Találatok a következő kifejezésre: Néha ugy hetes terhes vagyok a (17 db)

Néha ugy izgulok.12 hetes terhes vagyok a hasam alja mostanában esténként fájdogál. Dec. -ben volt vetélésem ezért a duphastont kell szednem. Csak a méhem tágul? Vagy ez jelenthet mást is?

Legjobb válasz: Szia. Én 11 hetes vagyok, nekem is szokott fájni a hasam, néha szúrkál, néha pedig mintha meg akarna jönni. De engem megnyugtattak, hogy ez azért van, mert tágul a méh. Hogyha csak fájogat és nem görcsöl, és nincs vérzés, akkor nincs semmi baj. Boldog Babavárást!

Szia. Én 11 hetes vagyok, nekem is szokott fájni a hasam, néha szúrkál, néha pedig mintha meg akarna jönni. De engem megnyugtattak, hogy ez azért van, mert tágul a méh. Hogyha csak fájogat és nem görcsöl, és nincs vérzés, akkor nincs semmi baj. Boldog Babavárást!
Szia én 10 hetes vagyok és nekem is estére fáj egy kicsit mintha meg akarni jönni de sokkal gyengébb változatban aztán elmúlik. Csak a méh nõ és azért fájdogál!
Szia! Nekem is decemberben volt egy vetélésem, 10 hetesen, missed ab lett a vége. Most újra babát várok, most vagyok a 7. hétben. Én is duphastont szedek. Nekem is fájdogál esténként a hasam, szerintem minden oké, csak a méhed növekszik, ne izgulj, bár maximálisan megértelek. Boldog babavárást!

6 hetes terhesen elmúltak a tüneteim, néha érzek ezt-azt, de összességében jól vagyok, ugye ez nem feltétlenül jelent rosszat?

Eddig minden nap volt valami,émelygés,gyomorégés,állandó pisilési inger,farkasétvágy,mellbizsergés,álmosság egész nap. Most inkább esténként érzem ezek közül valamelyiket,de ahoz képest ami eddig volt elmondhatom,hogy tulajdonképpen majd kicsattanok.

Legjobb válasz: Én hasonlóan vagyok, csak én már 9 hetes múltam! Bár én eddig sem voltam olyan hú de rosszul. Néha émelyegtem, kb. ennyi. Most már pár napja nem nagyon érzem ezt, szóval megijedtem. Annyi,hogy petefészek, hasszurkálásokat még érzem. Ezzel próbálom magam nyugtatni, holnap megyek uh-ra! De nyugi nincs velünk semmi gond. Én mindenhol azt hallom,hogy nem mindenkinek tartanak a tünetek a 12. hétig. Barátnõm kb. 3 hétig volt összesen rosszabbul!

Én hasonlóan vagyok, csak én már 9 hetes múltam! Bár én eddig sem voltam olyan hú de rosszul. Néha émelyegtem, kb. ennyi. Most már pár napja nem nagyon érzem ezt, szóval megijedtem. Annyi, hogy petefészek, hasszurkálásokat még érzem. Ezzel próbálom magam nyugtatni, holnap megyek uh-ra! De nyugi nincs velünk semmi gond. Én mindenhol azt hallom, hogy nem mindenkinek tartanak a tünetek a 12. hétig. Barátnõm kb. 3 hétig volt összesen rosszabbul!
nincs miért idegeskednetek, ez mindenkinél másképp van.nekem a 10.héten voltak elöször rosszulléteim és az is kb 2hétig tartott.az egész terhesség alatt majd kicsattantam a börömböl olyan jól éreztem magam. és most egy 1éves kislány boldog anyukája vagyok! :) üdv

16 hetes terhes vagyok. Még dolgozom egy cipöboltba. Sok mindent nem kell csinálnom ha áru jön akkor kell csak hajolgatni, pakolni. Néha picit elfáradok de ugye ezzel nem veszélyeztetem a babámat? El nem vetélhetek ugye?

Legjobb válasz: Nem.Sõt,csak magadnak teszel jót,ha aktív maradsz,kevésbé fogsz vizesedni stb.Mindig érzed,hogy mi a megterhelõ és mi nem. Ha majd nagyobb lesz a baba,és esetleg fájna a derekad,akkor más testtartással pakolj,hogy ne erõltesd meg.Annyira pici még odabent,hogy nem lesz baja. Én 21 hetesen hegyet másztam,38 hetesen még dolgoztam,és mind a mai napig,ha kell gyalog megyek a kh-ba(több mint egy km séta,meg buszozás). 40hetes kismama

Nem.Sõt, csak magadnak teszel jót, ha aktív maradsz, kevésbé fogsz vizesedni stb.Mindig érzed, hogy mi a megterhelõ és mi nem. Ha majd nagyobb lesz a baba, és esetleg fájna a derekad, akkor más testtartással pakolj, hogy ne erõltesd meg.Annyira pici még odabent, hogy nem lesz baja. Én 21 hetesen hegyet másztam, 38 hetesen még dolgoztam, és mind a mai napig, ha kell gyalog megyek a kh-ba(több mint egy km séta, meg buszozás). 40hetes kismama
Én 36 hetes vagyok és a mai napig dolgozok egy ruhaboltban.Igaz általában már csak napi pár órát, de néha egész nap is becsúszik.Azt már megérzik a lábaim estére.
Szerintem is fontos, ha aktív maradsz, persze óvatosan. Nagy súlyokat azért ne te pakolj, és inkább guggolj, mint hajolj. 32 hetes kismama

16 hetes terhes vagyok, és néha úgy veszem a levegőt, mintha a 3. emeletre mennék fel. A vérnyomásom jó, de a pulzus 100 körül mozog úgy, hogy nem csinálok semmit. Mi lehet a baj?

Lehet, hogy a baba fekszik úgy, hogy nyomhat valamimet, de akkor mi lesz kés?bb??

Legjobb válasz: Én 10 hetes kismama vagyok,én is szoktam 100-al tekerni. Biztos nem a baba csinálja. Beszélj a háziorvosoddal,ha aggódsz. Boldog babavárást!

Én 10 hetes kismama vagyok, én is szoktam 100-al tekerni. Biztos nem a baba csinálja. Beszélj a háziorvosoddal, ha aggódsz. Boldog babavárást!
Teljenes normális, hisz ilyenkor az asszony szive 20%-al többet dolgozik, hogy a baba vérét is keringetni tudja. Pihenj sokat és ne erõltesd meg magdad, teljesen rendben vagy:)
Ne aggódj, természetes a plusz "teher" miatt. Pihenj és ne csinálj megterhelõ dolgokat. Jó babavárást!

13 hetes terhes vagyok! Fáj a gyomrom, már éjjel is alig tudtam aludni! Hol elmulik hol visszajön! Ez normális a terhesség alatt vagy inkább menjek el a háziorvoshoz? Néha van ugy hogy egy ponton érzek erös nyilalást!

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 hetes vagyok és a hét elején hasonlót tapasztaltam, el is mentem a háziorvoshoz, aki azt tanácsolta, hogy koplaljam ki (tea, keksz, fõtt krumpli) pár napig és B6 vitamint szedjek rá. Két nap telt el és már sokkal jobban vagyok! Egyébként van vmi vírus a levegõben, ami hasmenéssel, hányással jár, de nálam nem ez volt. Minden jót!

Szia! Én is 13 hetes vagyok és a hét elején hasonlót tapasztaltam, el is mentem a háziorvoshoz, aki azt tanácsolta, hogy koplaljam ki (tea, keksz, fõtt krumpli) pár napig és B6 vitamint szedjek rá. Két nap telt el és már sokkal jobban vagyok! Egyébként van vmi vírus a levegõben, ami hasmenéssel, hányással jár, de nálam nem ez volt. Minden jót!

12 hetes terhes vagyok.2 napja érzem a derekamban a fájdalmat, néha elmúlik, majd újra szúrogatni kezd. Néha a hasam is feszül, keményedik. Ugye normális állapot? Lehet kicsit sokat mentem a napokban és pihenni kellene?

Bár a 2. babám, de az elsõnél nem voltak ilyen jellegû panaszaim. Lehet azért mert nem volt mellettem egy 2 éves kis gengszter aki után egész nap szaladok... MgB6-ot szedem, és amikor tudok pihenek. Amúgy szinte az elsõ naptól émelygek és érzem ahogy növöget a hasam, elég gyorsan így a 2. gyereknél.

Legjobb válasz: Pihenés. Nekem kb 10. héttõl fáj, aztán csatlakozott hozzá egy szeméremcsonti fájdalom is. Már alig várom a végét... 33 hkm

Pihenés. Nekem kb 10. héttõl fáj, aztán csatlakozott hozzá egy szeméremcsonti fájdalom is. Már alig várom a végét... 33 hkm

14 hetes terhes vagyok, most leszek 15. hetes lassan. Minden reggel, ha nagy dolgom lesz, nagyon feszítő bélgörcsök vannak a bal oldalamnál, szúr csavar. Néha már úgy ébredek. Veszélyes lehet ez?

Amint meg tudom oldani, ha a természet is úgy akarja, megsz?nik...pedig próbálok nem puffasztó dolgokat enni, de olyan szinte alig van...és kívánom is a bab, kukorica, borsós ételeket, többnyire leveseket ebb?l szoktam ! Mit tegyek, hogy ez ne legyen ilyen szörny? ?Tudom, többször keveset, de akkor is bélgörcseim vannak..néha...egyik reggel annyira csavart...miközben már a mosdóban ültem, hogy majdnem elájultam ! :( Remélem nem vakbél lesz ? Csak a kis Pocaklakó foglalja a helyet ! Mondjuk terhesség el?tt is könnyen puffadtam...tudom Espumisan gyöngy, az jó is szokott lenni, de elfogyott és az a baj, hogy külföldön vagyok!Itt nem lehet kapni !:( Valami jól bevált dolog ? Sok gyümit is eszem, de néha már azt veszem észre, hogy attól is puffadok, néha :( !Segítség, és egyre fájdalmasabb lesz ? :(

Legjobb válasz: Igen, a köményt én is ismerem...szoktam is sokat használni, körötött túróba, stb..levesekbe, de nem sokat segít annyi mennyiség ! :( A kömény teát, csak le kell forrázni a köményt, és kész ? Hogy kell csinálni ?

A kérdező hozzászólása: Igen, a köményt én is ismerem...szoktam is sokat használni, körötött túróba, stb..levesekbe, de nem sokat segít annyi mennyiség ! :( A kömény teát, csak le kell forrázni a köményt, és kész ? Hogy kell csinálni ?
Édeskömény tea, fodormenta tea vagy az ételeidbe tegyél sok õrölt köményt.
A köményt és a fodormentát is csak forrázni kell, pár perc állás után szûrni és simán vagy tetszés szerint ízesítve meginni.Egész nap iszogathatod.A legjobb minden nap inni, így tartós lesz a hatása.
A kérdező hozzászólása: No, most ittam kömény teát, valamivel jobb, pár púzás is lett belõle !A második hozzá szólónak, köszi a linkedet, remélem nem fog idáig fajulni a dolog nálam... ? :( De azért köszi, multkor spenótot ettem 2 napig, na az jó kis krémessé teszi a dolgot, lehet fõzök is holnap megint...bár nekem szerencsére nem volt még eddig szorulásom, remélem nem is lesz, csak, mire összegyûlik, ált.reggelre a dolog (bár ma már napközben bepótoltam :) , addigra az amúgy is vékonyka kis beleim szúrnak, és görcsölve, hasam maszírozva, tudom csak kihozni magamból, és utána megszûnik :) Mi lesz itt még a szüléssel ? Ha ez ennyire tud fájni, hogy néha hangosan szenvedek a wc-n ? Akkor az ott milyen érzés lehet :( Húúú, inkább ennyire nem megyek elõre !:(
Ne aggódj, én is úgy kelek minden reggel, hogy iszonyúan szúr és görcsöl a pocim, olyankor tudom , hogy irány a wc azonnal.Szerencsére utána egybõl el is múlik.Nem kellemes , de még mindig jobb, mint sok kismaminak, akik szorulással küzdenek. üdv:32heteske
Sajnos nekem ez a terhesség eleje óta így van, ma már 25 hetes terhes vagyok. Nekem a dokim azt ajánlotta, hogy igyak minél több tejet, joghurt, kefír, ananászlé. Illetve a nagymamám ajánlotta a befõttnek a levét. Tudom, hogy ez furán hangzik, de ha megiszok egy befõttnek a levét, akkor pár napra megszûnik ez az egész.
Szia! Én is az elejétõl kezdve így vagyok, elmentem dokihoz, azt mondta minden ok, és a babát nem "érintik" ezek a görcsök. Én az Elevitre gondoltam, abba is hagytam a szedését, de ugyanúgy ment tovább. Írtó rossz érzés, fõleg ha épp megyek valahová a múltkor cukortrhelésre mentem a kórházba, és ott jött rám, és hát a kórházban képtelen voltam elmenni wc-re.Nekem is szúr, általában össze is görnyedek, nemtom mivel lehetne segíteni, sajna a köményt nagyon nem szeretem, de vettem aloe vera zöldségtablettát, hátha az segít valamit.Kicsit megnyugodtam, hogy másnak is van ilyen, bár tudom ez nemm segít rajtad! Remélem ezen kívül minden rendben, boldog babavárást: 30 hetes kismama

Kb. hat hetes terhes vagyok és feszül a hasam. A hasam szinte a kezdetektől görcsölget, meg szúrkál és néha úgy fáj, mint amikor meg akar jönni de főleg csak a bal oldalon! Reggel egy kicsit jobb. Nem lesz gond a babával?

Legjobb válasz: Szia Ez ilyenkor normális, késöbb hidd el lesz még ennél rosszabb is. Feszülnek a szalagok, máris készül a szervezet a szülésre, h legyen hely a babódnak. Boldog babavárást 27 hetes kismama

Szia Ez ilyenkor normális, késöbb hidd el lesz még ennél rosszabb is. Feszülnek a szalagok, máris készül a szervezet a szülésre, h legyen hely a babódnak. Boldog babavárást 27 hetes kismama
Ilyenkor természetes a mensi szerû érzés, hisz a méhed úgy reagál, mintha meg akarna jönni, de ugye nem tud, a szervezeted most alakul át, nekem is volt szúrka, meg görcs is.A feszülés lehet a haspuffadástól, ami szintén normális, a terhesség elején és végén is. Ha úgy érzed erõs a görcs, vagy fájdalom, vagy vérzel, jelezd az orvosnak, de amit írsz az természetes jelenség, gratulálok a babához!
Szia Ez természetes ilyenkor, nõ a méhed meg nyúlnak a szalagok. Nekem azt mondta a dokim, hogy szedjek magneB6-t mert a magnézium az izomlazító és az segít+ pihenj sokat az is jót tesz. Ha viszont erõsen elkezd fájni vagy görcsölni akkor szerintem menj dokihoz.

31 hetes terhes vagyok és a méhem szokott fájni amikor az oldalamra fekszek! Mitöl lehet? Meg néha ugy érzem hogy leakar szakadni!

Legjobb válasz: Valószínû hogy a babucid ott valamidet nyomja.Nekem is sokat fáj,mondjuk én már a az utolsó napokban vagyok,de régóta fáj már nekem is...

Valószínû hogy a babucid ott valamidet nyomja.Nekem is sokat fáj, mondjuk én már a az utolsó napokban vagyok, de régóta fáj már nekem is...
A kérdező hozzászólása: neked is állandóan fájt? mert nekem akár hányszor az oldalamra fekszek
Ez elég egyszerû: ha megrúg és fáj, akkor létezik. :o) Most még sok helye van, azért tud így rugdosni... Boldog babavárást!
:) Igen, lehetséges. Az Én fiam is ezt csinálja, de ahogy múlik az idõ és nõ, ez annál kellemetlenebb lesz :) 35hkm
Igen, lehetséges. Én úgy tapasztaltam, hogy minél kevesebb helye van, annál nagyobb erõvel, annál kellemetlenebb dolgokat talál el. A kicsi fiammal most vagyok 34 hetes és néha úgy hólyagon talál, hogy be is pisilek. :) A bátyus is ezt csinálta tehát már számítottam is rá, de a gyomorrúgás az õ találmánya. Egy-egy jól irányzott mozdulata tud érdekes meglepetéseket okozni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!