Találatok a következő kifejezésre: Néha nem fel (247 db)

Mi a probléma néha fel ismeri néha nem ismeri fel a gépem az usb-s Dell egeremet? Azt írja nem lehet fel ismerni ismeretlen eszköz?

Legjobb válasz: nálam egy külsõ merevlemezzel szokta csinalni, ha nem a 2.0-ba dugom.szoval a leggyorsabb usb-be dugd az egeredet...

nálam egy külsõ merevlemezzel szokta csinalni, ha nem a 2.0-ba dugom.szoval a leggyorsabb usb-be dugd az egeredet...

A teknősök néha-néha egymás felé kapnak meg néha megtámadják egymást? Nem nagyon kedvelik egymást? Különválasszam őket?

Legjobb válasz: Hát lehet hogy csak játszanak egymással bár ez nem jellemzõ de ha sokat marakodnak mindenképp szedd szét õket.Bár nem tudom milyen nemûek mert ha fiú és lány nem feltétlen kelenne különválasztani egymást.Nekem is fiú lány tekim van már elég idõsek néha a kajáért képesek rá hogy összevesszenek de azért elvannak együtt:)

Hát lehet hogy csak játszanak egymással bár ez nem jellemzõ de ha sokat marakodnak mindenképp szedd szét õket.Bár nem tudom milyen nemûek mert ha fiú és lány nem feltétlen kelenne különválasztani egymást.Nekem is fiú lány tekim van már elég idõsek néha a kajáért képesek rá hogy összevesszenek de azért elvannak együtt:)
Szerintem, fõleg kajáláskor figyelmetlenségbõl kapják el a másikat. Nem bántó szándékkal.
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Lány.
3 év után ez normális. Ezen ne aggódj, nekem is vannak ilyenek mi 3 és fél éve vagyunk együtt. Vannak nekünk is hullám völgyek de én sem tudom elképzelni nélküle az életem:)
A szerelem mindig át fog alakulni. Ha vele, ha mással leszel sok évig.... Miért ne maradnál vele?
Nagy szerencse, hogy 3 év után is úgy érzed, szerelmes vagy. Ez kutatások szerint inkább már csak ragaszkodás ennyi idõ után, bár van kivétel. De nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi idõsen Õ lenne életed párja. Túl fiatal vagy még, túl tapasztalatlan, és ha felmerült Benned, hogy nem vagy szerelmes, akkor a kutatás látszik beigazolódni. Szeresd, de járj nyitott szemmel.
hát ez alapján azt mondanám, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Az ember elveszíti az érdeklõdését, mert megismeri a másikat, már nem olyan izgalmas, eltûnik a rózsaszín felhõ, észrevesszük a hibákat is stb. Ez az a pont, ahol az emberek egy része lelép és keres új izgalmakat, amik szintén egy idõ után ebbe az állapotba fordulnak. A másik csoport viszont próbál új színt vinni a kapcsolatba mikor ellaposodik, ez nem mindig sikerül. Te döntesz melyiket választod. Viszont még nagyon fiatalok vagytok, szóval sanszos, hogy nem életre szól. Amúgy mitõl/mikor érzed, hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: Pontosabban nem is azt érzem, hanem furcsa nekem h már nem olyan mint rég ( rózsaszin köd, stb. )és ezért elbizonytalanodok. Meg mintha úgy érezném hogy nem szerelemmel, hanem szeretettel szeretem õt.
Tök mind1 am. Elõbb utóbb szakítani fogtok, mert kíváncsi leszel még egy vagy több szerelemre. Ha így érzel, akkor valld be õszintén, addig meg legyetek boldogok.
ez egy amolyan se veled se nélküled kapcsolat.Pezsdítsd fel a kapcsolatodat


A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy külföldön vagyok.nem nagyon tudok itt kint hova menni.
Esetleg nem allergia a mûszálas anyagra? Próbáld ki, hogy veszel pamutbugyit. De lehet allergia tisztákodószerre, tusfürdõre is.
Cseréld le a fehérnemûidet pamut anyagúra és válts tusfürdõt, szappant, tisztálkodószereket, amit használsz. Ha semmi eredmény, gyûjtsd össze, jegyezd le, mik vannak a szerekben, amit használsz. Lehet, hogy valami allergia az egyik összetevõre. Ha igen, arra van megoldás, lehet kapni másféléket is, nõgyógyásszal beszéld meg!
Nekem is pont ez van és nem jutok vele semmire. Már annyira zavar. Gondoltam már arra is, hogy esetleg candida. Az orvosom is tanácstalan. Ha megtudtál valamit, megírod?

Mostanában túl hamar élvezek el, előbb mint a párom, és ez számomra elég kínos. Mi több az első (tehát nem a 2. vagy 3. egy adott napon) néha nem tart tovább 10 percnél. Mitévő legyek? Nagyon félek hogy a párom emiatt fog elhagyni. :S 17/F

Legjobb válasz: nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)

nemvagy egyedul..de sok apro trukk van..eloszor ujjazd meg.de csak 2 ujjal mert ha tobbel csinalod akkor annyira kitagul h a cerkadat amr nemigen fogja erezni :) jol izgasd fel es akkor egyszerre mehettek el:)
Egy átlag sex 3-8 percig tart.Ebben nincs benn az elõjáték .Nem te vagy hibás , a párod lassú, õ igyekezzen .

Hány honaposan kell ülnie a babának? Nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy 6 honapos kora körül kell, de ha nem ül magától, akkor néha ültessem fel, kitámasztva. Lehet igy?

van olyan hogy nem fog ülni a baba.kicsit megijedtem,jövö héten lesz 6 honapos,de semmi jele.forogni ,forog mindkét irányba,néha kuszik,megfordul a tengelye körül,eddig minden ok.bár hasrol hanyattba ritkán fordul,mert hason szeret lenni,tolja fel magát négykézlábba.

Legjobb válasz: Az én fiam 8!! hónaposan ült, ült fel egyedül. Nem kell erõltetni! AZ enyémek sincsennek SEMMIBEN lemaradva, teljesen normálisan fejlõdnek. Nem szentírás semmi, a babák nem egyformák!

Az én fiam 8!! hónaposan ült, ült fel egyedül. Nem kell erõltetni! AZ enyémek sincsennek SEMMIBEN lemaradva, teljesen normálisan fejlõdnek. Nem szentírás semmi, a babák nem egyformák!
Én egyetértek azzal, aki azt mondja, kell kicsit segíteni. Az enyém 5 hósan egyedül ült (2 hósan már kicsit felemeltük a babakocsi háttámlájár, aztán fokozatosan egyre jöbban emeltük), itthon pedig, amikor már ügyesen kúszott (4 hós), akkor a szopipárnával körbetekertem és próbáltam támasztani, de ültettem. Most 9 hós, 6 hós korában állt fel elõször, most már magától áll pár másodpercet kapaszkodás nélkül, egy kézen vezetve sétál 1 hónapja, mászik, mint a gép 2 hóanpja, szóval mindent csinál. Szerintem kicsit érdemes tornáztatni.
Nem értem, hogy egy orvos hogyan mondhatta, hogy ültesd fel és támasszad ki! Ez árt a baba gerincének, és ha magától nem tud, vagy nem akar felülni, ettõl biztosan nem fog hamarabb felülni. Az is elõfordul, hogy egy baba kihagy valamilyen mozgás fázist! Nem szentírás, hogy 6 hósan ülnie kell! Ha mozog, akkor megtanul majd ülni is. Ha aggódsz, akkor vidd el szakrendelésre ( ortopédia, neurológia), ott megállapítják, hogy van-e valamilyen baj. Ha igen, akkor javasolnak szakszerû tornát stb.
Az elõzõ vagyok megint. Kihagytam az elõbb, hogy nagyon fontos figyelni arra, hogy a különbözõ mozgások fokozatosan kövessék egymást. Tehát a forgások után kúszás, mászás, esetleg mászásból ülés, felállás. Ez persze nem szentírás, de késõbb problémát jelenthet a mozgásfejlõdésében, ha valamelyik kimarad. Nálunk a védõnõ és a gyermekorvosunk is nagyon jó, õk mondták, hogy ezekre figyeljek.
Ugyan már, van olyan baba is aki ilyenkor még csak forgolódik, az is teljesen normális. De az nem, hogy már 2 hónaposan emelgetik a szülõk a babakocsi támláját, hogy tanuljon ülni a gyerek. Hova ez a sietség? Ülhet még egész életében eleget. Ráadásul már a kezdetektõl tönkre vágják a gerincét, 8-9 évesen meg majd görnyed az iskola táska alatt. A késõbbi szövõdményekrõl nem is beszélve. Tapasztalatból beszélek, mivel az én gerincem is ezért problémás, úgyhogy a 7 hós lányomnál semmit sem erõltetek, csak amit õ magától szeretne. Igaz õ is felhúzza magát ülésbe, és karban tartva már lépeget is, de ha 1 évesen kezd el egyedül ülni vagy járni akkor sem lesz lemaradva semmirõl. Az ilyen gyerekorvos meg szerintem adja vissza a diplomáját.
Az én kisfiam 9 hósan elõbb felállt, majd 9 ésfél hósan állásból tanult meg leülni.10 hónaposan jutott el odáig, hogy négykéztérdbõl oldalra kitette a popóját és így ült fel szépen.Most 1 éves és az "egyedül járást" várjuk, mert szintén nem vezetgetjük, mint ahogy nem is ültettük.Ha megérik rá majd mindent csinál. :) Nem vagytok semmivel elkésve.
Szia! Ne izgulj nagyon :) Az én gyerekem 1 hónapja ült fel egyedül, -11 hónaposan (!) :) ) elõtte nem ültettük. Néhányszor próbáltuk, de nem tetszett neki, így hagytuk az egészet. Most is ritkán ül, de már megy a dolog :) Etetõszékben ül, ennyi. Az ölünkben sem ül, mert feszíti magát, állni akar - persze fogni kell :D 10, 5 hónaposan voltunk tanácsadáson, ott elküldtek korai fejlesztõbe, ahová jövõhéten megyünk. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak. Ha ennek szervi okai vannak - (izomletapadás, stb..), akkor természetesen járunk majd rendszeresen, de ha csak azért nem ült sokáig, mert õ ilyen ütemben fejlõdik, akkor elfelejtjük az egész foglalkozást . Egyébként egy gyógytornász ismerõsünk mondta, hogy addig ne erõltessük az ülést, amíg nem ül magától, mert árthatunk vele a gerincének. De ha nem mondta volna, akkor is hasonlóképp tettünk volna :) Szóval én nem bántam meg, kistesóval is ugyanígy teszünk majd !
Én sem értem minek kell erõltetni.Ha 10 hónaposan nem tudna megülni, azt mondanám oké, baj van.De 6 hónaposan?Mire ez a nagy siettség???Így is úgy is tud majd ülni az iskolában, nem kell aggódni.De én nem szeretném ha tizenévesen hátfájós lenne...A mi családunkban volt olyan baba, akit állandóan ültettek.Most tizenévesen már gyógyszert szed hátfájásra, pedig még gyorsan sem nõtt...
Nem értek egyet a siettetéssel! Miért?? Most õszintén, lemarad vmirõl? Ált. 1 éves korukra minden baba uazt tudja, hogy a különbözõ fejlõdési szakaszokat mikor éri el, teljesen mindegy. Elõbb kuszik, aztán forog, ül stb. A gyerekkel lehet foglalkozni, kell is, de nem kell erõltetni. A testének és az agyának meg kell érnie a feladatokra. Ha vmelyik babával gond van, azt az anyuka, gyerekorvos, védõnõ észreveszi.
Szia! Az én kisfiam 7, 5 hónapos, kb 1 hete tud egyedül ülni, de felülni még nem tud magától csak ha felültetem. 6 hónaposan esze ágában sem volt még ülni. Szerintem ne aggódj, minden baba más ütemben fejlõdik.
Tornáztatni valóban érdemes, de ha azért ül, mert te azt akarod, hogy üljön, az erõltetés. A gyerek mindent akkor csinál, amikor megérett rá, nem tudatosan, hanem ösztönösen. Mivel a szülõk csak a saját eszükre hallgatnak (vagy nem hallgatnak), így egyszerûbb a babára bízni, hiszen õ ösztönösen tudja mi a jó neki. A lényeg, hogy ne erõltess semmit. Ha mégis úgy döntesz, hogy nem a kicsire hallgatsz, akkor azt nézd meg, hogy ülés közben görbe-e a háta. Ha már bírja a gerince az ülést, akkor nyílegyenesnek kell lennie a hátának. És szerintem ne támaszd meg mindenfélével, ez nem túl okos tanács:(
Szerintem nem kell ültetni. Mi Dévény féle tornára járunk. Ott is azt mondta a tornász, hogy nem kell, szabad ültetni. KIsfiam 6 hónapos. Majd ül magától. Van olyan baba aki 8-9 hónaposan kezd ülni. És õ a babakocsinak is csak a megdöntését mondta. Ültetni ott sem lehet még.
A kérdező hozzászólása: olyan van hogy az ülés kimaradna?olyanrol még nem hallottam.akinél kimarad ott mi a baj?bár még van rá pár hetünk, remélem fog ülni.
Kitámasztani kicsit ültetni igen is lehet már 6 hósan! Nekünk is mondták! Pl.a lányom 4 hósan ült egyedül, mondjuk ö mindent korán csinált....Igaz sokat is volt kézben.A fiam 3hós múlt, ö is fordul mindkét irányba, és pont vasárnap elözször mutattuk öt pont a nagyszülöknek kamerával, és félülésböl teljesen egyedül felhúzta magát. :) Nem csak írom! Igaz ez még kevés de szerintem ö is fog ülni korán.... Minden baba más a fejlödési üteme.Szerintem 6 hós kora után igen is lehet a babakocsiban is emelni, és otthon is.A pihenöszékben sem fekteted a babádat.Gondolom....
szia!az én fiam is 6 hónapos, õ ül szépen, kapaszkodva feláll, viszont nem fordul hátról hasra és nem kúszik.nem támaszd ki, ha egyedül nem tudja megcsinálni, akkor még nem érett erre.
06-22 08:45 vagyok. A másik gyógytornász is megerõsített abban, hogy ne ültessük. Szerencsére semmi gond nincs, csak kicsit lazák a csípõízületei, de ez alkati adottság. Kb. másfél hónap leforgása alatt kezdett mászni, ülni, feltérdelni majd felállni (pár napja) :) )))

Az normális, ha NÉHA nem érzünk szerelmet a partnerünk iránt, vagy a szerelmet méreg váltja fel mondjuk féltékenységből, de egyébként ha együtt vagyunk a párunkkal megveszünk érte?

Tehát csak néha...mondjuk nem szerelemmel gondolunk rá, hanem mint pl.:barátra. És ha meglátjuk egy lánnyal, akir?l tudjuk, h jóban vannak,de mégis féltékenyek leszünk...

Legjobb válasz: az a kérdés,hogy normális e. Sztem nem. Vagyis számomra nem. De biztos van aki ugy van vele mint te. De nekem a szerelmet méreg nem váltja fel sose. (eddig)

az a kérdés, hogy normális e. Sztem nem. Vagyis számomra nem. De biztos van aki ugy van vele mint te. De nekem a szerelmet méreg nem váltja fel sose. (eddig)
Hát nem tudom, hogy mennyire normális, de nekem is van ilyen érzésem. Volt, hogy rossszul esett, ahogy a párom viselkedett s féltékeny voltam, akkor csillapodott iránta a szerelmem, ellenszenvet éreztem, amolyan se veled se nelkuled erzes. De ettol meg szerelmes vagyok
Nem az a baj, ha ilyenekre gondolsz. Az a kérdés, el tudod e képzelni az életedet nélküle, mással az oldaladon. Ha igen, na ott kezdõdnek a bajok.
A kérdező hozzászólása: nem igazi méreg, csak olyan fura érzés... igazából nagyon szerelmes vok, úgy érzem, ennyire nem szerettem még senkit, csak néha elgondolkodom ilyen dolgokon...

Normális az, ha néha mindkét fél azt érzi, hogy nem szereti a másikat?

A kapcsolat elején vagyunk,néha azt érzem,(kiderült,hogy ő is)hogy nem vagyok belé szerelmes,aztán elmúlik ez amikor találkozunk,vagy pár óra elteltével.. Legtöbbször annyira szeretem,azt érzem hogy vele akarom leélni az életem..de akkor is!Ez normális? Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Nálunk is volt ilyen, már nem is vagyunk együtt :S Elég bizonytalan alapokon volt az a szerelem.. szinte azért mert volt hogy egyikõnknek sem kellett a másik.. Õ soha nem mondta meg ha így érzett de éreztem ha nem kellek neki annyira, és idõvel vége is lett mindennek, nála borult ki a bili elõbb.. és elmondta hogy nem szeret már.. stbstbstb. és END

Nálunk is volt ilyen, már nem is vagyunk együtt :S Elég bizonytalan alapokon volt az a szerelem.. szinte azért mert volt hogy egyikõnknek sem kellett a másik.. Õ soha nem mondta meg ha így érzett de éreztem ha nem kellek neki annyira, és idõvel vége is lett mindennek, nála borult ki a bili elõbb.. és elmondta hogy nem szeret már.. stbstbstb. és END

Vettem a T-mobile nál egy Sony Xperia P-t körülbelül 6 hónapja.2 év hűségnyilatkozattal, az lenne a kérdés hogy több probléma is fel lépett nekem. Túl forró lesz az aksija, naponta többször le fagy néha nem érzékeli a sim kártyát?

Szerintetek ki cserélik vagy meg csinálják? mer alul a csík ban van ilyen lég buborék elég nagy és ez azóta van mióta meg vettem és szerintem ez zavart be mer néha nem érzékeli a gombokat

Legjobb válasz: Szerviz. Nem értelek ha már kézbevételnél gond volt vele, miért nem jelezted nekik, vagy miért nem vitted vissza 3 napon belül. Most várhatsz két hetet rá, mire készen lesz.

Szerviz. Nem értelek ha már kézbevételnél gond volt vele, miért nem jelezted nekik, vagy miért nem vitted vissza 3 napon belül. Most várhatsz két hetet rá, mire készen lesz.
A kérdező hozzászólása: Akkor még nem jelentett problémát. Pár hete van ez
De ha van vele egy pici baj, akármi, ha már nem úgy passzol a hátlapja ahogy szeretnéd, kérhetsz másikat. Nem véletlenül nyomják a kezedbe mielõtt aláírod a papírokat, hogy nézd át.
A kérdező hozzászólása: Neten rendeltem ki postázták
Az szívás. Én ezért megyek be... inkább személyesen ott megtudom nézni mielõtt rámsóznának egy hibásat.

A kutyám lehet megevett ilyen mogyorós csokit a csokitól nem félek mert néha adunk tudom nem lenne szabad de hallottam h a mogyoró megakad a gyorukba ez igaz vagy lehet tőle valami bajuk pls írjatok!?

dfasd ,as,dasd

Legjobb válasz: hát én a csokit sem adnám neki, mert megszokja, és azt hiszi szabad, pedig nem szabadna. A csokit nem tudják megemészteni, lehet nincsen most baja, de hosszútávon lehet. A miénk pl mindig nagyon kunyizott, de megtanulta, hogy az édességeket nem szabad, és most már nem is kér olyat (de minden mást igen :p) Viszont ha most nincsen baja, nem köhög..stb, akkor nem akadt meg ott semmi. Azt észrevetted volna. szerintem lenyelte, és nem lesz baja

hát én a csokit sem adnám neki, mert megszokja, és azt hiszi szabad, pedig nem szabadna. A csokit nem tudják megemészteni, lehet nincsen most baja, de hosszútávon lehet. A miénk pl mindig nagyon kunyizott, de megtanulta, hogy az édességeket nem szabad, és most már nem is kér olyat (de minden mást igen :p) Viszont ha most nincsen baja, nem köhög..stb, akkor nem akadt meg ott semmi. Azt észrevetted volna. szerintem lenyelte, és nem lesz baja
A kérdező hozzászólása: Azt halottam hogy kutyáknak u alakú a belük vagy nemtudom és megakad a mogyoró benne
Nem a mogyitól lesz baja, hanem elõbb a csokitól. A csokit nem tudja megemészteni, elakadhat, beragadhat, mert a szervezet nem tud vele mit kezdeni. Mindek adsz neki, ha tudod, hogy baja lehet belõle, és emészthetetlen? Ez olyan, mintha zacskót ennél. Nem finom, nem hasznosítható, csak veszélyes.
A legjobb az lenne a semmilyen édességet nem adnál neki. Mogyoróval semmi probléma. Az én kutyám evett már meg egész meggyet is a kertben. Végén kikakilta egyben.
A kérdező hozzászólása: Nem én adtam földön maradt papírba és kiszette mikor egyedül volt de köszi a válaszokat
Jobban tennéd, ha inkább a csokitól féltenéd, mert az méreg a számára, a mogyoró viszont nem árt neki.
Lehet, hogy méreg a csoki csak ezt az elsõ kutyámnak elfelejtették mondani... (igaz Õ csak a jó minõségû csokit szerette pl: Milka, Balaton szelet, stb...) Nem kapott minden nap de ha mi (akkor még gyerekek) ettünk Neki is járt ... De egy ismerõs megakart lepni egy 30dkg-s csokival, aztán a végén Õt lepte meg a kutyája csak a csomagolást hagyta meg és nem lett semmi baja... (szerencsére)
Csokit NE adj neki!!!!!! Nem tudja megemészteni a kakaót benne, és lehet hogy most nincsen semmi baja, de hosszútávon ez nagy baj lehet !
Azért én egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel a csokoládé dologgal... Az elõzõ kutyám is mindig kapott 1-1 falatot, ha mi ettünk, soha semmi baja nem volt. A mostani is szokott kapni, igaz ma már én sem eszek annyit, mint régen:) Ezzel senkit nem akarok arra biztatni, hogy csokival etesse napi szinten a kutyáját, de én az elmúlt 14 év alatt egyszer sem találkoztam olyannal, hogy a kutyának csokoládétól bármi baja lett volna... Pedig találkoztam néhány száz/ezer kutyával...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!