Találatok a következő kifejezésre: Néha szurkál a (165 db)

11 hetes km vagyok. Ilyen korban normális az, hogy néha szúrkál a pocim meg néha kicsit zsibbatnak érzem?

Legjobb válasz: Hogy szurkál az lehet normális mert nyulnak a méhtarto szalagok.De a Zsibbadás azt nem tudom,mert nekem az nem volt.Szerintem kérdezz meg egy dokit az a bizti.Nagy baj biztos nincs,de lehet ir fel valami vitamint.Boldog baba várást:)

Hogy szurkál az lehet normális mert nyulnak a méhtarto szalagok.De a Zsibbadás azt nem tudom, mert nekem az nem volt.Szerintem kérdezz meg egy dokit az a bizti.Nagy baj biztos nincs, de lehet ir fel valami vitamint.Boldog baba várást:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :) majd hétfõn megkérdezem a dokit, akkor kell mennem a következõ vizsgálatra:)

6. hétben járok. Néha szurkál a hasam. Főleg ha kinyújtòzom. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen az :) én 8hetes vagyok, nekem is szurkál fõleg a fekvésbõl felülök vagy felállok, alakul át a benti baba világ ezért van ez :)

Igen az :) én 8hetes vagyok, nekem is szurkál fõleg a fekvésbõl felülök vagy felállok, alakul át a benti baba világ ezért van ez :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! ! :) Gratulálok! :)
Persze, és fokozódhat is, fõleg tüsszentéskor, köhögéskor...és késõbb is így lesz. 26 hetes vagyok, de csak összegörnyedve merek tüsszenteni, mert be-beszúr :) nyújtózni már rég nem nyújtóztam, csak tagonként :) csak a lábam-csak a kezem, a kettõ együtt nagyon húz :) Kitartás! :) Gratulálok a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Én is gratulálok! :)

12 hetes, 4 napos kismama vagyok. Néha szúrkal a bal petefészkemnél. Mitől lehet ez? Bajt jelent?

Legjobb válasz: Szia! Sokaknak fájdogál a hasuk és szúrkál is mint amikor futásnál kifáradnak. Azt hallottam, hogy ez attól van, hogy a baba és a méhed is nõ, és a méh változásai, nem túl kellemes fájdalommal is járnak. Ha nem múlik akkor menj orvoshoz.

Szia! Sokaknak fájdogál a hasuk és szúrkál is mint amikor futásnál kifáradnak. Azt hallottam, hogy ez attól van, hogy a baba és a méhed is nõ, és a méh változásai, nem túl kellemes fájdalommal is járnak. Ha nem múlik akkor menj orvoshoz.
Szia! Azért fáj, mert tágul a méhed, hogy a növekvõ babócának, magzatvíznek, lepénynek helyt adjon és amiatt ez a kellemetlen érzés. De megnyugtatlak, hogy fogod még érezni egy pár hónapig.:) (26. hetes kismama)
Ezzel nem kell orvoshoz menned! Ez teljessen normális és fog az még jobban is fájdogálni. Nõ és dolgozik a méhed, nyúlnak a szalagok és ezeket mind érzed valamilyen formában. Én most vagyok 22 hetes, de az egyik oldalam szinte mindig szúr, vagy fáj egy kicsit, vagy fáj az egész alhasam, vagy bekeménykedik. Ezek nem elviselhetetlen fájások és normálisak. Nincsen semmi baj! Az orvosom azt mondta, akkor menjek ha vérzés van, vagy olyan hosszan tartó fájdalom, hogy már menni is alig tudok. Ne izgulj, inkább örülj, hogy dolgozik, növekszik benned valaki :) Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat, megnyugodtam. Boldog babavarast Nektek is!
Szia, nekem is ezidõtájt szúrkált a bal petefészkemnél, meg a jobb oldalamon fájdogált, amikor mentem dokihoz megmutattam, megvizsgált, de nem talált semmit, mert nincs is semmi baj.Tényleg tágul, nõ odabent minden, ne aggódj:-) 14 hetes kismama

Beültetés után 3 nappal mit éretetek? Nekem néha szúrkál a hasam, meg néha megjön érzésem van.

Legjobb válasz: Semmit. Ne erre koncentrálj!!! Van még 2 heted, igy nagyon hosszú lesz! Fogj egy vastag könyvet és...

Semmit. Ne erre koncentrálj!!! Van még 2 heted, igy nagyon hosszú lesz! Fogj egy vastag könyvet és...
Ez teljesen normális, nekem mindkétszer így volt. Sok sikert neked!
Nekem volt már 1 sikertelen beültim, és az ég világon semmit nem éreztem, és nem is sikerült.
Na, mizu veled? A cicid fáj? Nekem hétfõn volt beültim. Természetesen még semmit nem érzek.
A kérdező hozzászólása: Szerdán kiderült, hogy sikerült!!!Jövõ pénteken lesz uh, elméletileg ott látják hogy egy vagy kettõ.Tiszta boldog vagyunk!!!!!Nálad mi újság? Te hova jársz lombikprogramra?Sok sikert!!!!!!
Jaj, de jó! Gratulálok! Én Szegedre járok. Na és végül éreztél valamit mielõtt kiderült hogy sikerült? Mit éreztél és mikor??? Tudod, engem is minden érdekel!!!!! :) )
A kérdező hozzászólása: Igazándibõl semmit nem éreztem amiarra utalt volna.Szúrkált fájdogált a hasam, a cicim is feszült, de mivel az egész inekciókúra alatt ezek az érzések voltak, nem tudtam semmit.Ami fontosnak tartottam, hogy négy napot pihentem csak wc-re keltem fel.Illetve progeszteron inekciót és prog.hüvelygélt kaptam és még kell is. Mikor kell menned vérvételre? Írd meg mi az eredmény.Szorítok!!

Closti tabit szedtem menszesz 3. napjától a 7.-ig. Elvileg ma van a 14. napom (p.é.) de néha szúrkál a petefészkembe jobb ill. balba de nem olyan erősen. Mitől lehet ez, talán sikerült összehoznunk a babót? Ami azt illeti már nagyopn szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Még csak mostanra értek meg a petesejtek, tehát csak azt érzed. Én minden hónapban closti nélkül is elégé érzem a peteéréskor, szúrkál hol a jobb hol a bal oldalt, megjövõsen fáj a hasam. Neked a clostinak volt valami mellékhatása? Azért kérdezem, mert 5 napja minden reggel 36,7 a hõm. Eddig gyógyszer nélkül peteérés elõtt 36,4-36,5 volt utána 36,8-36,9. A closty tájékoztatóján rá van írva, hogy bifázisú hõmérsékletet okozhat, de az milyen?

Szia! Még csak mostanra értek meg a petesejtek, tehát csak azt érzed. Én minden hónapban closti nélkül is elégé érzem a peteéréskor, szúrkál hol a jobb hol a bal oldalt, megjövõsen fáj a hasam. Neked a clostinak volt valami mellékhatása? Azért kérdezem, mert 5 napja minden reggel 36, 7 a hõm. Eddig gyógyszer nélkül peteérés elõtt 36, 4-36, 5 volt utána 36, 8-36, 9. A closty tájékoztatóján rá van írva, hogy bifázisú hõmérsékletet okozhat, de az milyen?
A tüneteidet akár a Closti is okozhatja, illetve akár sikerülhetett is baba, bár ilyen korán szerintem abból még nem igazán lehet semmit érzékelni. Tudtommal a Clostit Uh követéssel illik alkalmazni, nézni szokták, hogy érett-e tüszõ, illetve megrepedt-e.
Szia! Nekem is ma van a 14. napom és én is szedtem closty-t. ma megyek uh-ra és majd a doki mondja a további tehendõket. Bízom benne hogy hamar összejön a baba, szorítok neked is! :) )
szerintem teszteljél! ezek babás jelek is lehetnek...
Tesztelj és kiderül.
tesztelj, de ez sima késés is lehet. nekem múlt hónapban 6 napot késett pl

Másnak is fájdogált, néha szúrkált a hasa? 16. héten vagyok. Nem mindig, de azért néha félek, hogy minden rendben legyen.

Remélem ez csak a méhem, ahogy n?.

Legjobb válasz: Megválaszoltad a kérdésed. A méh folyamatosan nõl, fejlõdik, húzódik, ezt hol érzed, hol nem. Semmi baj, amíg nincs erõs görcs, vagy vérzés.

Megválaszoltad a kérdésed. A méh folyamatosan nõl, fejlõdik, húzódik, ezt hol érzed, hol nem. Semmi baj, amíg nincs erõs görcs, vagy vérzés.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az, hogy volt egy kis vérzés csütörtökön, de görcs nem volt. Voltam orvosnál, mindent rendben talált, most feküdnöm kell.
akkor pihenés szigorúan!magnéziumot nem mondta az orvosod hogy szedjél?az jó a görcsökre, mert azok lesznek még!!!!
A kérdező hozzászólása: Eddig is szedtem Magne B6-ot 3x1-et, de most megemelte az orvosom 3x2-re. Sokat pihenek és megpróbálok pozitívan gondolkodni. Köszönöm a válaszokat.

Ma a férjem azt mondta hogy nagyobb egy picit a cicim. Nem fáj, csak néha érzékeny. Fehéres folyásom van és mára nem várom. Még menzis görcsöm sincs pedig pár napja volt. Csak néha szurkál a hasam. Lehet hogy baba van?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak ovulációd van, de így nem lehet megmondani. Viszont ha nem jön meg rá egy hétre nézz tesztet, az biztosabb, mint így találgatni.

Lehet, hogy csak ovulációd van, de így nem lehet megmondani. Viszont ha nem jön meg rá egy hétre nézz tesztet, az biztosabb, mint így találgatni.

16 hetes múltam, és semmi tünetem nincs, semmit nem érzek, csak néha-néha szurkál a hasam alja! Ugye nincs semmi baj?

nagyon félek,hogy valami baj van a babával! vagy azt megérezném?

Legjobb válasz: Örülj neki, hogy megkímél a tested! Ennyi idõs terhességnél már nincsenek olyan domináns tünetek mint pl. a mellfeszülés. De lehet: székrekedésed, hasszurkálásod, színváltozás a bimbóudvaron, gyakori vizelési ingered, gyomorégésed, striad, alkalmanként fejfájásod. Melyiket hiányolod? :)

Örülj neki, hogy megkímél a tested! Ennyi idõs terhességnél már nincsenek olyan domináns tünetek mint pl. a mellfeszülés. De lehet: székrekedésed, hasszurkálásod, színváltozás a bimbóudvaron, gyakori vizelési ingered, gyomorégésed, striad, alkalmanként fejfájásod. Melyiket hiányolod? :)
A kérdező hozzászólása: hát ebbõl 3 keményen megvan, az állandó pisi, a hasszurka, ésa fejfájás! de nekem már volt egy rosszul végzõdött terhességem, és nagyon félek! ja de köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: még annyit, hogy már nehezemre esik lehajolni is a cipõmet becsatolni, mert nyomódik a hasam! nem tudom mi lesz késõbb?:)
Szia. Nekem sem volt semmi tünetem, míg el nem kezdett mozogni a babám, meg nõlni a pocakom. Ne aggódj késõbb még rosszabb lesz a lehajolás, de még a szimpla levegõvétel is. Nekem most 31 hetesen kezd nehéz lenni a hajolgatás, borotválkozás, cipõbekötés. Kitartás. Minden jót!
Szia! Én a 12-13. hétig nagyon émelygõs, hányós voltam, és utána mint ahogy a nagykönyvek írják, elmúlt minden tünetem. Én örültem neki. 16 hetesen semmi más nem tûnt fel, mint hogy elkezdett növögetni a pocim. Aztán rá 1 hétre megmozdult, és most már abból tudom hogy kismami vagyok, hogy idõnként jelentkezik a pocilakóm :) Szóval nyugi, élvezd a pocakos hónapokat!
Mi baj lenne? Én a 22. hétben vagyok, és soha semmi tünetem nem volt. Nyugi!
Nekem is volt sajnos rosszul sikerült terhességem, de nincs baj ha nincs zöldes bûzös folyásod.Én ezzel nyugtatom magam, és már alig várom hogy megmozduljon a pici.Nekem sincs panaszom a gyomorégésen, a méhszalag feszülésén kívül.Állítólag a 2. trimeszter a legkellemesebb szakasza a terhességnek! Boldog babavárást neked! 15 hetes kismama
Szia! Én is ugyanígy vagyok! Most csináltam egy tesztet, de sajna negatív! Még várjál vele! Drukkolok!
Szia! Mindenképpen febr.3 után tesztelj, szerintem még csak most lehetsz a peteérés idõszakában, még nem érezhetsz tüneteket. Én is jártam úgy mint Te már félidõtõl nagyon fájtak a melleim szédültem, hányingerem volt de annyira akartam már terhes lenni, hogy a szervezetem játszott velem. Amikor aztán sikerült a terhesség akkor csak a 6. hét után jelentkeztek a rosszullétek. Szóval mindenképp légy türelemmel és ne akard görcsösen. Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!