Találatok a következő kifejezésre: Néha olyan van mintha (132 db)

Miért van az hogy 6 hónap után van néha olyan érzésem mintha nem is lennék szerelmes a barátnőmbe?

Már mint olyan érzés mintha egyik pillanatban(amikor vele vagyok) szerelmes vagyok belé de mondjuk amikor 2 napig nem találkozunk az alatt a 2 nap alatt olyan érzésem van mintha nem is lennék szerelmes belé.

Legjobb válasz: Hm érdekes,szerintem nem vagy igazán szerelmes,vagy pedig kissé unalmas a kapcsolat(ellaposodott,mindig ugyanolyan minden)vagy a barátnõdet tartod unalmasnak. Esetleg jelezd neki ezt és dobjátok fel a kapcsolatot valamivel: ) 23/L

Hm érdekes, szerintem nem vagy igazán szerelmes, vagy pedig kissé unalmas a kapcsolat(ellaposodott, mindig ugyanolyan minden)vagy a barátnõdet tartod unalmasnak. Esetleg jelezd neki ezt és dobjátok fel a kapcsolatot valamivel: ) 23/L
talán a szerelem megszokássá vált?:\
a szerelem nem tart örökké. de amúgy ja. amit az elsõ írt. tuti unalmas a párod..vagy te:)
tobbet jarjatok egyut bulizni hujeskedjetek viccelodjetek dobjatok fel valamivel a kapcsolatotokat

Mért van az h ha folyásom van néha olyan érzés mintha bepisilnék, mert annyira érzem h folyik? Kellemetlenül érzem magam utána. Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Khmm, nekem ilyen akkor volt, mikor nagyon be szexuálisan voltam indulva, legutóbb mikor a férjemmel friss volt a kapcsolatunk. :D A Bartholin-mirigyeim túlmûködtek, már nekem is kínos volt, állandóan maxi tisztasági betétekkel jártam és amint lehetett mosakodtam. Nagyon szégyelltem, azt hittem csak én vagyok ilyen abnormális.:))Pedig nem az, az elsõ babára sem kellett sokat várni (kábé 2x nem védekeztünk). :)

Khmm, nekem ilyen akkor volt, mikor nagyon be szexuálisan voltam indulva, legutóbb mikor a férjemmel friss volt a kapcsolatunk. :D A Bartholin-mirigyeim túlmûködtek, már nekem is kínos volt, állandóan maxi tisztasági betétekkel jártam és amint lehetett mosakodtam. Nagyon szégyelltem, azt hittem csak én vagyok ilyen abnormális.:) )Pedig nem az, az elsõ babára sem kellett sokat várni (kábé 2x nem védekeztünk). :)
és télleg annyira folyik, vagy csak úgy érzed?
Velem is elõfordul ilyen néha, fõleg a ciklus közepén. Szinte vizes lesz a tisztasági betét, arról a rémisztõ helyzetrõl nem beszélve, amikor tehetetlenül érzed, hogy szinte "csurog". Voltam nõgyógyásznál, vizsgálat után azt mondta, minden rendben, a hormonoktól van. Szerintem te is fogadd el, hogy így van, ha az orvosod szerint nincs fertõzésed. Úgyis változunk folyamatosan, bizzunk benne, hogy ez is csak egy átmeneti idõszak.
A kérdező hozzászólása: hát így rendesen folyik...talán oylan érzés mintha pisilned kellene és nem birod visszatartani és becsurran egy kicsi ehez tudom csak hasonlítani

Miért van néha olyan érzésem, mintha a barátnőm inkább kezelne a legjobb barátja ként, mint a pasija ként?

Nemrég jöttünk össze, de én külföldön vagyok és ő pedig Budapesten. Normális lány, nem pláza cica és nem az a tipikus megcsalós fajta, de... ..én mégis úgy érzem néha, mintha nem akarna velem lenni.Úgy érzem néha mintha csak egy barátjaként nézne rám... mondja, hogy szeret és elhiszem neki, de eközben, nem is tudom... lehet, hogy túlreagálom és ez csak a távolság miatt van? Azok válaszát kérem, akik értelmes választ adnak!!! Én szeretem és nem akarom elveszteni.( A félre értések végett 20 vagyok és ő meg 19, szóval nem pisisek vagyunk)

Legjobb válasz: mit melozol kint 20 évesen?! amugy emg ilyn akkor szokott lennie gy csaj ha: 1. nincs rendesen emgdugva. bocs, de tényleg, ha nemvagyvlee elég kemény. perzse amikor kell. 2. nemigazn hizs a kapcsoaltotokban, és rosz neki így, hogy te kinn, õ itthon, és ritkán találkoztok. 3. ilyen fajta lány aki egyszerûen nem mutatja ki az érzéseit.

mit melozol kint 20 évesen?! amugy emg ilyn akkor szokott lennie gy csaj ha: 1. nincs rendesen emgdugva. bocs, de tényleg, ha nemvagyvlee elég kemény. perzse amikor kell. 2. nemigazn hizs a kapcsoaltotokban, és rosz neki így, hogy te kinn, õ itthon, és ritkán találkoztok. 3. ilyen fajta lány aki egyszerûen nem mutatja ki az érzéseit.
A kérdező hozzászólása: Köszi Tomi a pozitívumot :) Lehet, igen.. az is lehet, hogy csak beképzelem.. :/ de akkor meg nem szabad ilyeneken rágódnom :)
hát ismerõs :/ de szerintem csak beképzeled :) hajrá az összeköltözésbe :D
A kérdező hozzászólása: hm...lehet :/ úgy tervezzük, hogy majd kijön ide hozzám és össze költözünk....
hát akkor gyakorlatilag nem is vagy a pasija mert amiket írsz nagyon messze van egy kapcsolattól
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat... te meg ne kötekedjél, jó? fáradt vagyok rossz napom volt és már írni is alig tudok úgy kopog a szemem. utálom az olyan kis genyákat akik mindenbe belekötnek ami nem tetszik nekik.
még nem még? még?
A kérdező hozzászólása: takarítok. amúgy... még nem voltunk együtt még.
hát most mit vársz ez nem is rendes kapcsolat ha sose találkoztok vagy csak nagyon ritkán
Szerintem ha összeakar költözni veled meg mondja is hogy szeret akkor biztos csak túlreagáltad :)

Szerintetek mitől van, hogy néha olyan érzésem mintha tőrökkel szurkálnák a szívem?

Közben leveg?t is alig kapok, és mozogni sem tudok mert akkor jobban fáj. Miel?tt mondanátok, nem a leveg? szorul be.. :) Az tudom milyen érzés.. :) Volt már, hogy erre a fájdalomra keltem fel.. De akkor azt hittem meghalok, annyira fájt. Orvoshoz nem szeretnék egyel?re menni.. Nem szeretek ?ket .. :/

Legjobb válasz: Nos kedves kérdezõ! Nekem ugyanez a problémám. Annyira sokszor eljátszottam ezt, hogy már a végén ügyeletre kerültem. Menj orvoshoz. Nekem azt mondták, hogy stressz vagy gyomorsav túltengés okozza. És igen, nekem is a szívem, de a tüdõm és a gyomrom is sokszor.

Nos kedves kérdezõ! Nekem ugyanez a problémám. Annyira sokszor eljátszottam ezt, hogy már a végén ügyeletre kerültem. Menj orvoshoz. Nekem azt mondták, hogy stressz vagy gyomorsav túltengés okozza. És igen, nekem is a szívem, de a tüdõm és a gyomrom is sokszor.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod :) és jobbulást.. :)
Hányadik napon vagy? Pé körül nem ritkák ezek a tünetek!!
A kérdező hozzászólása: Igyekszünk :) . Szerintetek még lehet kislány, még pé elõtt vagyok?
Van ám! De mennyi! Úgyhogy hajrá! :) Mindent bele! ;)
igen, most minél gyakrabban akciózni!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Bizony!Ma , holnap és azután!! Ahogy írtam, csak semmi stressz, mert az nem tesz jót!!
A kérdező hozzászólása: Akkor még van rá esély ha mondjuk ma vagyunk együtt?
Most kell akciózni!!!!!! Hajrá! Szerintem a 24-e korán volt!
A kérdező hozzászólása: 28-29 naposak. Ha 24-én együtt voltunk az jó, beérkeznek addigra vagy nem?
Ha babát szeretnétek, tessék akciózni és csak semmi stressz!! Itt a termékeny idõszakod!
Hány naposak a ciklusaid? Ha 28 körüli akkor éppen mostanában lesz pé!
A kérdező hozzászólása: 13. napon
A hímivarsejtek közül az Y kromoszómát(fiú) hordozók a gyorsabbak, de fáradékonyabbak. Az X kromoszómát hordozó sejtek lassabban mozognak, de tovább bírják!! Tehát, ha pont pé napján vagy együtt a pároddal, nagy valószínûséggel a fiúk érnek elõbb oda!!

Lehet gyulladás vagy felfázás jele, hogy 10 napja alhasi feszülésem van, néha olyan érzés mintha meg akarna jönni, ami nem fájdalmas inkább csak furcsa érzés, nincs rendellenes folyásom sem?

E mellett még s?r?n járok pisilni,rendesen(nem pár csepp),nem csíp.10 napja azt veszem észre,hogy kicsit felfúvódok és szeles is vagyok.Enyhe derékfájásom is volt de nem minden nap.Egyébként nem vagyok derékfájós típus.Ciklusom közepén járok még csak.

Legjobb válasz: Tipikus felfázási tünetek! Mindenképp mejn orvoshoz vele. Tapasztalatból mondom. Én elhanyagoltam az enyémet. Utána évekig törzsvendég voltam a nõgyógyimnál :S

Tipikus felfázási tünetek! Mindenképp mejn orvoshoz vele. Tapasztalatból mondom. Én elhanyagoltam az enyémet. Utána évekig törzsvendég voltam a nõgyógyimnál :S

Éreztetek a 6. hétben derékfájást? Olyan érzésem van mintha a medence csontom alatt egész lent be lenne csípődve egy ideg. Ezt leginkább hajoláskor vagy lépcsőzéskor érzem olyankor néha iszonyatosan belenyilal. Ez bajt jelenthet?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, pedig elõtte nem fájt soha a derekam. Az elsõ egy-két hónapban nekem is nyilallgatott. Mostanra már enyhült, de néha-néha tényleg olyan mintha becsípõdne. Viszont ha nagyon fáj, akkor mond el az orvosodnak. Nekem igazából csak kellemetlen, de nem fájdalmas. 24 hetes kismama

Nekem is volt ilyen, pedig elõtte nem fájt soha a derekam. Az elsõ egy-két hónapban nekem is nyilallgatott. Mostanra már enyhült, de néha-néha tényleg olyan mintha becsípõdne. Viszont ha nagyon fáj, akkor mond el az orvosodnak. Nekem igazából csak kellemetlen, de nem fájdalmas. 24 hetes kismama
Nekem a terhesség elejétõl nagyon fáj a derkam. Régen soha nem fájt, aztán elkezdõdött, még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. Most 18. hétben járok és még mindig sokszor fáj.

38 hetet töltöm szerdán. Minden nap keményedik a hasam, és olyan érzésem van mintha le akarna szakadni a hasam. És néha hirtelen fellépő vizelési inger van rajtam de amilyen gyorsan jön olyan gyorsan el is mulik. Van valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Szia.Nekem is néha bele-bele szúr és az én kisfiam nagyon erõsen szokott rugdosni néha szinte fájdalmas.Ülni se feküdni se tudok szóval sehogy sem jó.Már a savam enyhült, valószinû hogy lejebb ment a hasam és már nem nyomja a gyomromat.Kicsit szokott a hasam is fájdolgálni, de nem vészes.Fáj a derekam is és most két napja a combom tövébe nyilala a fájdalom.

A kérdező hozzászólása: Szia.Nekem is néha bele-bele szúr és az én kisfiam nagyon erõsen szokott rugdosni néha szinte fájdalmas.Ülni se feküdni se tudok szóval sehogy sem jó.Már a savam enyhült, valószinû hogy lejebb ment a hasam és már nem nyomja a gyomromat.Kicsit szokott a hasam is fájdolgálni, de nem vészes.Fáj a derekam is és most két napja a combom tövébe nyilala a fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Szia. A második válaszolónak: az én orvosom nem kérdezte még meg hogy szoktam-e keményedni pedig holnap megyeka a 3-dik nst-re.Én szoktam magamtól mondani, amire a válasza az hogy ez természetes és a szülésig már igy lesz.jó mi?
Szia! A 2. vagyok! Felkészítõ fájásoknak nevezik ezeket a haskeményedéseket. Úgy tudom ezek pár másodperctõl akár egy percig is tarthatnak. A várandóság vége felé a szülés közeledtével egyre intenzívebbek. Azt tanácsolták, hogy könnyebb átvészelni, ha a fájások alatt kifújjuk a levegõt és szép lassan veszünk mély lélegzetet. Elvileg szülésnél is majd így kell csinálnunk. De mint mondtam nálam még semmi ilyen nincs, úgyhogy (még) tapasztalatból nem tudok beszélni. Ja és azért kell majd jegyzetelnem a keményedések gyakoriságát és idõtartalmát, mert a növekvõ tendencia jelzi a szülés közeledtét. Amikor a pocakom alul szúr nekem nagyon jót tesz ha mászkálok. Kiváncsi vagyok használ-e ez a légzéstechnika, ha kipróbálod leírod? Esténként nálad is aktívabb a manód?
Szia! Mi ma töltöttük a 38 hetet, és nekem is minden nap keményedik a hasam, és naponta már fáj is!Nekem is vannak olyan pillanataim, mikor hirtelen pisilnom kellene, és elmúlik, szerintem ez természetes már ilyenkor. És hogy érzed magad? Nekem már nagyon nyom, és szúr a kislányom! Könnyû és gyors szülést kívánok!
Szia! Egyenlõre még csak abban hasonlítunk, hogy én is 38 hetes kismami vagyok. Nekem eddig nem voltak ilyen jeleim, de a védõnõm amiket felsorolt mikre figyeljek ezek is köztük voltak. A pocak keményedésnél jegyzetelnem kell (majd), hogy mennyi ideig tart, de bizti voltál már NST-n, ott is mindig megkérdezik, hogy szokott-e keményedni. Nekem még semmi, pedig jan.8-ra vagyok kiírva.
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy leirtsd ilyeneket az én orvosom nem mondott.Persze leirom, amugy az elsõ szülésnél nem igazán segitett vajudás alatt ez a légzéstechnika.A keményedések pedig nem olyan fájdalmasak hogy most ilyet alkalmazzak.Estére szokott nekem is jobban beindulni, már most is érzem a bordám alatt a kis térdét v. sarkát.

Miért van az, hogy néha csak úgy elkezd fájni a kezem, karom . Olyan érzés, mintha belülről tű szúrná? 15/L

(ritkán fáj és kis ideig... az első több mint egy órát tartott , már régen .

Legjobb válasz: Hallod ez tök érdekes. Azt hittem csak nálam van ilyen, nem is mondtam sosem senkinek. Nekem rövid ideig tartó tûszúrásaim szoktak lenni. Néha a méhemben történik mindez. Ezek a tûszúrások nálam olyan hirtelen jönnek és erõsek, hogy fel is szoktam szisszenni a fájdalomtól.

Hallod ez tök érdekes. Azt hittem csak nálam van ilyen, nem is mondtam sosem senkinek. Nekem rövid ideig tartó tûszúrásaim szoktak lenni. Néha a méhemben történik mindez. Ezek a tûszúrások nálam olyan hirtelen jönnek és erõsek, hogy fel is szoktam szisszenni a fájdalomtól.
A kérdező hozzászólása: nállam is elég erõsek de eddig csak a bal karomba, kezembbe éreztem. Elég furcs, jövõ hóbap végén úgy van , hogy megyünk egy teljes kivizsgálásra és kiderül ha van valaami, de kiváncsi vagyok , hogy mi lehet.
nekemis ugyan ez a bajom. :( de a testem bármelyik részén bele hasgat olyan intenzíven hogy néha annyira fáj hogy muszály ossze huzni magam vagy ha valamit épen csinalok azt abba kell hagynom míg át nem megy...kulomben en arra gondoltam h esetleg átfáztak a csontjaim es azert van ez. de lehet reuma vagy nemtudom...enis akarnák tobbet megtudni e felol. 16/L
Nekem is szokott olyan lenni :/ nekel a kezembe :/ 12/l
Ilyen mindenkinek van, nekem is, egy pillanatra fáj többnyire, bár elég erõsen. Jól átgondolva talán érgörcs lehet, apulzáló jelleg miatt is :)

Amikor a péniszem merevedik és feszítek akkor egy kissé fáj, olyan mintha szét akarni feszülni/hasadni, meg néha a végénél is olyan érzés van mintha egy picit viszketne. Valami baja van a péniszemnek? Vagy csak én reagálom túl a dolgot?

Nekem egy ismer?söm azt mondta hogy lehet ez csak egy átlagos fájó érzés, van aki meg azt mondta hogy az ilyen a túl sok önkielégítést?l is lehet. Segítsetek kérlek! Ez tényleg csupán egy ideiglenes fájó érzés, vagy valami baj van?

Legjobb válasz: lehet elkaptál vmi-t pl apró gyulladás, esetleg gomba

lehet elkaptál vmi-t pl apró gyulladás, esetleg gomba
Nem válaszoltál a kérdéseimre (lsd. elsõ válaszban õket). Egyébként a penis gombás fertõzése rendkívül ritka, és elsõsorban látható bõrjelenségekkel jár, nem ilyen furcsa panaszokból fogod észrevenni.
Nem gyulladt, pirosabb valahol? Ha (véletlenül :) épp ernyedt, akkor hátrahúzva a bõrt nem fáj?
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg gomba akkor mit kell tennem? Mellesleg nagyon régóta nem volt semmilyen szexuális esetem. Vagy az semmit sem jelent?
ha nem szexeltél csak rég, akkor szerintem, ha veszel egy canesten krémet, és azzal kenegeted, az használni fog. Az én páromnak is elég volt csak a canesten kenõcs. De persze biztosat orvos tud mondani

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!