Találatok a következő kifejezésre: Néha-néha a és (3158 db)

A hüvelygomba állandóan viszket vagy csak ugy néha-néha elkezd? És belül a hüvely is viszket vagy csak a külső nemiszervek?

Pár napja viszket a kisajkam környékén, de nem állandóan csak párszor de már több napja. Bekentem canesten krémmel, segíthet?

Legjobb válasz: Nekem is néha-néha viszket, de voltam dokinál, azt mondta nem gombás fertõzés.. Áttörlöm napközben intim törlõkendõvel, és tisztasági betétet használok.. És azóta nem viszket.

Nekem is néha-néha viszket, de voltam dokinál, azt mondta nem gombás fertõzés.. Áttörlöm napközben intim törlõkendõvel, és tisztasági betétet használok.. És azóta nem viszket.
A hüvelygombánál nagy mennyiségû folyás van, fehér, zöldes, barnás színben. Belülrõl viszket a hüvely legfõképpen meg persze kívülrõl is vmennyire. Amilyen gombám nekem volt eddig az nemhogy viszketett, hanem kegyetlen fájdalmas volt. :S Kívülrõl szétrepedt tõle a bejáratnál meg a nagyajkaknál és feldagadt a 2xesére kb. :S De volt olyan ami nem viszketett csak rengeteg folyás volt. Ha a kisajkad viszket csak, attól az még nem gomba, mivel a gomba a hüvelyben jelentkezik elõször, mivel belül telepszik meg a redõkben, de ha nem múlik vagy rosszabbodik akkor menj orvoshoz. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszi a válaszokat, remélem ez a canesten segít, mert kicsit tartok az orvostól, voltam már nõgyógyásznál életemben, de nem fertõzéssel:(
Hat az nem valami kenyelmes....nagyon rossz tudom en.Nekem mindenutt viszketet, kivul belul..szoval szornyu.En kentem Canestennel de nem hasznalt, es meg a ferjem is elkapta, neki is nagyon rossz volt, o meg gyogyszereket is kelett szedjen, ugyhogy nagyon sz*r volt.Erre nagyon kell vigyazzni mert a ferfinel meg rosszabb.De vegyel Gynofort kupot, es az NAGYON JO.Nekem a dokim ajalta
A törlõkendõ és a tisztasági betét (fõleg ha illatos) csak ront a helyzeten. Kérzdezd meg a nõgyógyászodat. Minden más csak reklám.
A kérdező hozzászólása: Nem használok tisztasági betétet, mert attól nem érzem magam elég konfortosan ráadásul viszketek is tõle. :S

Néha-néha a köldökömnél és felette 2-3cm-rel elkezd szúrni fájni ilyenkor lefekszem félorára h elmúljon. A babám rendesen mocorog 24 hetes terhes vagyok. Mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Ebben az idõszakban nekem is voltak hasonló "kellemetlen" érzéseim néha még menni is nehezemre esett. Nekem a babám feje nyomta ott nagyon és ezért volt, biztos neked is úgy fekszik a babád, hogy pont egy rossz pontot nyom néha ha úgy mozdul.

Ebben az idõszakban nekem is voltak hasonló "kellemetlen" érzéseim néha még menni is nehezemre esett. Nekem a babám feje nyomta ott nagyon és ezért volt, biztos neked is úgy fekszik a babád, hogy pont egy rossz pontot nyom néha ha úgy mozdul.
E is pont 24 hetes vagyok es pont ugyan ezek a problemaim vannak. Csak nekem nem csak a koldokom felett hanem a jobb oldalt is . Elesen faj es nyilal, szurkal. A dokit megkerdezetem es o megnyugtatott . Szoval ez azert van mert ebben az idoszakban no nagyot a baba es a meh es a szalagok nehezen birjak a terhelest. Ez teljesen normalis es ilyenkor egy kicsit fekudni kell es elmulik. Ha nem akkor sem kell megilyedni mert akkor masnapra biztosan . Na persze elojon meg parszor :o) 24 hetes kismami
nem
Öregem, dugj meg valakit, hogy ne kelljen ezen gondolkodnod. XD
nálam fordítva van :d nem vagyok szûz de annak érzem magam és teljesen úgy viselkedek mintha nem történt volna meg.
Szûz vagy, de normális nem, az biztos!
A kérdező hozzászólása: értem.
Mert egy alacsonyabbrendû életforma vagy... ilen hülyeségeket kérdezni... SZÛZ VAGY! Nem érted h miért? Mert hülye vagy! ennyi!
a jobb kezed miatt b+...
A kérdező hozzászólása: de akkor miért nem érzem magam annak? nem értem....
Kijelentheted fennhangon, hogy nem vagy szûz, akkor is az vagy... :D Mint ahogy az elsõ mondatod, elsõ felében is írtad...
gondolhatsz olyat is h egyszerre csinálod az anyját és lányát attól még szûz vagy.
énsem értem..:O
Sokat drogozol:DD
1.örül neked szóval te is örülj :D 2.Azt sajna nem tudom
A vér áramlik a péniszébe is attól "mozog" :D A másik nem tudom mert férfi vagyok :S
A folyásról nem tudom mit mondani, de a pasidnak normális, ha feláll, ha az ölében ülsz. Gerjed rád. :) Ez jó. És a merevedõ farok meg meg tud rándulni. Aki foglalkozik vele tudatosan tudja billegtetni a körülötte lévõ izmok segítségével. Ez természetes. Annyit jelent, hogy baromira kíván. :)
Az enyhén átlátszó fehéres folyás az normális, akkor van gond, ha megváltozik a színe vagy a szaga. De ha mégis idegesít keress fel egy nõgyógyászt, õ biztosan többet tud errõl mondani neked.
Annak te csak örülj ha a barátodnak feláll amikor az ölébe ülsz. Ebbõl láthatod hogy izgatónak talál :D De ha ezt nem tudtad az szomorú
az azt jelenti hogy beindult rád következõre elis játszhatnál vele!

Miért dudorodnak ki időnként az erek az alkaromon és a kézfejemen, és néha-néha a homlokomon?

Pl hétvégén volt egy ilyen eset. Sokkal sötétebbenk látszottak az erek, és láthatóan+tapinthatóan kidudorodtak. Ez valami bajt jelent?

Legjobb válasz: szerintem ez normális, lehet csak felment a vérnyomásod,veled is elõ szokott fordulni

szerintem ez normális, lehet csak felment a vérnyomásod, veled is elõ szokott fordulni

Terhes lehetek? E hónap 23-án kellett volna megjönnie. De eddig még semmi. Előtte egy héttel volt görcs meg mell érzékenység most meg semmi. Csak néha néha begörcsöl és annyi a mell meg érzékeny de nem annyira. Lehet már tesztelni? Köszi aki ir.

Legjobb válasz: Aha,nekem is pontosan ez van. Lehet már ilyenkor hányingert érezni?Mert nekem olyasmi van és ha fel állok az ülésbõl vagy a fekvésbõl elmulik.Vagy ha eszek akkor is elmúlik.

A kérdező hozzászólása: Aha, nekem is pontosan ez van. Lehet már ilyenkor hányingert érezni?Mert nekem olyasmi van és ha fel állok az ülésbõl vagy a fekvésbõl elmulik.Vagy ha eszek akkor is elmúlik.
Ha 23-ám kellett volna megjönnie akkor tutira kimutatja már, hajrá! Lehetsz terhes a tünetek alapján sõt elég valószínû. (mindenkinek más és más tünetei vannak de nekem speciel így kezdõdött)
A kérdező hozzászólása: Na akkor errõl ennyit. :) ) Még a gumi se jó védõeszköz. :) )) Holanp irány tesztet venni. :) )
Szia! Én is 23-ra vártam de semmi! Nekem mindig olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és sokat kell pisilnem. A mellem érzékeny de nem mindig inkább reggel és este.

Most lassan 4 hete nincs meg. Volt barnázás, most néha néha vérezgetek, és nagyobb a mellem meg fájt, és érzékeny volt a bimbóm valameik nap. Elképzelhető, hogy terhes vagyok?

1 évig próbálkozunk, de a doki aztmonda, hogy szedjek egy fél évig fog.gátlót, hogy rendbejöjjön, mert már én nemtom, hogy mikor volt meg és mikor nem. Most lassan 4 hete nincs meg. volt barnázás, most néha néha vérezgetek, és nagyobb a mellem meg fájt, és érzékeny volt a bimbóm valameik nap. Még nemkezdtem el szedni a bogyót. Most akkor már nincs is rá szükségem??:D Jah, és korai, de többet eszem, és mindig édeset ennék.

Legjobb válasz: menj egy másik dokihoz, mert erre nem fogamzásgátlót kellett volna adni,Van más ami peteérést segít és ciklust beállít: norcolut, bromocriptin, clostilbeggy, duphaston..miért fogamzásgátló????? Menj másik dokihoz egy év próba után ezt nem a fogamzásgátló oldja meg! Lehet babás vagy tesztelj ha már késik.

menj egy másik dokihoz, mert erre nem fogamzásgátlót kellett volna adni, Van más ami peteérést segít és ciklust beállít: norcolut, bromocriptin, clostilbeggy, duphaston..miért fogamzásgátló????? Menj másik dokihoz egy év próba után ezt nem a fogamzásgátló oldja meg! Lehet babás vagy tesztelj ha már késik.
A kérdező hozzászólása: Azt nemmondtam, hogy próbálkozunk. Kellett volna, de ugydöntöttem, inkább elõször jöjjek rendbe aztán a baba. Igy korrekt. Ne egyszerre.
Szerintem tesztelj, ha biztosat szeretnél.A tünetekbõl lehetsz terhes is, de én tesztelnék a helyedben.

Bili kérdés . Ötleteket, tanácsot írnátok? Fiam 25 hónapos nem akar bilibe pisilni, néha néha ruhástól és egyszer volt hogy magától elővette a bilit és belepisilt.

Ha kakil néha mondja hogy kaki.MIT tegyek?Rá teszem a bilire is pisil és mondja hogy nem,,nem.

Legjobb válasz: WC-t próbáltad már? Nálunk a bili nem volt szimpatikus a fiamnak, csak a wc.

WC-t próbáltad már? Nálunk a bili nem volt szimpatikus a fiamnak, csak a wc.
A kérdező hozzászólása: Igen próbáltam, nyáron ordított most nem akar.
A kérdező hozzászólása: BOCSI nem pisil...rá teszem a bilire nem pisil , ha pelus nélkül hagyom akkor csak mutatja hogy pisil , rá szolok akkor vissza tartja.
Két nõvérem úgy csinálta a gyermekeivel, hogy bugyit és harisnyát adtak a gyerkõcökre, így ha bepisilt, azt a harisnya szépen "elvezette", a szoba nem lett pisis. :) Pár nap alatt mindegyikük rájött, hogy ennnél az érzésnél sokkal jobb a bili. Sok sikert!
Az én kisfiam májusban volt 2 éves. Anyósom már 9 hónapos korában(!) vett neki egy autós bilit, és azt hittem elájulok, amikor megláttam, hogy ráültette. Véletlenül belepisilt, anyós meg ugrándozott örömében. Nagyon mérges voltam rá. Amikor õ vigyázott rá (utólag megtudtam a kisfiam unokatesójától, hogy többször eljátszotta ezt). A következmény az lett, hogy mire kellett volna, nem volt hajlandó ráülni a bilire, csak ordított rajta. Ahogy 2 éve lett, és eljött a jó idõ, csak egy kisgyatyót hagytam rajta, és az udvaron 3 nap alatt szobatiszta lett, érett volt rá, csak szegény a bilitõl irtózott. Csak az udvaron volt hajlandó pisilni és kakálni. Most lesz 2.5 éves wc-be pisil és kakál. A bili nálunk nem jött be (persze ez nem biztos, hogy így alakul, ha anyós nem nyomja rá szegényt állandóan). Szerintem is várnod kell, fogja õ jelezni amikor megérik rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot!Nyáron próbálkoztam azzal hogy nem adtam semmit rá vagy épp csak bugyit.Hûûû mindet össze vissza pisilt.
És mi lenne, ha csak egy kisgatyád adnál rá, és ha véletlenül belemegy, akár a kisdolog, akár a nagydolog, egy idõ után nagyon kényelmetlen lesz neki, és akkor jöhet a bili. Én így fogom csinálni a most kétéves lányommal, mert õ se nagyon ül meg rajta... :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Igen, hát ez ennyi. Korai még. Próbálkozz heti 1-2-szer, de ne erõltesd, ha nem akarja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
szia, vsz még nem akar szobatiszta lenni, én a helyedben jegelném egy idõre a témát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, harisnya dolog nem rossz ötlet.

Kutyám (tacskó) füle néha-néha kisebesedik és vérzik is, mikor rázza magát. Mit tehetnék, hogy begyógyuljon a seb?

Legjobb válasz: Ha már kisebesedett, a Neogranormon kenõcs segít, hogy a seb gyorsabban gyógyuljon. Magamon is ezt használom, és volt, hogy már a kutyusomnak is jól jött.

Ha már kisebesedett, a Neogranormon kenõcs segít, hogy a seb gyorsabban gyógyuljon. Magamon is ezt használom, és volt, hogy már a kutyusomnak is jól jött.
A kérdező hozzászólása: Ám, nagyon szépen köszönöm a segítõ szándékú válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Már voltunk orvosnál. Sajnos nem segített a gondjainkon. Pedig volt már minden, kék krém, fülcseppek, krémek, gallér, 2db állatorvos, Budai Kisállatklinika 2 alkalommal. Szóval ne küldjetek újra állatorvoshoz. :)
Vidd orvoshoz! Ha neked fáj a füled, akkor is itt kérdezel? Szerintem orvoshoz mész.
Kedves 16.44-es! Azért gondolja azt mindenki, mert az állatorvosi ellátás sajnos nem két fillér. Ezért gondolom, hogy egy súlyosnak nem tûnõ sérülés esetén nem rohan senki azonnal orvoshoz, hanem megpróbálja otthon kúrálni a kutyust, nehogy aztán a doktor felírjon egy olyan krémet, szert, stb., ami neki is eszébe juthatott volna, és nem kellene kicsengetni pluszba ezreket. A kérdezõ pedig írta, hogy látta már orvos a kutyáját.
vidd el dokihoz! kezd elegem lenni az ilyen kérdésekbõl!!! mért gondolja azt mindenki, hogy otthon meggyógyíthatja a kutyáját anélkül, hogy tudná, mi a baja pontosan? vegyél neki fülmosó folyadékot. ÉS TEPERJ AZ ÁLLATDOKIHOZ!
Mindenképpen ki kell deríteni, hogy mitõl rázza a fejét, ez nagyban megkönnyíti a megfelelõ kezelés megtalálását. Vidd el másik dokihoz is. Ami rengeteget segít és eddig még a legdurvább sérülést is rendbehozta a kutyámon az a Kék Lukács krém. Csak receptre kapható úgy tudom. Majd írd meg, ha kiderül mi a gond.
Mindenképpen vidd el állatorvoshoz!
Mi régen nagyon sokat küzködtünk ilyen problémával. Amíg nem derül ki, hogy miért lesz sebes a füle, miért rázza a fejét addig a fül végén lévõ sebek az ismétlõdõ rázástól sosem fognak végleg begyógyulni. Az én kutyámnál a következõk vetõdtek fel: - fülatka - fülzsír - fülgyulladás - bûzmirigygyulladás (a fülrázás is lehet tünete) - allergia - egyensúlyrendszeri zavarok Minderre kezeltük - hiába. Aztán amikor lett egy második kutyánk szinte egyik napról a másikra megszünt! Azóta kiderült, hogy a kutyám félig süket és az én tippem az hogy a fülét is ezért rázta szegény (lehet nem értette miért nem hall olyan jól). Mostmár a másik kutyánkat figyeli, õ a "füle". Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a kutyád süketül, hanem hogy próbálj meg minnél több lehetséges okot kizárni és keress egy hozzáértõ állatorvost akivel tényleg végigrághatjátok a dolgot és nem küld haza egybõl mondván, hogy "ó csak piszkos a füle!" (mert velünk így kezdték...). Sebgyógyításra amit a többiek írtak tökéletes, mi még ezeket használtuk: Tetrán kenõcs, Federol sebolaj. De legfontossbb megtalálni az okot a fejrázás mögött.
A kérdező hozzászólása: Õ szobakutya, igazából semmi nem indokolja a sebet, ami véletlenszerûen hol elõjön, hol eltûnik. Most épp csöpög a vére...
Õ kerti vagy szobakutyus? Ha lakásban tartott, akkor - gondolom - gyakran fürdik. Kintieknél (és néha lakásban tartottnál is) elõfordul, hogy valami idegen anyag, vagy állat kerül a bundájára, amitõl meg akar szabadulni, és a füle látja kárát. Lehet, hogy nem is a füleivel van baj, hanem más testtájon kell keresgélni. Vagy allergia? Emberek is kisebesedhetnek, ha a szervezet nem bír valamilyen anyagot. Ez elsõsorban ételben keresendõ, vagy figyelni kell, mit vesz a szájába. Hirtelen ennyi jutott eszembe.:)
A kérdező hozzászólása: Magam sem tudom, hogy kezdõdött. Gyakran rázza magát, lehet, hogy ez a baj. Cikkcakkos a füle aszegénynek. A betadine és a neogranormon nem segít ezekkel ápolom, de nem javul. Orvos látta már, de csak egy krémet adott, amitõl nem javult a helyzet.
Neogranormon, Bepanthen vagy Betadine. Az elsõ kettõ kenõcs, azt simán rá tudod kenni a fülére, a Betadine folyékony fertõtlenítõszer, rányomsz egy darab vattára vagy gézre, és áttörölgeted neki. Bármelyik szertõl a háromból 2-3 napon belül el kell kezdenie gyógyulni. De hogyan sérül meg? Attól felszakad a füle, hogy rázza a fejét? :O
Felicavet? Szerintem még próbáld meg. Hihetetlen mi mindenre képesek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!