Találatok a következő kifejezésre: Néha nem fel a párom nemi (19 db)

Néha nem áll fel a párom nemi szerve, mitől van ez?

35éves a párom egy darabig áll a nemiszerve utána meg lekókad,de annyira,hogy segíteni se tudok neki,hogy feláljon.Félévente egyszer ez el?fordul.Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ha félévente, az nem impotencia. Lehet olyankor csak fáradtabb. Vagy épp valami zavarja. Végülis olyankor is tehet a te kedvedre. Lehet hogy az ha látja neked milyen jó, meghozza az õ kedvét is. Vagy pedig olyankor csak bújjatok össze és mondd azt, én is fáradt vagyok apus, majd legközelebb lesz több is, most csak melengessük egymást. Vagy ilyesmi. Ha nem gorcsöl azon hogy felsült és ez micsoda baj, szerintem kevesebbszer lesz majd ilyen.

Ha félévente, az nem impotencia. Lehet olyankor csak fáradtabb. Vagy épp valami zavarja. Végülis olyankor is tehet a te kedvedre. Lehet hogy az ha látja neked milyen jó, meghozza az õ kedvét is. Vagy pedig olyankor csak bújjatok össze és mondd azt, én is fáradt vagyok apus, majd legközelebb lesz több is, most csak melengessük egymást. Vagy ilyesmi. Ha nem gorcsöl azon hogy felsült és ez micsoda baj, szerintem kevesebbszer lesz majd ilyen.
Mekkora paraszt az elõttem szóló...pfff Ne aggódj emiatt, szerintem ez bármelyik férfival elõfordul. Még a fiatalabbakkal is.Nyugodj meg, semmi komoly
mindenkinek lehetnek rossz napjai, pláne félévente 1-szer! akkor mi hányszor panaszkojunk hogy az asszonynak fáj a feje 2 hetente 1-szer mitõl van ez?!
Nekem is volt 2 olyan párom is akinek ugyanez volt a problémája.Aggodalomra semmi ok, elõfordul az ilyen sok férfinál, csak nem beszélnek róla!Biztosíts róla, hogy ez neked nem probléma, mert máskor mindig remekül teljesít!Nehogy lelki problémát csináljon ebbõl, mert akkor gyakrabban elõ fog fordulni!Éreztesd vele, hogy máskor nagyon jó!!Önbizalmat ad neki és ez segít!:)
TÕLED...
tõled..

Mostanában túl hamar élvezek el, előbb mint a párom, és ez számomra elég kínos. Mi több az első (tehát nem a 2. vagy 3. egy adott napon) néha nem tart tovább 10 percnél. Mitévő legyek? Nagyon félek hogy a párom emiatt fog elhagyni. :S 17/F

Legjobb válasz: nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)

nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)
Egy átlag sex 3-8 percig tart.Ebben nincs benn az elõjáték .Nem te vagy hibás , a párod lassú, õ igyekezzen .

Páran mondták már nekem, hogy jó hangom van csak néha kicsit hamis, mert nem képzem kellőképp de nem is ez a lényeg hanem az, hogy nagyon lámpa lázas vagyok félek, hogy mégse tudnék jól énekelni. Mit tegyek ez ellen?

Legjobb válasz: Gyakorolj otthon. Vedd fel számítógépen és játszd vissza magadnak. Elõször nagyon fura lesz, mert a gép is torzít egy kicsit, és bizonyos anatómiai okok miatt belülrõl máshogy hallod a hangod, mint kívülrõl. De jó lesz szokni, hogy énekelsz. Sose gyakorolj félhangosan, mert akkor sok a hamis hang. Ha már önmagadon felbátorodtál, elõször kis társaságban (pár haver, tesó, stb.) zenélgessetek kicsit. Valaki ho egy gitárt, te meg énekelsz hozzá. Bár ez alkati kérdés. Van egy barátom, akinek zenekara van és komoly fellépéseket vállalnak, de csak némi alkohol után tud kiállni a színpadra, mert izgul. Ez nem feltétlenül jó...

Gyakorolj otthon. Vedd fel számítógépen és játszd vissza magadnak. Elõször nagyon fura lesz, mert a gép is torzít egy kicsit, és bizonyos anatómiai okok miatt belülrõl máshogy hallod a hangod, mint kívülrõl. De jó lesz szokni, hogy énekelsz. Sose gyakorolj félhangosan, mert akkor sok a hamis hang. Ha már önmagadon felbátorodtál, elõször kis társaságban (pár haver, tesó, stb.) zenélgessetek kicsit. Valaki ho egy gitárt, te meg énekelsz hozzá. Bár ez alkati kérdés. Van egy barátom, akinek zenekara van és komoly fellépéseket vállalnak, de csak némi alkohol után tud kiállni a színpadra, mert izgul. Ez nem feltétlenül jó...
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon sokat segített!:) A tesóim elött szoktam énekelni írtam is már dalt de valami hiányzik de nem tudom mi...:S ja és fel is vettem már a mobilomra és tényleg ott kicsit tórzit..!:)
A kérdező hozzászólása: Kérlek írjatok nekem többen nagyon fontos lenne!!!!=)
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Lány.
3 év után ez normális. Ezen ne aggódj, nekem is vannak ilyenek mi 3 és fél éve vagyunk együtt. Vannak nekünk is hullám völgyek de én sem tudom elképzelni nélküle az életem:)
A szerelem mindig át fog alakulni. Ha vele, ha mással leszel sok évig.... Miért ne maradnál vele?
Nagy szerencse, hogy 3 év után is úgy érzed, szerelmes vagy. Ez kutatások szerint inkább már csak ragaszkodás ennyi idõ után, bár van kivétel. De nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi idõsen Õ lenne életed párja. Túl fiatal vagy még, túl tapasztalatlan, és ha felmerült Benned, hogy nem vagy szerelmes, akkor a kutatás látszik beigazolódni. Szeresd, de járj nyitott szemmel.
hát ez alapján azt mondanám, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Az ember elveszíti az érdeklõdését, mert megismeri a másikat, már nem olyan izgalmas, eltûnik a rózsaszín felhõ, észrevesszük a hibákat is stb. Ez az a pont, ahol az emberek egy része lelép és keres új izgalmakat, amik szintén egy idõ után ebbe az állapotba fordulnak. A másik csoport viszont próbál új színt vinni a kapcsolatba mikor ellaposodik, ez nem mindig sikerül. Te döntesz melyiket választod. Viszont még nagyon fiatalok vagytok, szóval sanszos, hogy nem életre szól. Amúgy mitõl/mikor érzed, hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: Pontosabban nem is azt érzem, hanem furcsa nekem h már nem olyan mint rég ( rózsaszin köd, stb. )és ezért elbizonytalanodok. Meg mintha úgy érezném hogy nem szerelemmel, hanem szeretettel szeretem õt.
Tök mind1 am. Elõbb utóbb szakítani fogtok, mert kíváncsi leszel még egy vagy több szerelemre. Ha így érzel, akkor valld be õszintén, addig meg legyetek boldogok.
ez egy amolyan se veled se nélküled kapcsolat.Pezsdítsd fel a kapcsolatodat

Szerintetek az fura ha már 2 és fél éve vagyunk együtt a párommal és néha nem kivánom a sexet? (de nem őt hanem maga az aktust)

Legjobb válasz: Nem fura,csak egyszerûen csökkent a szexuális étvágyad". Akkor lenne fura,ha a párod nem kívánnád de a szexet igen... 23/L

Nem fura, csak egyszerûen csökkent a szexuális étvágyad". Akkor lenne fura, ha a párod nem kívánnád de a szexet igen... 23/L
Én kb 3 hónap után már nem kívánom :D
nem. nincs abban semmi...velem is elofordul h nincs hozza kedvem es kesz :)
Nem fura, elõfordul velem is, amikor inkább csak odabújnék hozzá és beszélgetnék vele... :) Van amikor többre nem vágyom :) Mondjuk ez elég ritka.
Nincs ezzel semmi baj! Néha van úgy hogy nem megy. Ha megértõ a barátod megérti. Lehet hogy jobban oda kéne figylejetek hogy sokkal élvezhetõbb legyen.Vagy új dolgokat kell kitalálni.Atol függ mit érzel mikro az aktus megtörténik ha jó és semmi baj nincs vele az jó.De ha azt se élvezed akkor ott már más gond van.Brobájatok meg kitalálni valami újszerût hátha megkivánod és jobb lesz.Sok szerencsét ..:)
Miért lenne fura? Akkor az fura lenne, hogy van, amikor nincs étvágyad, nem vagy szomjas, nem vagy álmos, nem hív a klotyómanó, stb...???
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor nem bennem van a hiba:) viszont a párom kíván ezzel nincs baj próbálkoztunk más pózokkal valamikor élvezem valamikor nem.Csak az a baj hogy kevés az elõjáték. és még egyszer köszönöm mindenkinek!

4 és fél hónapos babám pár napja néha nem kéri a cicit még 5 óra hossza után sem! Mi lehet az oka?

2-3 napja elöfordul hogy már 4-5 óra hossza is eltelt és csak anyatejes kisfiam,visszautasítja a cicit!Kicsit furcsállom,nem lenne éhes? Mit gondoltok? Csak anyatejes,néha iszik milupa teát,azt nagyon szereti.

Legjobb válasz: Az enyém 3 hós és pont ezt akartam kérdezni. Már 1 órája ennie kellett volna de nem kéri. Talán az idõjárás? Tegnap meg nagyon nyûgös is volt, magától el szokott aludni most meg 2 órán át altattuk mert csak nyöszörgött meg sírdogált.

Az enyém 3 hós és pont ezt akartam kérdezni. Már 1 órája ennie kellett volna de nem kéri. Talán az idõjárás? Tegnap meg nagyon nyûgös is volt, magától el szokott aludni most meg 2 órán át altattuk mert csak nyöszörgött meg sírdogált.
Ha csak egy-egy alkalommal nem kéri, akkor nyilván nem éhes még, ilyen szokott lenni a babáknál, az idõjárás is befolyásolja a piciket.
A kérdező hozzászólása: èrdekes, most 5 óra hossza után szívott egy kicsit, de nagyon hisztizik, és elaludt, arra gyanakszom hogy jön a foga....

Az normális, ha NÉHA nem érzünk szerelmet a partnerünk iránt, vagy a szerelmet méreg váltja fel mondjuk féltékenységből, de egyébként ha együtt vagyunk a párunkkal megveszünk érte?

Tehát csak néha...mondjuk nem szerelemmel gondolunk rá, hanem mint pl.:barátra. És ha meglátjuk egy lánnyal, akir?l tudjuk, h jóban vannak,de mégis féltékenyek leszünk...

Legjobb válasz: az a kérdés,hogy normális e. Sztem nem. Vagyis számomra nem. De biztos van aki ugy van vele mint te. De nekem a szerelmet méreg nem váltja fel sose. (eddig)

az a kérdés, hogy normális e. Sztem nem. Vagyis számomra nem. De biztos van aki ugy van vele mint te. De nekem a szerelmet méreg nem váltja fel sose. (eddig)
Hát nem tudom, hogy mennyire normális, de nekem is van ilyen érzésem. Volt, hogy rossszul esett, ahogy a párom viselkedett s féltékeny voltam, akkor csillapodott iránta a szerelmem, ellenszenvet éreztem, amolyan se veled se nelkuled erzes. De ettol meg szerelmes vagyok
Nem az a baj, ha ilyenekre gondolsz. Az a kérdés, el tudod e képzelni az életedet nélküle, mással az oldaladon. Ha igen, na ott kezdõdnek a bajok.
A kérdező hozzászólása: nem igazi méreg, csak olyan fura érzés... igazából nagyon szerelmes vok, úgy érzem, ennyire nem szerettem még senkit, csak néha elgondolkodom ilyen dolgokon...
Egy kis türelem és síkosító... Mindkét kéz bemegy és még tapsolni is lehet.
óhh:) ) nekem max 2uj
hát én a csajomnak 2 ujjal szoktam..és annyira nem is akarom neki feszegetni..ugyh ehhez nem tok mit szólni...:/
Isten ments hogy olyan tág legyek!!! Undorító
1 ujj is elég, megteszi szépen a hatását, max. 2, de az is csak néha.
nekem egyszer becsúszott az éjjeliszekrény. De ezt csak így négyszemközt mondanám.
Nem vagyok lány, de nekem majdnem sikerült barátnõmmel :)
A kérdező hozzászólása: O egy normális válasz luxus??Normális válaszokat várok!
hát nekem max 2 ujj fér be, szal 5 semmiképp se 20L
AZONNAL MENJ ORVOSHOZ!!!
Szerintem SOS orvoshoz kellene valahogyan menj, mert lehet, hogy Õ tud segíteni, ha baj van. Vagy legalább hívd fel telefonon (feltéve, ha megadta a mobilszámát), de az ügyeletre mindenképp menj be. Ha máshogy nem, akkor taxival, de ne bagatelizáld el, nehogy késõ legyen.
rány a doki!ez nem vicc, lehet nincs semmi baj, de jobb ha lát doki.mert még ha nincs is baj, lagalábbmegnyugodhatsz, mert a stressz csak rosszabb, ha baj van meg lehet tudnak rjata még segíteni! ne légy felelõtlen.Indulj el most!Majd irdd meg mi volt! Szorítok!
Menj be valahogy ügyeletre azonnal!! Ez nem játék! Én így voltam azonnal kórház lett.Baba pedig nem:((
Indulj! Teljesen mindegy ki hogy vérzik, mindenkinél mást jelenthet. Ha nálad ez pont baj???? Utána hogy számolsz el magaddal?
Szerintem is jobb lenne dokihoz menni. Mondom ezt úgy, h anno én is véreztem (inkább barnáztam) az ötödik héten és most itt szuszog mellettem a kisfiam :) szóval ne rémülj meg -az tutira nem használ - és ahogy tudsz juss el dokihoz.M.
Én is csak kicsit véreztem, aztán meg volt, hogy pár órán keresztül nem. én 2 napig nem mentem dokihoz, mert engem is megjhülyítettek, hogy nem kell ezt olyan komolyan venni. sajnos nem lett belõle baba:( Menj inkább most! L. 37+6
Nem pontoztalak le, azt hittem az én válaszomra reagáltál, bocsánat :)
22.09-es, nem te hülyítettél meg, és természetesen nem is rád céloztam, hanem anno amikor elsõként várandós voltam, az ismerõseim mondták, hogy ne lihegjem túl. gondolom ezért kaptam a lepontozást, pedig mindannyian ugyanazt írtuk:( L. 38h
Szia! Remélem jól vagytok.Majd írd meg. /nekem nem sikerült/
Az elõzõ vagyok! Írj, hogy mit mondott az orvosod! Lehet segíteni ilyen korai terhességnél is, nekem van ismerõsöm, akinek ugyanilyen volt, és pihenéssel meg gyógyszerrel megmaradt a baba! Sajnos nem mindig van ez így, de többnyire igen! Drukkolok neked!
IRÁNY AZ ÜGYELET! NE VÁRJ AZ ORVOSODRA, MOST MÉG MEGMENTHETIK A BABÁT, DE HOLNAP MÁR KÉSÕ LEHET! AZ ÜGYELETET ERRE TALÁLTÁK KI! JÓ NEM A TE DOKID, AKIT ESETLEG MÁR ISMERSZ, DE FOG SEGÍTENI! A VÉRZÉS LEHET FENYEGETÕ VETÉLÉS MIATT, ÉS AZON LEHET SEGÍTENI, HA IDÕBEN ELMÉSZ ORVOSHOZ! NE VÁRJ A SAJÁT ORVOSODRA! EZ EGY JÓ TANÁCS!
Hogy vagy?
valószínû, hogy bent tartottak, azért nem írod hogy mi a helyzet, , írd majd meg hogy mi volt, mindenkit érdekelne, :)
Remélem, minden rendben azóta is!?!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Végül is még éjjel 11kor bementünk Pestre a János kórházba addigra görcsöltem és ömlött a vér és sajnos elvetéltem. Azt mondta az ügyeletes orvos, hogy ne ostorozzam magam, ez nagyon gyors lefolyású volt, semmit nem tudtak volna tenni akkor sem, ha 5 percen belül orvoshoz kerülök. Nem tapadt meg rendesen a baba. 5 hetes és 2 napos volt. Nagyon el vagyunk keseredve, de nem adjuk fel a próbálkozást. Csak picit öregnek érzem magam elsõ babához 38 évesen, de remélem, a természet nem így gondolja. Mindenkinek köszönöm az aggódást, nagyon sokat számít az együttérzésetek így ismeretlenül is.
Nagyon sajnálom, ami történt :( nem vagy túl öreg! Több barátnõm is várta elsõ babáját 40 körül (a legidõsebb 42 éves volt!), szurkolok, h mihamarabb teljesüljön a vágyatok :)
Elõször is nagyon sajnálom! Tudom, ilyenkor hiába mond bárki bármit, ezt saját magadban kell feldolgoznod. Nekem elhalt a terhességem 5 hónapja, hidd el, tudom mit érzel most. Sok erõt és kitartást kívánok neked! Fel a fejjel!!!
Szia! Nagyon sajnálom, tényleg. Az "öregséggel" kapcsolatban ne keseredj el.! A nagynéném 40 felett volt, amikor azt hitték, hogy daganata van és kiderült, hogy ikrei lesznek. Ez csak 1 pozitív példa a sok közül. Ne add fel! Kitartás! Soha nem késõ, fõleg 38 évesen nem.
Szia! Ha más lehetõséged nincs hívj mentõt legközelebb! Remélem minden rendben volt a babával!
Nem lennék ilyen nyugodt, biztos mennék a korházba az ügyeletre.Mondjuk nem vagy semmi 5 perce vérzel és leülsz a gép elé irogatni nekünk és töllünk várod a megoldást.Nem veszi fel a dokid menj másikhoz a terhesség alatt semmilyen barnázás, vérzés nem jó.De ha van neted ezek szerint, biztosan utánna néztél már ennek a vérzésnek!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tudok menni! Ki van kapcsolva az orvos, és vidéken lakom, itt nincs ügyelet, vagy ha van is, semmit nem érek vele.
A kérdező hozzászólása: Nem féj semmim, csak vérzem. Próbálok nyugodt maradni.
A kérdező hozzászólása: és Te mennyire véreztél? nekem egy tisztasági betét elég volt, most egyenlõre nem vérzik.
A kérdező hozzászólása: Higgyétek el, tényleg csak reggel tudok orvoshoz menni. Nem Budapesten lakom, falun. De ugye talán holnap is tudnak segíteni a babámon??? Ugye az még nem túl késõ? Nagyon szomorú vagyok. :(
Nekem is volt barnás pecsételõ vérzésem, úgyanígy este kilenkor 10 hetesen. Én bementem az ügyletre, egy öreg doki megvizsgált, de ultrahangal nem, biztatott. Bentartottak, mert hétvége következett. Ultrahang kimutatott kis vérömlenyt a petezsákon, ez 4 nap alatt szépen felszívódott. A magándokim is meglátogatott miután felhívtam másnap. Azt mondta õ nem ment volna be a helyemben éjjel, mert ezzel õk se tudnak mit csinálni ilyen korai terhességnél. HA baba el akar menni, elmegy, vagy fejlõdési rendelleneség vagy bármi más miatt. Szóval kaptam valami hormon gyógyszert és az is segített. De én tényleg csak nagyon keveset barnáztam!!! Lényeg hogy végig feküdtem, pihntem és biztos voltam benne hogy a baba jól van.
22:00s vagyok -nem hülyíteni akartam, csak leírtam, h anno én is véreztem (vagyis inkább barnáztam) mégis van babám. sõt, azzal kezdtem h menjen dokihoz amilyen gyorsan csak tud. Kérdezõnek- esetleg barátok/ismerõsök/rokonok/szomszédok nem tudnának bevinni a legközelebbi ügyeletre? Ne légy szomorú, egyrészt minden rendben lesz, másrészt pedig ha a legrosszabb történne, annak is biztosan megvan az oka. De nem fog, nagyon szorítok érted!
Szurkolok neked és írd meg légyszi hogy jól vagytok e?
A kérdező hozzászólása: Most tudtam elérni a dokimat, kinyomoztam az otthoni számát. Nagyon kedves volt, azt mondta, pihenjek és reggel menjek be, mert a hatodik héten ha baj van, sajnos akkor sem lehet mit csinálni. De ha semmi tünetem nincs reggel, akkor is látni akar. Nem bíztatott, de nem is mondta azt, hogy mindenképpen nagy baj van. Csak arra kért, hogy pihenjek és ne idegeskedjek.
Akkor pihizz le, és próbálj meg aludni. Ilyen késõn már én sem mennék be, viszont tutira vízszintbe vágnám magam, és reggelig nem kelnék föl. Nagyon szorítok neked én is! 35hetes km.
Jaj de jó, ügyes vagy h kinyomoztad a számát :) fel a fejjel és holnap írd meg lécci h mi lett a vizsgálat vége. nagyon szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! Megpróbálok aludni. Bárcsak minden rendben lenne a kis Babómmal...
Ne izgulj! Rendes piros vér vagy olyan rózsaszínes barnás mint mensi után? Nekem is kb 6 hetesen volt ilyen, lefeküdtem pihizni, másnap mentem dokihoz, mondta h ez normális. Csak az élénk piros vérnél, görcsöknél, darabos vérzésnél van gond. Ha ilyened nincs, nem lesz baj.Ha van otthon Magne B6 vegyél be! És ilyen helyzetben ne írj erre az oldalra, hanem dokit hívj fel. Tudom, hogy sokan jót akarnak, de engem ezen az oldalon már annyiszor pánikoltattak be feleslegesen , az orvosom mindig le is szúr, h ne a neten nézzek utána a dolgoknak, hanem hívjam fel õt. Semmi baj nem lesz, ne izgulj!
Sajnálom a történteket. De fel a fejjel a következõ sikerül! Kívánok mielõbbi boldog babavárást!
Hát pedig ha borsónyi duzzanatok vannak a hüvelyedben, akkor más megoldás nincs, csak a nõgyógyász!
ahoz = ahhoz
Ne törõdj az elõzõvel. Vannak, akik mindig meg vannak gyõzõdve a maguk igazáról és valamiért képtelenek megérteni a másikat. Nem is igazán akarják, már olvasás közben sem figyelnek, hanem a válaszion törik a fejüket. És aztán egyszer csak elszakad a cérna és akkor durvák, gorombák és semmi sem számít, csak a saját meggyõzõdésük.
az is elõfordulhat még a te korodban, hogy kimarad egy-egy. Lassan kellene majd keresned egy nõgyógyászt, hogy ha valami gond támad ne kelljen ahoz menned aki éppen ott lesz. Elsõ alkalomra nõi dokit javasolnék, mert azért nem kínos annyira vetkõzni és terpeszteni elötte, mint egy férfi elött.
EZT ANYÁDNAK MONDD! Ez a nõgyógyász téma annyira unalmas. Jó. Féljél csak tõle, de aztán ha komolyabb lesz a baj, akkor majd átkozni fogod a félelmedet, amiért nem vizsgáltattad meg magad miatta! És most sipirc anyuhoz és jelentsd be neki is a problémádat, ne itt keress megoldást ._.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!