Találatok a következő kifejezésre: Nögyogyasz hüvelyi latja az (3 db)

Miért nem látja a nőgyógyász hüvelyi ultrahanggal az 5 hetesnél kisebb terhességet?

Legjobb válasz: Van petezsák, de ici -pici,.... annyi igen, h látszik, h a méh "várt" valamire, fel van ritkulva.

Van petezsák, de ici -pici, .... annyi igen, h látszik, h a méh "várt" valamire, fel van ritkulva.
Azért, mert annyira pici. Esetleg felritkulást lehet látni. 5 hetesen is csak pár mm a petezsák.
Mert akkor meg petezsak sincs. Akkor meg csak osztodik a mehben sejt sokfele. Meh felpuhulasat veheti eszre.

Nögyogyasz hüvelyi uh-gal latja az esetleges összenöveseket, es elvaltozasokat, ami egy esetleges gyulladas utan marad?

Nalam gyulladast nem diagnosztizalt senki, de 5 eve Chlamydia fertözesem volt, es fel even belül ketszer is kiujult. Kezeltettük magunkat mindketten, utana a kontroll negativ volt. Azota viszont nem jön a baba. Lehet a fertözesnek ilyen "maradvanya"? Nödoki azt mondta, minden ok. En meg itthon sirok, hogy ha minden jo, akkor miert nem sikerül nekünk a teherbeeses?

Legjobb válasz: na mi is az a clamidia?nem gomba?

na mi is az a clamidia?nem gomba?
menj el másik dokihoz . és ha õ is aztmondja hogy semmi baj akkor tényleg nincs semmi. van peteérésed rendesek a ciklusaid?ne aggodj nem vagy egyedül a ki sokat vár ráEgyépként meg ha sokat vársz rá nagyobb lesz az öröm.

A dokim azt mondta lat valamit Tegnap a nogyogyasz meg huvely ultrahangozott es azt mondta lat valamit, de vervetelre elkuldott es az eredmenyig nem tud mondani semmit szerintetek mit szur ki belole?

Legjobb válasz: Ha várandós vagy, még csak nagyon az elején járhatsz, azért nem lát pontosan olyan dolgokat, a vérvételbõl kiderül a várandóság ténye

Ha várandós vagy, még csak nagyon az elején járhatsz, azért nem lát pontosan olyan dolgokat, a vérvételbõl kiderül a várandóság ténye


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!