hajszál kihullik és havonta 2-3 cm-t nő a haj, hogy lehet, hogy nem fogy el egy idő után?

Legjobb válasz: Mert életünk során 1 hajhagymából kb 4x-5x nõ újra ki egy hajszál.

Mert életünk során 1 hajhagymából kb 4x-5x nõ újra ki egy hajszál.
Sokkal több hullik ki mint 10
Elsõ! Csak a hajhagymából nõ 4x-5x? Eszembe jutott a gyantázás, nekem valahogy nem nagyon akar ritkulni sajnos a lábamon.. Ott jobban termelõdik?

Nagyon lassan nőnek a körmeim, hogy lehet ezt gyorsítani?

Legjobb válasz: krumpli,répa,minden vitamin

krumpli, répa, minden vitamin
ezen kívül, lehet körömnövekedést serkentõ cuccot:) Ez olyan mint a körömlakk, csak más a színe, felkened, megvárod, h beszívja a körmöd, és látni fogod a változást!:) Én ilyen az oriflame-tõl szoktam rendelni.
Most ez lehet hülyén fog hangzani és lepontozzák, de én azt hallottam h a vízben való áztatás az gyorsítja a növekedést (mosogatás:S)
Az is igaz, amit a 3.válaszoló írt.Osztálykiránduláson barlangfürdõben voltunk kb. 3, 5órát voltunk a vízben, és tényleg látszott hogy nagyobb lett a körmöm:) )) 2.voltam:D
arról én is hallottam h a mosogatástól nõ a köröm és az enyém még attól is nõ ha kicsit lereszelem

Miért van, hogy annyira nem nő a mellem, hogy még a legkisebb bikini sem jó rám. Úgy érzem, hogy már kórosan kicsi! Annyira utálom! Lehet rajta valamivel segíteni?

A mell alatti méretem az 82cm, a mellem pedig 85 cm!!!!!!Normális ez hogy végül is 3cm a mellem??????

Legjobb válasz: Elõször is..... Hány éves vagy? :D

Elõször is..... Hány éves vagy? :D
A kérdező hozzászólása: Ja bocsi elfelejtettem odaírni, amúgy 18 múltam!!!
szerintem ez teljesen normális...nem lehet mindenkinek nagy melle!!!
lehetseges
Elõfordulhat.
Megeshet.
számbavehetõ
igen, megeshet.
igen és ez nem is a legrosszabb. Mivel a férfi nem csak a nõ testnedvével hanem a vérével is érintkezik így sokkal nagyobb a veszélye hogy valami betegséget elkap. Egyébként ha nem zavar a vér akkor a szex kifejezetten jóleshet a nõnek, mert az orgazmus alatt olyan hormonok szabadulnak fel amik nagyban csökkentik a menstruációs fájdalmakat.

27mm-es 17. napom a tüszőm. Mikor reped már meg? Meddig nő még? Lehet hogy nem is reped hanem ciszta lesz belőle?

Legjobb válasz: Mikor 2,7cm volt a tuszom a nodokim rogton tuszorepesztot adott. Azt mondtya 3 cm-n felul mar ciszta! Szerintem beszelgess el egy masik orvossal is, talan aki kompetensebb es tesz valamit az ellen, hogy gondod legyen kesobb ebbol.

Mikor 2, 7cm volt a tuszom a nodokim rogton tuszorepesztot adott. Azt mondtya 3 cm-n felul mar ciszta! Szerintem beszelgess el egy masik orvossal is, talan aki kompetensebb es tesz valamit az ellen, hogy gondod legyen kesobb ebbol.
Hát szerintem, ha tovább nõ, akkor az már ciszta gyanús!
Amugy "egeszseges" vagyok, viszont abban a honapban clostyt szedtem orvosi ajanlat nelkul es majdnem porul jartam. Szerintem ne varj arra, hogy magatol megreped, keves az esely ra ekkora meretnel. A normal meret2 cm es 2, 4 cm kozott van. Elso voltam
Nekem elõzõ hónapban 19.napon 32 és 18mm-s tüszõim voltak.Nem lett belõle ciszta sem baba.Webdokinál is rákérdeztem, h ez normális méret-e és azt írta, h igen.Most hónapban 16.napon 24 és 26mm-s tüszõim voltak.De csak 19-20.napon repedtek meg.Tegnap egy exrta halvány tesztem már volt. Hány napos a ciklusod?Naponta 1-2mm-t nõ, de sztem ma holnap megreped a tüszõd.
A kérdező hozzászólása: változo egyik hónapban 28 másikban 32 napos mikor "milyen kedve" van.
Hat velemenyem szerint akkor is tul nagy es kozeledik a ciszta-merethez. Elso voltam
Nem ez az? [link] Camelia Jordana: Non, non, non, je ne veux pas prendre l'air.
nem ez? [link]
A kérdező hozzászólása: nem, valami francia nõ volt, vagy nem tudom hogy francia-e, de úgy énekelt
Rihanna - Serenad in Denverd Ez?
A kérdező hozzászólása: ez sem az xd
Clarissa - Tales in New York
A kérdező hozzászólása: ez sem az xd, a klippben ilyen mese szerû volt minden, volt benne telefon, meg a nõ ment az utcán, és egy pasi is volt az elején
Christian Short és Jessica Mitchell énekelnek. a számuk pedig Bender's Big Score
A kérdező hozzászólása: ez sem az =/
ez az Michael Jordan & Jenifer Jordan énekelnek a zene pedig computer games
A kérdező hozzászólása: nem :/ , amire én gondolok abban énekel még valami pasi is
A kérdező hozzászólása: nem xd

Szerintetek mit lehet tenni, ha egy ötven fölötti nő (feleség) kijelenti, hogy ő már érzi magát nőnek, nem kívánja a szexet semmilyen formában, de nekem még nagyon is lenne rá igényem?

A teljesség kedvéért: azt kifejezetten kéri és elvárja, hogy időnként átöleljük egymást, de ennél többet nem akar sem adni, sem kapni.

Legjobb válasz: Bocs, de annyira rossz helyen tetted fel a kérdést! A legtöbb idelátogató nincs 16 éves. :) A kérdésedre válaszolva: Ez egy összetett dolog. Ötven feletti. Egy olyan világban, ahol a nõknek (a média által diktált verzióban)már 30 felett "lejárt a szavatossága". Mindenki hajkurássza az örök fiatalság forrását, krémez, plasztikáztat, hajat fest, testkezelésre jár, mert 90 évesen is megszólnak (lásd: média és bulvárújságok, illetve az ezen csüngõ agyhalottak), ha narancsbõröd, megereszkedett melled, vagy ráncod van. Az õsz hajról ne is beszéljünk! Nem kap már bókokat, titokban sem flörtöl vele a hentes, stb. Ezen úgy segíthetsz, ha TE táplálod az önbizalmát, tettel és szóval is bizonyítod, hogy kívül-belül nõnek látod, kívánatosnak, stb. Melletted kell magát újra nõnek éreznie. Udvarlás, kedveskedés, apróságok, kinyitod neki az ajtót, közös programokat szerveztek. Ami az egyik legfontosabb: bátran merjen elõtted akár fényes nappal is meztelen lenni. Akkor tudja teljesen elfogadni a testét, ha te is elfogadod, és ezt õ is tudja. A dolognak természetesen van testi oldala is. Elképzelhetõ, hogy a klimax is közrejátszik, sõt egészen biztos! Lehet, hogy azért sem érzi már magát nõnek, mert kimaradozik a vérzése, ezzel is jelzi a teste, hogy túl öreg már a gyerekvállaláshoz, terméketlen. Ezt is meg kell élni lelkinek. A nõi vágyat rettentõ erõsen befolyásolják a hormonok, amik most a testében teljesen megkavarnak mindent. Ezeknek a hormonoknak a pótlására már remek fitoösztrogén termékek kaphatóak, akár recept nélkül is. A klimax teljesen természetes velejárója az is, hogy hiába jön izgalomba, nem fog úgy nedvesedni. Ettõl akár kellemetlen, vagy egyenesen fájdalmas is lehet neki a szex. Ezen meg könnyedén lehet segíteni egy kis síkosítóval. Próbáld meg rávenni, hogy egy kis kölcsönös masszázs legyen. Az is az érintés egy formája. Annyi rutinod már van, hogy innen könnyen átlendüljön a dolog egy kis szexbe...gondolom... Próbáld meg úgy meghódítani, mint a legelején. Ha kell, minden nap udvarolj neki, és csábítsd el. Mesélj neki arról, milyen jó vele a szex, hogy rá és csakis rá vágysz. Vele akarsz szeretkezni, mert csak tõle kaphatod meg, amit akarsz. Netán köss alkut: heti háromszor mosogatsz, egyszer te csinálod meg a mosást, vagy mit tudom én, de havonta egyszer jogosult vagy rá, hogy "teljesítse a házastársi kötelességét". Ha bevált, kiboltolhatsz heti egyet, és így tovább. Ebben az esetben külön figyelj rá oda, hogy neki is jó legyen, sõt... ne csak használd a saját kedvedre. Ha fenti receptek után két hónapon belül nem lesz változás, akkor vagy belenyugszol a helyzetbe, vagy kilépsz a házasságból. Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet.

Bocs, de annyira rossz helyen tetted fel a kérdést! A legtöbb idelátogató nincs 16 éves. :) A kérdésedre válaszolva: Ez egy összetett dolog. Ötven feletti. Egy olyan világban, ahol a nõknek (a média által diktált verzióban)már 30 felett "lejárt a szavatossága". Mindenki hajkurássza az örök fiatalság forrását, krémez, plasztikáztat, hajat fest, testkezelésre jár, mert 90 évesen is megszólnak (lásd: média és bulvárújságok, illetve az ezen csüngõ agyhalottak), ha narancsbõröd, megereszkedett melled, vagy ráncod van. Az õsz hajról ne is beszéljünk! Nem kap már bókokat, titokban sem flörtöl vele a hentes, stb. Ezen úgy segíthetsz, ha TE táplálod az önbizalmát, tettel és szóval is bizonyítod, hogy kívül-belül nõnek látod, kívánatosnak, stb. Melletted kell magát újra nõnek éreznie. Udvarlás, kedveskedés, apróságok, kinyitod neki az ajtót, közös programokat szerveztek. Ami az egyik legfontosabb: bátran merjen elõtted akár fényes nappal is meztelen lenni. Akkor tudja teljesen elfogadni a testét, ha te is elfogadod, és ezt õ is tudja. A dolognak természetesen van testi oldala is. Elképzelhetõ, hogy a klimax is közrejátszik, sõt egészen biztos! Lehet, hogy azért sem érzi már magát nõnek, mert kimaradozik a vérzése, ezzel is jelzi a teste, hogy túl öreg már a gyerekvállaláshoz, terméketlen. Ezt is meg kell élni lelkinek. A nõi vágyat rettentõ erõsen befolyásolják a hormonok, amik most a testében teljesen megkavarnak mindent. Ezeknek a hormonoknak a pótlására már remek fitoösztrogén termékek kaphatóak, akár recept nélkül is. A klimax teljesen természetes velejárója az is, hogy hiába jön izgalomba, nem fog úgy nedvesedni. Ettõl akár kellemetlen, vagy egyenesen fájdalmas is lehet neki a szex. Ezen meg könnyedén lehet segíteni egy kis síkosítóval. Próbáld meg rávenni, hogy egy kis kölcsönös masszázs legyen. Az is az érintés egy formája. Annyi rutinod már van, hogy innen könnyen átlendüljön a dolog egy kis szexbe...gondolom... Próbáld meg úgy meghódítani, mint a legelején. Ha kell, minden nap udvarolj neki, és csábítsd el. Mesélj neki arról, milyen jó vele a szex, hogy rá és csakis rá vágysz. Vele akarsz szeretkezni, mert csak tõle kaphatod meg, amit akarsz. Netán köss alkut: heti háromszor mosogatsz, egyszer te csinálod meg a mosást, vagy mit tudom én, de havonta egyszer jogosult vagy rá, hogy "teljesítse a házastársi kötelességét". Ha bevált, kiboltolhatsz heti egyet, és így tovább. Ebben az esetben külön figyelj rá oda, hogy neki is jó legyen, sõt... ne csak használd a saját kedvedre. Ha fenti receptek után két hónapon belül nem lesz változás, akkor vagy belenyugszol a helyzetbe, vagy kilépsz a házasságból. Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet.
Nem kell bántani , ha nem kívánja , akkor szépen csendben keress magadnak egy barátnõt akihez eljársz . Nem kell senki orrára kötni , fõleg ne dicsekedj a haveroknak . akkor talán még sokáig kitart a házasság is , és a párkapcsolat is . Nme könnyü ez , de meg lehet tenni.
vagy találsz mást, akivel szexelsz, vagy eljátszol magaddal..
Csak egyet lehet tenni: felnezni az égre es mondani "Mit ártottam neked Istenem, hogy igy buntetsz" :)
Un téged. találj ki valami teljesen újat.
a szex = erzelmek, szeretet Amikor azt mondja a parod hogy nem kivanja a szexet valojaban arra celoz hogy nem tud erezni irantad, vagy nem erzi ugy hogy te ereznel iranta barmit is. na de ezt egy 28 eves srac szajabol... lehet hogy tevedek... de nallam ez igy mukodik.
A kérdező hozzászólása: #13-nak: Kicsit elhamarkodottan ítélkezel, és nem olvastad el figyelmesen az én kommentjeimet. Legjobb tudásom szerint mindent elkövettem, hogy rendezzem ezt a dolgot. Próbáltam vele megbeszélni, de kitért elõle. Próbáltam olyan "technikát" alkalmazni, ami nem fájdalmas, nem kényelmetlen számára. Szóval és tettel is éreztetem vele, hogy kívánatosnak tartam még ötven felett is. Életében annyi figyelmességet, törõdést nem kapott, mint tõlem - ezt õ is elismeri. Mindez nem vezetett eredményre. A kérdést nem azért tettem fel, hogy önigazolást keressek a félredugásra, hanem azért, hogy hátha van még valami, ami nekem nem jutott eszembe, de másnál bevált, és talán nálunk is eredményre vezetne.
Haha, szóval azért tetted fel a kérdést, hogy önigazolást keress és félredughass:) Ezzel is kezdhetted volna akár... szerencsés az az asszony, aki már két év után felszarvaznak a háta mögött de megoldást együtt már képtelenek vagytok találni:) Minek a házasság, ha odáig nem juttok el, hogy megbeszéljetek és közösen ötöljetek ki egy megoldást. Ahelyett, hogy kényszerítenéd, hogy másik nõt keresnél... ehhez aztán érdemes volt megélni 50 évet és tapasztalatot gyûjteni:)
A kérdező hozzászólása: #9-nek kiegészítésként: Amiket felsoroltál, azon már túl vagyunk, és nem használtak. Amiért a tanácsodat nagyon hasznosnak tartottam, az ez a mondatod: "Azon viszont feltétlen gondolkozz el, mert erre a választ csak ti ketten tudhatjátok: ami jó érzés, arra vágyik az ember. Arra nem vágyik, ami nem okoz örömet és élvezetet." Igen, ez a lényeg, és az esetünkben nyilván errõl van szó. Ezért nincs más választásom, mint megfogadni Mikhal tanácsát.
A kérdező hozzászólása: Mikhal-nak: köszönöm a tanácsot, mélységesen egyetértek vele. Ezt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: #9-nek: Köszönöm, ez rendkívül hasznos tanács volt arra nézve, hogy merre lépjek tovább. Nem tudom, hány éves vagy, de bármennyi is, a bölcsességed tiszteletre méltó...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hibásan adtam meg a kérdést. Helyesen: mit lehet tenni, ha egy ötven feletti nö (feleség) kijelenti, hogy õ már NEM érzi magát nõnek.... stb.
A kérdező hozzászólása: Christian Death: Hm... Van benne valami!
A kérdező hozzászólása: #2-nek: csak két éve vagyunk házasok...
A kérdező hozzászólása: Konkrétan mire gondolsz az "új" alatt? Ha technikára, pózra, akkor azon már túl vagyunk.
Nézd meg hogy mennyi idõ telt el aközött, hogy valaki felvetette a megcsalás gondolatát és aközött, hogy te azt mondtad nincs más megoldás... Vagy már régóta tervezted, és önigazolásként tetted fel a kérdést (ez esetben nem így kellett volna megfogalmazni), vagy azonnal kaptál az alkalmon. Nem hiszem, hogy elhamarkodottan ítélek. Ha megfelelõ szavakkal mondtad volna, akkor õszinte választ kaptál volna, és tudnád mi a döntés. "Drágám, nekem erre igényem van, de nem akarlak kényszeríteni. Mit tegyünk, hogy ezt megoldjuk?" Nem zsarolni, nem a háta mögött intézkedni, hanem ötletelni. Ha a végén válás lesz a vége, vagy nyitott kapcsolat, legalább nem a háta mögött történt, hanem a beleegyezésével.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!