Találatok a következő kifejezésre: Néha olyan van (493 db)

12 hetes terhes vagyok és néha olyan nagynak látom a hasam néha pedig olyan pici. Ez mitől van? A 2. -babámat várom és a kisfiamnál nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Valószínû fel vagy puffadva néha. Az elsõ szülésed elõtt feszesebb volt a hasfalad,azért nem változott ennyire.Ne aggódj,ez természetes. Boldog babavárást.

Valószínû fel vagy puffadva néha. Az elsõ szülésed elõtt feszesebb volt a hasfalad, azért nem változott ennyire.Ne aggódj, ez természetes. Boldog babavárást.
Szia én elsõ babaámat várom, de nekem is néha nagy néha pedig lapos, bár lentebb azért gömbölyû, most a belek vannak felfúvódva meg az emésztés is lassabb, mert a pici raktározza el magának amire szüksége van!Ne aggódj én sem teszem:D Boldog babavárást 12 hetes km

VAN RAJTAM KIVÜL MÉG OLYAN ANYUKA, AKINEK MEGFÖZ RÁJUK AZ ÉDESANYJA? Néha olyan lelkiismeret furdalásom van. Még néha ö vásárol be nekünk is. én nem nagyon járok boltba.

ár ö azt mondja,inkább pihenjek, meg babázzak.(13honapos)nekem olyan kellemetlen.nem lehet igy majd késöbb elkényelmesedni, ha már ö nem fog ránk megfözni?

Legjobb válasz: Ránk gyakran fõznek a nagyik, és megsértõdnek ha célzunk rá, hogy nem kellene. Nekik öröm, hogy segíthetnek. Egye fene, nagy durcásan elfogadjuk... :-))))

Ránk gyakran fõznek a nagyik, és megsértõdnek ha célzunk rá, hogy nem kellene. Nekik öröm, hogy segíthetnek. Egye fene, nagy durcásan elfogadjuk... :-))))
Ránk anyu csak az elsõ hetekben fõzött és miután össze szoktunk a babával azóta én fõzök és mindent én csinálok... Lehet hogy fura hogy õ fõz de ha neki nem esik nehezére ( már pedig õ mondja hogy te csak babázz) akkor miért lenne gáz???? Van aki meg a Gastroyaltól rendel kaját az különb? Nem értem miért kell egybõl irigykedni?..... Én szeretek fõzni uh igazából engem szórakoztat akinek meg nehezére esik az rendeljen kaját és nem kell itt irigykedni.....
Jó neki ! Semmi dolga csak a gyerkõc meg hogy csini anyuka és feleség legyen. Ha finoman fõz akkor áldás sajnos anyósom nagyon sótlanul füszerek nélkül zsirosan fõz- egyetlen negativuma- Igy én nem örülnék ha az Õ ételeit kellene ennem Õ 50 évesen tanult meg pont ezen okból fõzni. Igen lehet hogy el fogsz kényelmesedni hogy nem fog menni a fõzés de majd belejössz.
én veszélyeztetett terhes vagyok, sokat kell feküdnöm. Az én anyum is fõz ránk, sõt az anyósom is. Szívesen csinálják, mindig ezt mondják, amikor mondom, hogy ez mennyire kellemetlen nekem. Terhességem elõtt mindig mindent megcsináltam, karácsonyra 3 családnak sütöttem (mi, anyuék, anyósék), de most a párom takarít, a szülõk fõznek. Baba az elsõ. Szülés után nem tudom, hogy lesz. A barátnõméknél ugyanez van, most 7 hónapos a gyerkõc, a barátnõm anyukája fõz nekik hetente kétszer. A gyerekük mai napig 5-6 alkalommal felébred éjszaka, nappal is sokszor. Szegény anyuka örül, ha tud aludni összesen 5-6 órát részletekben. Egyszóval lehetetlenség, hogy még fõzzön meg takarítson. Nem mindenki olyan szerencsés, mint az elõzõ hozzászóló.
Ezt a részét én is így gondolom mint az utolsó! Nekem sincs semmi segítségem, édesanyám sajnos meghalt 5 éve anyósom meg sose jön, nem érdeklik az unokák. De! Ha élne anyum és fõzni és bevásárolni szeretne ránk (nem úgy hogy közben mártírkodik meg panaszkodik hogy hogy leterheljük, mert tudjuk, vannak ilyen anyósok-anyukák is) akkor én tuti elfogadnám!!!! Ezen kívül még annyi minden mást lehet csinálni értelmeset!! És az nem azt jelenti hogy az ember lánya (mint ahogy a kérdezõ se gondolom) mereszti otthon a .... :) )) Szerintem ha anyud szívesen csinálja, és szeretetbõl teszik akkor miért ne segíthetne? Ha valaki imád fõzni és kikapcsolja az nyilván fõzöget maga, de ha nem ilyen típus (mint pl. én se imádok azért annyira fõzõcskézni:) )) akkor miért ne fogadhatná el a segítséget? Gondolom ha anyuka szorulna rá bármiféle támogatásra, ott lesz mellette a lánya is unokája is stb.
bocsi, az elsõ hozzászóló :)
Nem tudom......de nekem ez nagyon furcsa!Mi az hogy fõz rátok???Te mit csinálsz???Nekem semmi segítségem nem volt szülés után(császár)és már az elsõ héten fõztem !2naponta fõzök most is és 1éves a gyerekem.....!lemegyek vásárolni is....stb!Azért jó ha segítenek.....de én nem hagynám!
két nagyon kicsi fiam van (összesen együtt nincsenek 2 évesek). hetente felváltva rendelünk vagy anyu fõz. szerintem csak a gyerekek ennének, ha nem rendelnénk vagy nem fõzne anyu. kicsit sem aggaszt.
Külön élünk, anyukám dolgozik anyósom nyugdíjas. Amikor megszületett a babánk anyósom hétköznap hozott ebédet, hétvégén anyukám. Aztán kiderült, hogy bajok vannak a gyerekünkkel, kórházak, vizsgálatok, minden volt. Nagyon jól jött a segítség, mert semmi idõm és energiám nem maradt. Végül helyrerázódtunk, most hordom ilyen-olyan fejlesztõkre, foglalkozásokra. Heti egyszer van csak úgy, hogy nem érek rá fõzni, aznap rendelünk. A többi napot megoldom mindig. Az elején viszont hálás voltam/vagyok a segítségért, mert szükségem volt rá.
amikor megszületett a fiam, két hétig rendeltük a kaját, azóta kétnaponta fõzök.Nekem belefér az idõmbe a napi két séta, bevásárlás, takarítás.Én nem tudnám elvárni Anyutól, hogy õ fõzzön ránk, mondjuk õ még dolgozik.Persze ha együtt lakik valaki a szüleivel vagy Anyósékkal, akkor más, de ha külön, nekem az furcsa.De ez mindenkinek a saját dolga, ha nektek így jó, csináljátok és ne foglalkozzatok más véleményével
"Ekkora babának már végig kell tudni aludni egy éjszakát..." Bírom az ilyet. A lányom 18 hónapos és kivétel nélkül minden éjjel 1x legalább kelek hozzá valamiért. Mert vizet kér, mert kitakarta magát és fázik, mert fáj a foga vagy viszket a kiütése, vagy mert nagyon rosszat álmodik. Ha nem kelek, jön õ mellém hajnalban és bebújik. Ha nem ébreszt, akkor azért kelek, mert gyanúsan nagy a csend. Nincs olyan, hogy valamit tudni kell egy gyereknek, pusztán ide szeretnék kilyukadni.
Ha nektek így jó ne foglalkozz mással. Van elég dolgod még (háztartás, gyereknevelés, férjjel való törõdés). Ránk anyósom fõzött: - elõször amikor dolgoztam (9re mentem és volt, hogy hajnal 3kor mentem haza) - várandósan, mert veszélyeztetett voltam - a babám 4 hónapos koráig, mert a kórházba rohangáltam a gyerekhez és a gyerekkel. A kezeit csókolnám meg anyósomnak, amiért olyan, amilyen. Mondjuk mi úgy egyeztünk meg, hogy belefizetünk a kajába, mert azt nem néztem volna el, hogy õ is fizesse. És most, amikor lassan vissza kell menni dolgozni és úgy fest, jobb meló, magasabb beosztás, akkor megint felmerült, hogy megkérem erre.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek. annyian irtatok, hogy nem is tudom kinek válaszoljak.az éjszakai ébredésröl annyit, hogy éjjel ha felkel a baba, szopik, visszateszem, utánna alszik tovább. majd jopár ora mulva megint felkel, szopik, alvás. viszont amit irtatok, ugy csináltam tegnap, közénk veszem, és ott alszik, szopi nélkül is.elég fárasztóak igy az éjszakák hogy felkel éjjel. tuti hogy nem éhes, hiszen rendesen vacsorázik.jo azért hallani, másnak is segitenek a szülei.
Szia Mi is hasonlóan élünk, mint egy korábbi válaszoló. Kétgenerációs családi házban anyósékkal. Külön bejárat, külön lakás, külön szint, külön élet. De. Mióta szültem én még nem fõztem csak a kicsinek. Fiam már elmúlt 2 éves. Anyósom nyugdíjas szakácsnõ, szeret és tud is fõzni. ÉS ha már úgyis fõz maguknak, akkor nekünk is. Mi annyit teszünk, hogy a havi kajajegyet mindig odaadjuk bevásárlásra. Ezen kívül viszont semmit nem fogadnak el. Azt mondja, hogy Õ így tud nekünk segíteni. És én hálás vagyok érte. Csak a fiammal kell foglalkoznom és a lakás rendben tartásával.
Én nemhiszem, hogy ez baj, sõt! Persze akkor gáz, ha te abszolút rájuk hagyatkozol, de én is szeretem ha anyu segít, õ ajánlja fel mindig, én sosem kérem, de õ jön. Nekünk ilyen a családunk, nekünk ez a család:) És jól esik nagyon ha õ fõz nekem:) Összeszorul a torkom akkor is ha erre gondolok:) ) Mintha megint az õ pici lánya lennék, aki izgatottan várja, hogy kész legyen az ebéd ^^ Én szeretek amúgy fõzni és jól is tudok, de azért anyu nagyon jó :3 Aki meg cseszeget itt is azzal ne foglalkozz, nem szép dolog tõlük:(
ugyan még csak félig anyuka vagyok(áprilisra várjuk:D), de szerintem anyu és anyós is sokat fog segíteni, én nem érzem gáznak. Egyrészt, mert ahogy ismerem õket, tuti szabit vesznek ki arra az idõre, míg az elején leszünk, hogy velünk tudjanak lenni, meg õket ez boldogsággal tölti el(elsõ unoka)meg nálunk sose volt ebbõl para, hogy segítünk egymáson, mi is nagyimékkal éltünk, férjemék is, így nálunk nincs meg az, ami manapság divat, hogy csak a teljes elszeparálódás jelenti azt, hogy felnõttél. Örülj neki, és vigyázzatok magatokra:D
Na és akkor mi van, ha elkényelmesedsz? Nyilván nem fogod éhezi hagyni a családot akkor sem, ha egyszer anyukád abbahagyja a fõzést. Szerintem köszönd meg amikor csak tudod, és örülj neki! :-))
Nálunk az elsõ héten anyám fõzött, azóta nem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. sajnos nekünk is még éjjel 2-3x felkell a baba, délben alszok vele( ha nekem is sikerül). elsö perctöl nem alussza át az éjszakát.sokszor nappal hulla vagyok. mellette takaritok, mosok, vasalok. gyereket rendezem, reggeli, tizorai, uzsi, vacsi a férjemnek is. séta napi 2szer a babával. nem tudom még hogy férne bele, ha anyu nem fözne.
Hali! Örülj neki, hogy segítenek! Köszönd meg szépen, és fogadd el bátran. Igazából az unokájának segít, hogy nyugodt, szép, egészséges babuka legyen. Te csak foglalkozz a babával, a szoptatással és a pihenéssel. Neked most ez a "munkád" :-) Olyan nagyi/anyós, aki nem segít ilyenkor, az vagy tényleg nem tud segíteni, vagy ennyire nemtörõdöm... Én pl azt csináltam, hogy a nagyinak megrendeltem az alapanyagokat interneten (pl Lacsiboltja.hu) õ meg átjött hozzánk fõzni. Nyugodt babázást! ;-)
A kérdező hozzászólása: kedvesek vagytok. igy már jobb, hogy van másnak is segitsége. nekem is jol jön. olyan rövid egy nap a babával.annyi minden nem tudom hogy férne bele, ha nem lenne segitségem.amig nem teher a szülönek, addig persze szivesen segit.bezzeg anyósom 10 percre lakik töllünk, de alig jön el az unokáját meglátogatni. miota megszültem, elsö perctöl egy tányér levest nem hozott nekünk.(pedig nem dolgozik)ellenben anyukámmal.
No, látom megy az irigykedés. Semmi baj ezzel, ha szívesen fõz az anyukád, akkor miért lenne probléma? Én is örülnék, ha a helyedben lehetnék :) , mert így egy feladattal kevesebb maradna és több idõ jutna a gyerkõcre. Viszont....ahogy írtad, sanszos, hogy elkényelmesedsz e téren.Bár azt is írtad, hogy emellett meg ellátod a háztartást, így nem hiszem, hogy annyira lusta vagy, hogy ne álj neki fõzni, ha muszáj lesz.
...még valami: Olvastam, hogy a baba gyakran felébred éjszaka. Hagyd az ágyában, ne vedd ki éjszaka, csak akkor, ha nagyon muszály (peluscsere, etetés). Csak ülj oda az ágya mellé és símogasd a hátát, hasikáját, amíg megnyugszik. Nem kell magára hagyni, de tudatni kell vele, hogy most nem játékidõ, vagy gyakori kajcsi ideje van. Sírdogálni fog 1-2 éjszakán át, de utána rájön, hogy éjszaka aludni kell. Kifizetõdõ kibírni azt a kis sírást, hidd el. Egyidõ után meg fogja szokni azt is, hogy éjszaka még enni se kérjen, hanem egyen egy jó nagyot este, aztán irány, alvás reggelig ;-)
Hát irigyellek, de szerintem el lehet kényelmesedni. Mi nagyon messze lakunk a szüleimtõl, amikor eljönnek hozzánk (fél évente 1x) itt töltenek kb 2 hetet. Akkor mindenben segítenek, anyukám fõz, általában akkor van éppen nagytakarítás, abban is segít. Én olyankor gyakorlatilag csak lazítok. Ezért mikor elmennek teljesen kiesek a napi teendõimbõl, nehéz újra a tûzhely elé állni. Persze ha nincsenek itt mindent én csinálok, semmi segítségem nincs, és mellette én is alíg alszok éjjel, úgyhogy örülök amikor itt vannak.
Amit a 13.35 tanácsolt jó ötlet! Ekkora babának már végig kell tudni aludni egy éjszakát uh próbáld ki esetleg...sok sikert hozzá!
oké ha fáj vmilye a babának az más tészta.....na de a fázás szomjúság ellen lehet tenni és a foga meg nem minden nap jön...akkor legalább pár éjszakát végig tudna aludni.....most nem bunkósodásból írtam ezt.....-ott van pl a hálózsák abból nem tud kitakarózni, nem fázik....de mindegy nem akarok vitatkozni csak szerintem tényleg nagy ahhoz h kelljen minden éjjel....

20 hetes kismamák ti hogy vagytok? Nektek is van olyan gondotok, hogy szapora a pulzusotok? Néha olyan érzésem van, mintha megmásztam volna egy hegyet, holott csak pár lépcsőfokot mentem felfelé.

A vérnyomásom rendben van,de a szívem néha össze-vissza kalapál,nagyon ijeszt?!

Legjobb válasz: Hát akkor még nehéz hetek állnak elõttünk!Néha azon gondolkodom,hogy kibírja -e ezt a szívem a szülésig?!

A kérdező hozzászólása: Hát akkor még nehéz hetek állnak elõttünk!Néha azon gondolkodom, hogy kibírja -e ezt a szívem a szülésig?!
En ugyan mar a 38. hetben vagyok, de szeretnelek megnyugtatni, hogy teljesen normalis a szapora pulzus, es hogy a szived kalapal. Nekem is igy volt, a doki azt mondta, hogy ez bizony a terhesseggel jar. Nekem egeszen a 35. hetig tartott, ugyhogy kitartas. :o)
Ezen már én is gondolkodtam , pedig még csak a 31 hetes vagyok... Néha nekem is úgy kalapál, hogy majd' kiugrik, de ez állítólag normális.
Szia! Teljesen normális. Az állapotos idõszak alatt, a szíved majd 2x annyi vért pumpál az ereidben, mert most már a baba táplálása is a vérbõl történik, többet kell dolgoznia. Vigyázz magadra és manódra! Pihenj sokat. Illetve légzéstechnikákkal tudod a pulzosod nyugtatni!
Ilyen ez a terhesség... :) Mindig van valami. Az én szívem is úgy ver néha, hogy majd ki ugrik. Nem elkerülhetõ, mert a 3. emeleten lakunk és itt nincs lift. Szerencsére azért rendben van a vérnyomásom. :) Azért kicsit félek, hogy mi lesz késõbb. 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Akkor marad a kitartás, mert a manóért ugye bármit elvisel az ember.....
szia!en is 20hetes vagyok, es a pulzusom neha 100felett van...mär en is mondtam a ferjemnek, hogy csoda, hogy nem haltam meg meg...pedig neha mär szinte rosszul vagyok...de en is ugy hallottam, hogy ez normälis, ugyhogy kitartäs! :)


Orvosz szerint 6hetes terhes vagyok, már most érzékeny a mellem, és néha olyan izomláz szerü érzés van a hasamalján, ez már normális ilyen korán?

Legjobb válasz: Igen,normális. A vérbõség okozza ezt az érzést. Késõbb is lesznek majd fura új érzetek, ahogy tágulnak-nyúlnak a szalagok, máhizomzat stb... néha csak fura, néha kellemetlen, én sokszor paráztam hogy ez vajon normális-e :-) Aztán a másodiknál már nem, mert tudtam h kb mire számítsak, már ismerõsek voltak a furcsaságok :-)

Igen, normális. A vérbõség okozza ezt az érzést. Késõbb is lesznek majd fura új érzetek, ahogy tágulnak-nyúlnak a szalagok, máhizomzat stb... néha csak fura, néha kellemetlen, én sokszor paráztam hogy ez vajon normális-e :-) Aztán a másodiknál már nem, mert tudtam h kb mire számítsak, már ismerõsek voltak a furcsaságok :-)
A kérdező hozzászólása: :) igen nekem ez elsõ terhesség, és még minden új nekem, fõleg hogy azt hittem nem is lehet babám már, 2és fél évig nem jött:) , és igy most nagyon aggódok hogy minden rendben legyen! pénteken megyek ultrahangra 6hetesen már fog esetleg többet látni mint egy 5mm res petezsákot mint 1héttel ezelött?
biztos h többet fog látni :-9 én 7 és 8 hetesen voltam, akkor már volt szívhang is, hát persze potyogtak a könnyeim is. Ne aggódj, veletek is minden rendben lesz, csak ne parázz, mindig csakazon járjon az eszed hogy mit szeretnél, ne pedig azon hogy mit nem, vagy h mitõl félsz... Nyugi. Nem véletlen, hogy most akart jönni ez a pindur hozzád :-) Majd ha lesz kedved írd meg hogy mizu veletek...
A kérdező hozzászólása: ma voltam ultrahangon, orvos szerint 6hetes vagyok, 10mm a petezsák, benne szikhólyag, embrió még nem látszódik, 2hét mulva kell visszamennem, akkor már mit fog látni? és normális ez a 6.héten?
Persze, teljesen jó, két hét múlva (ha minden igaz, márpedig miért ne lenne így :-D) már biztos szívhangot is fogtok hallani.

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves vagyok, ez év januárjában múlt el a mensesem. Tavasz óta furcsa érzésem van. Vannak melegségérzeteim néha, meg hülyesség, de úgy érzem, mintha valami mozogna a hasamban. A vérnyomásom meg néha olyan alacsony, pl. van, hogy 98/4

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves vagyok, ez év januárjában múlt el a mensesem. Tavasz óta furcsa érzésem van. Vannak melegségérzeteim néha, meg hülyesség, de úgy érzem, mintha valami mozogna a hasamban. A vérnyomásom meg néha olyan alacsony, pl. van, hogy 98/45, pulzusom meg 54. Forduljak orvoshoz vagy ez a változókor jele? köszönettel, Ici

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rohamokban jelentkező melegség-érzés a változókorra utal. A panaszok mérséklésére javaslom, hogy mielőbb kezdje el szedni a Remifemin plus tablettát, mert a hatás kialakulásához gyakran hónapok lehetnek szükségesek. A Remifemin plus hormonmentes, növényi alapú készítmény, így a szokványos kockázatoktól nem kell tartania. A készítmény több változókori tünetet tud orvosolni (hőhullámok, alvászavar, fokozott ingerlékenység) …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A rohamokban jelentkező melegség-érzés a változókorra utal. A panaszok mérséklésére javaslom, hogy mielőbb kezdje el szedni a Remifemin plus tablettát, mert a hatás kialakulásához gyakran hónapok lehetnek szükségesek. A Remifemin plus hormonmentes, növényi alapú készítmény, így a szokványos kockázatoktól nem kell tartania. A készítmény több változókori tünetet tud orvosolni (hőhullámok, alvászavar, fokozott ingerlékenység) … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves vagyok, ez év januárjában múlt el a mensesem. Tavasz óta furcsa érzésem van. Vannak melegségérzeteim néha, meg hülyesség, de úgy érzem, mintha valami mozogna a hasamban. A vérnyomásom meg néha olyan alacsony, pl. van, hogy 98/4

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves vagyok, ez év januárjában múlt el a mensesem. Tavasz óta furcsa érzésem van. Vannak melegségérzeteim néha, meg hülyesség, de úgy érzem, mintha valami mozogna a hasamban. A vérnyomásom meg néha olyan alacsony, pl. van, hogy 98/45, pulzusom meg 54. Forduljak orvoshoz vagy ez a változókor jele? köszönettel, Ici

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rohamokban jelentkező melegség-érzés a változókorra utal. A panaszok mérséklésére javaslom, hogy mielőbb kezdje el szedni a Remifemin plus tablettát, mert a hatás kialakulásához gyakran hónapok lehetnek szükségesek. A Remifemin plus hormonmentes, növényi alapú készítmény, így a szokványos kockázatoktól nem kell tartania. A készítmény több változókori tünetet tud orvosolni (hőhullámok, alvászavar, fokozott ingerlékenység) …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A rohamokban jelentkező melegség-érzés a változókorra utal. A panaszok mérséklésére javaslom, hogy mielőbb kezdje el szedni a Remifemin plus tablettát, mert a hatás kialakulásához gyakran hónapok lehetnek szükségesek. A Remifemin plus hormonmentes, növényi alapú készítmény, így a szokványos kockázatoktól nem kell tartania. A készítmény több változókori tünetet tud orvosolni (hőhullámok, alvászavar, fokozott ingerlékenység) … Olvass tovább »

Miért van az hogy a facebook profilomon néha olyan dolgokat látok megosztva (képek, zenék, videók), amit tuti nem akartam megosztani, sőt akkor az életben látom először?

Szerintem nagyon idegesítő! Rendszeresen a nevemben oszt meg olyan pl. youtube-os videókat amit tuti nem akartam kirakni a falamra! Nem tudom mi az oka de ez ellen szeretnék valamit tenni!

Legjobb válasz: Az azért van, mert ha kedvelsz egy oldalt, akkor úgymond " feltételekben " benne van néha, hogy automatikusan megosztasz a lájkolt oldalról képeket és eyéb dolgokat

Az azért van, mert ha kedvelsz egy oldalt, akkor úgymond " feltételekben " benne van néha, hogy automatikusan megosztasz a lájkolt oldalról képeket és eyéb dolgokat

Van egy nagyon helyes barátom. Mindketten szeretjük egymást. Néha olyan kedvem van hogy szívesen kitennék egy szép idézetet. ?

de nem szeretnék csöpög?set. én nem vagyok olyan nagyon csajos lány. inkább sportolok mint plázába járjak... ha tudtok a szerelemr?l olyan idézeteket amik nem csöpög?sek légyszi segítsetek. el?re is köszi

Legjobb válasz: http://www.szerelmes-idezetek.hu/ Én innen szoktam néha idézni a barátomnak :) Itt nagyon sokféle van, vicces és komoly, csöpögõs és szomorú... Válogass! :) 20/L

http://www.szerelmes-idezetek.hu/ Én innen szoktam néha idézni a barátomnak :) Itt nagyon sokféle van, vicces és komoly, csöpögõs és szomorú... Válogass! :) 20/L
Nem világos. Hova tennél ki idézetet? Iwiwre ? A szobád falára ? Általános iskola faliújságra ? Hány éves vagy, 14 ?
Mondjuk fb-re.És ha 14éves és szerelmes mégis mi van?Bár szerintem idõsebb, de akkor is.
Vavyan Fable idézetei között nézz szét, õ vicces :)

Mostanában kicsit fáradtnak érzem magam, fáj a fejem néha-néha, hasmenésem van, van amikor erős hasgörcseim vannak (olyan hasmenés szerű), fájnak a melleim. Ezek lehetnek terhesség tünetei?

Ez terhesség el? tünetei vagy pedig a mensim? (sztem a hasmenés lehet betegség is, nem?) A mensim vmikor hétvégére várható. Terhes vagyok? Viszont nem vagyok mindig éhes és nem járok óránként WC-re, nincs fémes íz a számban és nem érzem nagyobbnak a méhemet. Egyszer? mensis "panaszok"? Csak beképzelem magamnak a terhességet? Jaah és 1x volt hányingerem is elég keményen :S (nem hánytam). Kérlek segítsetek:S 16 éves vagyok. Nem igazán akarok babát. Pasimmal is csak pettingelünk.

Legjobb válasz: A tünetek csak a kimaradt mensi után szoktak jelentkezni, elõtte nem nagyon. Nem hiszem hogy terhes vagy, de a teszt többet mutatna.

A tünetek csak a kimaradt mensi után szoktak jelentkezni, elõtte nem nagyon. Nem hiszem hogy terhes vagy, de a teszt többet mutatna.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, h 1-2 napja folyásom van. (kevés)
Szerintem ez inkább a menzesz tünete lesz, bár akár lehet a babáé is. Várd meg a menzid idejét, csak ha elmaradt pár nappal akkor tesztelj! Ha ezen agyalsz az összes terhességi tüneted jelentkezni fog. Egyébként mit értesz te petting alatt? Az én idõmben attól nem lehetett teherbe esni! Ha közösültetek jó esélyed van rá! (viszont az már nem petting) Remélem megúszod, de legyen ez jó lecke és legközelebb védekezzetek! Tudod az abortusz nem a védekezés egyik formája! :(
A kérdező hozzászólása: Nem, nem közösültünk. Szó szerint petting: csak izgattuk egymást. Max az ujjára került egy kis elõnedv vagy sperma és úgy került belém, de attól nem hiszem, hogy teherbe lehetne esni. Vagy mégis??

Nekem meg 12. -napom van a nemvart menzeszig! Neha faj az alhasam, olyan erzes mintha fellennek fujodva, a vernyomasomat alacsonnak erzem, es neha hanyingerem van! Akkoris lehetek terhes ha a hom reggel nem magas? Digitalissal merem!

Legjobb válasz: Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!

Lehetsz terhes az alacsony hõ ellenére is, nem egy embert ismerek akinél ez volt. De ha még 12 napod van a nem várt menzeszig, akkor még csak két napja lehetett peteérésed. Úgyhogy még kb 8 nap mire beágyazódik, még nem lehetnek tüneteid!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!