Találatok a következő kifejezésre: Néha nyilalgat hüvelyem, ez (2 db)

35 hetes vagyok, minden lépésnél, olyan érzésem van, mintha nyomna a baba odalent (hüvely, végbél környéke), elég kellemetlen, néha nyilalgat is, ez normális már ilyenkor?

Legjobb válasz: Nálam is volt ilyen,nekem akár ülve,fekve is.Egészen lent,hüvelynél hirtelen szúrások,ugyanez a végbélnél is elõfordult.Legalábbis úgy éreztem,mintha szinte a végbélnyílásnál nyomna a baba.Elég fájdalmas,de szerencsére csak pár pillanatig tart.Már elvileg lent van a baba,és oda nehezedik a súlya.

Nálam is volt ilyen, nekem akár ülve, fekve is.Egészen lent, hüvelynél hirtelen szúrások, ugyanez a végbélnél is elõfordult.Legalábbis úgy éreztem, mintha szinte a végbélnyílásnál nyomna a baba.Elég fájdalmas, de szerencsére csak pár pillanatig tart.Már elvileg lent van a baba, és oda nehezedik a súlya.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Nekem úgy állandóan van ez az érzés, fõleg ha lépek akkor érzem.Lehet befordult már a szülõcsatornába? Tegnap voltam nstn minden rendben volt, majd hétfõn megyek dokihoz, akkor tudnám megkérdezni.
Igen, normális! Én is érzek ilyet idõnként, attól függ milyen ideget nyom a babuci. 37.hét
a második babámat várom, és hozzátok képest én korábban már a 31-32.héten éreztem és érzem még most is ezt.A doki, mikor megvizsgált azt mondta, hogy még nem fordult be a baba, de ettõl függetlenül érezhetem õt.Kíváncsi vagyokholnap mit mond majd, 34+3hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát kiváncsi vagyok, mert eddig ilyet nem éreztem.Remélem semmi komolyat nem jelent.Elsõ babám, ezért félek minden újtól:-)

Néha nyilalgat a hüvelyem, ez baj? Mi ez? Méhösszehúzódás?

Ritka nagyon van hogy van pár napig aztán hetekig semmi.20hetes kismama

Legjobb válasz: Méhösszehúzódásnál a hasad megkeményedik. Fájhat a hasad, görcsölhet, vagy a derekadban érezheted a fájdalmat. De a hüvelyben nem hisze hogys hatna. Ha zavar, beszélj a dokiddal vagy a védõnõddel.

Méhösszehúzódásnál a hasad megkeményedik. Fájhat a hasad, görcsölhet, vagy a derekadban érezheted a fájdalmat. De a hüvelyben nem hisze hogys hatna. Ha zavar, beszélj a dokiddal vagy a védõnõddel.
Szia, szerintem ne ijedj meg, én is elég gyakran érzek ilyen nyilalásokat, szerintem a terhességbe ez is belefér...Én tényleg minden problémámmal orvoshoz fordulok, és semmi gondot nem talált, pedig elég sok bajom volt már...Nem gondolnám, hogy ez méhösszehúzódás. Egy 25 hetes kismama
Hogyan lenne méhösszehúzódás! A haskeményedés sem jelent mindíg méhösszehúzódást! A méh dolgozik, növekszik, a szalagok nyúlnak és ezek nyilalgatnak. Minden teljessen normális, kivétel a vérzés, vagy az olyan fájdalom és görcs, amikor már menni sem tudsz! De ne aggódj kismama, mert nálad minden rendben! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!