Találatok a következő kifejezésre: Nönek a ha (3031 db)

Ez miez? : Jó nő a haja.

Annyiszor hallottam már fiúk szájából mikor ránéznek egy csajra, de nem tudom hogy mire értik. Gondolom hogy arra hogy az a lány szép. De, akkor minek így beszélni? Nem lenne egyszer?bb azt mondani rá hogy szép? Nem pedig azt hogy jó n? a haja -.-' Vagy mit jelent ez?

Legjobb válasz: Ez meg ma is divat? Amikor en voltam kozepsulis, akkor is hasznaltak, es igen arra, hogy az illeto lany "jo no", csinos. De en mar akkor sem tartottam viccesnek. 10 ev nem volt eleg, hogy valami masik szanalmas szoveget kitalajanak?

Ez meg ma is divat? Amikor en voltam kozepsulis, akkor is hasznaltak, es igen arra, hogy az illeto lany "jo no", csinos. De en mar akkor sem tartottam viccesnek. 10 ev nem volt eleg, hogy valami masik szanalmas szoveget kitalajanak?
Hát ez érdekes, felénk ezt arra használják, aki nem igazán tetszik. "Jó nõ! A haja!" <=Ebben az elõadásmódban.
Háháhá! :) ))) Ebbõl is látszik, hogy a srácok lassabban érnek...
Szerintem ebbõl is látszik, hogy lowok vagytok. Szép lányokra szokták ezt mondani, hogy úúúú, de jó nõ... a hajam. Mert mindenki arra gondol, hogy nézze a csajt közben õ meg bejelenti, hogy csak a haja nõ jól. Nõ=asszonyállat, nõ=növekszik. Ez egyszer vicces csak.
Ez olyan, mint a jó a segge abban a cipõben.
Igen, annyit jelent, hogy jó nõ magyarán szép. Mi is szoktuk poénként lövöldözni, amikor egy szép lányhorda közlekedik elõttünk. Ilyen még: a Mondd már azt hogy nem? (raknád meg) Szerinted? röhögéssel nálunk legalábbis :) )
xD nálunk ez nem divat. Én még sosem hallottam.

A haj és a köröm ugyan olyan gyorsan nő? Akinek gyorsan nő a körme, annak gyorsan nő a haja is?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Az én körmeim nagyon-nagyon gyorsan nõnek. A hajam viszont nem igazán... ellenben mindkettõ egészséges, és én be is érem ennyivel. :)

Nem hiszem. Az én körmeim nagyon-nagyon gyorsan nõnek. A hajam viszont nem igazán... ellenben mindkettõ egészséges, és én be is érem ennyivel. :)

Aki kómában van és nő az menstruál, nő a haja, szőrzete, és egyéb általános dolgok?

Engem ez érdekelne, de lehet h hülyeség. :S:S Ne szidjatok, csak írjátok le!

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy ilyenkor kap a beteg olyan gyógyszert, amitõl nincs peteérése. A haja, szõrzete szerintem ugyan úgy nõ.

Én úgy tudom, hogy ilyenkor kap a beteg olyan gyógyszert, amitõl nincs peteérése. A haja, szõrzete szerintem ugyan úgy nõ.
A kérdező hozzászólása: Aha, értem. Köszi! :) Még jöhetnek, a fejtágítások! :D:D

Miért nem nő a haja 2 éves Kislányomnak?

Valaki járt már így? Nagyon kevés hajjal született anno, aztán teljesen le is kopaszodott, azóta meg szinte alig nőtt a haja. Borzasztó picike, más hosszabb hajjal születik, mint amivel most ő 2 évesen rendelkezik. Mindenki mondja, hogy majd nő. Na de nem nő......vagyis tényleg nőtt az elmúlt hónapokban, de olyan minimálisat, hogy szinte alig észre vehető. Azt leszámítva, hogy nekem már borzasztóan hiányzik a haj a kis fejéről (már nem baba, hanem kisgyerek, és hát így elég érdekes) érdekelne, hogy ez nem baj, nem utalhat valami vitaminhiányra? Vagy egyszerűen csak ilyen fajta?

Legjobb válasz: Ez örökölhetö is.

Ez örökölhetö is.
Barátnõm fia is nemsoká 2 éves lesz, és neki is csak minimális haja van, épp hogy pihék voltak, most kezdett el nõni neki.Az apukája mostanra eléggé megvan kopaszodva de nem tudom kiskorába mennyi haja volt neki.A gyerekorvos csak annyit mondott a barátnõmnek hogy még nem gyúr hajra, de ne aggódjon majd beindul neki!
A lányomnak 2 évesen alig volt még haja. Most 4 éves és gyönyörû dús hosszú haja van. Igaz nem olyan hosszú, mint annak akinek 2 évesen is nagy haja volt már. Ilyen típus majd belendül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor nyugodt vagyok. Féltem, hogy esetleg valami vitaminhiány, vagy mit tudom én mi. Akkor várjuk türelmesen a fürtöket :)

A lány gazdag mégis magának vágja a haját? Õ azt mondta nekem hogy minek költsön fodrászra 1 évben egyszer elmegy és közben ha nő a haja mindig vágja elől magának.

Számomra abszurd ha valakinek ennyi pénze van ne engedné meg magának.. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Miért zavar téged hogy nem megy fodrászhoz? te mész? ha igen miért? ha nem miért? ha neki így jó akkor hagyd békén és magaddal foglalkozz. Nem mindenki akar költekezni feleslegesen ha meg tudja oldani magának és tetszik is neki.

Miért zavar téged hogy nem megy fodrászhoz? te mész? ha igen miért? ha nem miért? ha neki így jó akkor hagyd békén és magaddal foglalkozz. Nem mindenki akar költekezni feleslegesen ha meg tudja oldani magának és tetszik is neki.
Figy, ez most olyan, hogy attól még, hogy valakinek sok pénze van, még nem kell elvernie minden "hülyeségre". Pl. nem kell feltétlenül körmöshöz járnia, pedig telne, ha neki jó, hogy kifesti otthon a körmöt. Csak mert telik rá, nem kell rögtön rohadt drága cuccokban sem flangálni. Néha nem értem az embereket, ha meg fodrászhoz járna a csaj havonta, akk meg az lenne a baj, hogy mi ez a rongyrázás:)
"na az igénytelent is biztos egy luxus p.icsa írta" A válasz 100%-ban hasznosnak tûnik. A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad. Nem ismered az embereket. Pont olyanok irnak ilyeneket, akik SZERETNENEK joletben elni, de nincs. Pont az igenytelenek irkalnak ilyen valaszokat. Egyebkent kerdezonek nem az a baja, hogy a lany miert sajatmaga vagja a hajat, (szerintem orulne ha a csaj neki is levagna) hanem az, hogy "gazdag".
Azért elég macera idõpontot kérni meg várni a fodrászra, ráadásul el is ronthatja.Meg egy frufruért minek a nagy felhajtás:)
En is ritkan megyek el fodraszhoz, pedig megengedhetem magamnak. Ma pl. elmentem, hogy egy kicsit levagassak belõle, alaposan levagta. Ujra varhatom, hogy megnõjjön. Nem jobb, ha egy kicsit a végébõl levagok és még nem is leszek ideges. A frufru is hamar lenõ azt is én levagom magamnak.
Mert lehet hogy nme talált megfelelõ fordárszt, és magának jobban szereti megcsinálni....vagy nem akar elmenni olyan dolog miatt ami neki is megy...most ez nem olyan nagy dolog..-.-
na az igénytelent is biztos egy luxus p.icsa írta
Én sem fizetnék egy mozdulatnyi munkáért, bármilyen gazdag is lennék.
itt mi a kérdés? egyébként szerintem semmi abszurd nincs benne, én is inkább magamnak vágom elõl a hajam, nem sok jó tapasztalatom van a fodrászokkal szemben. ha már elrontom, legalább én rontsam el, és ne kelljen még fizetni is érte.
röviden: igénytelen.
FromOz komolyan a számból vetted ki a szót. Tényleg a csórók szoktak ilyet csinálni. Számlákra, kenyérre nincs pénz, de azért az igények megvannak. Kérdezõ: Lehet, hogy pont azért olyan gazdagok, mert tudnak spórolni, nem költik el minden pénzüket sz*rságokra. A jó kereset semmit sem ér, ha azt az utolsó fillérig elköltik.
Jéézus ezt most komolya ?! Nem tudom hogy lehetnek az emberek kiakadva az ilyenért.... Én is megtehetem h fodrászhoz járjak akár havonta is .. DE egyszerûen voltam már 30 fordásznál és egyikse azt csinálta amit szerettem volna = megcsinálom én magam :) ha van hozzá ügyessége és kedve akkor miért ne? Én másoknak is szoktam vágni mert szeretem és tetszik is nekik :) Szomorú ha neked ez az "abszurd"...
Ööö... zavar téged? Vagy mi?
Hogy merülhet fel ilyen kérdés bárkiben is?? Nem vagy kicsit felszínes, kedves Kérdezõ??
Hát szörnyû, komolyan. Amíg volt frufrum, én sem rohangáltam ezért a fodrászhoz, mivel én ezerszer jobbra csináltam meg. Mióta hosszú a hajam, azóta meg abszolút nem megyek fodrászhoz, sosem azt kaptam, amiért fizettem. Levágom magamnak, megcsinálja anyukám, de akkor az olyan, amilyet akarok. Ez nem pénz kérdése, nem ettõl lesz valaki igénytelen. Ha szét van törve a haja, vagy nagyon nyomorékul néz ki a végeredmény, akkor az már inkább az. (Van egy haverom, utolsó csöves rockernek néz ki, mert így érzi jól magát. Pedig megtehetné, hogy az utolsó divat szerinti nyálgép buzernyákok legmenõbbike legyen. :D Ennek ellenére milliomoscsemete. Aki pont azért ilyen, mert utálja a nyálverõ embereket, mint pl a tesója, aki folyton körmöshöz, fodrászhoz rohangál, csak mert megteheti. :D)
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem a bánfi sampon vált be.

5 éves kislányomnak alig nő a haja. Más gyerekeknek 2 évesen van ekkora (5cm) hajuk. Forduljunk orvoshoz?

Legjobb válasz: Ha ennél hosszabbra még nem nõtt az 5 év alatt,én tanácsot kérnék a gyerekorvosomtól...

Ha ennél hosszabbra még nem nõtt az 5 év alatt, én tanácsot kérnék a gyerekorvosomtól...
A kérdező hozzászólása: Az 5 év alatt már párszor nyirtunk a hosszából, de igzából csak a fejtetõn és hátul. A frufru ami nem akar megnõni.

Menyi idő mire megnől egy kopasz nőnek a haja Vállig?

Valahogy fel lehetne gyonsitani a haj növekedést ?

Legjobb válasz: A haj kb. 1,5 centit nõ havonta. Számold ki.

A haj kb. 1, 5 centit nõ havonta. Számold ki.
szedj revalid kapszulát :D mindenkinek ajánlottam már xD dm rossman patika<--- beszerzési hely 4 hónapos kúrákat szoktam vele csinálni (4 hónapig szedem) eredmény: egészségesen és jobban meginduló haj és egészséges körmök:D

Lehetséges, hogy valakinek 6 cm-t (! ) nő a haja a ricinusolajtól egy hónapban?

Egy videóban mondta a lány. Szerintetek kamuzott vagy tényleg el?fordulhat?

Legjobb válasz: kamuzott.

kamuzott.
Nem lehetséges. Én sok hajnövesztõs naplót olvasok a hoxán, de ott is a rekord kb. 3 cm növekedés volt egy hónapban. Nekem amúgy olyan 1, 5-2 cm-t nõ.
Hülyeség az én hajam baormira gyorsan nõ és atz sem nõ többet 3cm-nél egy hónapban. Illetve nem méricskélem, csak látom.max4-et.
Lehetetlen.
Én örülnék neki, hogy ha hajam nem nõne ilyen gyorsan, mint most. 2-3 hetente mehetek vágni.
Látom te is nézed Gabi videóit :D
ha rendszeresen kezeli, hetente 1-2 hajpakolas ricinussal es 2-3 orat van fenn a hajan akk lehetseges.

Hajszakértők! Mi a kefehaj titka? Hogy lehet az h valakinek alapból felfelé nő a haja?

Nekem akár mekkora a hajam, el?lre s?t inkább lefelé áll! Zselével sem tudom elérni ezt a kefehaj hatást, hogy kell ilyet?:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!