Találatok a következő kifejezésre: Néha nedves néha (7 db)

Néha nedves és néha pedig nem nedves a cicám orra miért?

Legjobb válasz: Azért, mert a cicák sokszor tüsszentenek, fõleg így télen, mikor könnyen megfáznak. Akkor az orra is folyik a cicának. :)

Azért, mert a cicák sokszor tüsszentenek, fõleg így télen, mikor könnyen megfáznak. Akkor az orra is folyik a cicának. :)
Ezt én pontosan nem tudom, de az biztos, hogy az én cicáimnak és kutyámnak(!) is szokott. Az eggyik cica már 4 éves. Szerintem semmi baja, de ha más tünetet is észrevennél, akkor fordulj állatorvoshoz.

Túlságosan nedves vagyok néha, mit lehet ez ellen tenni? Lehet egyáltalán?

Sokan gondolják, hogy az a jó, ha a lány tocsog a lében, és direkt folyik ki, de eddigi tapasztalataim szerint ez nem annyira kellemes. Azaz, nemhogy kellemetlen, de inkább semmilyen. Néha túl sok nedv jön, és akkor se a barátom, se én nem érzünk túl sokmindent. Õ még csak-csak, de a sok nedvességtől én kb szinte semmit. És ez mindkettőnk számára elég zavaró. Lehet ez ellen tenni bármit is? Vagy törődjünk bele? A jelenség nem állandó, de hosszabb aktus, vagy hosszan elnyúló, magára várató orgazmus, esetleg kiadós előjáték után szinte szükségszerűen jelentkezik. Amik közül egyedül a hosszan magára várató orgazmus ellen nem tudok tenni semmit, és ez mindenképpen dühítő. Mondjuk az aktus hossza általában az orgazmus érkeztével áll összefüggésben, így ezt se tudom nagyon befolyásolni, az előjátékhoz meg nálunk az átlagtól eltérően, a barátom ragaszkodik. Ötletek? Valakinek volt már ilyen tapasztalata? Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: beletörõdés :[

beletörõdés :[
Had kérdezzelek meg kérlek a folyadékbeviteli szokásaidról. Nos?
Örülj neki. Én pont , hogy száraz vagyok.
20-30 perc alatt elmúlik, utána élvezni fogod.
A hüvelyi izmok szorításával ellensúlyozhatod vagy papírzsepivel felitathatod kicsit.
hány évesek vagytok?
:S
A kérdező hozzászólása: 10-15 perc után jelentkezik, és az idõ elõrehaladtával (a kérdésben említett magára várató orgazmus) egyre rosszabb, utána nemhogy csökken, de folyamatosan növekszik a mennyisége. nem iszok általában túl sokat, ez tényleg csak a kérdésben részletezett alkalmakkor jelentkezik. 20 és 21 évesek vagyunk. amikor kicsit szárazabban indul, sokkal jobban élvezem, mert bár az eleje fájdalmas, gyorsan jön egy kis lé, hogy csúszós legyen, de nem annyi, mint mikor valami hosszas elõjáték után állunk neki, és akkor jelentõsen többet érzek a dologból. szóval, egyik válaszoló, örülnék neki, ha nem lenne ilyen problémám néha. valaki pm-ben írta, hogy talán kicsi a barátom farka. szerintem nem az, végülis, csak akkor érzem alig-alig, ha ilyen nagyon nedves vagyok, így kétlem, hogy ez lenne a gond. köszönöm a válaszokat!
Ez most hülyén fog hangzani, de lehet, hogy be kéne szerezni egy ilyen cuccot, mint a fogorvosnál, ami elszívja a cuccot és néha alkalmazni. De ez valahogy olyan abszurdnak tûnik.

Nem tudom mi van a tenyeremmel mikor meleg van akkor izzad, nedves de már olyan szinten hogy csepeg róla a víz néha meg csont száraz mintha öregedne nem igazán tudom most mi a helyzet szerintetek?

Legjobb válasz: A bõr hidratáltsága és a verejtékezés nem igazán függ össze. SOk embernek izzad a tenyere a melegben vagy a stressztõl. Ha éppen nyugalomban vagy és nincs meleged, akkor visszatér a normál állapotba. Ha száraz a bõröd, kend hidratáló krémmel, a fokozott verejtékezés ellen pedig a sós víz is hatékony. :)

A bõr hidratáltsága és a verejtékezés nem igazán függ össze. SOk embernek izzad a tenyere a melegben vagy a stressztõl. Ha éppen nyugalomban vagy és nincs meleged, akkor visszatér a normál állapotba. Ha száraz a bõröd, kend hidratáló krémmel, a fokozott verejtékezés ellen pedig a sós víz is hatékony. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)


Mitől vagyok néha eléggé nedves ott lent?

Néha eléggé benedvesedek, minden szexuális izgalom nélkül. Viszont legalább annyira vagyok nedves ilyenkor mint amikor szexuális izgalom hatására benedvesedek. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Fehérfolyásod van. Ez nem baj, ha csak fehér vagy átlátszó, nem kellemetlen szagú és semmi tünetet nem okoz.

Fehérfolyásod van. Ez nem baj, ha csak fehér vagy átlátszó, nem kellemetlen szagú és semmi tünetet nem okoz.
Ez teljesen normális, minden nõnek van.
Lehet, hogy valami hormonprobléma okozza a túlzott izzadást. El kéne menned endokrinológiára.

30 hetes terhes vagyok. Az utóbbi hetekben néha észrevettem, hogy a pizsimen a jobb mellbimbómnál pici nedves folt van. Ez most az előtej, vagy sem?

Most kíváncsiságból óvatósan megnyomtam a bimbómat és a bimbó körül több helyen nagyon apró, gyöngyöz? színtelen folyadék jött ki, majd utána egy pici sárgás, olyan, mint egy váladék. Ez most akkor az lenne? Ha az, normális, hogy nálam így jelentkezik? A balból vajon miért nem?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális az elõtej szivárgás. Nem kell tartani tõle, de ha aggodsz mutasd meg az orvosnak is.

Persze, hogy normális az elõtej szivárgás. Nem kell tartani tõle, de ha aggodsz mutasd meg az orvosnak is.
Ez elõtej, teljesen normális, nekem is ilyen volt, de ne nyomogasd!
Szia. Nálam is ugyanez a helyzet :) 30hetes kismami
Szia.Én kb.a 24.héten vettem észre.Igen elõtej , nekem pont fordítva van.Nem szabad nyomogatni, a doki is mondta!33 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az lepett meg, hogy nagyon apró mennyiségben tapasztaltam, valamint, hogy csak az egyik mellembõl jön...
Az elõtej. Nekem már a 15. héttõl van. Ma reggel is tiszta foltos volt a hálóingem mikor felébredtem. 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: OK. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy az normális-e, hogy csak egyik mellembõl jön?

A 29. hétben járok. A szokásos fehér folyásommal együtt néha átnedvesedik a fehérneműm. Nem "tocsog", csak nedves. Lehet ez magzatvíz?

Ma voltam UH-n, és azt mondták, valamivel kevesebb a magzatvizem. A dokin? kérdezte, hogy nem szivárgott-e. Én magabiztosan feleltem, hogy nem. De aztán elkezdtem gondolkozni...

Legjobb válasz: Szia! Azt hiszem csak úgy nugszol meg, ha megbeszéled a nõgyógyászoddal a problémát.A bõvebb hüvelyváladékozás miatt is indokolt felkeresni. Lehet, hogy kezelést igényel. A magzatvíz lehet kevesebb átmenetileg szivárgás nélkül is, átmeneti is lehet.

Szia! Azt hiszem csak úgy nugszol meg, ha megbeszéled a nõgyógyászoddal a problémát.A bõvebb hüvelyváladékozás miatt is indokolt felkeresni. Lehet, hogy kezelést igényel. A magzatvíz lehet kevesebb átmenetileg szivárgás nélkül is, átmeneti is lehet.
Asszem a dki v gyogyszerész tud adni vmit amivel meg lehet állapítani a folyásból, h tartalmaz-e magzatvizet. Lehet, h én is így jártam, m nem gondoltam, h az lehet esetleg magzatvíz ( lehet, hogy igaziból nem is volt az) és a végén császár lett a 41.hétben.
gyógyszertárban lehet kapni olyan betétet, ami elszinezõdik a magzatviztõl, illetve tesztet is, ami kimutatja, ha az. Remélem tudtam segiteni.
Nekem is volt ilyen, szóltam a dokinak, és vett le kenetet, amibõl kiderült, hogy streptococcus valamim van. Ettõl nem kell megijedni, csak a szülés elindulásakor antibiotikumot adnak infúzión keresztül, hogy a baba ne találkozzon vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!