Találatok a következő kifejezésre: Nönek a ha rendszeres lesz (2 db)

Nem...
honnan szedted ezt a baromságot hogy a 2 dolognak köze van egymáshoz? Általában az alkatnak, a genetikának, meg a pillanatnyi testsúlynak van köze ehhez kisanyám...
Egyik bnõmnek elkezdett nõni mikor elvesztette...
Nem nõnek a melleid a rendszeres szexuális élettõl, sem az anális szextõl, sem a fogamzásgátlótól stb... A melleid azért nõnek, mert még fejlõdésben vagy (kb. 25 éves korig nõ a melled), persze testsúlyváltozás során is nõhet!
Mielõtt ilyet kérdezel, elõször inkább gondold végig józan ésszel! Ha a rendszeres szextõl nõne a mell, akkor sajnálhatnánk szegény pasikat... hogy néznének már ki 75/B-s cicikkel :-)
A szextõl nem nõ. De a FOGAMZÁSGÁTLÓTÓL sok esetben nagyobb lesz!!!! Én is tapasztaltam, és sok ismerõsöm is. De az a hormon tartalma miatt van. Magától a szextõl nem fog nõni.
Magától a szextõl tényleg nem nõ. Nem is lenne rossz :-) Minden nõ maga dönthetné el, mekkora legyen :-) De a szex elindíthat benned olyan hormonális változásokat, amelyektõl egy kicsit nõ... általában a rendszeres szex jót tesz az egészségnek is. Viszont a melleid nagysága leginkább a genetikától függ, meg attól, hogy mennyire hízol el és hány gyereket szoptatsz (a túlzott elhízástól viszont ronda lesz, azt nem ajánlom).

Mi lesz akkor ha 1 férfi elkezdi rendszeresen szedni a nőnek felírt fogamzás gátlót? XD

Legjobb válasz: a farka leszárad és pina alakul ki a helyén

a farka leszárad és pina alakul ki a helyén
nagyobb lesz a csöcse mint a csajnak
Nõiesedni fog valamennyire. Na persze alig észrevehetõen, de nõiesedni fog. És a trombózis veszélye nála is épp úgy fennáll. Én a trombózisra való hajlamat apai ágról örököltem, így azon az ágon se férfinak se nõnek nem lenne jó a hormon..
Hát kitudtak, de hogy megboríthatja a hormonháztartását az lehetséges, nem kéne ezzel játszania senkinek, a gyógyszerek nem cukorkák!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!