Találatok a következő kifejezésre: Növesztem a már a (7 db)

Hátranyalt haj! Fehér bőröm van és majdnem fekete hajam. Egy pár hónapja növesztem a hajam. Azt mondják, hogy a hátranyalt haj - pl. Al Pacino-s nagyon jól állna. Tudom, hogy már rég kiment a divatból, de ha jól áll akkor miért ne? Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó ötlet, nekem nagyon bejön a jólfésült zselés haj!! Jó sok hajzselé kell hozzá, de szerintem nem baj. Ne a divat határozza már meg, hogy milyen legyen a hajad! Nyugodtan próbáld ki, szerintem nagyon jó! Nagyon szexinek tartom :) Sajnos sokan nem, de ne zavartasd magad:)

Szerintem nagyon jó ötlet, nekem nagyon bejön a jólfésült zselés haj!! Jó sok hajzselé kell hozzá, de szerintem nem baj. Ne a divat határozza már meg, hogy milyen legyen a hajad! Nyugodtan próbáld ki, szerintem nagyon jó! Nagyon szexinek tartom :) Sajnos sokan nem, de ne zavartasd magad:)
Pl. nekem jól áll, de sok lány nem szereti. De én nem hagyom, hogy befolyásoljanak. Öltönnyel, és pólóval is elõnyös (legalábbis nekem). Érdemes tyúbon rákeresni (slick back hair), sok infó van.
Hát nem tudom így hirtelen én sem tudok olyat, akinek jól állna. Viszont teljes mértékben egyetértek azzal, hogy ha neked az tetszik és jól áll akkor legyen! Nem az a fontos, hogy éppen mi a divat. Inkább legyél önmagad és legyél egyedi(bb), ne a divat után menj. ;)
te tudod, de én még nem láttam olyat akinek jól állna a hátranyalt haj. fõleg mivel egy kiló zselé meg minden kell rá hogy úgymaradjon és az nem túl elõnyös senkinek ha zselékemény haja van amit a legerõsebb szél sem mozgat meg:D
http://www.miniih.com/miniiblog/akatsuki_team/files/Image/Ki.. Hidannak is jól áll xD am próbáld ki és ha jó, jó ha nem, nem.
Szerintem ez azért hajfüggõ is. Nekem azért talán nincs olyan sok hajam, mint neked (de azért nem kopaszodom, vagy ilyesmi), és az enyém talán nem is a legjobb minõségû. Én a következõt szoktam csinálni. Eleve, amikor megmosom, már azt is a zuhany alatt, hátrahajtott fejjel csinálom, tehát úgy, hogy a vízsugár eleve hátrafelé nyomja a frizurát. Minimum háromszor kell öblíteni és kétszer samponozni, de ha nagyon túlzselézett volt elõzõ nap a hajam, akkor megmoshatod háromszor is jó alaposan. Viszont a végén jól ki kell öblíteni vízzel (még mindig hátrafelé hajtva a hajad, hogy már a vízsugár belõje a sérót). Én balzsamokat nem használok, mert attól csak még zsírosabb lesz zsírosodásra hajlamos hajam. Szóval, amikor kiöblítetted, akkor a törölközõvel csak itasd le a vizet, és utána zselézd be. Én úgy csinálom, hogy felül, oldalt, és hátul is rákenem a zselét (hátrafelé igazgatva a hajat), majd egy hajkefével befésülöm, és kész. Régebben száraz hajon is csináltam, szerintem valamivel rosszabb az eredmény, plusz a szárítás roncsolja a hajadat (fõleg a forró levegõ). Kérdezz nyugodtan még. Sok szerencsét:-D.
De pl. ha csúcsos hajat (fauxhawk) szeretnél, akkor azt csak megszárítva lehet csinálni. Lásd itt: http://www.youtube.com/watch?v=pY4Jl2P9X8M
A kérdező hozzászólása: szia köszi a segítséget akkor kicsit vizesen teszem rá
OK
Majd számolj be az eredményrõl:-D.
A kérdező hozzászólása: szia jó lett, tetszik másoknak is kösz mindent
Király, nagyon örülök:-))).
A kérdező hozzászólása: légyszi mondd már el, hogy Te hogyan csinálod vizesnek kell lennie a hajnak mikor bezselézed? vagy teljesen száraznak? nekem nagyon durván erõs a hajam és nem akarom, hogy felálljon egy idõ után
A kérdező hozzászólása: 21
Cool. Kíváncsi leszek, mekkora sikereid lesznek a nõknél... Mennyi idõs vagy amúgy, ha nem titok?
A kérdező hozzászólása: Már van akkora :) Köszi
Még csak tervezed a slick back hair-t:-D?
Hajzselével, ja, sokkal. Syoss Max Holdot használok. De számíts arra, hogy éjszakára érdemes a hajadból kimosni a zselét, mert hosszútávon ártalmas.
A kérdező hozzászólása: és Te mivel csinálod? egy csomó hajzselével? milyen márka? nekem nagyon sûrû a hajam és erõs
Én nem az utolsó vagyok, hanem 21:29 és F, de szerintem érdemes kipróbálnod, bár keveseknek igazán elõnyös.
A kérdező hozzászólása: Remélem utolsó Te lány vagy :) Hány éves vagy? Mostmár amúgy megnövesztem, mindig ki akartam próbálni, kibírom mostmár :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Hi! A nõk mennyire értékelik a hátranyalt hajat? Mik a tapasztalataid így egy év után?
nem.
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó ez egy nagyon hasznos link volt! Az egyedüli probléma, hogy 0-149 között nincs jobban részletezve. Hiszen pont a lényeg nem látszik! Nyilván a sok 30-40 ezer körüli nyugdíj viszi le az átlagot (minimálbérre bejelentett vállalkozók alkalmazottak, olyanok akik alig dolgoztak vagy csak feketén, ingyenélõ cigányok, stb). Amelyik nyugdíjas ledolgozta a 35-40 évet az nem nagyon kap kevesebbet 100-nál. Látom az ismerõsi körömben.
Engem inkább a 28-szoros nyugdíjkülönbség bosszant: "A 28 500 forint kötelezõ nyugdíjminimumnál csaknem huszonnyolcszor volt magasabb a havi apanázsa a legmagasabb összegû nyugdíj jogosultjának, aki 57 év munkaviszony után vonult vissza. Neki egészen pontosan 789 870 forintot utalnak havonta." A csóró öregektõl, akik tízezreket költenek gyógyszerre meg inkontinencia-betétre meg anyám tyúkjára, én nem sajnálom az inflációkövetõ emelést. Akinek az átlagfizetéstõl magasabb nyugdíja van, annak ne emeljék, vagy legalábbis ne annyival, azzal egyetértek. Egyetértek azzal együtt, hogy az enyém is magasabb, de szívesen adok belõle azzal a feltétellel, hogy nem a 3-4százezret keresõket és azok gyerekeit fogják segélyezni belõle, hanem azokat, akik rászorulnak.
De, vérlázító.
Eszti néni 43 évig volt szakácsnö egy üzemi konyhán.... ma 73.000, -Ft nyugdijat kap, az özvegyi nyugdijjal együtt. Margit néni aki 35 évet ledolgozott egy tehenészetben, és a rendszerváltás után mint konyhai segédmunkás tevékenykedet, ma 56.000, -Ft -ot kap havonta. Zsiga bácsi (cigány) a múltrendszerben a közútépitöknél dolgozott 16 éves korától mint aszfaltozó... pár évvel a rendszerváltás után csak egy szölészetben akadt neki munka , de az is csak szezonálisan.... a köztes idökben mindenféle munkát elvállalt (kerti lombgyüjtés, favágás, stb.), de ezek sajnos nem voltak bejelentve... most nagyon kevés nyugdijat kap olyan 45-50.000 Ft-ot havonta.... Kedves kérdezö, EZEKTÖL SAJNÀLOD azt a kis 1000-2000 Ft-os nyugdijemelést???? Az bizony vérlázitó!
Én csak annyit mondok, hogy az egyik volt fõnököm alkoholista volt (egyenruhás szervezet) bõven 50 év alatt nyugdíjba ment. Most 250 a nyugdíja, mellette feketén dolgozik. Én meg fizetem a horribilis járulékokat magam után, amibõl ezeket kifizetik. Másoknak meg tényleg kevés a nyugdíjuk, õket sajnálom, de mégis érdekes, hogy én minden nap dolgozok és nem élek jobban mint egy átlag nyugdíjas.
Nem vérlázító! A statisztikák nem tükrözik a valódi élethelyzeteket. Sok idõs embernek ez nagy segítség! (Sajnos, hogy ilyen helyzetbe kerültek) Aki ezt szeretné elkerülni nyugdíjas éveiben, annak saját megoldásban kell gondolkodnia! A nyugdijat.hu szakértõi csoportja megmutatja a lehetõségeket, hogy korhatár elõtt legyen saját nyugdíja, vagy milyen a családi nyugdíj, vagy a fiatalkori nyugdíj (járadékjövedelem)!
Mivel sok ember fizetése annyira alacsony, így nem sokat fog érezni abból hogy emelkedik a nyugdíj.
De vérlázító !!!! És lázadjunk a gyakori kérdések.hu-n. Hátha észheztérnek ezek a csúnya politikus bácsik, Szóljunk még egy két keménymag kuruc infó kommentelõnek, hátha még a magán nyugdíjakat is vissza vissza fizetik nekünk, erre a nagy nyomásra.....
tényleg szemétség ekkor emelés! 2, 4 %, vérlázító!!!!! már megint a nyugdijasokat kényeztetik, - !!!!!! levenni a nyugdijak felét, oszt jónapot!!
Tényleg az, a dolgozó köztisztviselõi béreket pedig már hat éve nem emelték.
"És miért alacsony a fizetésed drága csillagom? Nem azért, mert évrõl-évre több nyugdíjjárulékot vonnak le, hogy fenntartható legyen a rendszer?" Nem. Azért, mert tízezer milliárdok vannak offshore-ban. Nézz szépen utána.
15:16 "A nyugdíjasok legnagyobb része a megéhetési minimum alatt kap." Hagyjuk már a demagógiát, 113 000 Ft az átlagos öregségi nyugdíj Magyarországon 2013-ban + ingyenes utazás 65. év felett.
Kiváncsi vagyok, te milyen módon kapod a fizetésedet? Mert ma az emberek nagy többsége minimál béren bejelentve 4 órára, dolgozik. Többi zsebbõl fizu.Aztán vannak, akik még így sincsenek bejelentve. Mindezekbõl nem megy be semmilyen járulék, adó a közösbe. Naná, hogy kevés a mani , amit osztani kellene. A nyugdíjasok legnagyobb része a megéhetési minimum alatt kap. Rohadt sok az a havi 1000-1500 Ft emelés nekik.
[link]
De vérlázító. Ha a Fidesz felelõs, valódi jobboldali kormány lenne, akkor 2010-ben minimum két-három évre be kellett volna fagyasztania a nyugdíjakat. Nemhogy emelgetni állandóan tovább, amikor recesszió van.
Nem. Nem vagyok irigy. Az zavar es bosszant hogy a fizetesek alacsonyak, nem az hogy a nyugdijak "magasak". Attol az en fizetesem talan tobbet erne ha a nyugdijassal kitolnanak?
Az a vérlázito, hogy itt irigykedsz, téped a szádat ahelyett, hogy dolgoznál!
A kérdező hozzászólása: És miért alacsony a fizetésed drága csillagom? Nem azért, mert évrõl-évre több nyugdíjjárulékot vonnak le, hogy fenntartható legyen a rendszer? A nettó 100 ezres fizetésed 200-ba kerül a foglalkoztatódnak!
A minimál bért is emelik.
Te tényleg a nyugdijjak miatt gondolod az adokat, nyugdijjárulékokat magasnak? Nézz már tuvább az orrodnál!
A kérdező hozzászólása: Nézz utána inkább te, mielõtt hülyeségeket írsz. http://www.youtube.com/watch?v=FlLdvaWZLyQ
13:33 "Az a vérlázito, hogy itt irigykedsz, ..." Ez nem irigység kérdése. Az ország jelentõsen többet költ ma nyugdíjra annál, mint amennyire tellene. És ez bizony tönkre is vágja Magyarországot. A nyuggerszocializmus nyomorba dönt, csak szólok...
Naná hogy a nyugdijakat emelik, tõlük a legkönnyebb szavazatokat szerezni, meg õk ráérnek szavazgatni eljárni.
Nem. A vérlázító az, hogy ilyen sokan vannak, akiket meg lehet vezetni olcsó színjátékkal, gyûlöletet lehet bennük kelteni, és ennyire könnyen eltakarhatók vele az igazi bajok. No ez már nemcsak vérlázító, hanem el kell gondolkodnom, hogyan lépjek fel ellene. Ideje cselekedni, ha nem akarjuk, hogy a 10 millió marha országa legyünk, akik a kolomp után mennek.
17 re olyan - adnek, anya vegig dolgozta amit kellet, sokszor 12h perssz vegen 6 ra jelentettek v el lehetett menni. 70 korul kap, szoval ne hazudozz 100+ ot. Inkabb olyannak kellene kevesebet, mint az ismerose, aki ithon lebecolt, neha neha 1-2 melo, de semmi foltamatos, o miert kap 55 ot ? 100% h nincsenek meg az evei... Amugy kevesebbet kapok mint amit kezdeskor 2 eve itt kerestem, nem h emeltek, ja es a fizun kivul semmi juttatas nincs! Pedig Orban h veri magat h miket kapnak az emberek...mesebe...

Melyik szempillaspirál vált be nektek a legjobban? Olyan 2000-3000 Ft-ig ajánlanátok valamilyet? És a legújabbat, ami növeszti a pillákat, próbáltátok már? Bevált?

Legjobb válasz: Nekem az essence maximum definition szempillaspirál vált be. Igaz jóval olcsóbb, mint amit te írtál. A Rossmann-ban szoktam venni 800ft. Gumi kefés, tehát, men fognak összeragadni a sörték, és nagyon jól hosszabbít.

Nekem az essence maximum definition szempillaspirál vált be. Igaz jóval olcsóbb, mint amit te írtál. A Rossmann-ban szoktam venni 800ft. Gumi kefés, tehát, men fognak összeragadni a sörték, és nagyon jól hosszabbít.
Én most a Maybelline Colossal Volume-t használom, nekem az nagyon bevált, kb. 2000 Ft. Szép pillákat csinál, tartós, nem jön le napközben, de mégis könnyû lemosni.
Szia! Nekem a Loreal Double Extension (kék-arany).
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Még jöhetnek
Nekem az avonos SuperSock jött be nagyon.:)

Növesztem a hajam, már a derekamig ér a vége, mert van benne egy kis fokozat. Olyan térdig érőt szeretnék, de az a baj, hogy a vége egy kicsit töredezik. Mit csináljak a hajammal?

Levágatni semmiféleképpen nem szeretném. A hasznos tanácsokért el?re is köszi;)

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szerintem tanácsokat kértem, nem azt kérdeztem, hogy Neked tetszik-e a hosszú haj.... Egyébként meg én nagyon szeretem, nem gond ápolni se, na meg a látványról ne is beszéljek...sok jó visszajelzést kapok, meg sztem a pasiknak is jobban tetszik a hossz haj mint a rövid.:)

A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de szerintem tanácsokat kértem, nem azt kérdeztem, hogy Neked tetszik-e a hosszú haj.... Egyébként meg én nagyon szeretem, nem gond ápolni se, na meg a látványról ne is beszéljek...sok jó visszajelzést kapok, meg sztem a pasiknak is jobban tetszik a hossz haj mint a rövid.:)
Használj hajápolókat. Vannak krémek a hajvégekre. Kenj rá hetente 1* 2 órára olivaolajat. Viszont ha már eltört akkor az nem fog összeforrni! Ha meg akarsz szabadulni tõle, akkor vágd le azt ami már nagyon csúnya és elõzd meg a kialakulást. Szedhetsz hajra való táplálákkiegészítõket is. Olvass utána, hogy mi kell az egészséges hajnak és egyál sok olyan kaját. UV szûrõs hajáplókat használj, hogy óvd a naptól, vagy vegyél kalapot. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Hidratálókrémmel kend át a végét, minden hajmosás elött és hagyd rajta 5-10 percig...De ha derékig ér akkor az a 2 centi amit töredezik igazán nem számít viszont ha nem vágod le tovább romlik, egyépként mindek olyan hosszú haj? Manapság már csak a 8 éves kiskirálynõset játszó kislányok hiszik, hogy a térdig-földig érõ haj a szépség titka...
vágatni akkor is kell belõle... egyébként meg a pasik a közepes hosszuságot szeretik .. a térdig érõ az már......
A kérdező hozzászólása: Milyen?
az gyönyörû:D szerintem...szerencsés akinek megadatik!!!! én is vágyom rá:$
én olyan pasi vok akinek nagyon tetszene.meddig sikerült azóta megnöveszteni?bár több extra hosszú hajú lány lenne!fotót küldenél?köszi

Töredezett a hajam, de nem szeretnék vágatni belőle, mert növesztem. Van erre vmi más megoldás ami már bevállt nektek?

Legjobb válasz: ha töredezett hiába növesztem nem nõ a hajad,mert ami egészséges odáih nõ,és ott ahol el van törve a hajad ott megáll,és kettõzni fog Nekem hátközépig ért a hajam,és az állandó hajvasalással annyira elégettem,h hiába vágattam le vállig,még mindig visszafele nõtt. nagyon sírtam de muszály volt áll alá érõt vágatnom. Most legalább egészséges

ha töredezett hiába növesztem nem nõ a hajad, mert ami egészséges odáih nõ, és ott ahol el van törve a hajad ott megáll, és kettõzni fog Nekem hátközépig ért a hajam, és az állandó hajvasalással annyira elégettem, h hiába vágattam le vállig, még mindig visszafele nõtt. nagyon sírtam de muszály volt áll alá érõt vágatnom. Most legalább egészséges
Muszáj levágni, különben vagy nem lesz hosszabb, hiába nem vágod ("nem nõ"), vagy ha hosszabb is lesz kicsit, nagyon ronda és vékony lesz egy idõ után. Nem nagy tragédia 2-3 centit levágni. Én is növesztem a hajam, de 2-3 havonta 1-2 centit mindig vágok belõle. Van rengeted pakolás, amitõl kicsit jobban néz ki a töredezett haj, de rendbe azok sem hozzák, csak leplezik a problémát.
Igen igazuk van az elõttem szólóknak muszály vágatnod belõle! én is növesztettem, nem akartam 1cm-t se vágatni mert annyira szerettem hogy hosszú a hajam, viszont a vége csúny törött és száraz volt, még ki is fakult... szóval elég ocsmányul nézett ki, és múlt héten vágattam belõle kb. 4cm-t és olyan szép a vége! Én se haltam bele, hidd el utána tetsteni fog hogy milyen szép egészséges! Ha vágattál belõle utána használj rá kencéket hogy megelõzd a töredezést!:)
Ha már el van töredezve, akkor abból csak vágni lehet, sajnos nincs semmi, ami ezt visszacsinálja.
Ha a végébõl kicsit levágnak az nem tragédia mert utána jobban nõ tõle.
ha nem vágod le, feltörik az egész, ocsmány lesz, és nem úszod meg pár centivel, hanem úgy jársz, mint az utolsó válaszoló elõttem. :D Hiába van hosszú hajad, ha igénytelenül néz ki, nem?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Kipróbáltam egy pénisz növesztő technikát és már az első alkalommal valami el pattanhatott a péniszemben mit tegyek?

Ez a technika a jelquing technika ha valaki tudja h ezt hogy csináljam biztonságosan az irhat tippeket. Ez arról szól hogy besikosítom a péniszemet és a vért a makkba juttatom szoros felfelé húzással és tegnap valamit elront hattam mert még a mai napig is egy lencse szemnyi lila vér folt van a b?röm alatt szerintem elpattanhatott egy ér. mit csináljak h ez elmúljon és hogyan fojtathatom ezt a technikát biztonságosan.

Legjobb válasz: a helyedben én nem csinálnék semmit a farkammal, tehát nem maszturbálnék, ilyen módszereket meg amúgy sem alkalmaznék. minimum egy pár nap erejéig pihenj. ha állva 12 centi alatt van, akkor talán még megértem ezt a technikát, amúgy nem. nem számít a méret, inkább az, hogy hogyan használod. nekem 13 körül lehet, a barátnõmmel szex közben 10 alkalomból 9x együtt megyünk el. :)

a helyedben én nem csinálnék semmit a farkammal, tehát nem maszturbálnék, ilyen módszereket meg amúgy sem alkalmaznék. minimum egy pár nap erejéig pihenj. ha állva 12 centi alatt van, akkor talán még megértem ezt a technikát, amúgy nem. nem számít a méret, inkább az, hogy hogyan használod. nekem 13 körül lehet, a barátnõmmel szex közben 10 alkalomból 9x együtt megyünk el. :)
Ugy hogy abbahagyod. Ez iszonyat veszélyes játék. Elrontod a vérkeringésed, hallottam olyat aki probálta és hót vörös lila lett neki. Figyelj akármekkora a péniszed, tanuldd meg használni legyen önbizalmad és boldog leszel. Ne folyamodj ilyenhez. Veszélyes játék.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat , akkor abbahagyom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!