Találatok a következő kifejezésre: Nő a fogam, és nagyon fáj (3 db)

Nő a bölcsesség fogam, és nagyon fáj. Milyen gyógyszert vegyek be rá?

Napok óta nem alszom.

Legjobb válasz: Cataflam a legjobb, de ha jól tudom, ez csak receptre kapható. Algopirin nekem pl. bevált, de sok más embernek nem használ..próba szerencse.

Cataflam a legjobb, de ha jól tudom, ez csak receptre kapható. Algopirin nekem pl. bevált, de sok más embernek nem használ..próba szerencse.
Mindenképp menj el fogorvoshoz, aki helyileg is kezelgeti.Amúgy nem nagyon jó gyógyszert bevenni nyakra-fõre, mert azzal csak magadnak teszel rosszat.Ha olyan a fog, kihúzza, vagy szájseben profi módon eltávolítják, úgy, hogy meg sem érzed!
Nekem is jó volt az Algopyrin, de pl a pasimnak kettõt kellett belõle bevennie, hogy egy kicsit múljon a fájdalom. Anyumnak meg csak a Cataflam használd.
A kérdező hozzászólása: Köszi, az algopirint próbáltam, sajnos semmit nem használt :( Kutatok itthon kicsit hátha van itthon cataflan.
Cataflam is csak néha használ, nagyobb fájdalomnál már nem jött be nekem, viszont bemész gyógyszertárba, megmondod mire kell és adnak valami erõsebbet biztosan.
Konyak, vattára, s azt odaszorítani. Addig ismételd, amíg az alkohol el nem zsibbaszt. Én utáltam, de még mindig jobb volt, mintha iszonyat fájt volna...
Hát ez nagy gond!! ehhez nem tudok írni
miért nem akarod kimûttetni? jobb ha állandóan fáj?
pedig a húzáson kívül más nem nagyon segít rajta sajnos:(

Mért nő a fogamra az ínyem? Nagyon fáj és vörös is .

Legjobb válasz: Gyulladás. Orvoshoz kellene menni. Nem nõ, hanem dagad valószínû? Hanyas? H2O2-vel kiöblítik és kapsz jodoformos csíkot vagy tömik/eltávolítják.

Gyulladás. Orvoshoz kellene menni. Nem nõ, hanem dagad valószínû? Hanyas? H2O2-vel kiöblítik és kapsz jodoformos csíkot vagy tömik/eltávolítják.
Hanyas? Mmint melyik fog, úgy értem.
A kérdező hozzászólása: elõl alul pont nagyon látszik
A kérdező hozzászólása: terhes vagyok ez nem gátolja az orvost majd?
Terhességi ínygyulladás, teljesen nyilvánvaló és nagyon gyakori jelenség. Tessék szíves lenni elmenni fogorvoshoz és ezen túlmenõen rendszeresen járni. Ez alap dolog. A "terhességtõl romlik a fog" mítosza is ebbõl ered, mert a kismamák elhanyagolják ilyenkor az alapvetõ szájhigiéniát és nem utolsó sorban a fogorvost is.
A kérdező hozzászólása: igen csak az baj , hogy az sztk orvos olyan alpári stílusú , hogy képtelenség kibírni olyan szinten lehordja a pácienst (nem csak engem ) hogy megalázó . Magánorvosra nincs pénzem :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!