Találatok a következő kifejezésre: Néha ha a hasam gondolm (3 db)

Milyen terhessegi rosszuleteitek voltak? Nekem neha csikar a hasam, nemtudom h ez normalis, gondolom ha nincs ver akkor minden rendben?

Legjobb válasz: "gondolom ha nincs ver akkor minden rendben" Ez nem igazán van így. Egyik barátnõmnek elhalt a babája, és nem vérzett egyáltalán. Nálam ezek voltak: érzékeny, duzzadt mellek, állandó pisilhetnék, kívánósság, "mindjárt megjön" érzés.

"gondolom ha nincs ver akkor minden rendben" Ez nem igazán van így. Egyik barátnõmnek elhalt a babája, és nem vérzett egyáltalán. Nálam ezek voltak: érzékeny, duzzadt mellek, állandó pisilhetnék, kívánósság, "mindjárt megjön" érzés.
A hasmenés a terhesség elején normális lehet. Ez járhat hascsikarással is.

Néha ha fáj a hasam (gondolm tágul a méhem, nyulnak a szalagok) és akkor megnyonkodom, masszírozom mert akkor egy kicsit jobb. Ezzel nem ártok a babának ugye? Nem tudom őt megnyomni vagy ilyesmi?

Hiába kérem a picurkát, hogy ne "kínozzon" :(

Legjobb válasz: A babának nem árt, ne aggódj, majd nagyobb korában még vissza is rúg, ne félj! :-)) Erõsen azért ne nyomd, vagy hosszan ne masszírozd, ezt nem ajánlják. Jó babavárást!

A babának nem árt, ne aggódj, majd nagyobb korában még vissza is rúg, ne félj! :-)) Erõsen azért ne nyomd, vagy hosszan ne masszírozd, ezt nem ajánlják. Jó babavárást!
Nekem is van ilyen.Azt mondta a dokim, hogy ne is simogassam, mert az még görcsöket is okozhat, mert ingerli a méhet.
Én végig simogattam a hasamat egész terhesség alatt, az összes pólóm kiszöszösödött, nem volt semmi gond. A kis magzatka nem kínoz téged, arról nem tehet, hogy nõ a "medencéje". Majd késõbb kérd, hogy ne kínozzon, amikor már nem fér el szegény és a bordáid közé nyújtja a lábát. Na az húzós lesz. Kellemes babavárást kívánok.

11. hétben járunk? Minden rendben van de néha belém hasit az az érzés hogy mi van akkor ha. Pl:azt mondják egy vizsgálaton nem egészséges a baba? ! Gyorsan elhessegetem és a jóra gondolok! Mit tehetek még ellene?

Legjobb válasz: Semmiképpen ne idegeskedj mert lehet hogy jobban árt a babának!Nekem 16 hetesen rossz lett az Afp eredményem,én is ideges voltam,de fölöslegesen!Csak arra kell gondolni hogy egészséges lesz a picurka!

Semmiképpen ne idegeskedj mert lehet hogy jobban árt a babának!Nekem 16 hetesen rossz lett az Afp eredményem, én is ideges voltam, de fölöslegesen!Csak arra kell gondolni hogy egészséges lesz a picurka!
Ne idegeskedj, mert az se Neked, sem a babának nem jó. Próbálj meg pozitívabban állni a dolgokhoz. Én is azt tettem. Máshogy nem lehet élni, mert az ember bele tud bolondulni az idegbe.
Szerintem ne olvasgasd ezt az oldalt, csak ha valamire kíváncsi vagy.Nem rosszból írom, mert az a jó ha minél többen rajta vagyunk ezen az oldalon, és tudunk egymásnak segíteni, de az elsõ terhességemnél nem ismertem ezt az oldalt és igazából meg sem fordult a fejemben hogy bármi gond lehet.Most már annyit olvasgattam itt, hogy még csak 8 hetes babás vagyok és már most szét vetett az ideg, hogy mi van akkor ha nekem is üres a petezsák vagy nincs szívhang.De hál istennek minden rendben van, és csak most veszem észre hogy megint itt ülök a gép elõtt.
Szerintem minden kismama így van - legalábbis a nagy többség! Én is végig aggódtam az elsõ trimesztert, a 12 hetes UH eredményig, míg a doki nem mondta ki, hogy minden rendben, senkinek nem mondtuk a családban, még én sem mertem magam beleélni, mert attól féltem, mi van, ha baj van... Tényleg nem szabadna rá gondolni, csak a jóra és a szépre, arra, hogy semmi baj nem lehet! 25+2 hetes vagyok, és most is beugranak még rossz gondolatok. Ezzel nem tudsz mit csinálni! Ha pedig megszületik a baba, akkor is ugyanúgy fogunk aggódni, csak más miatt. Ha 16 éves lesz, akkor pl hogy hazaér-e épségben a diszkóból... :-) Boldog babavárást!
Szia! Ne is gondolj a rosszara, én az elõzõ babánál úgy mentem uh-ra, hogy mi van ha baj lesz? És lett is mert nem alakult ki szívhangja ezért missed ab lett a vége. Most úgy mentem hogy tuti nem lesz semmi baj, és hála istennek minden rendben van. 14 hetes km.
csak a jóra szabad gondolni, mert a negatív gondolatok bevonzzák azt. Én úgy mentem a 12. heti UH-ra, hogy az járt a fejemben, hogy volt már egy abortuszom, egy spontán vetélésem, egy missed ab.-om és egy egészséges babát is szültem, mi jöhet még, csak egy beteg baba. Sajnos be is jött, nagyon súlyos fejlõdési rendellenességet találtak, ami nagyon ritka betegség, egy hete vették el a babámat. Bocs, nem ijesztegetni akarlak, csak én tényleg hiszek abban, hogy amire gondolunk az be is fog következni. Biztosan nincs nálad semmi baj, jó egészséget kívánok nektek!
Utolsó válaszolónak. Én a helyedben nem írtam volna ezt le ide. Ez a kismama megnyugtatásra vár, nem értem miért nehezíted meg a helyzetét. Amúgy is aggódik fél mindenki, de ha még ráadásul ilyeneket olvas. Nem kellene.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!