Találatok a következő kifejezésre: Néha-néha a és felette (5 db)

Néha-néha a köldökömnél és felette 2-3cm-rel elkezd szúrni fájni ilyenkor lefekszem félorára h elmúljon. A babám rendesen mocorog 24 hetes terhes vagyok. Mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Ebben az idõszakban nekem is voltak hasonló "kellemetlen" érzéseim néha még menni is nehezemre esett. Nekem a babám feje nyomta ott nagyon és ezért volt, biztos neked is úgy fekszik a babád, hogy pont egy rossz pontot nyom néha ha úgy mozdul.

Ebben az idõszakban nekem is voltak hasonló "kellemetlen" érzéseim néha még menni is nehezemre esett. Nekem a babám feje nyomta ott nagyon és ezért volt, biztos neked is úgy fekszik a babád, hogy pont egy rossz pontot nyom néha ha úgy mozdul.
E is pont 24 hetes vagyok es pont ugyan ezek a problemaim vannak. Csak nekem nem csak a koldokom felett hanem a jobb oldalt is . Elesen faj es nyilal, szurkal. A dokit megkerdezetem es o megnyugtatott . Szoval ez azert van mert ebben az idoszakban no nagyot a baba es a meh es a szalagok nehezen birjak a terhelest. Ez teljesen normalis es ilyenkor egy kicsit fekudni kell es elmulik. Ha nem akkor sem kell megilyedni mert akkor masnapra biztosan . Na persze elojon meg parszor :o) 24 hetes kismami
Szia, nekem is volt ilyen, elmúlt magától, néha még most is bekeményedik, de már nagyon ritkán! 2 éve volt császárom!
Ugyan az, mint az elsõ! Semmi gond, csak pihenj!! Nekem még az idõjárás változást is megérzi, nospa-val bírom csak, pedig két éve volt a császár.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugodtam.az elsõ császár után nem volt még ilyen.lehet most nekem is a frontot érzi?
1 császárom volt, de én is tapasztaltam ilyet. Megmutattam az orvosomnak, de azt mondta, h semmi gond, majd elmúlik. Így is lett.

Az informatika tanárunk (erős gimnáziumban) olyanokat mondott, hogy bármilyen e-mail címet 5 perc alatt feltör. Órán néha kivetíti a projektorral mindenkinek a gépét, és néha átveszi az irányitást felettük. Hogyan?

Szeretnék ilyet csinálni, inkább az e-mail-os érdekel, gondolom a gépekbe behatolás nagy szakképzettséget igényel.

Legjobb válasz: A tanárod szeret nagyokat mondani, és azzal szórakoztatni a diákjait... A gépekre egyszerû remote desktoppal kapcsolódik.

A tanárod szeret nagyokat mondani, és azzal szórakoztatni a diákjait... A gépekre egyszerû remote desktoppal kapcsolódik.
Nyilván hozzáférése van a proxyhoz, amin keresztül le tud titeket hallgatni.
Hát elég "érdekes" tanár lehet, ha ilyeneket kamuzik... Egy olyan e-mail címet ahol pl nincs beállítva jelszóemlékeztetõ, vagy olyan van beállítva amit még véletlenül sem tud kitalálni pl egy vadidegen embernél, és a jelszó legalább 12 karakter hosszú, értelmetlen, kisbetûket, nagybetûket, számokat és speciális karaktereket vegyesen tartalmaz, õ azt a büdös életben nem töri fel. A másik dologra meg no comment, azt bárki megcsinálja kis utánajárás után.
nálunk is a távoli asztallal simán hozzáfért a gépeinkhez , ez nem nagy varázslat :) minden e-mailcímet meg nem tud feltörni.. de tegyétek próbára, csinálj egy emailcímet otthon(ne a suliban), mondjuk gmail-t és legalább 14 karakteres jelszó legyen számokkal vegyesen.a legjobb ha valami értelmetlen dolog. na azt törje fel.
Hát leginkább törvény bünteti.
Email cím feltörése nem akkora nehézség, mint amennyire látszik. Sokszor az emberek olyan jelszóemlékeztetõt adnak meg, amit ha valaki ismer, már bent is van. Pl kutyám neve. Aki tudja a kutyája nevét, beírja, és már hopp, bent is van az új jelszóval, amit õ generál. A gépekbe pedig többféle programmal lehet bejutni. Hamachi, logmein, real vnc, távoli asztali kapcsolat, stb. Azt ne várd. hogy itt lépésrõl lépésre akárki is le fogja neked írni, hogyan kell hackerkedni. Azt magadnak kell megtanulni, nem mástól.
a legjobb ha valami értelmetlen dolog. na azt törje fel. Erre is többféle mód van, hogy valaki feltörje. Bármit fel lehet törni. Feltörhetetlen email cím nincs.
Melyik iskolában van ez? :D Amúgy meg nem nehéz, a mi tanárunk csinált már ennél többet is :D
nyilvánvaló hogy nincs feltörhetetlen email cím viszont minél hosszabb minél több szám van benne annál több idõbe telik.
A válasz megírásának idõpontja: ma 18:15: Azt is tedd hozzá hogy az az idõ egy jó erõs jelszó esetében évtizedekre, évszázadokra is rúghat, vagy akár még többre.
Az évtized az is túlzás, az évszázad meg végképp. 3-4 nap alatt bármit fel lehet törni. Gondolj bele, ha a nasa, meg fbi servereket feltörnek, akkor egy freemail cím mennyi ideig tart. amúgy meg kitalálták a keyloggert, azzal 1 perc alatt megvan, ha értesz hozzá, és tudod mit kell csinálnod. Leírni nem fogom hogy kell, de egy db emailt kell küldeni annak, akiét fel akarod törni. A továbbiakat meg találjátok ki, nem segítek.
Pfff, küldhetsz e-mail-t neki százat, csak akkor nyitja meg, ha teljesen hülye.
A válasz megírásának idõpontja: ma 19:28: Az ilyen "feltörések" csakis emberi hülyeség miatt lehetségesek, aki megnyit egy ismeretlen emailt és saját maga enged be a gépére keyloggert azét persze hogy fel lehet... szóval az hülyeség hogy bármit fel lehet 3-4 nap alatt. A NASA meg FBI feltörések is általában emberi hülyeségbõl adódnak, vagy az elavult rendszerek miatt. Én inkább úgy fogalmaznék hogy van olyan amit fel lehet 3-4 nap alatt. De bármit nem! Ha nem idióta a felhasználó, akkor csak a jelszó megfejtése marad, ami hidd el hogy simán eltarthat évtizedekig vagy még tovább is a jelszó hosszától és bonyolultságától függõen.


Végtagfájdalom, de csak néha, 2-3-4 naponta legfőgképp a lábfejem feletti résznél és a térdemnél. Mitől lehet? 13/f

Nem sportolok túl sokat, nem vagyok nagyon meger?ltetve stb, ezek kil?ve. szóval?

Van egy barátom. A neten nagyon jól elbeszélünk. Felettem jár eggyel. És már bizos hogy szeretem. De az iskolában nem is beszélünk csak köszönünk, igaz néha alig talizunk. Mit tegyek? Kérlek írjatok.

Legjobb válasz: ne legyél falkában .. lehet odamenne ha nem lennél a barátnõiddel hanem mondjuk egyedül .. vagy ha annyira jól elbeszélgettek itt, megbeszélgetnéd vele hogy menjen oda beszélgetni :)

ne legyél falkában .. lehet odamenne ha nem lennél a barátnõiddel hanem mondjuk egyedül .. vagy ha annyira jól elbeszélgettek itt, megbeszélgetnéd vele hogy menjen oda beszélgetni :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!