Találatok a következő kifejezésre: Nögyogyasz hüvelyi latja (4 db)

Miért nem látja a nőgyógyász hüvelyi ultrahanggal az 5 hetesnél kisebb terhességet?

Legjobb válasz: Van petezsák, de ici -pici,.... annyi igen, h látszik, h a méh "várt" valamire, fel van ritkulva.

Van petezsák, de ici -pici, .... annyi igen, h látszik, h a méh "várt" valamire, fel van ritkulva.
Azért, mert annyira pici. Esetleg felritkulást lehet látni. 5 hetesen is csak pár mm a petezsák.
Mert akkor meg petezsak sincs. Akkor meg csak osztodik a mehben sejt sokfele. Meh felpuhulasat veheti eszre.

Nögyogyasz hüvelyi uh-gal latja az esetleges összenöveseket, es elvaltozasokat, ami egy esetleges gyulladas utan marad?

Nalam gyulladast nem diagnosztizalt senki, de 5 eve Chlamydia fertözesem volt, es fel even belül ketszer is kiujult. Kezeltettük magunkat mindketten, utana a kontroll negativ volt. Azota viszont nem jön a baba. Lehet a fertözesnek ilyen "maradvanya"? Nödoki azt mondta, minden ok. En meg itthon sirok, hogy ha minden jo, akkor miert nem sikerül nekünk a teherbeeses?

Legjobb válasz: na mi is az a clamidia?nem gomba?

na mi is az a clamidia?nem gomba?
menj el másik dokihoz . és ha õ is aztmondja hogy semmi baj akkor tényleg nincs semmi. van peteérésed rendesek a ciklusaid?ne aggodj nem vagy egyedül a ki sokat vár ráEgyépként meg ha sokat vársz rá nagyobb lesz az öröm.

A dokim azt mondta lat valamit Tegnap a nogyogyasz meg huvely ultrahangozott es azt mondta lat valamit, de vervetelre elkuldott es az eredmenyig nem tud mondani semmit szerintetek mit szur ki belole?

Legjobb válasz: Ha várandós vagy, még csak nagyon az elején járhatsz, azért nem lát pontosan olyan dolgokat, a vérvételbõl kiderül a várandóság ténye

Ha várandós vagy, még csak nagyon az elején járhatsz, azért nem lát pontosan olyan dolgokat, a vérvételbõl kiderül a várandóság ténye


Előfordulhat olyan, hogy valakinek pozitív a terhességi tesztje, tünetek is vannak, hasi uh-on látják, de hüvelyi uh-on nem látja a nőgyógyász a magzatot?

Legjobb válasz: Menj el egy olyan ultrahangra, ahol olyan szakember csinálja, akit erre képeztek ki (ultrahangos). A dokik nem olyan ügyesek ebben, mint a szakértõk, mert õk csak ezzel foglalkoznak.

Nekem volt ilyesmi, de az nem szonográfus volt, hanem a dokim, aki ugye nem igazán ért ehhez. 8 hetes voltam, hüvelyin nem találta a babámat, viszont hasin igen!!! De ez tényleg az õ bénasága volt, mondta is, hogy õ nem ért az uh-géphez, csak én kértem, hogy csinálja meg (pont nem volt egy szonográfus sem a kórházban). A babám már 14 hónapos!
Menj el egy olyan ultrahangra, ahol olyan szakember csinálja, akit erre képeztek ki (ultrahangos). A dokik nem olyan ügyesek ebben, mint a szakértõk, mert õk csak ezzel foglalkoznak.
Nekem a doki sima hasi UH-n 5 hetesen látta, hogy terhes vagyok.6-7 hét körül már talán szívhangot is lát.
Ne haragudj, ilyet én még nem hallottam! A hüvelyi uh sokkal jobb kisterhességnél. Ha azon nem látszódik, akkor nem is értem, hogy látszódhat a hasin. Már bocsánat, de ez most kb úgy hangzik, mintha nem a méhedben lenne a baba. Az meg hülyeség. Szerintem is nézesd meg valahol, valami normális helyen. Sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, már szívhang is hallatszott :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
Szia! Engem épp ma paráztatott be a doki! 2 tesztet csináltam ami pozitív lett. Elvileg 5 hetes terhes vagyok, de a hüvelyi uh nem látta a doki. Azt mondta beutal a kórházba, mert valószínû, hogy méhen kívüli terhesség. Bent a kórházban 1 óra múlva már látszódott a kicsi, szintén hüvelyi ultrahangon. Szerintem felületes a doki, legalábbis az enyém az volt! Nem is megyek hozzá többet! Te is keress más dokit! Minden jót!
Szia! Én 6 hetesen voltam elsõ uh-on és a hasin látszódott a petezsák, az embrió és még a szív pulzálása is gyengén, majd váltottunk hüvelyire (hátha ott jobban látszik a szívhang) és ott csak a petezsák látszott, embrio nem, szívhang meg ugye pláne nem! Én is néztem egy nagyot, az uh-os azt mondta, hogy ez azért van, mert nagyon hátrahajlik a méhem! 8 hetesen menetem legközelebb, hasival gyönyörûen látszott, hüvelyivel már meg sem próbáltuk.
Ha az Uh- nincs baba(abban az idõben, amikor már látni kellene) csak pl petezsák, akkor az vszinû elhalt.Nekem 2* volt:(
A kérdező hozzászólása: és hány hetesen van az az idõpont? Meg hogy van, hogy hasi uh-on meg látszódik?
Grat!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!