Találatok a következő kifejezésre: Nönek a ha rendszeres (12 db)

Ha rendszeresen jön meg a menzesze egy fiatal nőnek, de rövidebb a cilusa akkor kizárt, hogy hormonális elváltozása legyen? (gondolok itt pl. az ösztrogénre, női hormonokra)

Legjobb válasz: Nem, nem kizárt. A rövidebb ciklus éppenhogy arra utalhat, hogy nem történt ovuláció, és a hátramaradt tüszõ nem termelt progeszteront, ettõl nem épült fel a méhnyálkahártya. Aztán a is lehet, hogy volt ovuláció, csak a luteális fázis (az ovuláció utáni szakasz) túl rövid, ezt megint hormonprobléma okozza, pl alacsony progeszteronszint vagy magas prolaktin. De ez csak két lehetõség a sok közül. 22-23 napnál rövidebb ciklusnál érdemes orvoshoz menni és kivizsgálást kérni.

Nem, nem kizárt. A rövidebb ciklus éppenhogy arra utalhat, hogy nem történt ovuláció, és a hátramaradt tüszõ nem termelt progeszteront, ettõl nem épült fel a méhnyálkahártya. Aztán a is lehet, hogy volt ovuláció, csak a luteális fázis (az ovuláció utáni szakasz) túl rövid, ezt megint hormonprobléma okozza, pl alacsony progeszteronszint vagy magas prolaktin. De ez csak két lehetõség a sok közül. 22-23 napnál rövidebb ciklusnál érdemes orvoshoz menni és kivizsgálást kérni.

Miért nő gyorsabban a haja annak, aki rendszeresen vasalja?

A tapasztalat ezt mutatja.

Legjobb válasz: Öööö..Nem gyorsabban nõ,hanem hosszabnak tûnik mivel egyenes.Ha egy göndörhajat kivasalnánk,nem lenne hosszabb?:)

Öööö..Nem gyorsabban nõ, hanem hosszabnak tûnik mivel egyenes.Ha egy göndörhajat kivasalnánk, nem lenne hosszabb?:)
Szerintem sem nõ gyorsabban, csak egyrészt hosszabbnak látszik, másrészt pedig a növekedése is jelentõsebbnek látszik, mivel egyenes. Egyszóval a göndör, hullámos haj is nõ ugyanannyit, csak mivel a szálak összeugranak nem olyan feltûnõ a növekedés mint a szögegyenes hajnál.
Én fodrász tanuló vagyok és elmondom hogy egyáltalán nem nõ gyorsabban a haj.Sõt.A rendszeres túlzott hajvasalás roncsolhatja a hajszálakat és jobban töredezik.Egyik osztálytársan kiszõkítette a haját utána addig vasalgatta hogy annyira letört neki a haja hogy darabokban potyogott le.
Én 2 éve vasalom , mert iszonyu csunya igénytelen "hullámok" vannak benne alapbol...Mint egy elkezdett tupír úgy néz ki. Vasalva pedig sokkal hosszabb, és jobban látszik ahogy nõ. Ha pedig ápolod rendszeresen, törni se fog.
Szerintem sem nõ gyorsabban. De abban lehet valami, hogy jobban húzódik a haj és ezáltal serkenti a hajhagymákat, hogy jobban nõjjön. Legalábbis a barátnõm sokszor copfban hordja a haját és szerintem gyorsabban nõ neki mint nekem.
ez hülyeség. nem nõ gyorsabban. viszont jóval gyorsabban törik.
Én minden nap vasalom a hajamat de még egyszer se vettem észre hogy gyorsabban nõne az átlagnál(sajnos)
Az mindig ki fog nõni...:S :D
há perszeeee..érdekesen néznénk ki
szedem már 10en x éve de még mindig kinõ :-((
Kb. én is 10 éve szedem, de még mindíg visszano, csak ritkább lett, ezzel egyutt rondább is, elég érdekesen néznék ki, ha visszanoveszteném:-) Ez már nem változik!
Szeded, szeded, szép lesz. Nem szeded, visszanõ csúnya lesz. Ennyi :)
Így van, az bizony visszanõ. Maximum ritkul, de ez sem jellemzõ. Mindig gondosan ki kell szedni (vagy kozmetikusra bízni) és szép és ápolt lesz :)
A kérdező hozzászólása: Én azt hallottam, hogy ha sokáig szedi valaki, akkor egy idõ múlva már nem fog kinõni.:/
A kérdező hozzászólása: és ha abbahagyom a szemöldökszedést, akkor csúnyább lesz a szemöldököm, mint szedés elõtt volt?
Nem...
honnan szedted ezt a baromságot hogy a 2 dolognak köze van egymáshoz? Általában az alkatnak, a genetikának, meg a pillanatnyi testsúlynak van köze ehhez kisanyám...
Egyik bnõmnek elkezdett nõni mikor elvesztette...
Nem nõnek a melleid a rendszeres szexuális élettõl, sem az anális szextõl, sem a fogamzásgátlótól stb... A melleid azért nõnek, mert még fejlõdésben vagy (kb. 25 éves korig nõ a melled), persze testsúlyváltozás során is nõhet!
Mielõtt ilyet kérdezel, elõször inkább gondold végig józan ésszel! Ha a rendszeres szextõl nõne a mell, akkor sajnálhatnánk szegény pasikat... hogy néznének már ki 75/B-s cicikkel :-)
A szextõl nem nõ. De a FOGAMZÁSGÁTLÓTÓL sok esetben nagyobb lesz!!!! Én is tapasztaltam, és sok ismerõsöm is. De az a hormon tartalma miatt van. Magától a szextõl nem fog nõni.
Magától a szextõl tényleg nem nõ. Nem is lenne rossz :-) Minden nõ maga dönthetné el, mekkora legyen :-) De a szex elindíthat benned olyan hormonális változásokat, amelyektõl egy kicsit nõ... általában a rendszeres szex jót tesz az egészségnek is. Viszont a melleid nagysága leginkább a genetikától függ, meg attól, hogy mennyire hízol el és hány gyereket szoptatsz (a túlzott elhízástól viszont ronda lesz, azt nem ajánlom).

Orrpolip mutet utan Nasonex sprayt irt fel a doki. es azt mondta hogy ha rendszeresen fujok akkor nem no vissza a polip. Hasznal ilyet valaki? es mi a velemenyetek rola?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen mûtétem, ugyanezt az orrsprayt kaptam én is, elõször is nagyon drága, csak 2 hónapig használható felbontástól számítva, semmi köze ahhoz hogy vissza nõ-e a polip vagy sem. Ha hajlamod van rá akkor vissza fog nõni mindegy mit használsz. Ha el akarod kerülni az esetleges újabb mûtétet és voltál CT-n ami kimutatta hogy újra fejlõdik a polip menj el természet gyógyászhoz nekem 3 mûtét után õ szüntette meg!Ja és fájdalom mentesen!

Nekem is volt ilyen mûtétem, ugyanezt az orrsprayt kaptam én is, elõször is nagyon drága, csak 2 hónapig használható felbontástól számítva, semmi köze ahhoz hogy vissza nõ-e a polip vagy sem. Ha hajlamod van rá akkor vissza fog nõni mindegy mit használsz. Ha el akarod kerülni az esetleges újabb mûtétet és voltál CT-n ami kimutatta hogy újra fejlõdik a polip menj el természet gyógyászhoz nekem 3 mûtét után õ szüntette meg!Ja és fájdalom mentesen!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a doki hogy amig nem fejlodik az orvostudomany addig ezt fujnom kell....es hogy sokan ott rontjak el hogy abbahagyjak es azert no vissza......ct-m az nem volt sajnos ...ossz vissz egy hetem volt mutetre meg vizsgalatokra(Kulfoldon élek).....de azt olvasta hogy gyengiti az immunrendszert, amit érzek is....ugyanis ket honapja minden reggel 2-2 puffot kell sprayznem....es a CT utan meg tudjak mondani hogy hajlamos-e nekem visszafejlodni?
A kérdező hozzászólása: Ja es nekem nem szamit az ara ...kifizetem ha arrol van szo csak biztosra tudnam hogy jo....es nem teszek kart vele a szervezetembe...
Bocsi, csak egy kerdesem lenne: mennyire fajt a mutet? Vagy a labadoza?

Az tényleg igaz, hogy ha elkezdek valamit sportolni (pl: rendszeresen eljárok futni) akkor a magasságom is nő egy kicsit?

Valahol régen ezen a honlapon olvastam, csak már nem teljesen emlékszek rá.. :S

Legjobb válasz: nem igaz

nem igaz

Õszintén! Titeket zavarna, ha a párotok (férfi) egy nővel járna rendszeresen squasholni?

Mindig ugyanakkor mennek, ez egy fix id?pont.

Legjobb válasz: Ha ismerném a nõt, és én is úgy gondolnám (érezném, tapasztalnám), hogy csak barátok, akkor nem zavarna.

Ha ismerném a nõt, és én is úgy gondolnám (érezném, tapasztalnám), hogy csak barátok, akkor nem zavarna.
Attól függ, ki az a nõ! Honnan és mióta ismerik egymást, én ismerem-e, milyen típusú a hölgy.. stb. Tudsz pontosabb paramétereket?
Nem, mégis miért zavarna??? Vagyok annyira biztos magamban, hogy ez ne jelentsen problémát. Ennyi erõvel minden pasit ki kellene rúgatni a munkahelyérõl, ha van kolléganõje és szóba mert állni vele. Szerintem ha valaki egy sima kikapcsolódásra is féltékeny, annak magával van baja, nem szerencsétlen pasijával.
Nem. Egy emberrõl sem feltételezem, hogy annyira primitív lenne, hogy ha párkapcsolatban él, akkor csak azonos nemûekkel barátkozhat, különben meghág minden nõnemût.
zavarna bár egyedül nem járna ilyenre, mennék vele, igy nem lenne probléma hogy ott van más is, hisz velem lenne:) te miért nem mész?
nem zavarna
Nagyon zavarna.
Ó nem mindig a kor számít! Csak, hogy tudd...nem mindig a fiatalabb az új! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy tuti összeszûrték a levet, csak, hogy ne nézzünk már szar nõnek egy negyven felé közeledõ nõt se! (: 21/N
Igen, zavarna. Bár függ attól, hogy mennyire tekintem vetélytársnak a nõt.Illetve ha egészen biztos lennék abban, hogy a barátom nem fog vele megcsalni, akkor lehet, hgy el tudnám fogadni egy idõ után.
Engem nem zavarna. Igaza volt annak, aki azt írta, ennyi erõvel ne menjen ki az utcára, ne utazzon busszal, mert ott is vannak nõk. Szerintem teljesen belefér, hogy egy kolléganõjével sportol. Amúgy valóban nem kellene "leírni" a nálad idõsebb korosztályt. Nem egy 40-es nõt tudnék mutatni, akivel a huszonéves fiúk is szívesen ágyba bújnának... 23L
A kérdező hozzászólása: Igen, valóban félreérthetõen írtam. "Sok pasi" imádja az érettebb nõket. Az én párom viszont nem.
"Nem hiszem, hogy 21 évesen egy 40-hez közeledõ férjes asszonyra kellene féltékenynek lennem." Sose becsüld le az ellenfelet! Ez örök igazság. Mindazonáltal az évekkel nem csak a ráncok, hanem a rutin is nagyobb lesz. :-) Egyébként engem zavarna. Azt hiszem...
kééépzeld, az én barátom meg együtt szokott tanulni az egyik LÁNY csoporttársával. nem emiatt fogom kitépni a hajamat, az tuti. én meg a barátnõmmel járok squasholni. egyébként miért nem te mész vele, ha ez ennyire zavar?
A kérdező hozzászólása: Utolsó: olvass vissza, nem zavar..
Ha újkeletû ez a nagy barátság a párod meg a nõ között, akkor én résen lennék. Az én páromnak is vannak nõnemû barátai még gimnáziumból, egyetemrõl, de ha hirtelen barátsága szövõdne egy másik nõvel, annak nem igazán örülnék. Ami nálam abszolút nem fér bele, az az ellenkezõ nemûekkel való flörtölgetés. Én se smúzolok más pasasokkal. Remélem, nem az fog kiderülni a párodról, hogy a "fix idõpont" fix kufircolást jelent valójában... 25 N
Fú, engem nagyon zavarna, pedig tudnám, hogy nincs köztük más, de még így is. Mert miért nem velem squashol? Én inkább mennék vele. Vagy ha máskpp nem, akkor addig én is mennék másféle sportra a barátnõmmel vagy saját kollegával. De gondolom ez õt is zavarná. Amúgy meg mi sose megyünk egymás nélkül sehova.
Nagyon nem ugyanaz az utca vagy egy sima munkahely mint a közös fizikai tevékenységgel járó hobbi, ez közelebb hozza az embereket.
Igen. A szemét is kiszúrnám, hogy rá ne nézzen más nõre, és erényövet is csináltatnék rá. És agyon is verném, ha megunná a hülyeségeimet, és el akarna válni, mielõtt az agyára megyek. Neked is ezt javaslom!
Igen, zavarna.
Tuti dugnak.Vagy ha nem vagy fognak.Vagy ha az sem, akkor pedig valamelyikük nagyon szeretne a másikkal.Kérdés hogy melyikük?
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom úgy, hogy még sportolni is együtt kell járnunk.
A kérdező hozzászólása: Munkaviszonyban vannak, a nõnek is van párkapcsolata.
Mivel te nem mész vele valakivel mennie kell :D
Ebben az esetben nem, akkor, ha a kapcsolatomban minden rendben van...
A kérdező hozzászólása: Fel sem merült, hogy vele menjek, már azelõtt is járt squasholni, hogy mi megismerkedtünk volna (igaz, azt nem tudom, hogy kivel). Nem ismerem a nõt, csak látásból. Nekem is megvan az életterem, és neki is. Csak több ismerõsöm megjegyezte, hogy õ nem nézné el, ha ilyen lenne a párja, errõl jutott eszembe a kérdés.
Egyáltalán nem zavarna, megbízok benne
ha téged annyira nem zavarna, nem irtad volna ki ezt a kérdést...
Én egyszer velemennék, csak úgy, hogy érdekel, milyen ez a sport, és ha örülne nekem, és örömmel venné a kérést, én megnyugodnék. És megiserkedhetsz a másik hölggyel, és ha rajta sem látsz semmi gyanúsat, akkor nincs is.. sztem.
Az én exem is mindig nõkkel squasholt. Engem is elvitt párszor, de akkor a nõk nem voltak ott. :) Engem zavart, de ha mertem megjegyzést tenni, akkor még én voltam leteremtve. Rendszeresen, még hétvégén is velük játszott. Azt hiszem 2 ilyen partner volt, de engem nem mutatott be nekik. Vajon miért? :) Amúgy elváltam tõle, persze nem (csak) ezért, hanem sok-sok más okból (is).
Nem zavarna, sportolni megy .Ennyi erõvel ne járjon dolgozni, ne lépjen utcára, ne buszozzon mert ott is találkozik nõkkel.
A kérdező hozzászólása: Nem, engem tényleg nem zavar. Nem hiszem, hogy 21 évesen egy 40-hez közeledõ férjes asszonyra kellene féltékenynek lennem.
Kedves elõttem szóló! Attól, hogy azt hiszed, hogy birtokolhatsz egy pasit csak kicsúszik a markodból, ha tûr az azt jelenti, hogy összehozott neked az Isten a világ legnagyobb papuccsával. Ilyen felfogással hosszú és tartós szerelmed sosem lesz.
Elõzõ bnõmet egy ilyen helyen is megtalálták, mondjuk az õ kedves párja fegyveres erõk tagja...De most végle úgy tûnik egyensbe jött , és a csávó leszállt róla, hála Anna akaraterejének a családja és a barátai kitartásának...Csak magukon segyíthetenek, külsõ segítséggel megspékleve, de hylettük em lehet...
84%-os, 12:44-es vagyok. Még annyit hozzá tennék a dologhoz, hogy sajnos nagyon nagyon a szõnyeg alá söprik ezt a témát mind a hatóságok, mind azok, akik résztvevõi, vagy csak egyszerûen tudnak a bántalmazásokról. A rendõrség akkor segít, ha vér folyik és látják.. Egyszer sajnos nekem is volt ezzel tapasztalatom, mikor este az utca kellõs közepén kezdett el a volt "párom" hisztizni, és olyan durván lökdösött, fojtogatott, hogy az egyik járókelõ kihívta a rendõrséget. Igazoltatták, engem hazavittek, õt meg megkérték, hogy menjen el:) Ez aztán a védelmezés, nem? Mondanom sem kell, 2 óra múlva megjelent a lakásomnál. És mi történt?? Semmi. Azt mondta a rendõr, hogy ha utánam jön, hívjam õket és akkor kap egy felszólítást.. Mondom, azzal ki leszek segítve.. Hidd el nekem kérdezõ, én a lehetõ legjobbat szeretném neked, mert tudom, hogy min mész keresztül.. Ezért mondom neked.. Ha nem állsz fel és mész el tõle, úgy hogy soha többé nem is nézel vissza rá, minden nemû kapcsolatot megszakítasz vele, mondhatnám megszûnik számodra létezni, és nem gyengülsz el abban a periódusban, amikor zaklat, hívogat, másoktól kérdezõsködik rólad, elmegy a lakásodhoz, és még sorolhatnám akkor sikerülni fog és vége lesz ennek a rémálomnak. Nem egy egyszerû út, de járható. Nagyon nagyon sok sikert kívánok..
ezeket keresd fel és próbáld meg minél elõbb elhagyni úgy hogy ne vegye észre http://www.csalador.egalnet.hu/object.08AB7F12-EA6F-4F95-B34..
El kell hagyni.. Tudom mirõl beszélek, mert évekig éltem ebben és én is csak a kifogásokat kerestem, hogy miért nem hagyom ott. Rá kell csapni az asztalra, felállni és elmenni. Aki nem ezt csinálja (mint régebben én is) az meg ne csodálkozzon
Sajnos, nagyon nehéz ilyen helyzetben segíteni. Igazából csak akkor lehet, ha a bántalmazott eljut egy olyan szintre, hogy már nem akarja ezt a kapcsolatot. Akkor kell nagyon segíteni mind lelkileg, mind anyagilag (új élet kezdése, költözés stb.). Ha nincs a bántalmazott mögött egy támogató család, akkor van a legnehezebb helyzetben.
Ahogyan az elõttem szólok írják jogilag sajnos így van. Amennyiben van/vannak támogató barátaid, rokonaid, szüleid érdemes velük felvenni a kapcsolatot. Persze párod háta mögül, s amikor nincs otthon szépen lelépni. Aki befogad ismerve a helyzeteted feltehetõen meg is fog tudni, vagy legalábbis megpróbál majd megvédeni.
Hiába szólsz a rendõrségnek, kimennek, de ha az illetõ azt mondja , hogy nem kíván feljelentést tenni, akkor a rendõrök sem tehetnek semmit. Kényszeríteni nem lehet.
Sajnos semmit! Esetleg, ha a szomszédok hívnák ki a rendõrséget, amikor balhé van...de ha a lány akkor sem mer a férje ellen vallani, akkor az ideiglenes megelõzõ távoltartás 72 órájának letelte után hazaengedik (nagyon gyakran akkor is, ha mer ellene vallani, de nem "elég" súlyos a bántalmazás). Sajnos ma Magyarországon kb. ölni kell ahhoz, hogy ne a bántalmazó távoltartását (ami után simán hazasétál), hanem elõzetes letartóztatását rendeljék el. Úgyhogy a rendõrségre, akár mer szólni, akár nem, nem igen számíthat...Önmagát kellene megerõsítenie lelkileg annyira, hogy rendõri beavatkozás nélkül is el merje hagyni a férjét. Ebben segíthetnek neki a különbözõ civil szervezetek is (www.nane.hu, http://www.patent.org).
Semmit. Aki nem akarja, hogy megmentsék, azt nem lehet megmenteni. Aki nem akarja, hogy segítseneke neki, azon nem lehet segíteni. Felnõtt ember, az õ döntése. Nem hiszem, hogy nem "mer". Max. nem "akar", és ez nagy kölönbség.
aki akar, az ki tud lépni mi a földszinten laktunk és az erkélyen kiugorva szöktünk el és úgy menekültünk el a anyu testvéréhez. ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a jó megoldás, hanem az, hogy LÉPNI és TENNI kell, ne mástól várjuk a segítséget, mert az sose lesz. nálunk hetente voltak kint a rendõrök, és azt mondták, amíg vér nem folyik, addig nem tehetnek semmit.
gyerek van? Ha nincs akkor lelépni. Ha így is bújkálnod kell, akkor hívd az ingyenesen hívható segélyvonalat: 06-80-20-55-20 as tel.számot. Õk személyesen nem jelennek meg, hanem csak 24 órán belül elhelyeznek téged valahol, ami úgy történik, hogy telefonon elmondják a címet ahová mehetsz, fogadnak és ott lehetsz 1 hónapig úgy, hogy senki nem tudja meg. És még vannak más egyéb segítségek is...
Rábeszélni...
Tudatni vele, hogy van hová mennie, és lenne, aki jobban megbecsülné, anélkül is, hogy bármit akarna cserébe.

Mi lesz akkor ha 1 férfi elkezdi rendszeresen szedni a nőnek felírt fogamzás gátlót? XD

Legjobb válasz: a farka leszárad és pina alakul ki a helyén

a farka leszárad és pina alakul ki a helyén
nagyobb lesz a csöcse mint a csajnak
Nõiesedni fog valamennyire. Na persze alig észrevehetõen, de nõiesedni fog. És a trombózis veszélye nála is épp úgy fennáll. Én a trombózisra való hajlamat apai ágról örököltem, így azon az ágon se férfinak se nõnek nem lenne jó a hormon..
Hát kitudtak, de hogy megboríthatja a hormonháztartását az lehetséges, nem kéne ezzel játszania senkinek, a gyógyszerek nem cukorkák!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!